- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Noldu inşallah önemli bişey yoktursenlik bir durum yok ablacim :)bazi insanlara ne desen bos.. ama takimi dagitma dusunceleri bosa cikti. Ben gerekli insanlarla gerekli konusmayi yaptim. Bundan sonrasi icin sadece izlemedeyim olay buyuklerde :)
yok cnm morelim bozuk bugun ondan girmedim bir gecmis yapip geleyim
YaaKızlar çok çokk özür diliyorum sizde bu aralar giremedim.. kötü günler geçirdim bu aralar, geçen hafta eşimle aramız bozuktu durum gittikçe dahada kötü oldu,
eşimle ciddi kararlar aldık sonrasında sinir stresten hastanelik oldum psikolojim alt üst olmuş durumda bu olaydan bende esimde özellikle cocuklarim kötü etkilendi.. tekrardan kusura bakmayın
Hosgeldin cnmBende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz
Yaaa oncrki mesajini okudum ama herrzmn bekleriz listeye girmek zorunda degilsin. Free takilabilirsin sonucta diyet yapan birisin. Gitme lutfen :)Bu sıcak ortamdan uzak kalmak istemem, her fırsatta sohbetlerinize katılmaktan keyif duyacağım tabi. Kısmet olurda hedeflerimde başarıya ulaşırsam, before-after fotolarıyla da motivasyon takviyesi yapmaya çalışacağım. Zira ben de sizlerden çok motive oluyorum. Pozitifliğiniz ve enerjiniz muhteşem. Hepimiz taş gibi olucaz, inancım tam.
es kisisiyle tartistin cnm simdi burda anlatip ortami germimHayırdır kaptancım senin neden bpzuk moralin
Yedim diye uzulme huzur onemli olan yarin yememen sakin birakmaki emeklerin kaybolup gitmesinCok gecmiş olsun misafirlikte olmana ragmen guzel toparlamıssın bence makarna da azıcık biraeybolmaz bence
Allah bagıslasın kilon kactı canım hedefşn nedir bende huzur iki cocugum var evde takılıyorum cocukları buyuruyorum :)
Ben iki gundur kendimş kandırıyprum allah kahretmeye ki evde cheese cake var bitirmeden basımdan atamıyorum o belayı cok kötüyüm bugun de yedim malesefpes etmek üzereyim haliba esra bırakayım 65 te diyorum ama bu psikolijyle bırakırssm bir haftada 70 olurum oyuzden yarıdmınıza ihtiywcım var sanki uc aydır tum yiyemediklerimi yiyesim var.
Kız anlat içine dert olmasın rahatlarsınYaacok uzuldum canim. Aile arasinda olan seyler. Cok buyuk bir sorun degilse cpcujlari yipratmadan barisin artik arada olan o zavallilara oluyo malesef. Insallah arayi duzeltmissinizdir
Hosgeldin cnm
Yaaa oncrki mesajini okudum ama herrzmn bekleriz listeye girmek zorunda degilsin. Free takilabilirsin sonucta diyet yapan birisin. Gitme lutfen :)
es kisisiyle tartistin cnm simdi burda anlatip ortami germim
]C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
4000 adimi hesapla canim tabiki. Sonra bana toplam puani bildirtesekkür ederim yok hayır belli bir diyetim yok yaptığım saglık lı beslenme benimkiseker le aram yok sadece ekmeği azaltmak
45 dk leslie yaptım 135puan
Leslie 5000 adım yapıyor geri kalan 4000 adım da ev işi artı market e git gelKanguru_ o kısmı adım hesabımı yapmalıyım bilemedim
benim iki cocuk oldugundan günüm cok dolu gecer arka toplamaktanev işi çamaşır alışveriş derken baya bi yogun gecti bugünüm de canım cocukları uyuttum ortalıgı topladım anca yeni aldım telefonu elime
Recel ekmek kasarpeynir patates kizartmasiGünaydın kızlar. Menümü paylaşayım.
08:30 limonlu su
Kahvaltıda da
6 7 patates kızartması
1 yumurtadan menemen
Bir parça peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle 12:00
Yarım kase kabak çorbası
Kk beyaz peynir, kk kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
Doymuyorum arkadaş
Akşam 18:00
Dışarda yemiştik
Salata ayran ve ızgara et yedim kızlar
Eve gelince 20:00 maden suyu içtim
Dün biraz fazla oldu ama bugün toparlıcam
Evet onuSpor yarışması
Bugün yediklerim
Kahvaltı 09:00
Yeşillikli haşlanmış yumurta
2 zeytin
Yarım kk peynir
Yrm kk kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
Detoks suyu 3 bardak
Öğlen
Ayran ve 1.5 börek
Akşam
Karnabahar kısırı
Sporu yazmıştım da puanı hesaplamak zor gibi geldi.
Su daha içemedim detoks suyuyla 1.5 yaparım
Tantuni lavasi kalinligi nedir acabaBir mayısa kadar ödül falan yok. Şekersiz 21 güne başlıyorum yarın ama 1 mayısa kadar uzatıp 21 gün değil de 29 gün yapacağım. 30 olmaz çünkü 1 mayısta nasipse Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla yolculuğa çıkacağız. Varana kadar diyet yapamam yollarda.
Ben şimdi spora kadiyorum, cezami @esperenzaa kesecekti ama bugün nişana gidecekmjs. Ben onu hiiiiccc yormayayim paşa paşa cezami çekeyim
1 saatlik yürüyüş yaptım
1 saatlik de spor yapacağım şimdi evde egzersiz tarzı. Bir de 1000 adım atabilirsem evde stepper gibi iyi olur. Yarın sabah da ödem atıcı ve yağ yakıcı çay ile düşük karbonhidrat diyetine tekrardan başlıyorum. Beni anca o paklar.
Bu arada toptan paylaşma kuralını unutmusum, kusura bakmayın. Bi arkadaş hatırlattı iyi oldu. Bugünlük ayrı olsun çünkü sabahkink paylaştım. Şimdi akşamı paylasiyorum.
Bir tantuni lavaş ve ayran.
2800 su
Bir büyük fincan kayısıli form çayı.
Sporu yine yazayım.
1 saat yürüyüş
1 saatlik karışık egzersiz yapacagim. Yaptiklarimin puanını gece sonunda yazarım.
1000 adım da stepper gibi adım atacağım.
Hayirli olsun cnm Rabbim iyi anlayisli insanlarla karsilastirsinEvt cnm hemsireyim
Sosyete mantisi dedigin patatesli olan miArkadaşlar alışveriş misafir iş temizlik derken uğrayamadım su an saçıma yağ sürüp kendime zaman ayırdım hemen geldim yanınıza,nasılsınız iyi misiniz :)
Benim diyet devam ediyor bugün ki sosyete mantısı dışındayarın spor günüm hem ekmekten kesmeyi düşünüyorum dengelicem. Sabah 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı salça 1 yumurta çay öğlen çigköffte marulla beraber 1 bardak ayran akşam Sosyete mantısı bir tane ve bol bol hareket temizlik yapıyorum yarın daha düzgün yazıcam buraya
Gecmis olsun cnm spor puanini ilk sayfadan hesaplayip yazarsan listeye ekleyeyimÇok hastayım kızlar ne oldu anlayamadım ama çok ateşleniyorum kusura bakmayın yazamadım
Bugün ki menüm
Sabah limonlu su
Sonra yeşil çay
Aç karna yarım elma 10 :30 falandı
12 de misafirlerle kahvaltıya gittik
İki dilim kaşar
Bir dilim normal peynir
Domates salatalık
İki yemek kaşığı kavurma
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğün 5 de yarım muz
Akşam 19:30
İki kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurt iki yemek kaşığı makarna ucundan tadına baktım
Yayıyorum hepinize iyi geceler
Akşam üstü bir saat yürüyüş sahilde yürümüştük spordan sayılıyorsa tabi
canim noldu sanaCok gecmiş olsun misafirlikte olmana ragmen guzel toparlamıssın bence makarna da azıcık biraeybolmaz bence
Allah bagıslasın kilon kactı canım hedefşn nedir bende huzur iki cocugum var evde takılıyorum cocukları buyuruyorum :)
Ben iki gundur kendimş kandırıyprum allah kahretmeye ki evde cheese cake var bitirmeden basımdan atamıyorum o belayı cok kötüyüm bugun de yedim malesefpes etmek üzereyim haliba esra bırakayım 65 te diyorum ama bu psikolijyle bırakırssm bir haftada 70 olurum oyuzden yarıdmınıza ihtiywcım var sanki uc aydır tum yiyemediklerimi yiyesim var.
Samsung healt güzel bende onu kullanıyorum yakılan kalori yi hesaplıyor ayrıcaPeki gerçekçi mi ya benimki kesinlikle yalan yani her hareket ettigimde 1 adım sayıyo sinir oluyorum. Benim günde 12 13 km yürümem lazim dediği gibi 14.000 adım olması icin
Afiyet olsun cnmDunku menu
11 menem 9 yk sut 1bdilim ekmek
14 30 sutlu kahve 2 gunkurusu 2 ceviz
18 30 1 tabak kuru fasulye ayran biraz salata
2 litre su
600 ip 120p
300 bolgesel 180p
300pKanguru_
Tmm cnm notumu aldim :) senin cocuklsrin yas araligida az :) bnmde var iki tane bi 1 biri 3 yaisnda :)Kanguru_ canım ozaman dünkü spor puanım 195
Afiyet olsun cnm guzel menuBugünkü menüm
Sabah
Bir tane yagsız kasarlı tost
3 tane minik domates
3 4 tane zeytin
Bir barsak portakal suyu
Öğle yok
Aksam
Et döner
2 dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Spor 7500 adım (yürüyüş)
Spor puanı 112
Canım sen matematik öğretmeni miydin? Ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum, meslektasmisiz :) bekar sanıyordum ben seni. Allah bağışlasın oğlunu :)Yaş 30, Ankara’da yaşıyorum öğretmenim bir de oğlum var.. işte sıkılaşmaya çalışıyorum kilo verip., bakalım inşallah hepimiz veririz
evet canım 3 yas var aralarında ikisi de tam oyun cocugu bazen ikisinin arasını bulmak o kadar zorkiTmm cnm notumu aldim :) senin cocuklsrin yas araligida az :) bnmde var iki tane bi 1 biri 3 yaisnda :)
Afiyet olsun ozmn hocam :) ben hic yemedim tantuniCanım sen matematik öğretmeni miydin? Ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum, meslektasmisiz :) bekar sanıyordum ben seni. Allah bağışlasın oğlunu :)
Kanguru_ lavaş inceydi cidden, ben kalın sevmem :) Mersinli varsa aramızda selam olsun öyle bi lezzet için :)
Cok zor evetevet canım 3 yas var aralarında ikisi de tam oyun cocugu bazen ikisinin arasını bulmak o kadar zorkisu emoji gibi aglayasım geliyor cok sükür Rabbime büyüdükçe yükümü hafifletiyor ilk dogduklarındaki zaman daha zor günler de gecirdim cok sükür bugünüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?