Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben izindeyim yapabiliriz hamam acıktırıyo ama biz napalım

Yaa bende izin istiyorummm. Acıktırıyor gerçekten yoksa biz hiç börek neyim yemeyiz

Amin canım.
Allah sana da gönlüne göre çok çok iyi bir eş ve pammbuk gibi de bir kayınvalide versinİçine kayınvalide kaçmış kayınpederlerden de esirgesin mevlam

Amiiin. O kadar içten söyledim ki. Görseniz gülmekten ölürsünüz :) Cümlemize versin inşallah :)

ozmn sanada ceza vermemiz lazim
Cezam neyse razıyım kaptanım...

Yemek tarifi ama sen yapcan yicen bize foto atxan sonra guzel mi degilmi soylicen bizde ona gore yapcaz :)

Allah bildirtmesin şimdi mutlu benmkiler mum dikmeyi unutma ama

Kızlar eşimin halasının kızı var. Elimle aynı yaşıt 28. Eşimin babaannesi halası fln kızlarına eş olarak bnm eşimi istiyorlarmış fln fistan. Kızda bnm kocayı seviyomuş zten oda istiyomş.

Eşimin abisi evlenirken biz daha eşimle tanışmıyoduk.
Benm öz teyzemin kızıyla evlendi. Yani şuanki eltim öz kuzenim :)

Nyse o zmanlar eşimin halasının kızı sürekli eşime yanaşıyomuş fln, eşim yüz vermiyormuş. Abisinin dğününde bni görüyo aşık oluyo. Öyle tanıştk evlendk.

İlk 1 sene eşimin halası dahi kızı fln kmse bnmle konuşmadı. Kayın pederim fln azarladı onları.
Snradan konuşmaya başladılar. Aman konuşmasnlar bnm için dha iyi hahha

Dün instagramda uwww 57 kilo oldm ye bi foto paylaştım. Ahhaha. Eşimin halasının kızı bu sabah foto paylaşmış. Aynanın karşısında kendini çekmş. Güzelce süslenmş fln. Altına da yazmış ki "52 olmak ". Kız resmen bana nisbet yapar gbi. Fena gaza geldimm.

Kızın botu 1.57 fln. Önceleri hep kiloluydu annesi kanser haatalığına yakandığndan beri zayıfladı işte ( allah şifa versn).
Bu haliyle bile benden kilolu duruyor. Vücut yağ oranı yüksek, benimse kas aranım fazla oldğu için ondan zayıf duruyorm 57 olmama rağmen.

Hesabımızı eşimle ortak kullanıyorz. Eşim gösterdi sabah bana fotoyu. Dalga geçti bide. Bnde ddm ki o çocuk doğursnda görürüm.

Eşin gözlerime baktıı alnımdan öpüverdii. Bi an gözlerimde kalpler fışkırdı
Kızlar sonra dmez mii 'sen bana allahın emanetisin ister 57 ister 47 ister 107 ol. Sen bnm karımsın her şekilde bnm güzelimsin' dedi. İnanın hastanede olduğumu unutup ağlayacktm. Eşim hç böyle şeyler söylemezdi şaşırdm :)

P
Aman sumsuk sen simdi 55 fln olduginda 1 cocuk annesi ve xx boy 55 olmak guzel #fitanne diye yazarsin anlar oda ay manyak nasil belli etmis kendini. Esinle foto cek at bol bol catlasin fesatlikdan kurumustur o

P

Aman sumsuk sen simdi 55 fln olduginda 1 cocuk annesi ve xx boy 55 olmak guzel #fitanne diye yazarsin anlar oda ay manyak nasil belli etmis kendini. Esinle foto cek at bol bol catlasin fesatlikdan kurumustur o
İçimi okuduuuuunn #fitanne yazıcaam aynenn hele bi biraz daha zayıflıyım. İşte takmıyorum da en güzeli bana gaz veriyor olmasıııı..
Fotoyu atıyorm bol bol hiç brni beğenmiyo bitek oğlumun resmlerini beğeniyo

Ben olsam onu silerdim sen silmemjssin o yuzden catlat guzelce

Ben olsam onu silerdim sen silmemjssin o yuzden catlat guzelce
Sildim çoook. Her silmeme rağmen ekledi ekledi bıkmadan ekledi. Merak ediyor herhalde. Eşimde tlfn numarası yoktur ama bende vardr. Düşmanımı yakın tutuyorm hahha
Bol bol çatlatıyorumm

esin istermi bakalim :) bnmki daha istemiyo ben bazien diyorum bitane daha yapalim diye yok tobe diyo
Daha sütten ağzı yanmadığı için 3 5 tane istiyo 1 tane olsun görcem onu gece uyanmaları falan bakalım nasıl bi psikolojiye sahip olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…