Dilimi ısırdım popomu kaşıdımokusa bittm ben.
Oyy canım temiz temiz ağız tadı ile otur inşallah
Çocuk olan evin kaderi bu.Çocuklar koştırup eğlensinler azıcık dağınıklıktan pislikten kimseye bişey olmazcok temiz kalmaz yarin aksama kadar temiz kalsa yeter
Halilara bise dokmesinler yeter yoksa fittiririmÇocuk olan evin kaderi bu.Çocuklar koştırup eğlensinler azıcık dağınıklıktan pislikten kimseye bişey olmaz
Cam silinir yağmur yağar, halı yıkanır hopp en lekeli yiyecek damlar bu da böyle işte.Halilara bise dokmesinler yeter yoksa fittiririmen azindan 1 hafta temiz kalsin halilar ana ben biliyorum yarin serdigin gibi kesin bise dokulur
Napalim temizlik kaderimizCam silinir yağmur yağar, halı yıkanır hopp en lekeli yiyecek damlar bu da böyle işte.
İyi geceler canım.Ben de yatıyorum.Kilo bildirimlerini erkenden yapin lutfeeeennnnn! Aksama birakmayin
Canımm afiyet olsun,menüne bayıldım.Makarna bile olsa çok da rahatsız etmedi beni. Az kaldı listeye gireceksin.
Gözüm üstünde ya bir de cezalara gıkın çıkmıyor ya kız ben seni takip işini çok sevdim
Etiketleyince gözümden de kaçmıyor.
Çok ama çok güzel fikirBacimlar yarin yeni kararlarla geliyorum. Artik mesajlar haftalik degilde gunluk limitli olcak. Bugunun gidisati onu gosterdi banaveee grupta herkesin bir gorevi olacak
Bilindik gorevler
Menu takibi
Spor takibi
Mesaj sayimi
Guzel tarifler ekleme
Motivasyon arttirma
Spora tesvik vs vs.
Aklina yeni fikir gelen varsa soylesin onuda yarin uygulayalim. Hafta ortasi uygulamaya koyulunca olmuyo.
Bide gecen haftalarda yaptigimiz takim icinde 2 grup olma isi ve ip atlama yarismasi baslayacak. Herkes gunde en az 50 kere ip atlayacak. 50 ip atlamak kimseyi yormaz diye dusunuyorum.
Var mi itirazi olan & eklemek isteyen& sorusu olan?
Günaydın canım.Nasılsın?Günaydın canlar bugün gelsin eksiler
Izni hiç tavsiye etmem izin alanlar olarak hepimiz artıyla döndük.Kanguru_ kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum.Günlük menümü burada paylaşayım,gün içinde aktifte olurum ama tartı günü tartılmak istemiyorum.Eğer kabul ederseniz bu şekilde sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?