Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ee esra senin evde mini bi spor salonu varmis ya kuzum bence salona yazilmana ger3k yok her gn burdan birine watsaptan spor yaptigina dair ufak bi goruntu yollasan takip edilmek seni spora zorlar
Bu hafta denicem eger basarabilirsem yazilmicam ya zaten bu ay surekli bi yerlere gitcem salona yazilsam bosa gitcdk
Sen spor yapta biz herşeye razıyız. Seve seve de takip ederim :)
Teşekkür ederim canım benim
Hicbiseye borclu degilim cnm odem varmis gitti bu hafta regl olcam geri gelmese iyi olur
bence sen 2 ayda olsa salona yazil. Evde yapmiyosun deneyimleyip gorduk
Son bir şans versem kendime

Bir Allahin kulu listeyi paylasim alanina tasirmi misafirom geldi esperenzaa fattylamb94
Kız ben unuttum nasil tasiniyodu ya

Aha sözü aldık. esperenzaa Huzurvermeyolunda Takipteyiz değil mi? Hayır biz etmesek bile esperenzanın gözünden kaçmaz biliyorsun :)
aynen olur böyle vakalar esracım dikkat et ajan esperenzaa yakkalar

Aynn su 1 ayy azmedip 4 kilo versekk supper oluruzz sper dn komsumuz tanimadi beni yanina gip selm verdim de suratima bkti oyle tanidi tamamiyle baska birisi gibisin dedi cok.mutlu oldm cok
ah iste al sana motivasyonun alası :))

Hadi bakalım esra bencede fotp atmak sıkıntı degilse bize goto at kosubanından eliptikten
Benim bi basari hikayem yok kizlar takimim sagolsun ben sizin eserinizim
abla cok tatlsıın yaa

Atcam canım kendimi atmasamda ekranı atarım yoksa ben eliptigin ustune cikar selfie ceker inerim

Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var

Kız spor salonu ayağına gelmiş, hayydi esra haydi esra haydiiiii

Bende seve seve takip ederim canım :)

Buyuk ihtimal 3. Yada 2.oluruz cnm olsun biz kilo verelimde birinci olmasakda olur :)

Şu anda 2. gibi duruyoruz hayırlısı kaptanım, tabii ki dee

Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
Evde spor salonu açacak kadar varmışEvde bunca aletten sonra hareket alanınız var mı kuzum?
Ay güldürdünüz beni kız nelerim varda bende enerji yok hep erteliyorum. Ama vallahi pazartesi gunu basliyorum en sıkısından hemde
pazartesiye ensendeyim esra
Takip işi benden sorulur o kadar haklısın kü canım
Paylasmiyosanz ben paylasabilirim kizlar suan musaitim
Esra yaparım deyince ben de bıraktım yapmayı.böyle böyle listeyi ortada bırakıcaz

Sakin olun gencler hallettim patron odasindaymış adam tam bi dikizci sürekli kameradan milleti izliyo bilgisayarlarimizi izliyo o yüzden sanki akademik makale okuyomuşum gibi bikaç makale actim aralarda düzelttim yavaş oldu ama oldu
Şuan adetim diyemidir neden bilmiyorum bu sabah 72 kilo ciktim ama karnım inanilmaz şiş anlamadim niye bòyle oldugunu. Yarinida atlatinca kimse beni tutmasın kurtuluyorum bu pis kilolardan. Sende takip edersen çok sevinirim

esperenzaa ve fattylamb94 yaparım deyince ben hiç ses etmedim
pek bilen yok ya bildigini bilseydim senide rtiketlerdm

Yaptım istersen bi bak bakayim yanlislik yoktur zaten direkt senin yaptigini kopyaladim
Olmus cnm eline saglik❤
neyseki paylasti esra

Yavrum sende bu azim olduktan sonra sen tek başına bile bizi birinci yaparsın. Ama haftaya Kanguru_ de kararlı. Bizlerde azıcık daha uğraşırsak bence mükemmel bir sonuç elde edebiliriz.
evet ben cok kararliyim bu hafta :) insallah 79 gprcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…