- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Iyiyim enerjiğim bugün :) sen nasılsınGünaydın canım.Nasılsın?
Kesin yanlıştır canım bşr gunde 3 kilo alcak degilsin ya bence en som gördügün mantıklıGünaydın kızlar.
Bugün tartı günü ve benim tartı sanırım kafayı yedi.Size sormak istedim dün kilom 96 dı bugün kilom 99.8 şimdi hangisini almam gerek @Rzgrece.Bi hafta boyunca 96.4,96.2,96.5,96 yı gördüm.En son gördüğüm rakamımı alayım ,ortalamasını mı alayım?
Neden izne ayrılmak istiyorsun canım cumaları stres mi yapıyor@Rzgrece kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum.Günlük menümü burada paylaşayım,gün içinde aktifte olurum ama tartı günü tartılmak istemiyorum.Eğer kabul ederseniz bu şekilde sevinirim.
günaydın esracım nasılsın aminn inş eksi görürüz ya ben bşraz dolanıyorum sen naptınGünaydın canlar bugün gelsin eksiler
Aynen ben annem geldiğinde eger izne ayrılsaydım artı 500 degil 1.500 alırdım heralde iyiki ayrılmamısımIzni hiç tavsiye etmem izin alanlar olarak hepimiz artıyla döndük.
Iyiyim huzucuğum ben tartılmıyorum artık sen nasılsın bakmadın mi ucundan tartıyaKesin yanlıştır canım bşr gunde 3 kilo alcak degilsin ya bence en som gördügün mantıklı
Neden izne ayrılmak istiyorsun canım cumaları stres mi yapıyor
günaydın esracım nasılsın aminn inş eksi görürüz ya ben bşraz dolanıyorum sen naptın
Kız benim cezam vardı biliyorsunuz, güzel bir tarifle geldim sizlere. Bir çoğumuzun tatlıya düşkünlüğü vardır, özellik Regli dönemi öncesinde. Sağlıklı güzel bir tarif, hemen malzemeleri gönderiyorum;
1 bardak laktozsuz süt
2 büyük gün kurusu
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (Kakaoyu arzunuza göre ekleyebilirsiniz)
Küçük bir tencerede hepsini karıştırarak pişirip, sonra da blendardan geçirin.
Yarım saat bekleyip yiyebilirsiniz.
Üzerine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi ve 2 ceviz ile afiyetle yiyiniz.
Menü
Sabah:haslanmis bir yumurta dereotu yesilsogan bir dilim ekmek alti zeytin cay salatalik domates beyaz peynir
Ara:sütlü kahve
Aksam:et yesil salata mantarli sos
Su:2 litre
Spor:5000 adim
Regl oldum kizlar erkenden ben niyeyse birkac gün vardi daha halbuki
Vallaha motivasyon arttırma ve spora teşvik başlıklarına ben talibim :) Hangisini verirseniz yaparım kaptanım.Bacimlar yarin yeni kararlarla geliyorum. Artik mesajlar haftalik degilde gunluk limitli olcak. Bugunun gidisati onu gosterdi banaveee grupta herkesin bir gorevi olacak
Bilindik gorevler
Menu takibi
Spor takibi
Mesaj sayimi
Guzel tarifler ekleme
Motivasyon arttirma
Spora tesvik vs vs.
Aklina yeni fikir gelen varsa soylesin onuda yarin uygulayalim. Hafta ortasi uygulamaya koyulunca olmuyo.
Bide gecen haftalarda yaptigimiz takim icinde 2 grup olma isi ve ip atlama yarismasi baslayacak. Herkes gunde en az 50 kere ip atlayacak. 50 ip atlamak kimseyi yormaz diye dusunuyorum.
Var mi itirazi olan & eklemek isteyen& sorusu olan?
Dünki menüm
Sabah
1.5 haslnmıs ymurta
2 ceviz
10 zeytin
1 avuc peynir
1 sade turk khvesi
1 hurma
Oglen
2 ymk kasıgı kerevşz
Cevizli peynirli salata
Aksam
4-5 ymk kasıgı etli yesil fasulye yemegi
Spor yol
Su 1.5
Allonsy Canım cok hastayom bpgazım gecmedi bnm birtürlü zor yutkunuyorum k. Bakma hiç görülemedik seninle
Ben hiç iyi değilimIyiyim enerjiğim bugün :) sen nasılsın
Motive olamıyorum ne yazık ki HuzurKesin yanlıştır canım bşr gunde 3 kilo alcak degilsin ya bence en som gördügün mantıklı
Neden izne ayrılmak istiyorsun canım cumaları stres mi yapıyor
günaydın esracım nasılsın aminn inş eksi görürüz ya ben bşraz dolanıyorum sen naptın
Diyetisyenimde her cumartesi tartılıyorum ve en son görüştüğümüzde kendisinden başka tartılmamı istemedi kilo veremediğimi görünce strese giriyorum bunu görerek böyle bir istekte bulundu.Aynen ben annem geldiğinde eger izne ayrılsaydım artı 500 degil 1.500 alırdım heralde iyiki ayrılmamısım
Iyiyim huzucuğum ben tartılmıyorum artık sen nasılsın bakmadın mi ucundan tartıya
Emziriyorum ya hala oyuzden cok zorda kalmadıkca icmiyorum canım bogzımı da geciririm söyle böyle dedim ama inat etti 15 gundur gecmedi ya bir birüs varmıs bademciklerde gecse bile tekrar bademcikler hastalıgı salgılıyormus bşr arkadaıma bademciklerini alalım demişler tırstı cok genaÇok lezzetli görünüyor bebeğim. Ellerine sağlık.
Bende erken oldum ablacım. Mevsim değişiminden mi başka birşeyden mi anlayamadım gitti.
Hala da aynı kanıdayım. Ay sonu ikili rakamlar garanti. At fava bekle
Vallaha motivasyon arttırma ve spora teşvik başlıklarına ben talibim :) Hangisini verirseniz yaparım kaptanım.
Oyy çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin en kısa zamanda. Menün çok güzel. Bende şimdi paylaşacağım. Suyu diyet için demiyorum ama hastalığın için biraz daha fazla içmeye çalış tatlım. Mikropları daha hızlı atmana yardımcı olur. İçine de birkaç damla limon sıkarsın. İlaç alıyor musun? Yoksa sende benim gibi inat edip doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışanlardan mısın ?
Canım bence de diyetisyennden baska biryerde tartılma insan kendine tek tartıyı baz almalı bencede yoksa canı sıkılıyor bende ilk basladıgoöds 10 gun calıltım cabaladım tartı bpzuk olsugu icin hiç farkyıktu yıkılmıstım resmenBen hiç iyi değilim(( Tartı fena moralimi bozdu.
Motive olamıyorum ne yazık ki Huzur((
Diyetisyenimde her cumartesi tartılıyorum ve en son görüştüğümüzde kendisinden başka tartılmamı istemedi kilo veremediğimi görünce strese giriyorum bunu görerek böyle bir istekte bulundu.
Ben yine günlük menümü paylaşayım sorun tartılmak.
eline saglik cnm ss aldim denicem :)
Dünki menüm
Sabah
1.5 haslnmıs ymurta
2 ceviz
10 zeytin
1 avuc peynir
1 sade turk khvesi
1 hurma
Oglen
2 ymk kasıgı kerevşz
Cevizli peynirli salata
Aksam
4-5 ymk kasıgı etli yesil fasulye yemegi
Spor yol
Su 1.5
Allonsy Canım cok hastayom bpgazım gecmedi bnm birtürlü zor yutkunuyorum k. Bakma hiç görülemedik seninle
Günaydın kızlar.
Bugün tartı günü ve benim tartı sanırım kafayı yedi.Size sormak istedim dün kilom 96 dı bugün kilom 99.8 şimdi hangisini almam gerek @Rzgrece.Bi hafta boyunca 96.4,96.2,96.5,96 yı gördüm.En son gördüğüm rakamımı alayım ,ortalamasını mı alayım?
Günaydın canlar bugün gelsin eksiler
Ben hiç iyi değilim(( Tartı fena moralimi bozdu.
Diyetisyenimde her cumartesi tartılıyorum ve en son görüştüğümüzde kendisinden başka tartılmamı istemedi kilo veremediğimi görünce strese giriyorum bunu görerek böyle bir istekte bulundu.
Evet diyetisyen dışında tartılma bencede bizim evdeki tartıda diyetisyenden 2 3 kg fazla gösteriyo mesela ama nasıl yapılır o iş bilmiyorum izne ayrılma derimBen hiç iyi değilim(( Tartı fena moralimi bozdu.
Emziriyorum ya hala oyuzden cok zorda kalmadıkca icmiyorum canım bogzımı da geciririm söyle böyle dedim ama inat etti 15 gundur gecmedi ya bir birüs varmıs bademciklerde gecse bile tekrar bademcikler hastalıgı salgılıyormus bşr arkadaıma bademciklerini alalım demişler tırstı cok gena
Menğn cok guzel bitanem kabagın icinde pirinc yoktur inş@Rzgrece 22 mart menüm
Sabah: 06.40
Bol maydonozlu omlet
3 yeşil zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 küçük süt
1 dilim dil peyniri
Öğlen: 12.25
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 adet yoğurtlu kabak dolması
1 ayran
Akşam: 19.25
4 yk haşlanmış et (suyuyla birlikte)
1 kase yoğurt
Roka
2,7 lt su. Dün dinlenme günümdü ama 7400 adım attım.
Huzurvermeyolunda
1 cy kasıgı koymustum tatlım hemen yumusattı yaDenediğin zaman yorumlarını bekliyorum kaptan
Canım menü güzel afiyet olsun. Ihlamurun içine ne kadar bal koydun
Canım her gün mü tartılıyorsun?
Günaydııın canıımm
Canım senin yerinde olsam izne ayrılmazdım. Daha önce doktordaki tartı ile evdeki tartını karşılaştırdın mı?
Tartılar arasında bir iki kilo farkedebiliyor ve bazen kilo bir yerde sabitlenip direniyor. Belki de bu kilo senin direnç kilo, şimdi sen beni yalnız mı bırakıyorsun takımda?
Hani eştik
Waaaw benim ekürim budur iste masallah ay inş benmki de iyidir bşraz ip atlayıp öyle cıkayım diyorum tatlıya :)
Harikaaaa.Tebrik ederim canım.Ta ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Amannn allahııım esin gelene kadar manken olcaksın seeen masallah bitanem aynı azime devammTa ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Tartılar arasında - 700 gr fark var.Diyetisyende bir gün sonra tartılıyorum.yani illa ki hem pazartesi hemde cuma tartılmış oluyorum diyetisyen harici.Denediğin zaman yorumlarını bekliyorum kaptan
Canım menü güzel afiyet olsun. Ihlamurun içine ne kadar bal koydun
Canım her gün mü tartılıyorsun?
Günaydııın canıımm
Canım senin yerinde olsam izne ayrılmazdım. Daha önce doktordaki tartı ile evdeki tartını karşılaştırdın mı?
Tartılar arasında bir iki kilo farkedebiliyor ve bazen kilo bir yerde sabitlenip direniyor. Belki de bu kilo senin direnç kilo, şimdi sen beni yalnız mı bırakıyorsun takımda?
Hani eştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?