canın zencefilin o kadar güzel bi konusu var ki. Seversin bence.Taze zencefil hiç yemedim, acı olmuyor mu tadı. Denerim ama illa ki. Merakliyimdir böyle kurlere
Allah kabul etsin canım. Kilolarimiz çok yakın. Vereceğiz inşallah onları
Hoşgeldinmerhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları
Dun gece esim de söyledi sen uzuluyorsun yiyince niye okadar emegini cöpe atıyprsun diye silkelenip kendime gelmem ve acil alısverşs yapmam lazım zira böyle kilo verdigimi hiissedeniyorum bile hala 48 beden etek xl üst giyince insan öutlu olamıypr e guzel hiissedemeyincede yılıyorsunbugun toparlanıyprum cankm inş bide detoks suyu yapayım kendime
super menü eglenceli spor
Canım hakkınızda hayırlsıı olsun üzülme lütfen bu ara herkes dpguya cıkıyor yemin töreni oldumu gittinizmi
Afiyet olsun canim bende kacamak yapmadim
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruz
Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)
Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersin
harikasin cnm 2 gunde 800 gr super
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepinize.
HoşgeldinMerhaba hayırlı haftalar günaydınlar herkese!
Beni de bu takıma yönlendirdiler.
Boyum 166
Kilom 62.95 :) asla 63 demem :)
Denemeye katılmak istiyorum efendim
Tamam mazur gorelim bakalim haftaya geri gelecek mi kilolar :)Doğru söylüyorsun aslında ama ben ödem atmak amacıyla yapiyorum şok diyetleri, ardından düşük karbonhidrat diyetine devam ediyorum karatay modifiyeli. Bu dört gün beni mazur görün lütfen.
Allah kabul etsin cnmKızlar ben orucum bugün. Sahurda saat 4:00 ten tartıldım. 55 geldim yine. Ben de bi değişiklik yok
Hosgeldinnnmerhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları
hosgeldin cnm Allahtan 62 kilosun 63 olsan cok zor olurduMerhaba hayırlı haftalar günaydınlar herkese!
Beni de bu takıma yönlendirdiler.
Boyum 166
Kilom 62.95 :) asla 63 demem :)
Denemeye katılmak istiyorum efendim
HoşbuldummHoşgeldin62.99 da olsa 62dir ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın
Owww spor duzenin harika olmus. Fazla bi kilonda yok 2 3 ayda hedefe ulasirsin :)Hoşbuldumm
25 yaşındayım 166 boy 62.95 kiloda olup 55’i hedefliyorum.
Kalori sayıyorum nitelikli beslenmeye çalışıyorum.
Haftada üç gün spor salonu 1 gün yüzme şeklinde spor yapıyorum 1.5-2 aydır düzeni oturttum şükür.
daha ne olsun. Hoşgeldin aramıza..Hoşbuldumm
Haftada üç gün spor salonu 1 gün yüzme şeklinde spor yapıyorum 1.5-2 aydır düzeni oturttum şükür.
Çok sevindim görünce zaten beklemiyordum cumartesi yediklerimi pazar Eritmeyi başarmışımAfiyet olsun canim bende kacamak yapmadim
evet cnm ptesi cuma bildirim yapiyoruz
Hayirlisi olsun canim. Geldi mi esin ksvudtunuz mu :)
Sen bunu eksiye donusturur yine dereceye girersin
harikasin cnm 2 gunde 800 gr super
Sen zaten emin adımlarla ilerliyormuşsunHoşbuldumm
Teşekkür ederimTamam mazur gorelim bakalim haftaya geri gelecek mi kilolar :)
Allah kabul etsin cnm
Hosgeldinnn
hosgeldin cnm Allahtan 62 kilosun 63 olsan cok zor olurdu
[
Süper, hedefime ulaşınca sabitlemek için böyle bi düzen oluşturmak istiyorum ben de.Hoşbuldumm
Kaçamağın yok mu ya. Ne güzel gitmiş 2 gündeGünaydın arkadaslar cumartesi sabahı 69.1 bildirimi yapmıs tım bugün 68.7 geldim 3 gündür kabızlık çekiyorum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?