- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Evde ne aletlerin var canım.Benim için en önemli kriter evime yakın olması. Sporu işkence haline getirmek istemiyorum otobüslerde sürünerek. O yüzden aklımda bi yer var ama hala evdeki aletlerle devam edip etmeme konusunda kararsızım
Spora yavaş yavaş alıştıra alıştıra başla canım.
Zamanla kondüsuonun arttıkça spor süreni uzatırsın canım.
Birden yüklenirsen ağrın sızın olabilir mazallah sağlık sorunu da çıkabilir.
Benim içinde baş kriter o çünkü işyerimle evim arasında 1,5 saat geçiyorBenim için en önemli kriter evime yakın olması. Sporu işkence haline getirmek istemiyorum otobüslerde sürünerek. O yüzden aklımda bi yer var ama hala evdeki aletlerle devam edip etmeme konusunda kararsızım
5 mi 8 yil onceki gibi mi:) darisi basina canimTebrik ederim5lere adım adım gidiyorsun :)
Oo supar yaG.Cuma 84.0
Bugun 82.0
Haftaya 79 u gormezsem namerdim
Ben eşime ihtiyacı olan bişeyleri alıyorum kafam rahat.hiç uğraşamamam valla zaten anlamıyorlar hediyeden.
Erkekler hediyeye daha işlevsel bakıyorlar ve ben bunu nerede kullanırım diyorlar ki ben de biraz öyleyim.İşime yaramayan bişey aldı mı acaba değişim kartı var mı diye bakınıyorum
Ay hiç ugrasamam ben bununla kıız hiçbenlil degil
Aman allahım 2 kilo muu muthis gercekten sırrını neye borclusun sayın elifcim :)G.Cuma 84.0
Bugun 82.0
Haftaya 79 u gormezsem namerdim
Canım bu hafta daha da guzel olacak bence kesinlikle cunki baskanyerde diyet zor ona ragmen 100 gramGecen cuma 72.8
Bu hafta 72.7
Fark. -100
%0.13
Dun 72.5 tm halbuki menumde cok iyidi cok dikkat ettim sadece saati gecti aksam 7 yi gectimi venim yemekler kesinlikle tartida eksi goremiyirum bugune arti olarak yansida hatta haftaya 1 kilonun altinda eksi gelmicek size ve kendime soz cok pis hirslandim
Kesinlikle bencede girmesin insan hem cok sıkılıyor hem de giden geri geliyor ben hiç sevmedim ama yasayıp deneyimlemek lazımmıs demekkiBence hiç o topa girme bende görüyorum bu ara sürekli instagramda kabak detoksu yapıyolar sen normal diyetine devam et bence
aynen ince giyinmeler basladı mayısta iyive incelir hersey bizimde incelmemiz lazım nereyse bşr ay var işte dilkat etmek şazımGercekten mi cok s3vindim keske benimde payim buyuk olsaydi bu yuzdede insallah haftaya da boyle olalim yaz yaklasiyor ince giyinmeler basladi pis pis sarkmasin yaglarimiz ordan burdan
Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar varEvde ne aletlerin var canım.
Benimde öyle sürüyo 17.45 te cikiyorum 19.30da evde oluyorum hatta dün trafik çoktu 19.50de evdeydim. Spora uzak bi yere gitsem daha çok stres olurumBirden yüklenme olmaz tabi, ağır ağır çıkacağım bu merdivenlerden
Benim içinde baş kriter o çünkü işyerimle evim arasında 1,5 saat geçiyor
Aminnn5 mi 8 yil onceki gibi mi:) darisi basina canim
6. TAKIM 561. ETAP***
NGY (72.8/72.7/0.1/%0,14)
Seyhan77 (67.2/67/0.2/%0.30) mezun olmak istiyor
Smygnc (96.3/96/0.3/%0.31)izine ayrilmak istiyor
Huzurvermeyolunda(68.7/66.9/1,8/%2.62)
Belcimim(64.4/63.7/0.7/%1.09)
NEHIR34(68.4/67.1/1.3/%1.90) mezun olmak istiyor
Allonsy(78.2/77.3/0.9/%1.15)
Herderdedeva(104.1/101.8/2.3/%2.21)
Esperenzaa (69.4/68.7/0.7/%1.01)
Tugceilker(57.3/)hamilelik sebebiyle ayrildi
6. Takim ortalamasi % 1.073
@smygnc cnm senin kararini bekliyorum
esra bukadar spor aleti bir araya gelip sana saldırcak artık ywter calış bizimle diye :))Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
Hiç bi kalıcılığı yok detoks bitince insan niye ac kaldim ki ben diyoAy hiç ugrasamam ben bununla kıız hiçbenlil degil
Aman allahım 2 kilo muu muthis gercekten sırrını neye borclusun sayın elifcim :)
Canım bu hafta daha da guzel olacak bence kesinlikle cunki baskanyerde diyet zor ona ragmen 100 gram
Kesinlikle bencede girmesin insan hem cok sıkılıyor hem de giden geri geliyor ben hiç sevmedim ama yasayıp deneyimlemek lazımmıs demekki
aynen ince giyinmeler basladı mayısta iyive incelir hersey bizimde incelmemiz lazım nereyse bşr ay var işte dilkat etmek şazım
esra bukadar spor aleti bir araya gelip sana saldırcak artık ywter calış bizimle diye :))
Anacım sizin ev spor salonu zaten. Bırak millet sizin eve gelsin
Ay güldürdünüz benikız nelerim varda bende enerji yok hep erteliyorum. Ama vallahi pazartesi gunu basliyorum en sıkısından hemde
Aynn su 1 ayy azmedip 4 kilo versekk supper oluruzz sper dn komsumuz tanimadi beni yanina gip selm verdim de suratima bkti oyle tanidi tamamiyle baska birisi gibisin dedi cok.mutlu oldm cokAy hiç ugrasamam ben bununla kıız hiçbenlil degil
Aman allahım 2 kilo muu muthis gercekten sırrını neye borclusun sayın elifcim :)
Canım bu hafta daha da guzel olacak bence kesinlikle cunki baskanyerde diyet zor ona ragmen 100 gram
Kesinlikle bencede girmesin insan hem cok sıkılıyor hem de giden geri geliyor ben hiç sevmedim ama yasayıp deneyimlemek lazımmıs demekki
aynen ince giyinmeler basladı mayısta iyive incelir hersey bizimde incelmemiz lazım nereyse bşr ay var işte dilkat etmek şazım
Yok yok size kanıt olarak fotoğraf atcam beni takip ederseniz ćok sevinirim hatta zorunluluk olsun diye bikac gun yedigimi ictigimi bile atmak istiyorum oyle daha cok ciddiye aliyorum. Spor olarakta eliptik yaparim sadece yürüyüş bandı artık çok ses çıkarıyoAha sözü aldık.esperenzaa Huzurvermeyolunda Takipteyiz değil mi? Hayır biz etmesek bile esperenzanın gözünden kaçmaz biliyorsun :)
Ee esra senin evde mini bi spor salonu varmis ya kuzum bence salona yazilmana ger3k yok her gn burdan birine watsaptan spor yaptigina dair ufak bi goruntu yollasan takip edilmek seni spora zorlarEliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
Yok yok size kanıt olarak fotoğraf atcam beni takip ederseniz ćok sevinirim hatta zorunluluk olsun diye bikac gun yedigimi ictigimi bile atmak istiyorum oyle daha cok ciddiye aliyorum. Spor olarakta eliptik yaparim sadece yürüyüş bandı artık çok ses çıkarıyo
Hicbiseye borclu degilim cnm odem varmis gitti bu hafta regl olcam geri gelmese iyi olurAy hiç ugrasamam ben bununla kıız hiçbenlil degil
bence sen 2 ayda olsa salona yazil. Evde yapmiyosun deneyimleyip gordukAy güldürdünüz benikız nelerim varda bende enerji yok hep erteliyorum. Ama vallahi pazartesi gunu basliyorum en sıkısından hemde
Heh tamda ben bunu diyordum zaten senin basenlerinde deilmi dah cok kilon eliptik daha iyi olur diye dusunuyirumYok yok size kanıt olarak fotoğraf atcam beni takip ederseniz ćok sevinirim hatta zorunluluk olsun diye bikac gun yedigimi ictigimi bile atmak istiyorum oyle daha cok ciddiye aliyorum. Spor olarakta eliptik yaparim sadece yürüyüş bandı artık çok ses çıkarıyo
Benim bi basari hikayem yok kizlar takimim sagolsun ben sizin eserinizim@NEHIR34Findikfaresi123 tebrik ederim canlar❤ umarim birdaha kilo alip yarismaya gelmezsiniz. Fakat kilo korumak amacli herzaman takimda sizlere yerimiz var omur boyu fit kalmaniz dilegiyle..
Eger basari hikayenizi yazarsaniz seve seve okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?