Tmm cnm sende katilma :)İvett ivettKanguru_
Önündeki saçma da olsa olan işi yap bitir yoksa hep aklını kurcalayacak.Sonra da bir iki parça bişeye gerçekten ihtiyacın var mı onu sorgula , varsa al yoksa salla canım.Önümdeki iş çok saçma onu yapmak istemiyorum hem de almak istediğim birkaç parça var.
52 yazmisiz ztn cnm simdi baktim. Olursun ya sende o azimi goruyorum benHadi yaayok onu 52 yapalım biiz.
Ay şu sıra bana 52 olmam bile imkansız geliyoo. En son 5 sene önce 52ydm..
İnşallaahh. Hani bazen vcüt kilo vermeyi durduruyomş ya inş takılmam öyşe şeyleree52 yazmisiz ztn cnm simdi baktim. Olursun ya sende o azimi goruyorum ben
Geldim sekerimFindikfaresi123 abla bi sen kaldin yine
Takilcagini sanmiyorum canim sonucda fazla bi kilon yok takilirsanda atlatiriz o donemi sorun olmazİnşallaahh. Hani bazen vcüt kilo vermeyi durduruyomş ya inş takılmam öyşe şeyleree
Bend3 verebilirimTmm cnm sende katilma :)
Bence güzel fikirHanımlar,
Özellikle bu cumaları bildirimlerin gecikmesinden dolayı yaşadığımız sıkıntıyı gidermek adına küçük bir öneride bulunacağım. Biz ünide gezilere gittiğimizde buddy sistemi geliştirmiştik. İkişer ikişer ayrılıyorduk. Herkes kendi buddysinden sorumlu oluyordu. O kişiler birşey yapacağı zaman birbirlerine mutlaka haber veriyordu. Otobüse bindiğimizde hoca herkesin buddysi yanında mı derdi. Evet derse yoklamayı yapar giderdik.
Burda da öyle birşey yapsak... Diyelim 14 kişiyiz. 7'şer grup kuralım. O kişiler birbirine tel nosu versin (Bu konu tabi sizin kararınız). Diyelim biri neti bitti giremedi haber veremedi eşleştiği kişi özelden sorsun onun yerine bildirim yapsın ya da haber versin gelsin o kişi bildirimini yapsın. Eğer bu sistemi uygun görürseniz ben @NEHIR34 ile eşleşebilirim. Eski takımımızda komşu olduğumuzu farketmiştik. Hepimiz için iyi bir sistem olur diye düşünüyorum. Tabi son karar sizin.
( @Allonsy arkadasimizin mesajindan alintidir. Isteyenler ben kabul ediyorum desin ona gore kabul edenler arasinda eslestirme yapalim. Katilmak zorunlu degildir)
@fattylamb94esperenzaa @Huzurvermeyolunda @NGY Findikfaresi123 Tugceilker @herderdedeva S smygnc B belcimim @NEHIR34 @AhSen_yarim
Kanguru_ canım badilik sistemi güzel ancak telefon numarası verme olayı biraz bana uymuyor.[/QUOTE
Herkes herkesten korkar olmus eskiden kapilar acik yatilirmis
Ozaman sende katilmiyosun bu uygulamayaKanguru_ canım badilik sistemi güzel ancak telefon numarası verme olayı biraz bana uymuyor.
Ben çok çok çok büyük bir aksilik olmadıkça hep buradayım canımOzaman sende katilmiyosun bu uygulamaya
E haydi bakalm o zman :) sağol kaptancığııımmTakilcagini sanmiyorum canim sonucda fazla bi kilon yok takilirsanda atlatiriz o donemi sorun olmaz
Bende genelde burdayim. Burda olmadigim zmn anlayinki basimda buyuk bi olay varBen çok çok çok büyük bir aksilik olmadıkça hep buradayım canımben kendi kendimin badisi olmaya karar verdim
Olmaz inşallah öyle birşey canım.Bende genelde burdayim. Burda olmadigim zmn anlayinki basimda buyuk bi olay var
Insallah :)Olmaz inşallah öyle birşey canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?