Aaa yazmamisim peynir yedim koy peynir 3 dilim kadarAfiyet olsun. Kahvaltıya peynir, yumurta gibi protein ekleyebilirsin bence
Bence çok sence az kişiden kişiye değişir tabi :)2 dilim çavdar ekmeğinin bir gün içinde fazla olmadığını düşünüyorum :)
Tabi öyle ama insan kendini kötü hissediyo bazenKaynana dediğin tombul tatlı belkide huysuz birşey olur.. Ay benim ki incecik gerçekten şaka gibi kıskanmıyorum da sinir olmuyo değilim hani.... Şaka yapıyorum. kendimiz için ne yapıyorsak kendimize inanmamız lazım...
Şişman kızlar pilates yapar tabi ama beni hiç inceltmedi 4 - 5 ay yaptımGünaydın kızlaar,
Bugün nasılsınız.. İstanbul'da olanlar için söylüyorum hava çok güzel :)
Dün pilatese gittim 1 saat pilates yaptım karın kaslarım fenaa ama bacağımı topuklardan tutup havaya kaldırabiliyorum inanılmaz esnedim :) Kim demiş tombul kızlar pilates yapamaz diyeee
Kahvaltıda sadece karbonhidrat almışsın araöğünde yine karbonhidrat. Az ama zararlı beslenmişsin. Onun yerine sağlıklı şeylerden bol bol yesen daha iyi değil mi7 :00 da kahvaltı
1 krep sade olarak
8 zeytin
Iki kupa az şekerli çay
Şimdi ara öğün yaptım
1 elma orta boy 1 litre su içtim
Dün akşam yatmadan 300 kre io atladim
Tebrik ederim 900 gr harika sonuçGünaydın herkeslere;
Ay bugün çok mutluyum. dün 55 gelen ben bu sabah 54.1 geldim. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder..
cuma 54.0 bildirmek istiyorum.
İnşallah kalıcı olur da boşuna sevinmemiş olurum.Tebrik ederim 900 gr harika sonuç
Olur olur dengeli beslendikten sonra almazsın. Mutlaka 900 gr bi kısmı ödemdir ama olsun çok güzel bir sonuç ne olursa olsuİnşallah kalıcı olur da boşuna sevinmemiş olurum.
Ben cuma günü 53lerden yazacağına inanıyorumGünaydın herkeslere;
Ay bugün çok mutluyum. dün 55 gelen ben bu sabah 54.1 geldim. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder..
cuma 54.0 bildirmek istiyorum.
Himm tamam o zaman. Köy peyniri, bayılırım.Aaa yazmamisim peynir yedim koy peynir 3 dilim kadar
Iyim cnm yemek belloyorum corba salata vardir bisiler 3 öğün olayını sevdimGünaydın güzel hatunlar ,ne yaparsınız, ne yer ne içersiniz?
Bi geçmiş yapayım bari
Günaydınnn tatlımGünaydın canlarım.Nasılsınız?
Bahar havası çarpıyor sanırım beni.Eve gelince uykudan açamıyorum.
Açık kapalı kar yağmur hepsini çok severim öyle de manyağım ama en çok sonbarahı severim.Dün burada yağmur,rüzgar hepsi biraradaydı.Kapalı havaları sevmiyorum.
Afiyet olsun,kilona göre yediğin ekmek fazla bence.yediğin o ekmekler seni başlangıçta tok tutsa da çok çabuk acıktırır canım.menünü gün sonunda toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.Günaydın herkesebu sabah iki dilim ekmek yedim karbonhidrata ihtiyacım olduğunu fark ettim metabolizmamdan :))
Hayali bile içini ısıtmış senin,enerjin teee buraya geldi canım.Günaydınlar
Burası da sıcacık, çok güzel, benim havalarım geliyor, yaz hastasıyım. Çok Zengin olsam bi de güney yarım küreden ev alırdım, yaz hangi kuredeyse ben orada
Günaydınnn canımmmyok canım bildiğimiz tost ekmeği iki dilim in arası na kasar koyuyorum
ne güzel anlatmıssın canım ip atlamak maceranı
Allah yardımcın olsun canım
25 gün gercekten cok zor olacak Allah sabır versin canım
insallah mutlu olurlar
hay masallah canım Allah ayırmasın
Günaydınn
Bende de ince uzun bi kayınvalide var ama dili de pek bi sivri ve uzunKaynana dediğin tombul tatlı belkide huysuz birşey olur.. Ay benim ki incecik gerçekten şaka gibi kıskanmıyorum da sinir olmuyo değilim hani.... Şaka yapıyorum. kendimiz için ne yapıyorsak kendimize inanmamız lazım...
Elektrik yada su kesintisi olunca insan deli oluyır.En kısa zamanda gelir inşallah canım.Gunaydin kizlar elektirikler yok ve bnm sarjim cok az. Elektirik geldiginde gelirim tekrar
Afiyet olsun canım. İş seni hem mutlu eder hem de dikkat ettiğin ölçüde kilo vermene yardımcı olur.evde olunca insan yemelere doyamıyorIyim cnm yemek belloyorum corba salata vardir bisiler 3 öğün olayını sevdim
Iyi diyelim iyi olsun esperenzacım
Akşam bir tane kas gevşetici ağrı kesici iç, varsa melissa ya da papatya çayı da gevşetiyor ohhh mayışıp uyuyorsun bir güzel.Iyi diyelim iyi olsun esperenzacımgece uyumanın hayalini kuruyorum. Bugün eve gidince duş alıp hemen yatağa giricem yemek bile yemek istemiyorum sen nasılsın neler yaptın bugün
Ayy dediklerini yaparım akşam rahat rahat uyuyayım hatta olsaydı anason içer mışıl mışıl uyurdumAkşam bir tane kas gevşetici ağrı kesici iç, varsa melissa ya da papatya çayı da gevşetiyor ohhh mayışıp uyuyorsun bir güzel.
Benim kalk borum da 7:20’de çaldı. Annnneee çişim var sesi ile güne merhaba dedim
Şimdi kahve keyfi sonra da şu bana yemek daveti veren kontes arkadaşıma kahveye gideceğim birazdan.
Ben iyiyim canımm sağol.
Yap canım akşam bir güzel uyku çek çok iyi gelecektir.haftalardır çok yoruldun biraz uyuyabilsen dünya birkaç saatliğine güzelleşecek emin olAyy dediklerini yaparım akşam rahat rahat uyuyayım hatta olsaydı anason içer mışıl mışıl uyurdumEn çok özlediğim şey arkadaşlarımla öğleden sonra evde oturup bi çay kahve içmek afiyet olsun size kötü şeyler yeme konteste
geldi cok sukur :) elektrikler gelene kdr etrafi topladim simdi evi supurup cocuklari parka goturcem :)Elektrik yada su kesintisi olunca insan deli oluyır.En kısa zamanda gelir inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?