Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

seninkidemi dikkat ediyo temiz mi degil mi diyr

Selam kizlaaaarrrrrrrrr
Kosturmaktan yoruldum ya bi ecenin pesinde bi ruzgarin pesinde ikiye bolundum resmen ama guzel eglendiler aksam erkenden yatarlar bende rahat ederim birazda spor yapsam harika olcek

Siz neler yaptiniz

Afiyet olsun,kilona göre yediğin ekmek fazla bence.yediğin o ekmekler seni başlangıçta tok tutsa da çok çabuk acıktırır canım.menünü gün sonunda toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Açıkçası günde iki dilim çavdar ekmeğinin fazla olduğunu ilk kez burada duyuyorum. :)
Akşam eve gidince paylaşıcam :)

Selam kizlaaaarrrrrrrrr
Kosturmaktan yoruldum ya bi ecenin pesinde bi ruzgarin pesinde ikiye bolundum resmen ama guzel eglendiler aksam erkenden yatarlar bende rahat ederim birazda spor yapsam harika olcek

Siz neler yaptiniz
Aerobik dersim vardı bugün ordan geldim. Yemek de yedim. Akşam benim için bitti. Artık yemem. Menümü de akşam sporla birlikte yazayım

Selam kizlaaaarrrrrrrrr

Siz neler yaptiniz
İki çocuğun mu var Allah bağışlasın :)
Ben de işteyim (memurum) çıkıcam birazdan.

Yaramazlık yapmadığın için seni alnının çatından öperim kuzumKayınvalideler geneli böyle oluyor.benimki kayınvalidesinden çekmiş, o da bana çektirmeye kalktı ama yemedim ben
Dünkü uykunun mutluluğu hâlâ üzerimde valla.fırsatını bulan affetmesin uyusun.
Benim oğlum da hem gazlı hem de kolikti, koliği 8-9 aylıkken geçti.gaz için neler yaptım bana mısın dememişti.
Kendine yeni bedenine uygun alışverişler yapmana çok sevindim, moralin düzelmiştir aylarca verdiğin emeğin karşılığını görmek insanı mutlu eder
Yeni cicilerinle şöyyyle eşinin önünde bi salınsaydın kız,sonra uuu beybii
Hep böyle ol emi canım valla dağıtmış huzuru pek sevmiyorum

Hahahaha işte böyle canım.yap üstten üstten nasıl olsa yine dağılıyor.bu dünyaya temizliğe mi geldik kıZ.tamam evi mok götürmesin ama kendini de çok yıpratma.ne demişler mıçını yırtan da bir yan gelip yatan da bir
görümcek canını sıkarsa da antep atasözünü hatırla .Ayyy dötüm de içinden,pis pis gül geç.
Cocuk uyurken ben spor yaptım 4500 ip atladım simdide bölgesel zamanı bacaklar totolar incelsin gencler durmayın bugun herkes spor yapsın valla ben birinci olursam cok pis ceza vericem haberiniz ola
Atla kuzum benim yerime de atlakim tutar tavşanımızı.
Hayat kontese çok güzel bende istiyorum o rahatlıktan zayıf mı bari
Aynen öyle valla.bi de zayıf olaydı intihar etmemiz gerekirdi canım zayıf değil, uzun alımlı bakımlı güzel kadındır.

Harikasın canım. Ekmek olmasa karatay menüsü gibi olmuş.spor ve bol
Ben şuan yürüyüş yapıyorum evde
bravo kız
Aynen sabah kilomla aksam kilom fark ediyor once arti olurdu simdi eksi mutfaktan uzak dutmak yaradi:)
Daha da yarar canım.hafta sonlarını firesiz atlatabilirsen mezuniyet çok daha yakın tarih olacak bence canım

Ne yapıyorsunuz ,akşama ne yiyeceksiniz hatunlar?
Ben fırında kıymalı karnabahar yiyeceğim,salata ve yoğurt eşliğinde

Ne yapıyorsunuz ,akşama ne yiyeceksiniz hatunlar?
Ben fırında kıymalı karnabahar yiyeceğim,salata ve yoğurt eşliğinde
ben simdi balkona camasir astim kurtuldun artik telden aksam yemegi yok bende oglen 4 gibi yedim yeter o cok acikirsam kahve ve 2 3 cevizle idare ederim. Cok sıkı calismam lazim listeye giricim

ben simdi balkona camasir astim kurtuldun artik telden aksam yemegi yok bende oglen 4 gibi yedim yeter o cok acikirsam kahve ve 2 3 cevizle idare ederim. Cok sıkı calismam lazim listeye giricim
Çalış tabi ki,listenin tozunu atttırman lazım
Maşallah işler bitmiş,enerji ful
Çok acıkırsan ayran da çok iyi tok tutuyor canım.bi kova ayran iç

Çalış tabi ki,listenin tozunu atttırman lazım
Maşallah işler bitmiş,enerji ful
Çok acıkırsan ayran da çok iyi tok tutuyor canım.bi kova ayran iç
Evet ayran yada yulafli yogurtta olabilir :) aslinda enerji ful degil yoruldum ama kendimi kandiriyorum suan icimden spor yapmakla ilgili kendimi motive etmeye calisiyorum

Kizlar bunu yapin ben 15 dkk yaptim guzel ter attim genelde alt bolge calistiriyo biraz leslie benzeri ama daha zor ip atlamada var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…