Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ta ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20

İşte budur babyyy. Helal olsun sana. Ay sonuna ikili haneler diyorum inanmıyorsun. Al sana kanıt

Pirinç yoktu tatlım. Bulgur ve kıyma vardı. Bolca da baharat.

Ben genelde sabah uyanıp afedersin ama tuvaletimi yaptıktan sonra sadece çamaşırlarımla tartılıyorum. Bir yerde en doğru sonucun o şekilde görüleceğini okumuştum. Bende akşam misafir olacağı için spor yapamayacağım. O yüzden erken kalkıp yaptım. Spordan önce tartıldım. Akşam da iş çıkışı yürüyerek dönerim. 40-45 dk de öyle yürürüm. Senden de güzel bir sonuç çıkacağına eminim :)

Kadere inanırım olacak olacaaaak

Kız maşallah naptın sen böyle
Valla bende göZlerime inanamıyorum arada sacmalıyprdum ama bukadar beklemiyordum dunde tartıldım da acaba bi dur dedim kendşme bıgun baktım yine aynı bu hafta farklı ne yapmıstım bilşyoemusun canım hersabah ac karnına limonlu ilık su gercekten etki ediyormus uzun zamandır bırakmıstım simdi dkkatedicem hatta oglen vs de yapsam fena olmaz bence

Canimm masallah sana
Harikasin kuzum
teşekkürederim canım bende cok mutluyum iki haftaya mezun olmak istiyorum ya

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Yuzde: 1 90

@Rzgrece
Oo seninki de harika zaten cok bş kilon kalmamıs senin de baslangıc kilolarımız hedeflerimiz aynı inş ikimizde bitiriris bu işi ben 60 a cekmeyi düşünüyorum 65 i görebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…