Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

S smygnc cnm izine ayrilmakda kararlimisin? Istersen pazartesi tartilma. Bide evdeki tartini diyetisyendekine gore ayarla.mesela evde 71.7 diyetisyebde 71 cikiyosan bildirim yaparkwn 700 gr dusebilirsin

Gercekten mi cok s3vindim keske benimde payim buyuk olsaydi bu yuzdede insallah haftaya da boyle olalim yaz yaklasiyor ince giyinmeler basladi pis pis sarkmasin yaglarimiz ordan burdan
payin var tabiki :) eger + gelseydin yuzdemiz guzel olmazDi sen gayret ettin eksiyle geldin o yuzden payim buyuk :)

Heycanlandım kız çabuk gel
az kaldi birazdan burda olut

6. TAKIM 561. ETAP***

NGY (72.8/72.7/0.1/%0,14)
Seyhan77 (67.2/67/0.2/%0.30) mezun olmak istiyor
Smygnc (96.3/96/0.3/%0.31)izine ayrilmak istiyor
Huzurvermeyolunda(68.7/66.9/1,8/%2.62)
Belcimim(64.4/63.7/0.7/%1.09)
NEHIR34(68.4/67.1/1.3/%1.90) mezun olmak istiyor
Allonsy(78.2/77.3/0.9/%1.15)
Herderdedeva(104.1/101.8/2.3/%2.21)
Esperenzaa (69.4/68.7/0.7/%1.01)
Tugceilker(57.3/)hamilelik sebebiyle ayrildi

6. Takim ortalamasi % 1.073

S smygnc cnm senin kararini bekliyorum

Tebrikler arkadaşlar hepiniz şahanesiniz ,mezun olan arkadaşlar sizi de çok tebrik ediyorum.

Kusura bakmayın arkadaşlar ben bu hafta izin ayrılmak istiyorum.Menümü günlük paylaşacağım ve buralarda olacağım.

Sende mi salona yazilmayi dusunuyosun

Evet canım bakıyorum şu anda ama kararsızlıktan yazılamadım, çokta geç kalmak istemiyorum. Temennim bu hafta yazılmak. Sen araştırıyor musun bir yer, yoksa zaman mı bulamıyorsun?

Evet canım bakıyorum şu anda ama kararsızlıktan yazılamadım, çokta geç kalmak istemiyorum. Temennim bu hafta yazılmak. Sen araştırıyor musun bir yer, yoksa zaman mı bulamıyorsun?
Asıl seni tebrik etmek gerek canım.Bu hafta şahaneydin buradan ayrılmayıp motivasyonu düşürmezsen eşin seni gördüğünde gözlerine inanamayacak.Herşeyden önemlisi sen kendine azmine hayran kalacaksın.

Asıl seni tebrik etmek gerek canım.Bu hafta şahaneydin buradan ayrılmayıp motivasyonu düşürmezsen eşin seni gördüğünde gözlerine inanamayacak.Herşeyden önemlisi sen kendine azmine hayran kalacaksın.

Motivasyonum düşmesin inşallah hiiç, bir kaç eski pantolonlarımdan çıkarayım.
İçlerine girdikçe daha motive olurum diye düşünüyorum.
Tam anlamıyla spora başladım mı oooh gitsin kilolaaaar
Her hafta şahane olalımmm

Spora yavaş yavaş alıştıra alıştıra başla canım.
Zamanla kondüsyonun arttıkça spor süreni arttırırsın canım.
Spora birden yüklenirsen ağrın sızın olabilir mazallah sağlık sorunu da çıkabilir.

Benim için en önemli kriter evime yakın olması. Sporu işkence haline getirmek istemiyorum otobüslerde sürünerek. O yüzden aklımda bi yer var ama hala evdeki aletlerle devam edip etmeme konusunda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…