- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Teşekkür ederim canım sen de ailen de çok güzelsiniz.Nehir kuzum da tam hayalimdeki gibiMasallah balim cok guzel tas gibi hatunsun
Maşallaaaahh boyun kaaç :)Yükledim yükledimGöreneyen varsa söyleyin takip edeyim.
Tesekkur ederim canim. Sagolasin ablasiTeşekkür ederim canım sen de ailen de çok güzelsiniz.Nehir kuzum da tam hayalimdeki gibi
1.72,canımMaşallaaaahh boyun kaaç :)
Ohh valla :) atta bakalmm1.72,canım
Durun bir de bulursam en kilolu halimi atayım da görün
Baslik yazdin mi canim birde yukleyince kaydete basmayi unutma :)Yuklerken hata olustu diyor nieki
Kiz çoook güzelsin maşallah ve zayıfYükledim yükledimGöreneyen varsa söyleyin takip edeyim.
Oyy çok teşekkür ederiim o snin güzelliğinTugceilker canim masallah cok guzel ve zayif fit hatunsun oglus u Allah bagislasin :)
Teşekkür ederim kuzucum sağol o senin güzelliğinAy maşallah canım çok güzrlsn. Hani insanın iç güzelliği yüzüne vurur ya öyle ...
Şişman fotomu kk bile kabul etmedi yaOhh valla :) atta bakalmm
Taşmışsın uuu beybiTeşekkür ederim kuzucum sağol o senin güzelliğin
Resim buyuk mu acaba benim 1.30 mb ondan mi acaba desiklerini yaptim amaBaslik yazdin mi canim birde yukleyince kaydete basmayi unutma :)
Valla ya
Ayy en kıs zamanda kurtulmak istiyorum yaTaşmışsın uuu beybikız kilo ile gençliğini güzelliğini heder etme kuzum.
Seninki resim büyük olduğu için kabul etmedi benimkini ben çok büyüktüm ondan kabul etmedi galibaResim buyuk mu acaba benim 1.30 mb ondan mi acaba desiklerini yaptim ama
Canım inan ve çabala kurtulursun.Ben en şişman halimi atmaya çalışıyorum atabilirsrm bak iki foto arasındaki farka .Ben kendime ne etmişim diyorum.Sen bari yapma bunu.çok gençsin kuzum. Benim en büyük sevincim üniversitede , evlenirken zayıf olmamdı.5-6 yılımı kilolu geçirdim inan ona ağlanıyorum.Ben kendime neden bunu yaptım diyorum.Ayy en kıs zamanda kurtulmak istiyorum ya
Ahha dur ben atam en şişko halimi. Doğum yaptıktan snra. Oğlum 2 aylıktıŞişman fotomu kk bile kabul etmedi ya
Canım sen de çok güzelsin oğlun da tam yemelikmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?