- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bu hafta denicem eger basarabilirsem yazilmicam ya zaten bu ay surekli bi yerlere gitcem salona yazilsam bosa gitcdkEe esra senin evde mini bi spor salonu varmis ya kuzum bence salona yazilmana ger3k yok her gn burdan birine watsaptan spor yaptigina dair ufak bi goruntu yollasan takip edilmek seni spora zorlar
Teşekkür ederim canım benimSen spor yapta biz herşeye razıyız. Seve seve de takip ederim :)
Son bir şans versem kendimeHicbiseye borclu degilim cnm odem varmis gitti bu hafta regl olcam geri gelmese iyi olur
bence sen 2 ayda olsa salona yazil. Evde yapmiyosun deneyimleyip gorduk
Kız ben unuttum nasil tasiniyodu ya
Renklendircen 5.tk altina koycanBu hafta denicem eger basarabilirsem yazilmicam ya zaten bu ay surekli bi yerlere gitcem salona yazilsam bosa gitcdk
Teşekkür ederim canım benim
Son bir şans versem kendime
Kız ben unuttum nasil tasiniyodu ya
Ben 10dkya kadar yaparım.Telefondan yapacağım için biraz uzun sürer canım:))Renklendircen 5.tk altina koycan
Sen yapiyosan ben yapmiyim kiz ayni anda paylaşmayalimBen 10dkya kadar yaparım.Telefondan yapacağım için biraz uzun sürer canım:))
aynen olur böyle vakalar esracım dikkat et ajanAha sözü aldık.esperenzaa Huzurvermeyolunda Takipteyiz değil mi? Hayır biz etmesek bile esperenzanın gözünden kaçmaz biliyorsun :)
ah iste al sana motivasyonun alası :))Aynn su 1 ayy azmedip 4 kilo versekk supper oluruzz sper dn komsumuz tanimadi beni yanina gip selm verdim de suratima bkti oyle tanidi tamamiyle baska birisi gibisin dedi cok.mutlu oldm cok
Hadi bakalım esra bencede fotp atmak sıkıntı degilse bize goto at kosubanından eliptiktenYok yok size kanıt olarak fotoğraf atcam beni takip ederseniz ćok sevinirim hatta zorunluluk olsun diye bikac gun yedigimi ictigimi bile atmak istiyorum oyle daha cok ciddiye aliyorum. Spor olarakta eliptik yaparim sadece yürüyüş bandı artık çok ses çıkarıyo
abla cok tatlsıın yaaBenim bi basari hikayem yok kizlar takimim sagolsun ben sizin eserinizim
Atcam canım kendimi atmasamda ekranı atarım yoksa ben eliptigin ustune cikar selfie ceker inerimaynen olur böyle vakalar esracım dikkat et ajanesperenzaa yakkalar
ah iste al sana motivasyonun alası :))
Hadi bakalım esra bencede fotp atmak sıkıntı degilse bize goto at kosubanından eliptikten
abla cok tatlsıın yaa
Sen yapiyosan ben yapmiyim kiz ayni anda paylaşmayalim
Ben de yaparım sorun değil canım,bilgisayarsan hızlıca yaparım dersen bana uyar sen yap canım.Ben maksimum 10 dk içinde paylaşırım:))Sen yapiyosan ben yapmiyim kiz ayni anda paylaşmayalim
Bilgisayar onumde acik ben yapivereyim hic yorma kendini ama dur bi bakayim patron odasindaysa benim bilgisayari gozetliyodurBen de yaparım sorun değil canım,bilgisayarsan hızlıca yaparım dersen bana uyar sen yap canım.Ben maksimum 10 dk içinde paylaşırım:))
Tamam canım eline sağlık şimdidenBilgisayar onumde acik ben yapivereyim hic yorma kendini ama dur bi bakayim patron odasindaysa benim bilgisayari gozetliyodur
Buyuk ihtimal 3. Yada 2.oluruz cnm olsun biz kilo verelimde birinci olmasakda olur :)1.takım ortalaması 1,215 ya
Bu haftada olamadık birinci, hafta inşallah oluruz
Eliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
Yok yok size kanıt olarak fotoğraf atcam beni takip ederseniz ćok sevinirim hatta zorunluluk olsun diye bikac gun yedigimi ictigimi bile atmak istiyorum oyle daha cok ciddiye aliyorum. Spor olarakta eliptik yaparim sadece yürüyüş bandı artık çok ses çıkarıyo
Buyuk ihtimal 3. Yada 2.oluruz cnm olsun biz kilo verelimde birinci olmasakda olur :)
Paylasmiyosanz ben paylasabilirim kizlar suan musaitim
Yaptım istersen bi bak bakayim yanlislik yoktur zaten direkt senin yaptigini kopyaladimPaylasmiyosanz ben paylasabilirim kizlar suan musaitim
Kız spor salonu ayağına gelmiş, hayydi esra haydi esra haydiiiii
Bende seve seve takip ederim canım :)
Şu anda 2. gibi duruyoruz hayırlısı kaptanım, tabii ki dee
Evde spor salonu açacak kadar varmışEliptik yürüyüş bandı twist pilates aletlerinin hepsi dambıl eliptiģe bağlanan kol calismak icin lastik gibi bisey var aklıma gelen bunlar var
pazartesiye ensendeyim esraAy güldürdünüz benikız nelerim varda bende enerji yok hep erteliyorum. Ama vallahi pazartesi gunu basliyorum en sıkısından hemde
Takip işi benden sorulur o kadar haklısın kü canımaynen olur böyle vakalar esracım dikkat et ajanesperenzaa yakkalar
ah iste al sana motivasyonun alası :))
Hadi bakalım esra bencede fotp atmak sıkıntı degilse bize goto at kosubanından eliptikten
abla cok tatlsıın yaa
Esra yaparım deyince ben de bıraktım yapmayı.böyle böyle listeyi ortada bırakıcazPaylasmiyosanz ben paylasabilirim kizlar suan musaitim
1.takım ortalaması 1,215 ya
Bu haftada olamadık birinci, hafta inşallah oluruz
Sakin olun gencler hallettim patron odasindaymış adam tam bi dikizci sürekli kameradan milleti izliyo bilgisayarlarimizi izliyo o yüzden sanki akademik makale okuyomuşum gibi bikaç makale actim aralarda düzelttim yavaş oldu ama olduEvde spor salonu açacak kadar varmışEvde bunca aletten sonra hareket alanınız var mı kuzum?
pazartesiye ensendeyim esra
Takip işi benden sorulur o kadar haklısın kü canım
Esra yaparım deyince ben de bıraktım yapmayı.böyle böyle listeyi ortada bırakıcaz
pek bilen yok ya bildigini bilseydim senide rtiketlerdm
Olmus cnm eline saglik❤Yaptım istersen bi bak bakayim yanlislik yoktur zaten direkt senin yaptigini kopyaladim
neyseki paylasti esraEvde spor salonu açacak kadar varmışEvde bunca aletten sonra hareket alanınız var mı kuzum?
pazartesiye ensendeyim esra
Takip işi benden sorulur o kadar haklısın kü canım
Esra yaparım deyince ben de bıraktım yapmayı.böyle böyle listeyi ortada bırakıcaz
evet ben cok kararliyim bu hafta :) insallah 79 gprcemYavrum sende bu azim olduktan sonra sen tek başına bile bizi birinci yaparsın. Ama haftayaKanguru_ de kararlı. Bizlerde azıcık daha uğraşırsak bence mükemmel bir sonuç elde edebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?