Ne guzel eve gidip bende goturcem hemengeldi cok sukur :) elektrikler gelene kdr etrafi topladim simdi evi supurup cocuklari parka goturcem :)
Geçmiş olsunŞuan tam 3 saattir dīs Hastanesindeyim ve cok yoruldum bütün sporlara denk diye düşünüyorum
seninkidemi dikkat ediyo temiz mi degil mi diyrAy kızlar icimden cok fena temizlik yaomak geliyor sonra ayaga bi kalkıyprum vazgeciyorumesperenzaa modu üstten üstten yapıverşyorjm ama cuma görümcek gelecek o gelesiyr bşraz ortalıgı hala yola koymam lazım dolap icleri molap icleri duzenleyim iyice
Açıkçası günde iki dilim çavdar ekmeğinin fazla olduğunu ilk kez burada duyuyorum. :)Afiyet olsun,kilona göre yediğin ekmek fazla bence.yediğin o ekmekler seni başlangıçta tok tutsa da çok çabuk acıktırır canım.menünü gün sonunda toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Aerobik dersim vardı bugün ordan geldim. Yemek de yedim. Akşam benim için bitti. Artık yemem. Menümü de akşam sporla birlikte yazayımSelam kizlaaaarrrrrrrrr
Kosturmaktan yoruldum ya bi ecenin pesinde bi ruzgarin pesinde ikiye bolundum resmen ama guzel eglendiler aksam erkenden yatarlar bende rahat ederimbirazda spor yapsam harika olcek
Siz neler yaptiniz
İki çocuğun mu var Allah bağışlasın :)Selam kizlaaaarrrrrrrrr
Kosturmaktan yoruldum ya bi ecenin pesinde bi ruzgarin pesinde ikiye bolundum resmen ama guzel eglendiler aksam erkenden yatarlar bende rahat ederimbirazda spor yapsam harika olcek
Siz neler yaptiniz
Bnmde firsatim olsada bende gitsem spora keskeAerobik dersim vardı bugün ordan geldim. Yemek de yedim. Akşam benim için bitti. Artık yemem. Menümü de akşam sporla birlikte yazayım
evet cnm 2 tane biri 3 biri 1 yasinda :)İki çocuğun mu var Allah bağışlasın :)
Ben de işteyim (memurum ) çıkıcam birazdan.
Yaramazlık yapmadığın için seni alnının çatından öperim kuzumgec gunaydın artı tunaydın :) ben sabah kosturmacasını yeni bitirdim sayılır öğle yemegini koydum atese fırına simdi lahve iciyorum biraz mola sonra devam :) evet dısarda cok guzel bşr hava var insanın gezesi geliyor ama iki kucuk bıcırıgımla cok da öteye gidemiyorum :)) platesi üni de bende denemiştim. Ama bana biraz daha eksinlı sporlar daha iyi geliyor sanki ya senin adına sevindim bu arada adın neydi canım nasıl seslenelim daha önce sorduysam kusura bakma grupa pek gşremiyorum bu aralar
Ben hiç yaramazlık yapmadım örtmenim bugun iki öğün yapcam sabah kahvaltısını yaptım 11.30 da klasik karatay aksama da fırında kabakla pulbiberli limonlu ypgurt yicem ip de atladım 1500 bakalım 6000 yapsam keske yine
Nasılsın canım nasıl gidiyor yeni duzencok sevindşm senin adına insanın hayatına renk geir valla benim de cok ihttiywcım var calısmaya işe yaramıyormus gibi hissediyorum bazen kendimi evin icinde böyle debelenşrken beni en iyi sen anlarsın :)
Ohh kız uyanınca bebek gibi hissetmişssindir kendini valla oglen uykusu candır cann
Ya bu kvalideler gercekten en iyisi bile bi feba oluyor napıyor ne ediyor bşrsekilde laf sokuyorlar ben simdlik ayda yılda bşr gmrdügüm icin susuyorum ama devamlı görsem heralde tutamam kendimş ya
valla dogrundiyoshb esperenzaa iki elinden biri sürekli mutfakta olunca mecbur aklın da kayıyor yaama iradeli olcam artık daha dşkkatetcem 60 a kadar bu arada dun alısveriş yaptım yaa kendimi gencleşmiş hissettim bugun cicilerimi giyince mutlu oldum beaa
ay allahım anason diyince anılarım depresti bizim kuduruk oglan ilk bebeklik zamanlarında hiç uyumazdı anason iciriyordum bazen cocuk onu bile tınlamazdı yasimdide tvyi kendş acmayı öğrenmiş uyanınca kendi kendine kalkıp yatak odasının kapısını cekip salaona gidip tv izliyor ölüyorum gülmekten
Hahahaha işte böyle canım.yap üstten üstten nasıl olsa yine dağılıyor.bu dünyaya temizliğe mi geldik kıZ.tamam evi mok götürmesin ama kendini de çok yıpratma.ne demişler mıçını yırtan da bir yan gelip yatan da birAy kızlar icimden cok fena temizlik yaomak geliyor sonra ayaga bi kalkıyprum vazgeciyorumesperenzaa modu üstten üstten yapıverşyorjm ama cuma görümcek gelecek o gelesiyr bşraz ortalıgı hala yola koymam lazım dolap icleri molap icleri duzenleyim iyice
Atla kuzum benim yerime de atlaCocuk uyurken ben spor yaptım 4500 ip atladım simdide bölgesel zamanı bacaklar totolar incelsin gencler durmayın bugun herkes spor yapsın valla ben birinci olursam cok pis ceza vericem haberiniz ola
Aynen öyle valla.bi de zayıf olaydı intihar etmemiz gerekirdi canımHayat kontese çok güzelbende istiyorum o rahatlıktan zayıf mı bari
Harikasın canım. Ekmek olmasa karatay menüsü gibi olmuş.spor ve bolSelamlar hatunlar. İntermittent fasting dedikleri aralıklı oruç yöntemini deniyorum halihazırda. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk prosedürü ile besleniyorum. öğlen 12 de başlıyor akşam 8 de bitiyor yeme düzenim.
Buna göre bugünkü beslenme planım ve spor planım şöyle
12:00 1 tam yumurta, 3 yumurta beyazı ve 60 gr lor peyniri ile yarım kaşık tereyağından omlet
iki dilim tahıllı ekmek
bir bardak süt
domates, biber
19:00 fırında sebzeli köfte
karışık yeşil salata
ara öğün olarak kefir bir bardak ve 10 badem
Birde protein takviyesi olarak şu yeni çıkan fit proteinli sütlerden 1 bardak eklemeyi düşünüyorum günlük menüye takviye olarak.
Spor 30 dk lık hiit cardio
An itibariyle kilom da 68,6' ya gerilemiş bu sabah, bi mutlu oldum :)
bravo kızBen şuan yürüyüş yapıyorum evde
Daha da yarar canım.hafta sonlarını firesiz atlatabilirsen mezuniyet çok daha yakın tarih olacak bence canımAynen sabah kilomla aksam kilom fark ediyor once arti olurdu simdi eksi mutfaktan uzak dutmak yaradi:)
Afiyet olsun canım menün çok güzelmiş.Dunku menum
7 1 yumurta 3 dilim peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek
1230 1 kase corba 3 yk bulgur pilavi 1 ayrsn
18 et doner 8yk salatabol
2 litre su
Bol bol calistim:)
ben simdi balkona camasir astim kurtuldun artik teldenNe yapıyorsunuz ,akşama ne yiyeceksiniz hatunlar?
Ben fırında kıymalı karnabahar yiyeceğim,salata ve yoğurt eşliğinde
Çalış tabi ki,listenin tozunu atttırman lazımben simdi balkona camasir astim kurtuldun artik teldenaksam yemegi yok bende oglen 4 gibi yedim yeter o cok acikirsam kahve ve 2 3 cevizle idare ederim. Cok sıkı calismam lazim listeye giricim
Evet ayran yada yulafli yogurtta olabilir :) aslinda enerji ful degil yoruldum ama kendimi kandiriyorum suan icimden spor yapmakla ilgili kendimi motive etmeye calisiyorumÇalış tabi ki,listenin tozunu atttırman lazım
Maşallah işler bitmiş,enerji ful
Çok acıkırsan ayran da çok iyi tok tutuyor canım.bi kova ayran iç
Ne yedinKızlar bi yardım durduramıyorum kendimi
Yaprak galeta ve ton balığı bide minnak elma.Regl olacağım canım çok şey istiyorNe yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?