- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bacım bu kabak detoksu ne olaki kalıcı berdiriyormu ben gecenlerde bi hurma dşyeti yapmıstım bir günlükİşte benim eküriiim yaaa. Helal sana. Mükemmel vermişsin tatlım. Ekürilerin gücü adına
Tü tü maşallah kuzuma. Kabak detoksunun güzel etkileri :)
Limonla su alkali oluyo o yüzden zayıflamaya güzel etkisi olmuş kız bende yapayım. Seviyosan sen normal içtiğin suyun içinede limon atValla bende göZlerime inanamıyorum arada sacmalıyprdum ama bukadar beklemiyordum dunde tartıldım da acaba bi dur dedim kendşme bıgun baktım yine aynı bu hafta farklı ne yapmıstım bilşyoemusun canım hersabah ac karnına limonlu ilık su gercekten etki ediyormus uzun zamandır bırakmıstım simdi dkkatedicem hatta oglen vs de yapsam fena olmaz bence
teşekkürederim canım bende cok mutluyum iki haftaya mezun olmak istiyorum ya
Tesekur ederim canimTebrik ederim abla
Çok güzel gitmiş tebrik ederim
Ben bu hafta mezun olucam canimValla bende göZlerime inanamıyorum arada sacmalıyprdum ama bukadar beklemiyordum dunde tartıldım da acaba bi dur dedim kendşme bıgun baktım yine aynı bu hafta farklı ne yapmıstım bilşyoemusun canım hersabah ac karnına limonlu ilık su gercekten etki ediyormus uzun zamandır bırakmıstım simdi dkkatedicem hatta oglen vs de yapsam fena olmaz bence
teşekkürederim canım bende cok mutluyum iki haftaya mezun olmak istiyorum ya
Benim de esas hedefim 60 ama biraz mola vericem diyete. Ciss coss yemeden tabiki dikkat edicem ama tartilmadan :))Oo seninki de harika zaten cok bş kilon kalmamıs senin de baslangıc kilolarımız hedeflerimiz aynı inş ikimizde bitiriris bu işi ben 60 a cekmeyi düşünüyorum 65 i görebilirsem
Bacım bu kabak detoksu ne olaki kalıcı berdiriyormu ben gecenlerde bi hurma dşyeti yapmıstım bir günlükgiden eksi geri grldi hemen ü
Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
Çok güzel bir sonuç tebrik ederim
Gözlerime inanamıyorum harika
Günaydin arkadaslar hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Yuzde: 1 90
Kanguru_
Sende mi salona yazilmayi dusunuyosunSüpersiiin tatlımmm hep böyle olalıııım inşallah
Non-stop böyle devam eder inşallah, şu spor salonu işini de çözdüm mü olaaay olacak
Günaydın abla hayırlı cumalar, ip atlayabildin mi?
Eksi eksidir abla, tebrikler
Kuzucummm süpersiiin ya maşallah sanaaa
Yap ya nolcak sabah 5 dklık işi var cok zaman almaz icip cıkıverşrsin hemen kaybettşgin tek sey kiloların olurLimonla su alkali oluyo o yüzden zayıflamaya güzel etkisi olmuş kız bende yapayım. Seviyosan sen normal içtiğin suyun içinede limon at
İyi edşyorsun canım ikisini bşrqrada yurutemem dersen mantıklı olurBen bu hafta mezun olucam canim
Her hafta tartilmaktan bunaldim
Biraz kendime zaman ayirip maneviyata yonelmek istiyorum :))
hafş bakalım hayırlısı olsun inşBenim de esas hedefim 60 ama biraz mola vericem diyete. Ciss coss yemeden tabiki dikkat edicem ama tartilmadan :))
Canım kabak detoksu nasıl yapılıyor etkilimidir nedşr nedgildşr bizi de aydınlat :))Benim de esas hedefim 60 ama biraz mola vericem diyete. Ciss coss yemeden tabiki dikkat edicem ama tartilmadan :))
Işyerine gelince yaparım sabah ama evden cikmadan yumurta yemeye baslicam yine bisey olur mu kiYap ya nolcak sabah 5 dklık işi var cok zaman almaz icip cıkıverşrsin hemen kaybettşgin tek sey kiloların olur
İyi edşyorsun canım ikisini bşrqrada yurutemem dersen mantıklı olur
hafş bakalım hayırlısı olsun inş
Evett evettsen simdi kiloyu dusunme saglikli beslenerek bebisi dogur ondan snra yine girersin listeye
Bizde 8.ayımızı doldurduk 9a girdk ama hala bir belirti bile damakta beyazlama vsBenim ilk oglum 8 aylikken cikardi cnm disi ve emmeyi o zman birakti hicbirsekilde emdiremedm uyurkn bile emmiyordu
Diyetisyenimle konştm ztn cnm.. güncelleyeck listemiEger durumun varsa bir iki kere diyestisyene gitsen sana uygun liste verse cnm daha az alirsin hamilelginde de dogumdan sonrada sut olsn die yemezsen iki aya kalmadan aldigin kiloyuda verirsin bence bn bu sekil yapmadigima cok pisman oldm
Doktor kontrolünde emziricm cnm eğer ddğn gbi olursa ztn keserm oğlum için.Dunden beri giremedim simdi gecmisi okuma iside tamammm
Tamamdir canim yarin ekstra 30 dk spor yapar seni etiketlerim
Canim oncelikle rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Emzirmesen daha iyi olurr cunku cok ishal yapar kuzuyu ve zayif dusuruyo
Masallah canimGunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Kanguru_
Bahar temizligi yaz temizligi kis temizligi bayram temizligi omrumuz temizlikle gecitoTemizlikti oructu bitap düstüm:)
Dunkini baz alalim cnm bi gunde 3 kilo alinmazGünaydın kızlar.
Bugün tartı günü ve benim tartı sanırım kafayı yedi.Size sormak istedim dün kilom 96 dı bugün kilom 99.8 şimdi hangisini almam gerek @Rzgrece.Bi hafta boyunca 96.4,96.2,96.5,96 yı gördüm.En son gördüğüm rakamımı alayım ,ortalamasını mı alayım?
Kanguru_ kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum.Günlük menümü burada paylaşayım,gün içinde aktifte olurum ama tartı günü tartılmak istemiyorum.Eğer kabul ederseniz bu şekilde sevinirim.
Sen bilirsij cnm.Ben hiç iyi değilim(( Tartı fena moralimi bozdu.
Motive olamıyorum ne yazık ki Huzur((
Diyetisyenimde her cumartesi tartılıyorum ve en son görüştüğümüzde kendisinden başka tartılmamı istemedi kilo veremediğimi görünce strese giriyorum bunu görerek böyle bir istekte bulundu.
Ben yine günlük menümü paylaşayım sorun tartılmak.
Harikaaaaa superrr
Ohhh haftaya 2 li rakamlari goruruz insallahTa ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
kiz sen napiyon masallah haftaya mezun olursun senGecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
Abla cok az kilon kaldi mezun olmaya biraz daha gayretle 2 haftaya mezun olursunKilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
Super cnmGunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Kanguru_
mezun mu olmak istoyosun. ? Hesaplayalim bakalim olabilcenmiBen bu hafta mezun olucam canim
Her hafta tartilmaktan bunaldim
Biraz kendime zaman ayirip maneviyata yonelmek istiyorum :))
Bebisin hayirli olsun tebrik ederim canimEvett evett
Bakim hemen ablaKaptanim bende mezun olabilirmiyimKanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?