Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü mükemmel görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Günaydın kızlar haftasonu pek keyfim olmadığı için giremedim siteye. Eşim Ağrıya çıktı.
Sabahta tartı da 101,5 çıktım.

Dun gece esim de söyledi sen uzuluyorsun yiyince niye okadar emegini cöpe atıyprsun diye silkelenip kendime gelmem ve acil alısverşs yapmam lazım zira böyle kilo verdigimi hiissedeniyorum bile hala 48 beden etek xl üst giyince insan öutlu olamıypr e guzel hiissedemeyincede yılıyorsun bugun toparlanıyprum cankm inş bide detoks suyu yapayım kendime

super menü eglenceli spor

Günaydın kızlar haftasonu pek keyfim olmadığı için giremedim siteye. Eşim Ağrıya çıktı.
Canım hakkınızda hayırlsıı olsun üzülme lütfen bu ara herkes dpguya cıkıyor yemin töreni oldumu gittinizmi

Günaydın herkese erkenden yatıp dinlenince bugün daha iyiyim ama heryerin ağrıyor bide sanırım Boğaz enfeksiyonu boğazlarm acıyor teşekkğrederim herkese geçmiş olaun msjı için tartıldım kilo bildirimini de yapayım 64.9 geldi cuma 65.3 dü galiba unuttum kaç olduğunu not almam gerekecek galiba bide bu ara b 12 ye başlamam lazım gerçekten herşeyi uıtuyorum

Haklısın, ödül hep yiyecek olarak geçiyor aklımızdan. Niye hep yiyecek ki?! Yok zaten artık ödül falan.

Sohbete gel canım,hatta menü de bildir ama yarışma dışı devam edersin.

canım bugün pek müsait olamadım ,ceza olarak neler yaptın?
Cezam bir saat yürüyüş, artı akşam 1000 adım. Bugün de senin dediğin gibi spor yapacağım ceza karşılığı ve artı evde egzersiz.

Bu sene diyetim boyunca ilk kez böyle bi sistem deneyeyim dedim. Hafta içi sıkı diyet, haftasonu abartmadan ödül tarzı ama abarttim, ipin ucunu tutamadım. Bi daha yok söz.

Günaydın arkadaşlar bu arada
esperenzaa dünkü menun çok iyi, afiyet olsun. Tam diyet usulü
Huzurvermeyolunda arkadaşım diyet tatlıyı affetmiyor valla, hemen cezayı yapıştırıyor. Ben de perşembe 62.4 tüm, bugün 65.1. 4 günde 2.700

Kızlar bu hafta yani 4 gün çok hafif beslenecegim bu ödemi atmak için. Biliyorum onermiyorsunuz ama motive olmam lazım bu ödemi atıp 62den devam etmek istiyorum haftaya. Sıvı, yoğurt,meyve tarzı olacak. Cuma günü normal yemeye devam edeceğim, bilginiz olsun.

Afiyet olsun canim bende kacamak yapmadim
Günaydın kızlar. Bugün kilomuzu yazacak mıyız? Ben aynıyım da zaten
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruz

Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)
Cuma 65.4
Bugun 66.5

+1100 bu da bana tokat olsun (
Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersin

65.7 diymiş cuma
64.9 pazartesi
800 gr. Ekside
harikasin cnm 2 gunde 800 gr super

Neden 2.7 kilo geldi saniyosun :) sok diyetler yuzunden. O diyrtler hicbizaman kalici kilo vermeni saglamaz. Anlik verir sonra misliyle geri alirsin. O yuzden hic krndjni ac birakmadan saglikli beslenerek diyetine devam et ki sudan degil yagdan gitsin

Doğru söylüyorsun aslında ama ben ödem atmak amacıyla yapiyorum şok diyetleri, ardından düşük karbonhidrat diyetine devam ediyorum karatay modifiyeli. Bu dört gün beni mazur görün lütfen.

Haklısın canım kesinlikşe tatlı cok fena ket vuruyor geriye atıyor ben arada kacamak yapardımda bu tatlı kadar fena etmemişti beni birbrimzii takip edelimmi ne dersin ben de aksamları sumeyyenin sebzeli ypgrtunu yapıcam

Çok sevinirim canım
Onu hiç duymadım. Nasıl ki? Zencefil, dereotu vs konuluyor o mu ama ayrintili ve ne derece işe yaradığı hakkında bilgim yok.

Cuma 82
Bugun 81.8
Bekle beni listeeee ben geliyorummmmmm
Ooo kaptan gümbür gümbür geliyor hadi gel beklşyoruz seni

Çok sevinirim canım
Onu hiç duymadım. Nasıl ki? Zencefil, dereotu vs konuluyor o mu ama ayrintili ve ne derece işe yaradığı hakkında bilgim yok.
7 ymk kasogı ypgurt 2 salatalık dereotu nane 1 tk tze zencefil ceyrek limon 1 ck pulbiber

merhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları

Ooo kaptan gümbür gümbür geliyor hadi gel beklşyoruz seni

7 ymk kasogı ypgurt 2 salatalık dereotu nane 1 tk tze zencefil ceyrek limon 1 ck pulbiber
Taze zencefil hiç yemedim, acı olmuyor mu tadı. Denerim ama illa ki. Merakliyimdir böyle kurlere

Kızlar ben orucum bugün. Sahurda saat 4:00 ten tartıldım. 55 geldim yine. Ben de bi değişiklik yok
Allah kabul etsin canım. Kilolarimiz çok yakın. Vereceğiz inşallah onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…