Tebrik ederim
eveeet gullluuup diye ses cıkarGulup diye mi içerim Huzurkız sabah nasil cikiyom evden keşke görsen bir elimle sacimi tariyorum bir elimle disimi fircaliyorum
ayy bende istiyoruuum :))Tebrik ederim5lere adım adım gidiyorsun :)
Seninde bişey kalmadı hedefe yakında hedefin 5ler olur zateneveeet gullluuup diye ses cıkar
ayy bende istiyoruuum :))
Valla değişikmiş kız eşin sever mi böyle şeyleri. Ben sevgilime boyle zibilyon tane şey yaptım o an seviniyo ama sonra yüzüne bakmiyo
SüpersinTa ta ta taaaam!
Evet malum tartı cumasına bir bomba ben gönderiyorum
Geçen hafta 104,1
Bugün 101,8
Fark -2,3
%2,20
canım nasıl mutlu olup motive olacaksan öyle yap.-700 gr fark var.Ben diyetisyene devam edeceğim yine.
uuu beybiii harikasın.Gecen cuma 68.7
Bugun 66.9
-1800
tebrikler canım.200 gramda iyi bir kayıp.Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,2
Bu hafta:67,0
Fark:200 gram
tebrik ederim cnm supersinGünaydınnn
Geçen hafta:69,4
Bugün:68,7
Fark:700 gr
Yüzde: 1,01
Müsait olduğumda dönerim.Şimdi çok işim var.
hedefe adim adim ;D
Sen ne durumdasın canım? Haftaya geleceksin değil mi listeye? Ha gayret kuzum, sen yapacaksın eminim ben.tebrik ederim cnm supersin
hedefe adim adim ;D
ay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyoSeninde bişey kalmadı hedefe yakında hedefin 5ler olur zaten
Valla değişikmiş kız eşin sever mi böyle şeyleri. Ben sevgilime boyle zibilyon tane şey yaptım o an seviniyo ama sonra yüzüne bakmiyo
Heralde çoğunluk böyle.Bizde de aynı durum geçerli.Ruhsuz benim kiay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo
ay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo
Ben eşime ihtiyacı olan bişeyleri alıyorum kafam rahat.hiç uğraşamamam valla zaten anlamıyorlar hediyeden.ay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo
Erkekler hediyeye daha işlevsel bakıyorlar ve ben bunu nerede kullanırım diyorlar ki ben de biraz öyleyim.İşime yaramayan bişey aldı mı acaba değişim kartı var mı diye bakınıyorumHeralde çoğunluk böyle.Bizde de aynı durum geçerli.Ruhsuz benim ki
ben haftaya listedeyim cnm birazdan yaparim bildirimjSen ne durumdasın canım? Haftaya geleceksin değil mi listeye? Ha gayret kuzum, sen yapacaksın eminim ben.
bnmki dogum gunu yaklasirken allah askina bse alma biseye ihtyacim yok diyoay erkekler ne anlar allahını ssversen anlık iste bizimki de bir hediye vs aldıgımda bes dakika sonra huzurcum buna ne kadar para verdin baslıyo
Olsun cnm hafta ici artiydin yanlis hatirlamiyosam yinede dususe gecmen superGecen cuma 72.8
Bu hafta 72.7
Fark. -100
%0.13
Dun 72.5 tm halbuki menumde cok iyidi cok dikkat ettim sadece saati gecti aksam 7 yi gectimi venim yemekler kesinlikle tartida eksi goremiyirum bugune arti olarak yansida hatta haftaya 1 kilonun altinda eksi gelmicek size ve kendime soz cok pis hirslandim
Sen bu hızla 78ide görürsünG.Cuma 84.0
Bugun 82.0
Haftaya 79 u gormezsem namerdim
Bu hafta düzenin bozuldu kv de olunca bence kilo almamış olman bile iyiGecen cuma 72.8
Bu hafta 72.7
Fark. -100
%0.13
Dun 72.5 tm halbuki menumde cok iyidi cok dikkat ettim sadece saati gecti aksam 7 yi gectimi venim yemekler kesinlikle tartida eksi goremiyirum bugune arti olarak yansida hatta haftaya 1 kilonun altinda eksi gelmicek size ve kendime soz cok pis hirslandim
Evet kvalidemde hic dikkat edememistim genede dn 72.5dm neyse fake mis demekki bu hafta cok asilicmm cokOlsun cnm hafta ici artiydin yanlis hatirlamiyosam yinede dususe gecmen super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?