Tamam cnm herkesi etiketleyerek sordum. Herkes istemeyebilir. Isteyenler arasinda secim yaparizHaaa tamam. Konuyu tekrar açmadan kapatıyorum. Oylama en mantıklısı. Benim dediğim sistemde herkes özelden konuşsun değil de çok gerekli olursa ulaşamadığımız kişiye bir şekilde ulaşabilmemiz için.
Nereye kayboldunuz yinee
HahahaGeldim buradayım, benimle kaynaşacakherderdedeva arkadaşımı bekliyorum ayyy röportaj verecekmişm gibi olsun Sor anacım çekinme , işime gelmeyen yerlerde yorum yok derim.
Bende buradayım.Çok alışveriş yapasım varNereye kayboldunuz yinee
Almak istediğin belli birşey var mı, yoksa sıkıntıdan ne olursa olsun alayım diye mi düşünüyorsun?Bende buradayım.Çok alışveriş yapasım vargeçmesini bekliyorum.
Bizde birbirimizle mi kaynasacazGeldim buradayım, benimle kaynaşacakherderdedeva arkadaşımı bekliyorum ayyy röportaj verecekmişm gibi olsun Sor anacım çekinme , işime gelmeyen yerlerde yorum yok derim.
Önümdeki iş çok saçma onu yapmak istemiyorum hem de almak istediğim birkaç parça var.Almak istediğin belli birşey var mı, yoksa sıkıntıdan ne olursa olsun alayım diye mi düşünüyorsun?
Kaptancımben badilik sistemini sevdim ama buradan devam ettirirsek iyi olur tel noya gerek oldugunu dusunmuyorumNereye kayboldunuz yinee
Ay yoookl hedefim 52 bnm kaptaaanEvet duyduk guzel haberlerini :) etiketledikde ama gormedi heralde
Kiz senin hedefini 50 yazmadikmi biz
ozmn senin hesapladigin dogru dimi
Benimde var ondanBende buradayım.Çok alışveriş yapasım vargeçmesini bekliyorum.
benim aklimda 50 kalmisAy yoookl hedefim 52 bnm kaptaaan
Herderdedeva bizimle ayrı ayrı sohbet etmek zorunda. Gelsin de sohbete başlasın tanısın bizleri ayolBizde birbirimizle mi kaynasacaz
Bn katılmak istemiyorm kaptan buna ya.. ama katılanada engel dğlm :)Hanımlar,
Özellikle bu cumaları bildirimlerin gecikmesinden dolayı yaşadığımız sıkıntıyı gidermek adına küçük bir öneride bulunacağım. Biz ünide gezilere gittiğimizde buddy sistemi geliştirmiştik. İkişer ikişer ayrılıyorduk. Herkes kendi buddysinden sorumlu oluyordu. O kişiler birşey yapacağı zaman birbirlerine mutlaka haber veriyordu. Otobüse bindiğimizde hoca herkesin buddysi yanında mı derdi. Evet derse yoklamayı yapar giderdik.
Burda da öyle birşey yapsak... Diyelim 14 kişiyiz. 7'şer grup kuralım. O kişiler birbirine tel nosu versin (Bu konu tabi sizin kararınız). Diyelim biri neti bitti giremedi haber veremedi eşleştiği kişi özelden sorsun onun yerine bildirim yapsın ya da haber versin gelsin o kişi bildirimini yapsın. Eğer bu sistemi uygun görürseniz ben @NEHIR34 ile eşleşebilirim. Eski takımımızda komşu olduğumuzu farketmiştik. Hepimiz için iyi bir sistem olur diye düşünüyorum. Tabi son karar sizin.
(Allonsy arkadasimizin mesajindan alintidir. Isteyenler ben kabul ediyorum desin ona gore kabul edenler arasinda eslestirme yapalim. Katilmak zorunlu degildir)
fattylamb94 esperenzaa Huzurvermeyolunda N NGY @Seyhan77 Tugceilker herderdedeva S smygnc B belcimim @NEHIR34 @AhSen_yarim
Burdan nasil devam ettircez kizKaptancımben badilik sistemini sevdim ama buradan devam ettirirsek iyi olur tel noya gerek oldugunu dusunmuyorum
Buradan devam edecek zaten ulaşılamadığımız durumlarda badimiz ilgili olacak diye anladım ben.Kaptancımben badilik sistemini sevdim ama buradan devam ettirirsek iyi olur tel noya gerek oldugunu dusunmuyorum
İvett ivettKaptancımben badilik sistemini sevdim ama buradan devam ettirirsek iyi olur tel noya gerek oldugunu dusunmuyorum
Hadi yaaBenimde var ondan75 olmayi bekliyorum
benim aklimda 50 kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?