Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Taze zencefil hiç yemedim, acı olmuyor mu tadı. Denerim ama illa ki. Merakliyimdir böyle kurlere

Allah kabul etsin canım. Kilolarimiz çok yakın. Vereceğiz inşallah onları
canın zencefilin o kadar güzel bi konusu var ki. Seversin bence.

Huzurcum ben bu akşam lorlu kabaklı yoğurdu deneyeceğim.Çarşambadan sonra yeşillikli yoğurdu yapmayı düşünüyorum

merhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları
Hoşgeldin burda birlikten güç doğuyor hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz kiloları. O yüzden motivasyon için doğru yerdesin :) ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın

Bu cuma olacak nasipse, gideceğim canım. Bende öyle diyorum hakkımızda hayırlısı buymuş diye..

Afiyet olsun canim bende kacamak yapmadim
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruz

Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)

Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersin

harikasin cnm 2 gunde 800 gr super

Gelmedi henüz canım, haftaya cuma nasipse kavuşacağız :)

Merhaba hayırlı haftalar günaydınlar herkese!
Beni de bu takıma yönlendirdiler.
Boyum 166
Kilom 62.95 :) asla 63 demem :)
Denemeye katılmak istiyorum efendim

Doğru söylüyorsun aslında ama ben ödem atmak amacıyla yapiyorum şok diyetleri, ardından düşük karbonhidrat diyetine devam ediyorum karatay modifiyeli. Bu dört gün beni mazur görün lütfen.
Tamam mazur gorelim bakalim haftaya geri gelecek mi kilolar :)
Kızlar ben orucum bugün. Sahurda saat 4:00 ten tartıldım. 55 geldim yine. Ben de bi değişiklik yok
Allah kabul etsin cnm
merhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları
Hosgeldinnn
Merhaba hayırlı haftalar günaydınlar herkese!
Beni de bu takıma yönlendirdiler.
Boyum 166
Kilom 62.95 :) asla 63 demem :)
Denemeye katılmak istiyorum efendim
hosgeldin cnm Allahtan 62 kilosun 63 olsan cok zor olurdu
[

Hoşgeldin 62.99 da olsa 62dir ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın
Hoşbuldumm

25 yaşındayım 166 boy 62.95 kiloda olup 55’i hedefliyorum.
Kalori sayıyorum nitelikli beslenmeye çalışıyorum.
Haftada üç gün spor salonu 1 gün yüzme şeklinde spor yapıyorum 1.5-2 aydır düzeni oturttum şükür.

Owww spor duzenin harika olmus. Fazla bi kilonda yok 2 3 ayda hedefe ulasirsin :)

daha ne olsun. Hoşgeldin aramıza..

Afiyet olsun canim bende kacamak yapmadim
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruz

Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)

Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersin

harikasin cnm 2 gunde 800 gr super
Çok sevindim görünce zaten beklemiyordum cumartesi yediklerimi pazar Eritmeyi başarmışım

Sen zaten emin adımlarla ilerliyormuşsun belki listeye girmeden deneme süresinde bile verirsin fazla kilonu

Tamam mazur gorelim bakalim haftaya geri gelecek mi kilolar :)

Allah kabul etsin cnm

Hosgeldinnn
hosgeldin cnm Allahtan 62 kilosun 63 olsan cok zor olurdu
[
Teşekkür ederim

Söz geri getirmeyeceğim giden kiloları
Süper, hedefime ulaşınca sabitlemek için böyle bi düzen oluşturmak istiyorum ben de.
Hoşgeldin bu arada :) ben de ctesi katıldım gruba yani ben de deneme surecindeyim

Günaydın arkadaslar cumartesi sabahı 69.1 bildirimi yapmıs tım bugün 68.7 geldim 3 gündür kabızlık çekiyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…