- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Menü mükemmel görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuzMenümü de bırakıp yatıyorum artık
10:00 zeytin,peynir,bir dilim ananas,bol yeşillik, domates,salatalık,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
18:30 çöp şiş, salata, közlenmiş soğan,acılı ezme ayran
Su:2,5 lt
Spor:Epey göbek attım,
Düğüne tok gittiğim için hiç kaçamak yapmadım, brawo banaKaçamak yapanlar yuh da size
Dun gece esim de söyledi sen uzuluyorsun yiyince niye okadar emegini cöpe atıyprsun diye silkelenip kendime gelmem ve acil alısverşs yapmam lazım zira böyle kilo verdigimi hiissedeniyorum bile hala 48 beden etek xl üst giyince insan öutlu olamıypr e guzel hiissedemeyincede yılıyorsunÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Huzurum ne oldu sana böyle ya.
Chese cake yemek seni mutlu etmediği gibi anlık mutluluk karşılığında büyük bir vicdan azabı çekiyorsun. Sana tavsiyem acilen alışverişe çık,güzel bi kaç parça birşeyler al,bi de fırsat yarat at kendini kuaföre , yeni bedeninin az keyfini çıkar.
Dağları tepeleri aşıp son düzlükte tökezlemeyecek kadar iradelisin kuzum.yapma bunu kendine.
Azıttın cozuttun bitti gitti kuzum.bırak kaçamak kaçtığı yerde kalsın yarın yeni bir gün unutma.
Canın gereksiz bişey mi yemek istedi, büyük bardak su iç, ayran iç sonra en kilolu fotolarına bak ve hep öyle mi devam etmeyi isteyip istemediğini sor kendine.
Canım cezan 1 saat bol terlemeli spor.
super menü eglenceli sporMenümü de bırakıp yatıyorum artık
10:00 zeytin,peynir,bir dilim ananas,bol yeşillik, domates,salatalık,3 bardak siyah çay
Düğüne tok gittiğim için hiç kaçamak yapmadım, brawo banaKaçamak yapanlar yuh da size
Canım hakkınızda hayırlsıı olsun üzülme lütfen bu ara herkes dpguya cıkıyor yemin töreni oldumu gittinizmiGünaydın kızlar haftasonu pek keyfim olmadığı için giremedim siteye. Eşim Ağrıya çıktı.
Sabahta tartı da 101,5 çıktım.
Haklısın, ödül hep yiyecek olarak geçiyor aklımızdan. Niye hep yiyecek ki?! Yok zaten artık ödül falan.Aferin kız gel alnından öpem seni
Canım çok geçmiş olsun.Biraz sakinleşip sonra konuşarak hallermeyi deneseniz. Arada evliliklerimizde krizleri hepimiz az çok yaşıyoruz.çocuk olunca biraz daha sakin ve bağışlayıcı oluyoruz. Biraz sükunet biraz sabır canım ,sil göz yaşlarını geçecek hepsi
Sigara böreği,patates kızartması ohh sefan olsun canım.
Gelelim cezana 45 dk sucuk gibi olacağın herhangi bir spor .haydi kolay gelsin canım.
Bir günde 1.100 gr almamışsındır canım.1 kilo almak için 7.000 kalori almamız gerek ya gördüğüm kadarı ile o kadar kalori almamışsın.
Bir de ödül neden illa yiyecek olmak zorunda ki?
Cezam bir saat yürüyüş, artı akşam 1000 adım. Bugün de senin dediğin gibi spor yapacağım ceza karşılığı ve artı evde egzersiz.Sohbete gel canım,hatta menü de bildir ama yarışma dışı devam edersin.
canım bugün pek müsait olamadım ,ceza olarak neler yaptın?
Bu sene diyetim boyunca ilk kez böyle bi sistem deneyeyim dedim. Hafta içi sıkı diyet, haftasonu abartmadan ödül tarzı ama abarttim, ipin ucunu tutamadım. Bi daha yok söz.Olur arada böyle,takılma çok da uzatmayın sonra işi tatlıya bağlayın
Afiyet olsun canım,akşamki ekmek yerine salata yoğurt olsa daha güzel olurdu sanki
tantuniyi biliyorum ve ben de bayılırım.lavaşı genelde ince olur.
Ödül günü mödül günü yok , bitti.Neyin ödülü canım ,hedefe mi ulaştık sanki
Hedeflerimize ulaştıktan sonra kontrollü yemeyi öğrendiğimizde yeriz.bu zamana kadar yediklerimiz neyin ödülüydü
Bu zamana kadar yiyip içip gömdüklerimizin diyetini ödüyoruz önce şu ödemelerimizi yapalım sonra ödüle bakarız olur mu
Afiyet olsun canim bende kacamak yapmadimMenümü de bırakıp yatıyorum artık
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruzGünaydın kızlar. Bugün kilomuzu yazacak mıyız? Ben aynıyım da zaten
Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)Günaydın kızlar haftasonu pek keyfim olmadığı için giremedim siteye. Eşim Ağrıya çıktı.
Sabahta tartı da 101,5 çıktım.
Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersinCuma 65.4
Bugun 66.5
+1100 bu da bana tokat olsun(
Günaydın herkese erkenden yatıp dinlenince bugün daha iyiyim ama heryerin ağrıyor bide sanırım Boğaz enfeksiyonu boğazlarm acıyor teşekkğrederim herkese geçmiş olaun msjı için tartıldım kilo bildirimini de yapayım 64.9 geldi cuma 65.3 dü galiba unuttum kaç olduğunu not almam gerekecek galiba bide bu ara b 12 ye başlamam lazım gerçekten herşeyi uıtuyorum
harikasin cnm 2 gunde 800 gr super65.7 diymiş cuma
64.9 pazartesi
800 gr. Ekside
Neden 2.7 kilo geldi saniyosun :) sok diyetler yuzunden. O diyrtler hicbizaman kalici kilo vermeni saglamaz. Anlik verir sonra misliyle geri alirsin. O yuzden hic krndjni ac birakmadan saglikli beslenerek diyetine devam et ki sudan degil yagdan gitsinGünaydın arkadaşlar bu arada
esperenzaa dünkü menun çok iyi, afiyet olsun. Tam diyet usulü
Huzurvermeyolunda arkadaşım diyet tatlıyı affetmiyor valla, hemen cezayı yapıştırıyor. Ben de perşembe 62.4 tüm, bugün 65.1. 4 günde 2.700
Kızlar bu hafta yani 4 gün çok hafif beslenecegim bu ödemi atmak için. Biliyorum onermiyorsunuz ama motive olmam lazım bu ödemi atıp 62den devam etmek istiyorum haftaya. Sıvı, yoğurt,meyve tarzı olacak. Cuma günü normal yemeye devam edeceğim, bilginiz olsun.
Doğru söylüyorsun aslında ama ben ödem atmak amacıyla yapiyorum şok diyetleri, ardından düşük karbonhidrat diyetine devam ediyorum karatay modifiyeli. Bu dört gün beni mazur görün lütfen.Neden 2.7 kilo geldi saniyosun :) sok diyetler yuzunden. O diyrtler hicbizaman kalici kilo vermeni saglamaz. Anlik verir sonra misliyle geri alirsin. O yuzden hic krndjni ac birakmadan saglikli beslenerek diyetine devam et ki sudan degil yagdan gitsin
Haklısın canım kesinlikşe tatlı cok fena ket vuruyor geriye atıyor ben arada kacamak yapardımda bu tatlı kadar fena etmemişti beni birbrimzii takip edelimmi ne dersin ben de aksamları sumeyyenin sebzeli ypgrtunu yapıcamGünaydın arkadaşlar bu arada
esperenzaa dünkü menun çok iyi, afiyet olsun. Tam diyet usulü
Huzurvermeyolunda arkadaşım diyet tatlıyı affetmiyor valla, hemen cezayı yapıştırıyor. Ben de perşembe 62.4 tüm, bugün 65.1. 4 günde 2.700
Kızlar bu hafta yani 4 gün çok hafif beslenecegim bu ödemi atmak için. Biliyorum onermiyorsunuz ama motive olmam lazım bu ödemi atıp 62den devam etmek istiyorum haftaya. Sıvı, yoğurt,meyve tarzı olacak. Cuma günü normal yemeye devam edeceğim, bilginiz olsun.
Çok sevinirim canımHaklısın canım kesinlikşe tatlı cok fena ket vuruyor geriye atıyor ben arada kacamak yapardımda bu tatlı kadar fena etmemişti beni birbrimzii takip edelimmi ne dersin ben de aksamları sumeyyenin sebzeli ypgrtunu yapıcam
Ooo kaptan gümbür gümbür geliyor hadi gel beklşyoruz seniCuma 82
Bugun 81.8
Bekle beni listeeee ben geliyorummmmmm
7 ymk kasogı ypgurt 2 salatalık dereotu nane 1 tk tze zencefil ceyrek limon 1 ck pulbiberÇok sevinirim canım
Onu hiç duymadım. Nasıl ki? Zencefil, dereotu vs konuluyor o mu ama ayrintili ve ne derece işe yaradığı hakkında bilgim yok.
Taze zencefil hiç yemedim, acı olmuyor mu tadı. Denerim ama illa ki. Merakliyimdir böyle kurlereOoo kaptan gümbür gümbür geliyor hadi gel beklşyoruz seni
7 ymk kasogı ypgurt 2 salatalık dereotu nane 1 tk tze zencefil ceyrek limon 1 ck pulbiber
Allah kabul etsin canım. Kilolarimiz çok yakın. Vereceğiz inşallah onlarıKızlar ben orucum bugün. Sahurda saat 4:00 ten tartıldım. 55 geldim yine. Ben de bi değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?