cok tesekkür ederimAfiyet olsun cnm guzel menu
Et seviyorsan mutlaka denemelisin.benim de sayılıdır yediğim. Sağol canım bu arada :)Afiyet olsun ozmn hocam :) ben hic yemedim tantuni
Aynen canım büyüdüler sende hayırlısıyla büyütürsün insallahCok zor evetbende bazen kafami duvarlara vurmak istiyorum sen buyutmussun artik. Hic degilse laf anlayacak yastalar
Evet cnm o sekilde :) egzersiz yani bolgesel hareketler vs 5 adet 3 puan seklindeKanguru_ ayrıca puanım 75.
Bir de egzersiz yapamadım ama puanlara bakarken merak ettim. 3 hareket 5 puan yazıyor. Mesela 3 mekik çektim 5 puan şeklinde değil mi?
Insallah cnm bu yazida atlatirsam daha kolay olacak hersey :)Aynen canım büyüdüler sende hayırlısıyla büyütürsün insallah
Ilk hedefime ulasayim odul olarak denerim insallah :)Et seviyorsan mutlaka denemelisin.benim de sayılıdır yediğim. Sağol canım bu arada :)
Ooo iyimis yaa, ben egzersiz yapayım bol bol o zaman:)Evet cnm o sekilde :) egzersiz yani bolgesel hareketler vs 5 adet 3 puan seklinde
Yap canim yapOoo iyimis yaa, ben egzersiz yapayım bol bol o zaman:)
ya bizim geleneklerimiz bile hep yemek uzerine eve gelene hemen yemek ikram edilir. Misafir gelecekse ilk akla gelen ikramliklar olur. Misafirle bile gebelde yemek yerken konusulur. Turkler olarak yemegi resmen hayatimizin merkezine koymusuzBen Kayseri de yasıyorum buranın yemekleri cok agır hepsi kilo yapıyoroturmalar hiç bos gecmiyor bunların içinde kilo verme mücadele si veriyorum
Gercekten de öyle canım ama eskisi gibi dogal yiyecek olmadığından Fast food hayatımızın merkezinde oldugundan ve konfor eskiye nazaran fazla oldugundan kilo almamız hızlanıyor malesefYap canim yap
ya bizim geleneklerimiz bile hep yemek uzerine eve gelene hemen yemek ikram edilir. Misafir gelecekse ilk akla gelen ikramliklar olur. Misafirle bile gebelde yemek yerken konusulur. Turkler olarak yemegi resmen hayatimizin merkezine koymusuz
Akşam 1 dilim yeseydin güzel olurdu bu hafta kritik senin içinMenumu yazayim
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ogle
Yok
Aksam
Izgara kofte
Salata
2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor yok
Harikasın afiyet olsunDunku menu
11 menem 9 yk sut 1bdilim ekmek
14 30 sutlu kahve 2 gunkurusu 2 ceviz
18 30 1 tabak kuru fasulye ayran biraz salata
2 litre su
600 ip 120p
300 bolgesel 180p
300pKanguru_
Ekmekler biraz fazla olmuş afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
Bir tane yagsız kasarlı tost
3 tane minik domates
3 4 tane zeytin
Bir barsak portakal suyu
Öğle yok
Aksam
Et döner
2 dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Spor 7500 adım (yürüyüş)
Spor puanı 112
Aferin kız gel alnından öpem seniKız minicik yedim yemesem ayıp olurdu sonra çok tokum ayağına yattım
Canım çok geçmiş olsun.Biraz sakinleşip sonra konuşarak hallermeyi deneseniz. Arada evliliklerimizde krizleri hepimiz az çok yaşıyoruz.çocuk olunca biraz daha sakin ve bağışlayıcı oluyoruz. Biraz sükunet biraz sabır canım ,sil göz yaşlarını geçecek hepsiKızlar çok çokk özür diliyorum sizde bu aralar giremedim.. kötü günler geçirdim bu aralar, geçen hafta eşimle aramız bozuktu durum gittikçe dahada kötü oldu,
eşimle ciddi kararlar aldık sonrasında sinir stresten hastanelik oldum psikolojim alt üst olmuş durumda bu olaydan bende esimde özellikle cocuklarim kötü etkilendi.. tekrardan kusura bakmayın
Sigara böreği,patates kızartması ohh sefan olsun canım.Geç kahvaltı bildirimidir :)
Domatesli yumurta
Peynir zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Bir sigara böreği
3-4 çatal patates kızartması
Bir taze yeşil biber
3-4 dilim ekmek
Akşam için ise çorba yiyeceğim sadece.
Şehriye çorbası düşünüyorum.
Sohbete gel canım,hatta menü de bildir ama yarışma dışı devam edersin.Merhabalar, arkadaşlar affınıza sığınarak ben izleyici olarak katılacağım size. Buralarda olup takip edeceğim elbette ama şu an katıldığım programın ilerleyişi buradaki yarışma mantığı ile çok örtüşmediğinden, takıma girersem negatif yönde etkilemiş olabilirim. O sebeple en başından kenara çekileyim kimseye haksızlık etmiş olmayayım.
Programımda tartıdan ziyade mezura ölçüleriyle ilerleme ve kas kütlesini artırarak yağdan kaybetmeye yönelik bir metod izleyeceğim. Keza beslenme planım da buna uygun olarak değişti.
Özetle takibinizdeyim, kendimle ilgili de ilerlemeleri zevkle paylaşırım. Ama rekabetinizi olumsuz etkileme ihtimalim olursa suçlu hissederim diye bir açıklama yapma gereği duydum.
Sevgiler
canım bugün pek müsait olamadım ,ceza olarak neler yaptın?Bir mayısa kadar ödül falan yok. Şekersiz 21 güne başlıyorum yarın ama 1 mayısa kadar uzatıp 21 gün değil de 29 gün yapacağım. 30 olmaz çünkü 1 mayısta nasipse Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla yolculuğa çıkacağız. Varana kadar diyet yapamam yollarda.
Ben şimdi spora kadiyorum, cezamiesperenzaa kesecekti ama bugün nişana gidecekmjs. Ben onu hiiiiccc yormayayim paşa paşa cezami çekeyim
1 saatlik yürüyüş yaptım
1 saatlik de spor yapacağım şimdi evde egzersiz tarzı. Bir de 1000 adım atabilirsem evde stepper gibi iyi olur. Yarın sabah da ödem atıcı ve yağ yakıcı çay ile düşük karbonhidrat diyetine tekrardan başlıyorum. Beni anca o paklar.
Bu arada toptan paylaşma kuralını unutmusum, kusura bakmayın. Bi arkadaş hatırlattı iyi oldu. Bugünlük ayrı olsun çünkü sabahkink paylaştım. Şimdi akşamı paylasiyorum.
Bir tantuni lavaş ve ayran.
2800 su
Bir büyük fincan kayısıli form çayı.
Sporu yine yazayım.
1 saat yürüyüş
1 saatlik karışık egzersiz yapacagim. Yaptiklarimin puanını gece sonunda yazarım.
1000 adım da stepper gibi adım atacağım.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Çok hastayım kızlar ne oldu anlayamadım ama çok ateşleniyorum kusura bakmayın yazamadım
Bugün ki menüm
Sabah limonlu su
Sonra yeşil çay
Aç karna yarım elma 10 :30 falandı
12 de misafirlerle kahvaltıya gittik
İki dilim kaşar
Bir dilim normal peynir
Domates salatalık
İki yemek kaşığı kavurma
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğün 5 de yarım muz
Akşam 19:30
İki kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurt iki yemek kaşığı makarna ucundan tadına baktım
Yayıyorum hepinize iyi geceler
Akşam üstü bir saat yürüyüş sahilde yürümüştük spordan sayılıyorsa tabi
Huzurum ne oldu sana böyle ya.Ben iki gundur kendimş kandırıyprum allah kahretmeye ki evde cheese cake var bitirmeden basımdan atamıyorum o belayı cok kötüyüm bugun de yedim malesefpes etmek üzereyim haliba esra bırakayım 65 te diyorum ama bu psikolijyle bırakırssm bir haftada 70 olurum oyuzden yarıdmınıza ihtiywcım var sanki uc aydır tum yiyemediklerimi yiyesim var.
Olur arada böyle,takılma çok da uzatmayın sonra işi tatlıya bağlayınYaacok uzuldum canim. Aile arasinda olan seyler. Cok buyuk bir sorun degilse cpcujlari yipratmadan barisin artik arada olan o zavallilara oluyo malesef. Insallah arayi duzeltmissinizdir
Hosgeldin cnm
Yaaa oncrki mesajini okudum ama herrzmn bekleriz listeye girmek zorunda degilsin. Free takilabilirsin sonucta diyet yapan birisin. Gitme lutfen :)
es kisisiyle tartistin cnm simdi burda anlatip ortami germim
Afiyet olsun canım,akşamki ekmek yerine salata yoğurt olsa daha güzel olurdu sankiBugünkü menüm
Sabah
Bir tane yagsız kasarlı tost
3 tane minik domates
3 4 tane zeytin
Bir barsak portakal suyu
Öğle yok
Aksam
Et döner
2 dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Spor 7500 adım (yürüyüş)
Spor puanı 112
tantuniyi biliyorum ve ben de bayılırım.lavaşı genelde ince olur.Canım sen matematik öğretmeni miydin? Ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum, meslektasmisiz :) bekar sanıyordum ben seni. Allah bağışlasın oğlunu :)
Kanguru_ lavaş inceydi cidden, ben kalın sevmem :) Mersinli varsa aramızda selam olsun öyle bi lezzet için :)
Ne güzel yemişsin ,çok da güzel yemişsin afiyet olsun dememi beklemeBende menümü yazayım
13.00
Peynir
Zeytin
Menemen
1 dilim börek
Lorlu domatesli yeşillikli salata
Yarım dilim t.b ekmeği
17.00
Enginar dolmasıyarısından daha azını yedim
Cacık
2 kaşık mercimek yemeği
Su 0.5 lt malum yollardaydım çok içemedim
esperenzaa belki bakmak ister düğünlerden fırsat bulabilirse ama oklavanı hazırlada gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?