- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İyi bari.Bi işe yaramış elektrik kesintisigeldi cok sukur :) elektrikler gelene kdr etrafi topladim simdi evi supurup cocuklari parka goturcem :)
Aynen cnm cocuklarin pesinde kosarken iyi kalori harcarimİyi bari.Bi işe yaramış elektrik kesintisi
önce ev işi sonra park güzel spor olacak.
Öpüyorumm kaptaniçemmm
gec gunaydın artı tunaydın :) ben sabah kosturmacasını yeni bitirdim sayılır öğle yemegini koydum atese fırına simdi lahve iciyorum biraz mola sonra devam :) evet dısarda cok guzel bşr hava var insanın gezesi geliyor ama iki kucuk bıcırıgımla cok da öteye gidemiyorum :)) platesi üni de bende denemiştim. Ama bana biraz daha eksinlı sporlar daha iyi geliyor sanki ya senin adına sevindim bu arada adın neydi canım nasıl seslenelim daha önce sorduysam kusura bakma grupa pek gşremiyorum bu aralarGünaydın kızlaar,
Bugün nasılsınız.. İstanbul'da olanlar için söylüyorum hava çok güzel :)
Dün pilatese gittim 1 saat pilates yaptım karın kaslarım fenaa ama bacağımı topuklardan tutup havaya kaldırabiliyorum inanılmaz esnedim :) Kim demiş tombul kızlar pilates yapamaz diyeee
Ben hiç yaramazlık yapmadım örtmenim bugun iki öğün yapcam sabah kahvaltısını yaptım 11.30 da klasik karatay aksama da fırında kabakla pulbiberli limonlu ypgurt yicem ip de atladım 1500 bakalım 6000 yapsam keske yineGünaydın güzel hatunlar ,ne yaparsınız, ne yer ne içersiniz?
Bi geçmiş yapayım bari
Nasılsın canım nasıl gidiyor yeni duzenIyim cnm yemek belloyorum corba salata vardir bisiler 3 öğün olayını sevdim
Ohh kız uyanınca bebek gibi hissetmişssindir kendini valla oglen uykusu candır cannGünaydınnn tatlımBahar beni de biraz çarpar,dün iki saat çarptı öğlen uyudum ohhh mis gibiydi
Açık kapalı kar yağmur hepsini çok severim öyle de manyağım ama en çok sonbarahı severim.
Afiyet olsun,kilona göre yediğin ekmek fazla bence.yediğin o ekmekler seni başlangıçta tok tutsa da çok çabuk acıktırır canım.menünü gün sonunda toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Hayali bile içini ısıtmış senin,enerjin teee buraya geldi canım.
Günaydın
Günaydınnn canımmm
Bende de ince uzun bi kayınvalide var ama dili de pek bi sivri ve uzunGünaydın canım
valla dogrundiyoshb esperenzaa iki elinden biri sürekli mutfakta olunca mecbur aklın da kayıyor yaAfiyet olsun canım. İş seni hem mutlu eder hem de dikkat ettiğin ölçüde kilo vermene yardımcı olur.evde olunca insan yemelere doyamıyor
ay allahım anason diyince anılarım depresti bizim kuduruk oglan ilk bebeklik zamanlarında hiç uyumazdı anason iciriyordum bazen cocuk onu bile tınlamazdı yaAyy dediklerini yaparım akşam rahat rahat uyuyayım hatta olsaydı anason içer mışıl mışıl uyurdumEn çok özlediğim şey arkadaşlarımla öğleden sonra evde oturup bi çay kahve içmek afiyet olsun size kötü şeyler yeme konteste
Hayat kontese çok güzelYap canım akşam bir güzel uyku çek çok iyi gelecektir.haftalardır çok yoruldun biraz uyuyabilsen dünya birkaç saatliğine güzelleşecek emin ol
Kötü şeyler yemem ,kontes huyumu bilir sendeki inat irade bende olsa ben şimdi yaşamıyor olurdum der hepBenim ısrarıma direnebilen bir sen varsın der.
onu da yavaş yavaş diyet moduna sokmaya çalışıyorum ama pek bi sefa düşkünü olduğu için zorlanıyorum
Küçük adamgec gunaydın artı tunaydın :) ben sabah kosturmacasını yeni bitirdim sayılır öğle yemegini koydum atese fırına simdi lahve iciyorum biraz mola sonra devam :) evet dısarda cok guzel bşr hava var insanın gezesi geliyor ama iki kucuk bıcırıgımla cok da öteye gidemiyorum :)) platesi üni de bende denemiştim. Ama bana biraz daha eksinlı sporlar daha iyi geliyor sanki ya senin adına sevindim bu arada adın neydi canım nasıl seslenelim daha önce sorduysam kusura bakma grupa pek gşremiyorum bu aralar
Ben hiç yaramazlık yapmadım örtmenim bugun iki öğün yapcam sabah kahvaltısını yaptım 11.30 da klasik karatay aksama da fırında kabakla pulbiberli limonlu ypgurt yicem ip de atladım 1500 bakalım 6000 yapsam keske yine
Nasılsın canım nasıl gidiyor yeni duzencok sevindşm senin adına insanın hayatına renk geir valla benim de cok ihttiywcım var calısmaya işe yaramıyormus gibi hissediyorum bazen kendimi evin icinde böyle debelenşrken beni en iyi sen anlarsın :)
Ohh kız uyanınca bebek gibi hissetmişssindir kendini valla oglen uykusu candır cann
Ya bu kvalideler gercekten en iyisi bile bi feba oluyor napıyor ne ediyor bşrsekilde laf sokuyorlar ben simdlik ayda yılda bşr gmrdügüm icin susuyorum ama devamlı görsem heralde tutamam kendimş ya
valla dogrundiyoshb esperenzaa iki elinden biri sürekli mutfakta olunca mecbur aklın da kayıyor yaama iradeli olcam artık daha dşkkatetcem 60 a kadar bu arada dun alısveriş yaptım yaa kendimi gencleşmiş hissettim bugun cicilerimi giyince mutlu oldum beaa
ay allahım anason diyince anılarım depresti bizim kuduruk oglan ilk bebeklik zamanlarında hiç uyumazdı anason iciriyordum bazen cocuk onu bile tınlamazdı yasimdide tvyi kendş acmayı öğrenmiş uyanınca kendi kendine kalkıp yatak odasının kapısını cekip salaona gidip tv izliyor ölüyorum gülmekten
geldi cok sukur :) elektrikler gelene kdr etrafi topladim simdi evi supurup cocuklari parka goturcem :)
öğünlerinşn saat aralıgı nerdeyse karatay gibi ama ekmek de olmasa super olurdu kefir harşka bşr besin bence de iç mutlaka ama su proteinli sütlere ben hiç guvenmiyorum yapay geliyor hazır sütler banaSelamlar hatunlar. İntermittent fasting dedikleri aralıklı oruç yöntemini deniyorum halihazırda. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk prosedürü ile besleniyorum. öğlen 12 de başlıyor akşam 8 de bitiyor yeme düzenim.
Buna göre bugünkü beslenme planım ve spor planım şöyle
12:00 1 tam yumurta, 3 yumurta beyazı ve 60 gr lor peyniri ile yarım kaşık tereyağından omlet
iki dilim tahıllı ekmek
bir bardak süt
domates, biber
19:00 fırında sebzeli köfte
karışık yeşil salata
ara öğün olarak kefir bir bardak ve 10 badem
Birde protein takviyesi olarak şu yeni çıkan fit proteinli sütlerden 1 bardak eklemeyi düşünüyorum günlük menüye takviye olarak.
Spor 30 dk lık hiit cardio
An itibariyle kilom da 68,6' ya gerilemiş bu sabah, bi mutlu oldum :)
öğünlerinşn saat aralıgı nerdeyse karatay gibi ama ekmek de olmasa super olurdu kefir harşka bşr besin bence de iç mutlaka ama su proteinli sütlere ben hiç guvenmiyorum yapay geliyor hazır sütler bana
Calis calis daha bi duzenli oluyor insan zamani daha tasarruflu kullaniyorsun cocuklar seni daha cok seviyor en onemlisi mutfakta surekli atistirmiyorsun burda surekli cay su icmekten kina geldi 2 turk kahvesi ictim birsuru hareket ettim yarin ipimide getirip soyunma odasinda ip atlayacam:)Ay kızlar icimden cok fena temizlik yaomak geliyor sonra ayaga bi kalkıyprum vazgeciyorumesperenzaa modu üstten üstten yapıverşyorjm ama cuma görümcek gelecek o gelesiyr bşraz ortalıgı hala yola koymam lazım dolap icleri molap icleri duzenleyim iyice
Oyuruyorum eve kosmak icin zamanin gecmesini bekliyorumKızlar napıyorsunuz?
Bende bankaya çıkıyorum diye kaçtım işten.Oyuruyorum eve kosmak icin zamanin gecmesini bekliyorum
Aynen sabah kilomla aksam kilom fark ediyor once arti olurdu simdi eksi mutfaktan uzak dutmak yaradi:)Afiyet olsun canım. İş seni hem mutlu eder hem de dikkat ettiğin ölçüde kilo vermene yardımcı olur.evde olunca insan yemelere doyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?