- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ohhh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.Iyim cnm cok sukur hele suan daha da iyi buyugu annemlere sattimkucugu uyuyor bizde esimele keyif yapiozzz
canım ben hurmayı az severdim ve geçen yıl bi ara yanılıp yakınıp hurma diyeti yaptım ve iyice soğudum hurmadan.Kayısıyı severim aslında evde kalmamıştı almadım da, zaten kayısı yersem kahvaltıda yerim ama şimdilik tatlı bi şeylerin yokluğuna alıştım gibi.çok zorlanırsam yerim ama şimdilik ihtiyaç duymuyorum.tarçın süt kesiyor biraz.Canım hurma kurukayısı vs de yemiyormusun ben onlar olmadan duramıyorum ya keske onu da yemesemesperenzaa
Dediğin gibi yapcam artık hergün yazcam. Aslında öğünlerde bozmuyorum ama çay saatlerinde biri bişey ikram edince hayır demiyorum. Bugün 3 çayinda 1 tane biskrem yedim. Akşam eve geldim çayın yanında 1 tane şekersiz cikolata yedim yani gereksiz sacma sapan bi yeme alışkanlığı başladı yine bendeYaz yaz canım izinde degilim gibi dusun yoksa döndüğğnde canın daha cok sıkılır tabiki kacamak yaoarsın ama sınırlı olur en azjndan ben annem geldigşnde senn sayende izin mizin almadım agzıma sende yapma dşkkat et
DiyetNe yönden canım
Saol cnmOhhh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
canım ben hurmayı az severdim ve geçen yıl bi ara yanılıp yakınıp hurma diyeti yaptım ve iyice soğudum hurmadan.Kayısıyı severim aslında evde kalmamıştı almadım da, zaten kayısı yersem kahvaltıda yerim ama şimdilik tatlı bi şeylerin yokluğuna alıştım gibi.çok zorlanırsam yerim ama şimdilik ihtiyaç duymuyorum.tarçın süt kesiyor biraz.
Yaa sen yapcam dedin migormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
Yabendeeeeeeeaglicam valla he yeminle aglicam artik sinirlerim bozuldu bu diyet seysinden mayisda 1 sebe olcak ben daha 10 kilo verdim millet bi sende 40 50 kilo veriyo
Ay aman abla az kaldi hedefinehedefe ulastikdan snra bi gun free takilir istedigini yrsin
Surekli takipteyim zaten :)
Hep oyle diyolar amabakalim. Bide simdi abisinide goruyo wc ye giderken fln az cok yerlesir kafasina diye dusunuyorum
nasil olsun abla bira daha iyimsin
Yaa sen yapcam dedin migormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
Yabendeeeeeeeaglicam valla he yeminle aglicam artik sinirlerim bozuldu bu diyet seysinden mayisda 1 sebe olcak ben daha 10 kilo verdim millet bi sende 40 50 kilo veriyo
Ay aman abla az kaldi hedefinehedefe ulastikdan snra bi gun free takilir istedigini yrsin
Hep oyle diyolar amabakalim. Bide simdi abisinide goruyo wc ye giderken fln az cok yerlesir kafasina diye dusunuyorum
Ya 10 kilo az değil elif ben 5 verdim. Bırakınca odaklanmak çok zor sen bi odaklansan verirsinYaa sen yapcam dedin migormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
geçmiş olsun canım.
sen kilo bildirimi de yapmıyırsun sanki.Gözümden kaçmadı kuzum.Menü yazmayı da ihmal etme
Canımmm yapma böyle ,toparla artık kendini sen inatçı azimli karadeniz kadınısın bu haller sana yakışmıyor.
Yaşın genç ve yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor üzerindeki yükleri atmanın tam zamanı.En güzel yıllarını kilo sorunu ile heba etme canumHaydi toparlan ve gir artık şu listeye sonra kapışcaz seninle
Yapalim dedim neyse carsamba yapalim 2 gunde 2 kilo supermis 1i geri gelsede superYaa sen yapcam dedin migormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
Canım tartıdan uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor.Benim kilo alımımın tavan yaptığı dönemde tartımın pili bitti ve ben sırf tartılmamak ve gerçekle yüzleşmemek için o pili almadım .Deve kuşu gibi kafamı kuma gönmeyi seçtim ve sen yapma canım.Tartılmıyorum o yüzden kilo bildirmiyorum ama menü yazmam gerek
Senin masllagin var irade saglam bakalim ben nasıl yapacamAfiyet olsun canım,menün gayet güzel.yarına ve devamına bol eksiler gelir inşallah.
ben de canım karataya başlayalı 3 hafta civarında oluyor hiç şeker tüketmedim,regl dönemimdeyim canım eskisi kadar tatlı çekmedi.vücut aramıyor artık.
Yap inan zaman geçtikçe unutuyorsun tadını ben 17-18 gün oldu şeker hiç kullanmadım iyi gidiyor şimdilik
maşallah canım sporuna ama yorma kendini kuzum.yavaş yavaş gitsin ki zaten ç
Afiyet olsun menün de sporun da gayet iyi.
Hiç de sevmem zaten regl de değilim
Canım neden kendini şartlandıyorsun ki.istedikten sonra yapılamayacak birşey yok bence.Yaparım ,yapacağım de ve kendine mazeret üretme yap.Senin masllagin var irade saglam bakalim ben nasıl yapacam
Bende şuan aynen öyle yapıyorum. Inanılmaz derecede motivasyonum düştü aylardır boşa kürek çekiyorum. Kesinlikle diyet moduna giremedim. Bu zamana kadar ne zaman diyete başladıysam gerçekten o moda giriyodum ve canım hiç bir şey çekmiyodu. Önümde en sevdiğim yemeğide yeseler yeme isteği asla olmuyordu. Ama bu sene sırf yapmak zorunda olduğum için yapmaya çalıştım aklım hep yemediklerimde olduCanım tartıdan uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor.Benim kilo alımımın tavan yaptığı dönemde tartımın pili bitti ve ben sırf tartılmamak ve gerçekle yüzleşmemek için o pili almadım .Deve kuşu gibi kafamı kuma gönmeyi seçtim ve sen yapma canım.
Yüklenmiyorm artk cnn o kdrAfiyet olsun canım,menün gayet güzel.yarına ve devamına bol eksiler gelir inşallah.
ben de canım karataya başlayalı 3 hafta civarında oluyor hiç şeker tüketmedim,regl dönemimdeyim canım eskisi kadar tatlı çekmedi.vücut aramıyor artık.
Yap inan zaman geçtikçe unutuyorsun tadını ben 17-18 gün oldu şeker hiç kullanmadım iyi gidiyor şimdilik
maşallah canım sporuna ama yorma kendini kuzum.yavaş yavaş gitsin ki zaten ç
Afiyet olsun menün de sporun da gayet iyi.
Hiç de sevmem zaten regl de değilim
O yeme alışkanlığı banada geliyo regl dönemnde..Dediğin gibi yapcam artık hergün yazcam. Aslında öğünlerde bozmuyorum ama çay saatlerinde biri bişey ikram edince hayır demiyorum. Bugün 3 çayinda 1 tane biskrem yedim. Akşam eve geldim çayın yanında 1 tane şekersiz cikolata yedim yani gereksiz sacma sapan bi yeme alışkanlığı başladı yine bende
Diyet
ip atlamakdan spiral yuzundrn korkuyorum cnm yaTabiki takip ederşm bşrlşkte yapalım bu hafta bende hep cocugun uyku saatinde ev işi yaptım aksattım sporumu birlikye kamcılarız birbirimizi spor gştmşyor anam gitmiyor valla ip atlama yarısınfalan yapalım
doktorami gitsen acabaSesim hic cikmiyo canim bogazim kötü
AaaaaaaKaptanim sümeyye baklava gönderiyo banakac adet yeyim
Ahhh su listeye bi girebilseeemmmmgeçmiş olsun canım.
sen kilo bildirimi de yapmıyırsun sanki.Gözümden kaçmadı kuzum.Menü yazmayı da ihmal etme
Canımmm yapma böyle ,toparla artık kendini sen inatçı azimli karadeniz kadınısın bu haller sana yakışmıyor.
Yaşın genç ve yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor üzerindeki yükleri atmanın tam zamanı.En güzel yıllarını kilo sorunu ile heba etme canumHaydi toparlan ve gir artık şu listeye sonra kapışcaz seninle
Tmm cnm cok abartmayacagini dusunuyorum. Bide senin fazla bi kacamagin olmadi bu zmna kadar.o yuzden tamam :) diger ogunlerle dengelede arti gelme :)Kanguru_ sevgili kaptanicemm hanii su 75 bitince bi kacamak hakkimmolucaktiya motivasyon icinn heh iste o kacamagi yarin yapabilirmiyim iznin var mi biliyorum sana liste yapcaktim arasindan secicektin ama yarin esimle sabah islerimiz var onlari hallettikten sonra bi kahvalti ismarlamak istiyorum olur mu
Odaklanamiyorum iste. Gun icinde cok guzel gidiyo tamam diyorum bufun cok guzel oldu sonra aksam 8 9 gibi kendjmk mutfakda buluyorumYa 10 kilo az değil elif ben 5 verdim. Bırakınca odaklanmak çok zor sen bi odaklansan verirsin
Tamam cnm caraabama persembe yapiyoruz insallah bi aksilik cikmazsa. Cuma gunu bomba gibi geliriz gumbur gumbur :)Yapalim dedim neyse carsamba yapalim 2 gunde 2 kilo supermis 1i geri gelsede super
Kanguru_ canım benim az önce aklıma bişey geldi.
Ben yazın burada yarışırken de yazmıştım benim iki tartım vardı ve yarışmanın başından beri simbo marka ile bildirim yaptım,evdeki diğer tartım fakir marka idi ve aralarında 500gram fark vardı.
İzin dönüşünde ben fakir marka tartımla bildirim yapmaya başlamışım ve o tartı 500 gr fazla tartıyordu.
Geçmiş mesajlarımda takımda bu iki tartı ve farkını yazmıştım ama bulamadım şimdi.
500 gramlık fazlalığı ne yapalım.
Mensim baslasin bitsin bende yapayim 7 gun şeker diyetini
Yaparim tabi:) hedefim 60Canım neden kendini şartlandıyorsun ki.istedikten sonra yapılamayacak birşey yok bence.Yaparım ,yapacağım de ve kendine mazeret üretme yap.
Hedef kilon ne canım,kaç kilo verdin bi onları düşün yaparsın inan.
Anlastikip atlamakdan spiral yuzundrn korkuyorum cnm yayoksa ip atliyoduk guzrl oluyodu. Drada gidemedik sorsam leslie fln mi yapsak yada bi liste yapalim hareketlerle ilgili ona uyalim hergun squat mekik makas vs
doktorami gitsen acaba
Aaaaaaasen onun serbetini dokme beklet serin bi yerde.hedefe ulasinca yerrsin
Ahhh su listeye bi girebilseeemmmmhaftaya cuma listedeyim insallah. Yarindan itibaren siki bir doyet ve spor haftasi bemi bekliyo
Tmm cnm cok abartmayacagini dusunuyorum. Bide senin fazla bi kacamagin olmadi bu zmna kadar.o yuzden tamam :) diger ogunlerle dengelede arti gelme :)
Odaklanamiyorum iste. Gun icinde cok guzel gidiyo tamam diyorum bufun cok guzel oldu sonra aksam 8 9 gibi kendjmk mutfakda buluyorum
Tamam cnm caraabama persembe yapiyoruz insallah bi aksilik cikmazsa. Cuma gunu bomba gibi geliriz gumbur gumbur :)
suan uyku sersemi dusunemiyorum yarin karar defterine bakar hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?