Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Noldu inşallah önemli bişey yoktur

Yaa cok uzuldum canim. Aile arasinda olan seyler. Cok buyuk bir sorun degilse cpcujlari yipratmadan barisin artik arada olan o zavallilara oluyo malesef. Insallah arayi duzeltmissinizdir
Bende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz
Hosgeldin cnm
Yaaa oncrki mesajini okudum ama herrzmn bekleriz listeye girmek zorunda degilsin. Free takilabilirsin sonucta diyet yapan birisin. Gitme lutfen :)
Hayırdır kaptancım senin neden bpzuk moralin
es kisisiyle tartistin cnm simdi burda anlatip ortami germim

Yedim diye uzulme huzur onemli olan yarin yememen sakin birakmaki emeklerin kaybolup gitmesin

Kız anlat içine dert olmasın rahatlarsın

]C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530

4000 adimi hesapla canim tabiki. Sonra bana toplam puani bildir
Recel ekmek kasarpeynir patates kizartmasi hepsi ayni gun cok olmus spor ve suyu yazmamisdin cnm
Spor yarışması
Evet onu Allonsy yapiyosu gecen hafta eger kayitlari duruyosa bize atsin hesaplayal8m
yine olmamis. Borek bal puani hesaplayip yazarsan listeye ekleyelim cnm
Tantuni lavasi kalinligi nedir acaba SPorlarib puanini hesaplarsab listeye yazayim cnn guzel spor yapmissin
Evt cnm hemsireyim
Hayirli olsun cnm Rabbim iyi anlayisli insanlarla karsilastirsin
Sosyete mantisi dedigin patatesli olan mi aksam kotu olmus
Gecmis olsun cnm spor puanini ilk sayfadan hesaplayip yazarsan listeye ekleyeyim
canim noldu sana kesinlikle o lanet olasi keki at komsuya dagit esihe cocuklsra yedir kaldit ortadan. Ve bu hafta git kendine yeni ciciler al. O biraz motive eder seni. 65 kilo olan 60 da olur 55 de birakmak yok

]C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p

Pazar
Belcimim 300 puan
Tugce 112 puan

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah
Bir tane yagsız kasarlı tost
3 tane minik domates
3 4 tane zeytin
Bir barsak portakal suyu

Öğle yok

Aksam
Et döner
2 dilim ekmek
Salata

Su 2 litre
Spor 7500 adım (yürüyüş)
Spor puanı 112

Afiyet olsun cnm guzel menu

Yaş 30, Ankara’da yaşıyorum öğretmenim bir de oğlum var.. işte sıkılaşmaya çalışıyorum kilo verip., bakalım inşallah hepimiz veririz
Canım sen matematik öğretmeni miydin? Ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum, meslektasmisiz :) bekar sanıyordum ben seni. Allah bağışlasın oğlunu :)

Kanguru_ lavaş inceydi cidden, ben kalın sevmem :) Mersinli varsa aramızda selam olsun öyle bi lezzet için :)

Tmm cnm notumu aldim :) senin cocuklsrin yas araligida az :) bnmde var iki tane bi 1 biri 3 yaisnda :)
evet canım 3 yas var aralarında ikisi de tam oyun cocugu bazen ikisinin arasını bulmak o kadar zorkisu emoji gibi aglayasım geliyor cok sükür Rabbime büyüdükçe yükümü hafifletiyor ilk dogduklarındaki zaman daha zor günler de gecirdim cok sükür bugünüme

Afiyet olsun ozmn hocam :) ben hic yemedim tantuni

Kanguru_ ayrıca puanım 75.
Bir de egzersiz yapamadım ama puanlara bakarken merak ettim. 3 hareket 5 puan yazıyor. Mesela 3 mekik çektim 5 puan şeklinde değil mi?

Cok zor evet bende bazen kafami duvarlara vurmak istiyorum sen buyutmussun artik. Hic degilse laf anlayacak yastalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…