Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ta ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
Süpersin
-700 gr fark var.Ben diyetisyene devam edeceğim yine.
canım nasıl mutlu olup motive olacaksan öyle yap.
Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
uuu beybiii harikasın.
Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
tebrikler canım.200 gramda iyi bir kayıp.

Seninde bişey kalmadı hedefe yakında hedefin 5ler olur zaten

Valla değişikmiş kız eşin sever mi böyle şeyleri. Ben sevgilime boyle zibilyon tane şey yaptım o an seviniyo ama sonra yüzüne bakmiyo
ay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo

ay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo

Ay bu erkeklerde bi alem ya kız patlayan kutu var o kadar guzel oluyo ki ama 3 gün uğraştırıyo ben onu yapmaya başlamıştım yarım kaldı 2 senedir yapcam sözde

Ben eşime ihtiyacı olan bişeyleri alıyorum kafam rahat.hiç uğraşamamam valla zaten anlamıyorlar hediyeden.
Heralde çoğunluk böyle.Bizde de aynı durum geçerli.Ruhsuz benim ki
Erkekler hediyeye daha işlevsel bakıyorlar ve ben bunu nerede kullanırım diyorlar ki ben de biraz öyleyim.İşime yaramayan bişey aldı mı acaba değişim kartı var mı diye bakınıyorum

Son düzenleme:
Sen ne durumdasın canım? Haftaya geleceksin değil mi listeye? Ha gayret kuzum, sen yapacaksın eminim ben.
ben haftaya listedeyim cnm birazdan yaparim bildirimj

bnmki dogum gunu yaklasirken allah askina bse alma biseye ihtyacim yok diyo

Gecen cuma 72.8
Bu hafta 72.7
Fark. -100
%0.13
Dun 72.5 tm halbuki menumde cok iyidi cok dikkat ettim sadece saati gecti aksam 7 yi gectimi venim yemekler kesinlikle tartida eksi goremiyirum bugune arti olarak yansida hatta haftaya 1 kilonun altinda eksi gelmicek size ve kendime soz cok pis hirslandim

Olsun cnm hafta ici artiydin yanlis hatirlamiyosam yinede dususe gecmen super

G.Cuma 84.0
Bugun 82.0
Haftaya 79 u gormezsem namerdim
Sen bu hızla 78ide görürsün

Bu hafta düzenin bozuldu kv de olunca bence kilo almamış olman bile iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…