- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Sende ben gibisin banada herkes diyo yuzun cok guzrl zayidlama bosver ama ben kendkmi hic begenmiyorumTeşekkür ederim bebeğim ama be n zayiflamadikca kendimi güzel görmem
Amaa be im eş aşırı kıskanç
konu fotoğraf olunca herkes çok aktif15 dkk once burdaymis kesin isi vardir yoksa kacirmazdi
24 yasinda anne oldum :)
O farkli canım tabiki zayıfla ama yüzün gerçekten çok güzel dupduruTeşekkür ederim bebeğim ama be n zayiflamadikca kendimi güzel görmem
Amaa be im eş aşırı kıskanç
Sende ben gibisin banada herkes diyo yuzun cok guzrl zayidlama bosver ama ben kendkmi hic begenmiyorum
Kiskanc es cok zor yaa biz yeni yeni asiyoruz artik kiskancliklari cok sukur darisi basina ")
Sende ben gibisin banada herkes diyo yuzun cok guzrl zayidlama bosver ama ben kendkmi hic begenmiyorum
Kiskanc es cok zor yaa biz yeni yeni asiyoruz artik kiskancliklari cok sukur darisi basina ")
Tesekkur ederim. Amin canim.Maşallah yaaa.Ağız tadınız bozulmasın.Boyunda çocukların var.
Hiç kıskanç değilim benimki de hiç kıskanç değil.Demek ki tencere kapak oluyormuşAynen canım bendede zayıflama yüzün güzel vs diyorlar ama kendimizi begenmiyoruz hakliyizda.
Benimki benden kıskanç bende ondan kıskancım ve bizde çok sorun yaşadık bu yüzden halada yaşıyoruz
Gecen seferde boyleydikonu fotoğraf olunca herkes çok aktif
Sagol cnm tesekkur ederimKanguru_ canımm yüzün çok tatlı çok güzelsin
Seven insan kiskanor derlerO farkli canım tabiki zayıfla ama yüzün gerçekten çok güzel dupduru
Kızlar kıskanç insan çok zor bende kıskancım ve bunun sevgiyle alakası yok size bunu söyleyebilirim kıskançlık hastalık aşmakta çok zor inşallah eşleriniz ve ben aşabiliriz
zayiflayalim cnm yuzumuzde fizigimizde guzel olsun. :)Aynen canım bendede zayıflama yüzün güzel vs diyorlar ama kendimizi begenmiyoruz hakliyizda.
Benimki benden kıskanç bende ondan kıskancım ve bizde çok sorun yaşadık bu yüzden halada yaşıyoruz
Gecen seferde boyleydi
Sagol cnm tesekkur ederim
Seven insan kiskanor derlerbizimki biraz asti arrtkk onceden cok beterdiiii
zayiflayalim cnm yuzumuzde fizigimizde guzel olsun. :)
Ay ben kiskanc degilim. Yani cok fazla degilim kiskanc olsam kafayi yerdim heralde cnku esimim is cevresinde cok bayan var :)
Ama insan sevmedigini kiskanmaz ki :) tabiki altinda yatan baska sebepler var mesela bnm esimin benden onceki sevgilisi bigun esime beni almaya gel demis esimde gitmemis bi sebepden dolayi kizda minibuse binmis. Sonra esime demiski beni almaya gelmedin minibusde sen8n yuzunden tacizr ugradimSeven insan asıl kıskanmaz güvenir benim ex felaket kıskançtı ama bunaltıcı derecede elinden gelse beni eve kapatırdı giydigim herseye laf ediyodu. Ama sevgi değilmiş ilişki bitince anladım. Benim kıskançlığımda tamamen önceki ilişkimden geliyo yani herkesin sevgi dışında bi sebebi var
Benim rahmetlide cok kiskancti balkona bile esofmanla cikamazdim aksilik tamda karsimizda oturuyodu. Zaten kiskanclik yuzunden rahmetli olduSeven insan asıl kıskanmaz güvenir benim ex felaket kıskançtı ama bunaltıcı derecede elinden gelse beni eve kapatırdı giydigim herseye laf ediyodu. Ama sevgi değilmiş ilişki bitince anladım. Benim kıskançlığımda tamamen önceki ilişkimden geliyo yani herkesin sevgi dışında bi sebebi var
Evet sevdiklerini kıskanır tabi ama sevdiği için değil valla çok zor bi durumAma insan sevmedigini kiskanmaz ki :) tabiki altinda yatan baska sebepler var mesela bnm esimin benden onceki sevgilisi bigun esime beni almaya gel demis esimde gitmemis bi sebepden dolayi kizda minibuse binmis. Sonra esime demiski beni almaya gelmedin minibusde sen8n yuzunden tacizr ugradimo yuzden esim minibuse binmemi hic istemyo
Ayy vallahi aynı durumdaymışızBenim rahmetlide cok kiskancti balkona bile esofmanla cikamazdim aksilik tamda karsimizda oturuyodu. Zaten kiskanclik yuzunden rahmetli oldu
Ne kaçırdım yaw
Oğlumu uyutuyordum, arabada gözleri kapanıyordu eve geldik cin gibi oldu hınzıresperenzaa bende seni çooook ama çooook merak ediyorum
evet canım işim vardı ne kaçırdım ki15 dkk once burdaymis kesin isi vardir yoksa kacirmazdi
Kız fotoğraf fotoğrafNe kaçırdım yawCanım arkadaşlarla dışarıdaydık eve zor attım kendimi
Oğlumu uyutuyordum, arabada gözleri kapanıyordu eve geldik cin gibi oldu hınzır
evet canım işim vardı ne kaçırdım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?