Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p

Pazar
Belcimim 300 puan
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan

Ben Kayseri de yasıyorum buranın yemekleri cok agır hepsi kilo yapıyor oturmalar hiç bos gecmiyor bunların içinde kilo verme mücadele si veriyorum

Ooo iyimis yaa, ben egzersiz yapayım bol bol o zaman:)
Yap canim yap
Ben Kayseri de yasıyorum buranın yemekleri cok agır hepsi kilo yapıyor oturmalar hiç bos gecmiyor bunların içinde kilo verme mücadele si veriyorum
ya bizim geleneklerimiz bile hep yemek uzerine eve gelene hemen yemek ikram edilir. Misafir gelecekse ilk akla gelen ikramliklar olur. Misafirle bile gebelde yemek yerken konusulur. Turkler olarak yemegi resmen hayatimizin merkezine koymusuz

Gercekten de öyle canım ama eskisi gibi dogal yiyecek olmadığından Fast food hayatımızın merkezinde oldugundan ve konfor eskiye nazaran fazla oldugundan kilo almamız hızlanıyor malesef

Menumu yazayim
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ogle
Yok

Aksam
Izgara kofte
Salata
2 dilim ekmek

Su 2 lt
Spor yok
Akşam 1 dilim yeseydin güzel olurdu bu hafta kritik senin için
Dunku menu
11 menem 9 yk sut 1bdilim ekmek
14 30 sutlu kahve 2 gunkurusu 2 ceviz
18 30 1 tabak kuru fasulye ayran biraz salata
2 litre su
600 ip 120p
300 bolgesel 180p
300p Kanguru_
Harikasın afiyet olsun
Ekmekler biraz fazla olmuş afiyet olsun

Bende menümü yazayım

13.00
Peynir
Zeytin
Menemen
1 dilim börek
Lorlu domatesli yeşillikli salata
Yarım dilim t.b ekmeği

17.00
Enginar dolması yarısından daha azını yedim
Cacık
2 kaşık mercimek yemeği

Su 0.5 lt malum yollardaydım çok içemedim

esperenzaa belki bakmak ister düğünlerden fırsat bulabilirse ama oklavanı hazırlada gel

Vayy vay vayy, menülere şöyle bir üstün körü baktım toptan cozutmuşuz galiba.

Yetişin a dostlar, yetişin aa komşular ben bu köftehorlara ne ceza vereyim şimdi
Cezalar gelecek hazır mıyız
Şimdi ayrıntılı inceleme vakti

Kız minicik yedim yemesem ayıp olurdu sonra çok tokum ayağına yattım
Aferin kız gel alnından öpem seni
Canım çok geçmiş olsun.Biraz sakinleşip sonra konuşarak hallermeyi deneseniz. Arada evliliklerimizde krizleri hepimiz az çok yaşıyoruz.çocuk olunca biraz daha sakin ve bağışlayıcı oluyoruz. Biraz sükunet biraz sabır canım ,sil göz yaşlarını geçecek hepsi
Sigara böreği,patates kızartması ohh sefan olsun canım.
Gelelim cezana 45 dk sucuk gibi olacağın herhangi bir spor .haydi kolay gelsin canım.
Bir günde 1.100 gr almamışsındır canım.1 kilo almak için 7.000 kalori almamız gerek ya gördüğüm kadarı ile o kadar kalori almamışsın.
Bir de ödül neden illa yiyecek olmak zorunda ki?

Sohbete gel canım,hatta menü de bildir ama yarışma dışı devam edersin.
canım bugün pek müsait olamadım ,ceza olarak neler yaptın?

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Huzurum ne oldu sana böyle ya.
Chese cake yemek seni mutlu etmediği gibi anlık mutluluk karşılığında büyük bir vicdan azabı çekiyorsun. Sana tavsiyem acilen alışverişe çık,güzel bi kaç parça birşeyler al,bi de fırsat yarat at kendini kuaföre , yeni bedeninin az keyfini çıkar.
Dağları tepeleri aşıp son düzlükte tökezlemeyecek kadar iradelisin kuzum.yapma bunu kendine.
Azıttın cozuttun bitti gitti kuzum.bırak kaçamak kaçtığı yerde kalsın yarın yeni bir gün unutma.
Canın gereksiz bişey mi yemek istedi, büyük bardak su iç, ayran iç sonra en kilolu fotolarına bak ve hep öyle mi devam etmeyi isteyip istemediğini sor kendine.
Canım cezan 1 saat bol terlemeli spor.

Olur arada böyle,takılma çok da uzatmayın sonra işi tatlıya bağlayın
Afiyet olsun canım,akşamki ekmek yerine salata yoğurt olsa daha güzel olurdu sanki
tantuniyi biliyorum ve ben de bayılırım.lavaşı genelde ince olur.
Ödül günü mödül günü yok , bitti.Neyin ödülü canım ,hedefe mi ulaştık sanki
Hedeflerimize ulaştıktan sonra kontrollü yemeyi öğrendiğimizde yeriz.bu zamana kadar yediklerimiz neyin ödülüydü
Bu zamana kadar yiyip içip gömdüklerimizin diyetini ödüyoruz önce şu ödemelerimizi yapalım sonra ödüle bakarız olur mu

Ne güzel yemişsin ,çok da güzel yemişsin afiyet olsun dememi bekleme
Börek ekmek nedir kuzum? Bu hafta sonu ekstrem bi durumdu ama cezası olacak tabi.
30 dk spor canım
Bi daha bana bunlarla gelme

Menümü de bırakıp yatıyorum artık
10:00 zeytin,peynir,bir dilim ananas,bol yeşillik, domates,salatalık,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
18:30 çöp şiş, salata, közlenmiş soğan,acılı ezme ayran

Su:2,5 lt
Spor:Epey göbek attım,
Düğüne tok gittiğim için hiç kaçamak yapmadım, brawo banaKaçamak yapanlar yuh da size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…