Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim bebeğim ama be n zayiflamadikca kendimi güzel görmem
Amaa be im eş aşırı kıskanç
Sende ben gibisin banada herkes diyo yuzun cok guzrl zayidlama bosver ama ben kendkmi hic begenmiyorum
Kiskanc es cok zor yaa biz yeni yeni asiyoruz artik kiskancliklari cok sukur darisi basina ")

Teşekkür ederim bebeğim ama be n zayiflamadikca kendimi güzel görmem
Amaa be im eş aşırı kıskanç
O farkli canım tabiki zayıfla ama yüzün gerçekten çok güzel dupduru
Sende ben gibisin banada herkes diyo yuzun cok guzrl zayidlama bosver ama ben kendkmi hic begenmiyorum
Kiskanc es cok zor yaa biz yeni yeni asiyoruz artik kiskancliklari cok sukur darisi basina ")

Kızlar kıskanç insan çok zor bende kıskancım ve bunun sevgiyle alakası yok size bunu söyleyebilirim kıskançlık hastalık aşmakta çok zor inşallah eşleriniz ve ben aşabiliriz

Aynen canım bendede zayıflama yüzün güzel vs diyorlar ama kendimizi begenmiyoruz hakliyizda.
Benimki benden kıskanç bende ondan kıskancım ve bizde çok sorun yaşadık bu yüzden halada yaşıyoruz

Aynen canım bendede zayıflama yüzün güzel vs diyorlar ama kendimizi begenmiyoruz hakliyizda.
Benimki benden kıskanç bende ondan kıskancım ve bizde çok sorun yaşadık bu yüzden halada yaşıyoruz
Hiç kıskanç değilim benimki de hiç kıskanç değil.Demek ki tencere kapak oluyormuş

konu fotoğraf olunca herkes çok aktif
Gecen seferde boyleydi
Kanguru_ canımm yüzün çok tatlı çok güzelsin
Sagol cnm tesekkur ederim
Seven insan kiskanor derler bizimki biraz asti arrtkk onceden cok beterdiiii
zayiflayalim cnm yuzumuzde fizigimizde guzel olsun. :)
Ay ben kiskanc degilim. Yani cok fazla degilim kiskanc olsam kafayi yerdim heralde cnku esimim is cevresinde cok bayan var :)

Seven insan asıl kıskanmaz güvenir benim ex felaket kıskançtı ama bunaltıcı derecede elinden gelse beni eve kapatırdı giydigim herseye laf ediyodu. Ama sevgi değilmiş ilişki bitince anladım. Benim kıskançlığımda tamamen önceki ilişkimden geliyo yani herkesin sevgi dışında bi sebebi var

Ama insan sevmedigini kiskanmaz ki :) tabiki altinda yatan baska sebepler var mesela bnm esimin benden onceki sevgilisi bigun esime beni almaya gel demis esimde gitmemis bi sebepden dolayi kizda minibuse binmis. Sonra esime demiski beni almaya gelmedin minibusde sen8n yuzunden tacizr ugradim o yuzden esim minibuse binmemi hic istemyo

Benim rahmetlide cok kiskancti balkona bile esofmanla cikamazdim aksilik tamda karsimizda oturuyodu. Zaten kiskanclik yuzunden rahmetli oldu

Evet sevdiklerini kıskanır tabi ama sevdiği için değil valla çok zor bi durum

Benim rahmetlide cok kiskancti balkona bile esofmanla cikamazdim aksilik tamda karsimizda oturuyodu. Zaten kiskanclik yuzunden rahmetli oldu
Ayy vallahi aynı durumdaymışız en son balkona kısa kolla çıktım diye bittiydi

Selam kızlar ,eve geleli 30 dk oldu oğlumu uyutup kocayı yatağa gönderip ancak yazabiliyorum,
önce menümü yazayım da sonra yapabildiğim kadar geçmiş yapayım
09:30 Limonlu su
10:00 2 sahanda yumurta,3 ceviz,çeri domates,yeşillik ,süzme ve burgu peynir,5 zeytin ,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz Duble Türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
19:30 Karışık kebap ,acılı ezme,bir tane çiğ köfte,ayran,salata,pimiş soğan ve zehir gibi acı biber
Su:2,5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.

Kim kaldi gormedigimkz seyhan ablayla huzur bide esperenzaa nerlerdesin bacim cok sey kacirdin
Ne kaçırdım yawCanım arkadaşlarla dışarıdaydık eve zor attım kendimi
esperenzaa bende seni çooook ama çooook merak ediyorum
Oğlumu uyutuyordum, arabada gözleri kapanıyordu eve geldik cin gibi oldu hınzır
15 dkk once burdaymis kesin isi vardir yoksa kacirmazdi
evet canım işim vardı ne kaçırdım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…