- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Eşim oğlumuzun bebekliğinden beri herşeyi ile ilgilendi ama oğlum bana yapışık hala.Sende ver bigün bebişi babasına onlar takılsın sen mışıl mışıl uyu
Azıcık geçmiş yapacaktım bildirim gelince döndüm. Hayinlerr benim olmadığım geceyi mi buldunuz.Kız fotoğraf fotoğraf
Tamm bulup koyayim cok sekersin bu srada
Kız sende koy hadi benimki daha duruyoEşim oğlumuzun bebekliğinden beri herşeyi ile ilgilendi ama oğlum bana yapışık hala.
Azıcık geçmiş yapacaktım bildirim gelince döndüm. Hayinlerr benim olmadığım geceyi mi buldunuz.
Teşekkürler bikaç tanede daha koyarim sevdim bu işiTamm bulup koyayim cok sekersin bu srada
Yok yok album yaptikDur bi geçmiş yapayım geliyorum.Fotoyu buraya mı attınız
Dur bende yapayım bi taneYok yok album yaptik
Album yaptıkMaiallah fotolar havada uçuşmuş da hiçbirini göremedm nereyr attınız kzlar
Hadi kiz ben seni çok merak ediyorumDur bende yapayım bi tane
Ay maşallah canım çok güzrlsn. Hani insanın iç güzelliği yüzüne vurur ya öyle ...Album yaptık
Albüme nereden koyuyorduk yawHadi kiz ben seni çok merak ediyorum
Nasıl yapılıyor bu albüm yahuuHadi kiz ben seni çok merak ediyorum
Albüme nereden koyuyorduk yawönce ayarları düzenledim şimdi albüm kısmını arıyordum:))
Forumlarin yanindaki 3 cizgiden alt alta olanAlbüme nereden koyuyorduk yawönce ayarları düzenledim şimdi albüm kısmını arıyordum:))
Forumlar yazan 3 alt çizgidenNasıl yapılıyor bu albüm yahuu
Canim en ustte altalta 3 cizgi var ona tikliyorsun albumlere girip yeni album olusturuyorsun. Gerisini yaparsin heralde :)Albüme nereden koyuyorduk yawönce ayarları düzenledim şimdi albüm kısmını arıyordum:))
Hahaha ne merakliyiz kizForumlarin yanindaki 3 cizgiden alt alta olan
Masallah balim cok guzel tas gibi hatunsunYükledim yükledimGöreneyen varsa söyleyin takip edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?