- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Tamam ablacım olalım.Ben sümeyyeyle badi olabilirim
Nereye kayboldunuz yinee
Bir de hastasın ya canım, onun da etkisi vardır. İyileşince haftaya çok güzel eksilme olur ki 300gram da güzel bir düşüş aslında.Gecen hafta:67,5
Bu hafta:67,2
Fark:300
Sebep:sporsuzluk
Arada kaynak yapayım bende buradayım :))
Merhabalar efenim
Eveet bu hafta regli haftasiydi ne yediklerime dikkat ettim ne spor yaptim ve tirsimdanmenüde paylaşmadımm ama bugün iyi bi baslangic yaptım birazdan spor yapicam artık mönü de paylasicam
Kaptanım kilom +300 deyimKanguru_
:) senin kilo ne durumda aldin mi verdin mi :)Arada kaynak yapayım bende buradayım :))
Merhabalar efenim
Eveet bu hafta regli haftasiydi ne yediklerime dikkat ettim ne spor yaptim ve tirsimdanmenüde paylaşmadımm ama bugün iyi bi baslangic yaptım birazdan spor yapicam artık mönü de paylasicam
Kaptanım kilom +300 deyimKanguru_
Kız bizimde mi mesaj sayımız az@Allonsy cnm baktimda sende 70 mesajin altinda kalmissin
Bu haftaHuzurvermeyolunda @NGY fattylamb94 le birz kaynas bakalim
Bende simdi senden rica edicektim ahseni takip edebilir misin diyeAmannn kız o kadar görünmez ve sinsi takılmışsın ki ben de tüm kilo bildirimleri bitti sandımdı
Bugünden itibaren seni takip edeceğim,gözüm üstünde.menü,sohbet ve spor yoksa seni ispiklicem haberin olsun
Yok sizin az degil.Kız bizimde mi mesaj sayımız az
Seve seve canımBende simdi senden rica edicektim ahseni takip edebilir misin diye
AhSen_2504 cuma gunu senden 1.5 eksi istiyorum
Sen acaba hepimizi mi gözetlesen
Amannn kız o kadar görünmez ve sinsi takılmışsın ki ben de tüm kilo bildirimleri bitti sandımdı
Bugünden itibaren seni takip edeceğim,gözüm üstünde.menü,sohbet ve spor yoksa seni ispiklicem haberin olsun
Bitti sonundaÖnündeki saçma da olsa olan işi yap bitir yoksa hep aklını kurcalayacak.Sonra da bir iki parça bişeye gerçekten ihtiyacın var mı onu sorgula , varsa al yoksa salla canım.
Canım sen bu hafta 1 kilo verdin iyi bir de yüzden vardı,onun için tebrik eder seni de takip ederim.haftaya daha iyisini yaparsın canımSen acaba hepimizi mi gözetlesen
hahaha yakaladım vallakorkunun etkisi iste. çaktırmadan yazım dedim olmadı yakalandım. et kuzum et çok ihtiyacım var vallahi kafama kafama vurun
Elifin spiraliyle imtihanıhüzünlü menülerim azalmazsa hüzünlü popom alıp başını gidecek
Gözün aydın canım.Bitti sonunda
HahahahaAy bu huzunlu sevincli yerlerimiz basımıza bela oldu arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?