Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşte benim eküriiim yaaa. Helal sana. Mükemmel vermişsin tatlım. Ekürilerin gücü adına

Tü tü maşallah kuzuma. Kabak detoksunun güzel etkileri :)
Bacım bu kabak detoksu ne olaki kalıcı berdiriyormu ben gecenlerde bi hurma dşyeti yapmıstım bir günlük giden eksi geri grldi hemen ü

Limonla su alkali oluyo o yüzden zayıflamaya güzel etkisi olmuş kız bende yapayım. Seviyosan sen normal içtiğin suyun içinede limon at

Ben bu hafta mezun olucam canim
Her hafta tartilmaktan bunaldim
Biraz kendime zaman ayirip maneviyata yonelmek istiyorum :))

Oo seninki de harika zaten cok bş kilon kalmamıs senin de baslangıc kilolarımız hedeflerimiz aynı inş ikimizde bitiriris bu işi ben 60 a cekmeyi düşünüyorum 65 i görebilirsem
Benim de esas hedefim 60 ama biraz mola vericem diyete. Ciss coss yemeden tabiki dikkat edicem ama tartilmadan :))

Bacım bu kabak detoksu ne olaki kalıcı berdiriyormu ben gecenlerde bi hurma dşyeti yapmıstım bir günlük giden eksi geri grldi hemen ü

Canım NEHIR34 arkadaşım yapıyordu. Normal kahvaltısını yapıyordu bildiğim kadarıyla. Diğer öğünlerde kabaklı yoğurtlu dereotlu bir karışım hazırlıyordu. Kendisi açıklarsa daha iyi olur. Bilemedim ben şimdi.

Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800

Süpersiiin tatlımmm hep böyle olalıııım inşallah

Çok güzel bir sonuç tebrik ederim

Gözlerime inanamıyorum harika

Non-stop böyle devam eder inşallah, şu spor salonu işini de çözdüm mü olaaay olacak

Günaydin arkadaslar hayirli cumalar

Günaydın abla hayırlı cumalar, ip atlayabildin mi?

Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram

Eksi eksidir abla, tebrikler

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Yuzde: 1 90

Kanguru_

Kuzucummm süpersiiin ya maşallah sanaaa

Sende mi salona yazilmayi dusunuyosun

Limonla su alkali oluyo o yüzden zayıflamaya güzel etkisi olmuş kız bende yapayım. Seviyosan sen normal içtiğin suyun içinede limon at
Yap ya nolcak sabah 5 dklık işi var cok zaman almaz icip cıkıverşrsin hemen kaybettşgin tek sey kiloların olur

İyi edşyorsun canım ikisini bşrqrada yurutemem dersen mantıklı olur

Benim de esas hedefim 60 ama biraz mola vericem diyete. Ciss coss yemeden tabiki dikkat edicem ama tartilmadan :))
hafş bakalım hayırlısı olsun inş

Işyerine gelince yaparım sabah ama evden cikmadan yumurta yemeye baslicam yine bisey olur mu ki

Eger durumun varsa bir iki kere diyestisyene gitsen sana uygun liste verse cnm daha az alirsin hamilelginde de dogumdan sonrada sut olsn die yemezsen iki aya kalmadan aldigin kiloyuda verirsin bence bn bu sekil yapmadigima cok pisman oldm
Diyetisyenimle konştm ztn cnm.. güncelleyeck listemi

Doktor kontrolünde emziricm cnm eğer ddğn gbi olursa ztn keserm oğlum için.

Temizlikti oructu bitap düstüm:)
Bahar temizligi yaz temizligi kis temizligi bayram temizligi omrumuz temizlikle gecito
Dunkini baz alalim cnm bi gunde 3 kilo alinmaz
Kanguru_ kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum.Günlük menümü burada paylaşayım,gün içinde aktifte olurum ama tartı günü tartılmak istemiyorum.Eğer kabul ederseniz bu şekilde sevinirim.

Sen bilirsij cnm.
Kanguru_

Geçen Cuma: 78,2
Bu Cuma:77,3
Fark: -900 gr
%:1,15
Harikaaaaa superrr
Ta ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Ohhh haftaya 2 li rakamlari goruruz insallah
Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
kiz sen napiyon masallah haftaya mezun olursun sen

Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
Abla cok az kilon kaldi mezun olmaya biraz daha gayretle 2 haftaya mezun olursun
Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 67.1
Fark 1.3
Yuzde: 1 90

Kanguru_
Super cnm
mezun mu olmak istoyosun. ? Hesaplayalim bakalim olabilcenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…