Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaçamağın yok mu ya. Ne güzel gitmiş 2 günde
Benim en büyük kacamagım ekmek olur onu da menüm de yazdım canım hiç yemesem daha güzel olur ama doymazsam farklı seyler e saldırmak istemiyorum o yüzden yiyorum ekmeği bi ara ne güzel bırakmıştım hiç yemiyorum tekrar o Tuğçe olmaya calısıyorum

Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo: 149.2
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68

Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.

Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.

Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.

Şu an 27 yaşındayım. 156 kiloya çıktım. 1 hafta önce her şeyi değiştirmeye karar verdim 1 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize destek olarak daha çok kilo verebileceğime inanıyorum.

Hosgeldin canim kararli oldugun sure yapamayacagin birsey yok. Hayatina sporuda ekler ve sok diyete basvurmazsan kilolar yavas yavas giderse sarkma olmayacagina inaniyorum

Hosgeldin canim kararli oldugun sure yapamayacagin birsey yok. Hayatina sporuda ekler ve sok diyete basvurmazsan kilolar yavas yavas giderse sarkma olmayacagina inaniyorum
Hoşbuldum canım, yapacağım çünkü cerrahi yöntem istemiyorum. Şok diyet bir daha denemem, karatayı biraz değiştirdim kendi alışkanlıklarıma uyarladım, öyle bir diyet yapıyorum.

Hoşgeldin canım.
Zayıflama sürecinde profesyonel bir destek almayı düşünüyor musun?Diyetisyen eşliğinde daha faydalı bir süreç olacağını düşünüyorum.
Çalışıyor musun?

Hoşgeldin burda birlikten güç doğuyor hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz kiloları. O yüzden motivasyon için doğru yerdesin :) ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın

91 doğumluyum evliyim çocuğum yok. istanbulda oturuyorum. üniversite yıllarında hep zayıftım ama evlilikle birlikte yemek yemek daha keyifli bir aktivite halini alınca kilolar da peşinden geldi. (eşim bana tüm ilişkimiz boyunca 14 kilo kattı) masabaşı işte çalışıyorum spor yapmayı da çok sevmiyorum. eve gelince direkt yemek dinlenme derken bütün vakit geçiveriyor. ilk kez tartıda 60 ı görünce artık kilo verme çalışmalarına başlamam lazım dedim ve diyete başladım. bu sefer kararlıyım spor da düzenli yapılacak.

Hoşbuldum canım, yapacağım çünkü cerrahi yöntem istemiyorum. Şok diyet bir daha denemem, karatayı biraz değiştirdim kendi alışkanlıklarıma uyarladım, öyle bir diyet yapıyorum.
super. Yeterki kararli ol gerisi gelir. Yavas yavas gitsin birdaha geri gelmesin kilolar :)

Hosgeldin canim fazla bi kilon yok 2 3 ayda hedefine ulasirsin :)

Merhabalar herkese,
Boy:158
kg:89.6
Aralık ayında 101.3 kg görmüş bir bayan olarak uzun sürede yavaş yavaş kilo vermeye başladım.Ama artık bunu hızlandırmak yaza şu üzerimdeki morbid obezliği atarak başlamak istiyorum.Ameliyat olma kararım dönüm noktam oldu. Kendimden vazgecisim.. bir dhaa bunu yaşamak istemiyorum.. Ameliyat olmadım.. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim..Bu aydaki hedefim 7-9 kg arası vermek..
Herkese başarılar dilerim :)

Kendine küçük hedefler koy.. Zaman kısıtlaman olmasın.. 27 yaşında da gençsin 30 yaşında da.. Kiloyu 10 yılda aldıysan 1-2 yılda hepsini vermek zorunda değilsin..Başarılar dilerim :)

Kendine küçük hedefler koy.. Zaman kısıtlaman olmasın.. 27 yaşında da gençsin 30 yaşında da.. Kiloyu 10 yılda aldıysan 1-2 yılda hepsini vermek zorunda değilsin..Başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim, ilk hedefim 1 mayısa kadar 13 kilo daha vermek :) biraz acele ediyorum, çünkü bu yaşta diz ağrım başladı

Çok teşekkür ederim, ilk hedefim 1 mayısa kadar 13 kilo daha vermek :) biraz acele ediyorum, çünkü bu yaşta diz ağrım başladı
bence 13 kg verebileceğin bir kilo aylık süreç için yani kitle indeksini düşününce hiç kaçırmazsan verirsin..:)

Günaydın kızlar haftasonu pek keyfim olmadığı için giremedim siteye. Eşim Ağrıya çıktı.
Sabahta tartı da 101,5 çıktım.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun,bozmayın moralinizi.
Alış veriş inan iyi gelecek sana canım,çocuklarla çıkamıyırsan internetten alış veriş yap canım.hem moral olarak düzelirsin hem de ayların emeğini görüp mutlu olursun canım.
Cuma 65.4
Bugun 66.5

+1100 bu da bana tokat olsun (
bazen böyle artılar iyi oluyor canım.silkelenip kendimize getiriyor canım.
65.7 diymiş cuma
64.9 pazartesi
800 gr. Ekside
tebrikler canımmm.
Motive olmak için yapmak istiyorsan yap canım ama çok hafif beslenmenin sonrası insanın gözü fena dönebiliyor canım.

Hosgeldin cnm evli misin calisiyomusun. Cocuk var mi :)
İnşallah kaptanım :) menü paylaşımı bu başlıkta mı olacak ?
evet cnm hersey bu baslikta :)

Seninle aynı fikirdeyim canım.şok diyetler anlık mutluluk yaşatıp metabolismamızı bozuyor.
merhabalar,
bende yarışmaya katılmak için mesaj atmıştım 6. takıma yönlendirdiler
167 boyum şuan 60 kiloyum hedef 54 olmak. motivasyonum yüksek inşallah birlikte vereceğiz kiloları
Hoşgeldin canım. Fazla bir kilon yok biraz dikkat ve istikrarla çok güzel verirsin.

esperenzaa motive olmak ve 4 günde aldığım ödemi, 4 günde atmak istiyorum inşallah çünkü benim kilom 61-62lerde. Bu yıl düşük karbonhidratli beslendim, vücut aslında alışkın az yemeye de işte yaptım bi saflık, ödül neyimeyse şu saatte.
Teşekkürler kaptanlarım. Odemlerimi atıp kaldığım yerden gerçek ben olarak devam edeceğim inşallah.
Verdiğin cezanın devamı olarak spora gidiyorum ben(evde yani) :) esperenzaa kaptan

Hosgeldin cnm evli misin calisiyomusun. Cocuk var mi :)
evet cnm hersey bu baslikta :)
Evli değilim fakat 2 senelik bir ilişkiim var.. Çalışıyorum bilgisayar mühendisiyim. Erkek arkadasım sanırım eylül ekim gibi evlilik teklifi edecek.. ama ona bir kez ben 60 kg olmadan sakın evlenme teklifi etme dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…