Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyim cnm cok sukur hele suan daha da iyi buyugu annemlere sattim kucugu uyuyor bizde esimele keyif yapiozzz
Ohhh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
Canım hurma kurukayısı vs de yemiyormusun ben onlar olmadan duramıyorum ya keske onu da yemesem esperenzaa
canım ben hurmayı az severdim ve geçen yıl bi ara yanılıp yakınıp hurma diyeti yaptım ve iyice soğudum hurmadan.Kayısıyı severim aslında evde kalmamıştı almadım da, zaten kayısı yersem kahvaltıda yerim ama şimdilik tatlı bi şeylerin yokluğuna alıştım gibi.çok zorlanırsam yerim ama şimdilik ihtiyaç duymuyorum.tarçın süt kesiyor biraz.

Dediğin gibi yapcam artık hergün yazcam. Aslında öğünlerde bozmuyorum ama çay saatlerinde biri bişey ikram edince hayır demiyorum. Bugün 3 çayinda 1 tane biskrem yedim. Akşam eve geldim çayın yanında 1 tane şekersiz cikolata yedim yani gereksiz sacma sapan bi yeme alışkanlığı başladı yine bende
Ne yönden canım
Diyet

Saol cnm

Ya 10 kilo az değil elif ben 5 verdim. Bırakınca odaklanmak çok zor sen bi odaklansan verirsin

Tartılmıyorum o yüzden kilo bildirmiyorum ama menü yazmam gerek

Yapalim dedim neyse carsamba yapalim 2 gunde 2 kilo supermis 1i geri gelsede super

Tartılmıyorum o yüzden kilo bildirmiyorum ama menü yazmam gerek
Canım tartıdan uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor.Benim kilo alımımın tavan yaptığı dönemde tartımın pili bitti ve ben sırf tartılmamak ve gerçekle yüzleşmemek için o pili almadım .Deve kuşu gibi kafamı kuma gönmeyi seçtim ve sen yapma canım.

Senin masllagin var irade saglam bakalim ben nasıl yapacam

Kanguru_ canım benim az önce aklıma bişey geldi.
Ben yazın burada yarışırken de yazmıştım benim iki tartım vardı ve yarışmanın başından beri simbo marka ile bildirim yaptım,evdeki diğer tartım fakir marka idi ve aralarında 500gram fark vardı.
İzin dönüşünde ben fakir marka tartımla bildirim yapmaya başlamışım ve o tartı 500 gr fazla tartıyordu.
Geçmiş mesajlarımda takımda bu iki tartı ve farkını yazmıştım ama bulamadım şimdi.
500 gramlık fazlalığı ne yapalım.

Senin masllagin var irade saglam bakalim ben nasıl yapacam
Canım neden kendini şartlandıyorsun ki.istedikten sonra yapılamayacak birşey yok bence.Yaparım ,yapacağım de ve kendine mazeret üretme yap.
Hedef kilon ne canım,kaç kilo verdin bi onları düşün yaparsın inan.

Bende şuan aynen öyle yapıyorum. Inanılmaz derecede motivasyonum düştü aylardır boşa kürek çekiyorum. Kesinlikle diyet moduna giremedim. Bu zamana kadar ne zaman diyete başladıysam gerçekten o moda giriyodum ve canım hiç bir şey çekmiyodu. Önümde en sevdiğim yemeğide yeseler yeme isteği asla olmuyordu. Ama bu sene sırf yapmak zorunda olduğum için yapmaya çalıştım aklım hep yemediklerimde oldu

Yüklenmiyorm artk cnn o kdr

O yeme alışkanlığı banada geliyo regl dönemnde..

Tabiki takip ederşm bşrlşkte yapalım bu hafta bende hep cocugun uyku saatinde ev işi yaptım aksattım sporumu birlikye kamcılarız birbirimizi spor gştmşyor anam gitmiyor valla ip atlama yarısınfalan yapalım
ip atlamakdan spiral yuzundrn korkuyorum cnm ya yoksa ip atliyoduk guzrl oluyodu. Drada gidemedik sorsam leslie fln mi yapsak yada bi liste yapalim hareketlerle ilgili ona uyalim hergun squat mekik makas vs

Sesim hic cikmiyo canim bogazim kötü
doktorami gitsen acaba

Kaptanim sümeyye baklava gönderiyo bana kac adet yeyim
Aaaaaaa sen onun serbetini dokme beklet serin bi yerde.hedefe ulasinca yerrsin
Ahhh su listeye bi girebilseeemmmm haftaya cuma listedeyim insallah. Yarindan itibaren siki bir doyet ve spor haftasi bemi bekliyo
Tmm cnm cok abartmayacagini dusunuyorum. Bide senin fazla bi kacamagin olmadi bu zmna kadar.o yuzden tamam :) diger ogunlerle dengelede arti gelme :)
Ya 10 kilo az değil elif ben 5 verdim. Bırakınca odaklanmak çok zor sen bi odaklansan verirsin
Odaklanamiyorum iste. Gun icinde cok guzel gidiyo tamam diyorum bufun cok guzel oldu sonra aksam 8 9 gibi kendjmk mutfakda buluyorum
Yapalim dedim neyse carsamba yapalim 2 gunde 2 kilo supermis 1i geri gelsede super
Tamam cnm caraabama persembe yapiyoruz insallah bi aksilik cikmazsa. Cuma gunu bomba gibi geliriz gumbur gumbur :)
suan uyku sersemi dusunemiyorum yarin karar defterine bakar hallederiz

Anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…