Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gec gunaydın artı tunaydın :) ben sabah kosturmacasını yeni bitirdim sayılır öğle yemegini koydum atese fırına simdi lahve iciyorum biraz mola sonra devam :) evet dısarda cok guzel bşr hava var insanın gezesi geliyor ama iki kucuk bıcırıgımla cok da öteye gidemiyorum :)) platesi üni de bende denemiştim. Ama bana biraz daha eksinlı sporlar daha iyi geliyor sanki ya senin adına sevindim bu arada adın neydi canım nasıl seslenelim daha önce sorduysam kusura bakma grupa pek gşremiyorum bu aralar

Günaydın güzel hatunlar ,ne yaparsınız, ne yer ne içersiniz?
Bi geçmiş yapayım bari
Ben hiç yaramazlık yapmadım örtmenim bugun iki öğün yapcam sabah kahvaltısını yaptım 11.30 da klasik karatay aksama da fırında kabakla pulbiberli limonlu ypgurt yicem ip de atladım 1500 bakalım 6000 yapsam keske yine
Iyim cnm yemek belloyorum corba salata vardir bisiler 3 öğün olayını sevdim
Nasılsın canım nasıl gidiyor yeni duzen cok sevindşm senin adına insanın hayatına renk geir valla benim de cok ihttiywcım var calısmaya işe yaramıyormus gibi hissediyorum bazen kendimi evin icinde böyle debelenşrken beni en iyi sen anlarsın :)
Ohh kız uyanınca bebek gibi hissetmişssindir kendini valla oglen uykusu candır cann

Ya bu kvalideler gercekten en iyisi bile bi feba oluyor napıyor ne ediyor bşrsekilde laf sokuyorlar ben simdlik ayda yılda bşr gmrdügüm icin susuyorum ama devamlı görsem heralde tutamam kendimş ya

Afiyet olsun canım. İş seni hem mutlu eder hem de dikkat ettiğin ölçüde kilo vermene yardımcı olur.evde olunca insan yemelere doyamıyor
valla dogrundiyoshb esperenzaa iki elinden biri sürekli mutfakta olunca mecbur aklın da kayıyor ya ama iradeli olcam artık daha dşkkatetcem 60 a kadar bu arada dun alısveriş yaptım yaa kendimi gencleşmiş hissettim bugun cicilerimi giyince mutlu oldum beaa

ay allahım anason diyince anılarım depresti bizim kuduruk oglan ilk bebeklik zamanlarında hiç uyumazdı anason iciriyordum bazen cocuk onu bile tınlamazdı ya simdide tvyi kendş acmayı öğrenmiş uyanınca kendi kendine kalkıp yatak odasının kapısını cekip salaona gidip tv izliyor ölüyorum gülmekten

Ay kızlar icimden cok fena temizlik yaomak geliyor sonra ayaga bi kalkıyprum vazgeciyorum esperenzaa modu üstten üstten yapıverşyorjm ama cuma görümcek gelecek o gelesiyr bşraz ortalıgı hala yola koymam lazım dolap icleri molap icleri duzenleyim iyice

Cocuk uyurken ben spor yaptım 4500 ip atladım simdide bölgesel zamanı bacaklar totolar incelsin gencler durmayın bugun herkes spor yapsın valla ben birinci olursam cok pis ceza vericem haberiniz ola

Hayat kontese çok güzel bende istiyorum o rahatlıktan zayıf mı bari

Küçük adam

Selamlar hatunlar. İntermittent fasting dedikleri aralıklı oruç yöntemini deniyorum halihazırda. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk prosedürü ile besleniyorum. öğlen 12 de başlıyor akşam 8 de bitiyor yeme düzenim.
Buna göre bugünkü beslenme planım ve spor planım şöyle
12:00 1 tam yumurta, 3 yumurta beyazı ve 60 gr lor peyniri ile yarım kaşık tereyağından omlet
iki dilim tahıllı ekmek
bir bardak süt
domates, biber

19:00 fırında sebzeli köfte
karışık yeşil salata

ara öğün olarak kefir bir bardak ve 10 badem
Birde protein takviyesi olarak şu yeni çıkan fit proteinli sütlerden 1 bardak eklemeyi düşünüyorum günlük menüye takviye olarak.

Spor 30 dk lık hiit cardio

An itibariyle kilom da 68,6' ya gerilemiş bu sabah, bi mutlu oldum :)

geldi cok sukur :) elektrikler gelene kdr etrafi topladim simdi evi supurup cocuklari parka goturcem :)

öğünlerinşn saat aralıgı nerdeyse karatay gibi ama ekmek de olmasa super olurdu kefir harşka bşr besin bence de iç mutlaka ama su proteinli sütlere ben hiç guvenmiyorum yapay geliyor hazır sütler bana

öğünlerinşn saat aralıgı nerdeyse karatay gibi ama ekmek de olmasa super olurdu kefir harşka bşr besin bence de iç mutlaka ama su proteinli sütlere ben hiç guvenmiyorum yapay geliyor hazır sütler bana

Ekmeği çıkartıcam sırf karbonhidrat ve kalori kotasını doldursun diye yedim. Yoksa zaten sevmem pek.
Ambalajlı ürünlere ben de güvenmiyorum ama protein açığını kapatmak için içicem napiim :/ whey protein takviyesi var içlerinde sanırım. Tavuk yerken de çok tedirgin oluyorum mesela ama yapacak bişey yok, sağlıklı olduğunu düşünüp yiyoruz içiyoruz malesef.. sağlıklısına ulaşma imkanımız olsa keşke.

Calis calis daha bi duzenli oluyor insan zamani daha tasarruflu kullaniyorsun cocuklar seni daha cok seviyor en onemlisi mutfakta surekli atistirmiyorsun burda surekli cay su icmekten kina geldi 2 turk kahvesi ictim birsuru hareket ettim yarin ipimide getirip soyunma odasinda ip atlayacam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…