Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi öyle ama insan kendini kötü hissediyo bazen
Şişman kızlar pilates yapar tabi ama beni hiç inceltmedi 4 - 5 ay yaptım

7 :00 da kahvaltı
1 krep sade olarak
8 zeytin
Iki kupa az şekerli çay
Şimdi ara öğün yaptım
1 elma orta boy 1 litre su içtim
Dün akşam yatmadan 300 kre io atladim
Kahvaltıda sadece karbonhidrat almışsın araöğünde yine karbonhidrat. Az ama zararlı beslenmişsin. Onun yerine sağlıklı şeylerden bol bol yesen daha iyi değil mi

Günaydın herkeslere;
Ay bugün çok mutluyum. dün 55 gelen ben bu sabah 54.1 geldim. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder..
cuma 54.0 bildirmek istiyorum.
Ben cuma günü 53lerden yazacağına inanıyorum

Aaa yazmamisim peynir yedim koy peynir 3 dilim kadar
Himm tamam o zaman. Köy peyniri, bayılırım.

Günaydın canlarım.Nasılsınız?
Bahar havası çarpıyor sanırım beni.Eve gelince uykudan açamıyorum.
Günaydınnn tatlım Bahar beni de biraz çarpar,dün iki saat çarptı öğlen uyudum ohhh mis gibiydi
Dün burada yağmur,rüzgar hepsi biraradaydı.Kapalı havaları sevmiyorum.
Açık kapalı kar yağmur hepsini çok severim öyle de manyağım ama en çok sonbarahı severim.
Günaydın herkese bu sabah iki dilim ekmek yedim karbonhidrata ihtiyacım olduğunu fark ettim metabolizmamdan :))
Afiyet olsun,kilona göre yediğin ekmek fazla bence.yediğin o ekmekler seni başlangıçta tok tutsa da çok çabuk acıktırır canım.menünü gün sonunda toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Günaydınlar
Burası da sıcacık, çok güzel, benim havalarım geliyor, yaz hastasıyım. Çok Zengin olsam bi de güney yarım küreden ev alırdım, yaz hangi kuredeyse ben orada
Hayali bile içini ısıtmış senin,enerjin teee buraya geldi canım.
Günaydın
Günaydınnn canımmm
Bende de ince uzun bi kayınvalide var ama dili de pek bi sivri ve uzun Günaydın canım

Iyi diyelim iyi olsun esperenzacım gece uyumanın hayalini kuruyorum. Bugün eve gidince duş alıp hemen yatağa giricem yemek bile yemek istemiyorum sen nasılsın neler yaptın bugün
Akşam bir tane kas gevşetici ağrı kesici iç, varsa melissa ya da papatya çayı da gevşetiyor ohhh mayışıp uyuyorsun bir güzel.
Benim kalk borum da 7:20’de çaldı. Annnneee çişim var sesi ile güne merhaba dedim
Şimdi kahve keyfi sonra da şu bana yemek daveti veren kontes arkadaşıma kahveye gideceğim birazdan.
Ben iyiyim canımm sağol.

Ayy dediklerini yaparım akşam rahat rahat uyuyayım hatta olsaydı anason içer mışıl mışıl uyurdum En çok özlediğim şey arkadaşlarımla öğleden sonra evde oturup bi çay kahve içmek afiyet olsun size kötü şeyler yeme konteste

Yap canım akşam bir güzel uyku çek çok iyi gelecektir.haftalardır çok yoruldun biraz uyuyabilsen dünya birkaç saatliğine güzelleşecek emin ol
Kötü şeyler yemem ,kontes huyumu bilir sendeki inat irade bende olsa ben şimdi yaşamıyor olurdum der hepBenim ısrarıma direnebilen bir sen varsın der.
onu da yavaş yavaş diyet moduna sokmaya çalışıyorum ama pek bi sefa düşkünü olduğu için zorlanıyorum

C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan

Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Huzur 530p
Kolera 55p
Esperenzaa 410 p
Tugce 185 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…