Ta ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Menğn cok guzel bitanem kabagın icinde pirinc yoktur inş
1 cy kasıgı koymustum tatlım hemen yumusattı ya
Waaaw benim ekürim budur iste masallah ay inş benmki de iyidir bşraz ip atlayıp öyle cıkayım diyorum tatlıya :)
-700 gr fark var.Ben diyetisyene devam edeceğim yine.Evet diyetisyen dışında tartılma bencede bizim evdeki tartıda diyetisyenden 2 3 kg fazla gösteriyo mesela ama nasıl yapılır o iş bilmiyorum izne ayrılma derim
Harikaaaa.Tebrik ederim canım.
Amannn allahııım esin gelene kadar manken olcaksın seeen masallah bitanem aynı azime devamm
İşte budur babyyy. Helal olsun sana. Ay sonuna ikili haneler diyorum inanmıyorsun. Al sana kanıt
Pirinç yoktu tatlım. Bulgur ve kıyma vardı. Bolca da baharat.
Ben genelde sabah uyanıp afedersin ama tuvaletimi yaptıktan sonra sadece çamaşırlarımla tartılıyorum. Bir yerde en doğru sonucun o şekilde görüleceğini okumuştum. Bende akşam misafir olacağı için spor yapamayacağım. O yüzden erken kalkıp yaptım. Spordan önce tartıldım. Akşam da iş çıkışı yürüyerek dönerim. 40-45 dk de öyle yürürüm. Senden de güzel bir sonuç çıkacağına eminim :)
Ta ta ta taaaam!
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
yeni birsey de al söyle zayıfladııgnı belli eden harikanolur :))Teşekkür ederim canımm
İnşallah ya şimdi 2 hafta sonra yemin töreninde farkedince tepkisi ne olacak acaba
Çok güzel bir sonuç tebrik ederim
Gözlerime inanamıyorum harikaTa ta ta taaaam!
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Diyetisyene devam et zaten o daha doğrudur-700 gr fark var.Ben diyetisyene devam edeceğim yine.
Kız maşallah naptın sen böyleGecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
Ta ta ta taaaam!
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Canimm masallah sanaGecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
Tebrik ederim ablaKilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
Çok güzel gitmiş tebrik ederimGunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Yuzde: 1 90
@Rzgrece
Valla bende göZlerime inanamıyorum arada sacmalıyprdum ama bukadar beklemiyordum dunde tartıldım da acaba bi dur dedim kendşme bıgun baktım yine aynı bu hafta farklı ne yapmıstım bilşyoemusun canım hersabah ac karnına limonlu ilık su gercekten etki ediyormus uzun zamandır bırakmıstım simdi dkkatedicem hatta oglen vs de yapsam fena olmaz benceKız maşallah naptın sen böyle
teşekkürederim canım bende cok mutluyum iki haftaya mezun olmak istiyorum yaCanimm masallah sana
Harikasin kuzum
Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
@Rzgrece
Oo seninki de harika zaten cok bş kilon kalmamıs senin de baslangıc kilolarımız hedeflerimiz aynı inş ikimizde bitiriris bu işi ben 60 a cekmeyi düşünüyorum 65 i görebilirsemGunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
@Rzgrece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?