Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaprak galeta ve ton balığı bide minnak elma.Regl olacağım canım çok şey istiyor
Yeme yeme nisanini dusun o elbiselere nasil sigcan yersen spor yap hadi bakim evdemisin evdeysen bolgesel isteysen wc ye git yada musait biyerse ip atla biraz

Menum
Limonlu su 9.30
Sabah 10
2 yumurta
4 fdilim sucuk
Peynir
Lor
Kaymak
1 tk keciboynuzu pekmezi (bogazim acidigi icin yedim)
Zeytin
Cay

Ogle yok

Aksam
3 yk bulgur pilavi
Yogurt
Domstes salatasi

18.30
1 avuc ceviz findik

Su 2 lt
Spor 15 dk cardio (devami gelecek)

AhSen_2504 kuzum insallah şimdi aranız düzelmiştir. Evde huzursuzluk olunca çocuklar hissediyo. Kızında küçük değil anlıyodur illaki. Sen inatçı olma orta yolu bulun

canımın içi şimdi biraz daha iyi gün gittikçe dahada iyi olur inşallah... malesef bende inatcilik gurur alınganlık olduğu için pek alttan alamıyorum

Aynen olan çocuklara oluyo, ciddi ciddi ayrılığın eşiğinden donduk rabbim bu gibi durumları gostermesin ama şimdi daha iyiyiz

Teşekkürederim canım..
Neyazikki sakin denen konuşmayı tartışmayla başlar tartismayla bitiririz♡

kaptancımm biraz geç oldu ama geldim
Bundan sonra dahada aktif olucam

Tek tek etiketleyemedim ama yeni gelen arkadaşlarimiz hoş geldiniz insallah kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız
Valla kuzucuk sana cezalar hazırlayacaktım, mazeretin çok büyük olduğu için vazgeçtim. Olayın çok içeriğini bilmesem de şayet eşin iyi bir insan,iyi bir baba ve bu sorun haricinde iyi bir eş ise inat ve gururun kimseye yararı yok.
Fazla gurur döte vurur derler Bırak gururu bi kenara canım, alttan al barışın sonra barışma şeysi gelsin

Ne güzel menü, ne güzel spor

Kızlar menüm
Sabah
Kayısılı form çay
1 küçük börek (onu yeyince pişman oldum bişe yemedim)

11
1 bardak sütle kuru meyveli müsli ve birkaç çilek

16:00
1 kase mercimek çorbası
3 kuru dolma
Salata yoğurt

19:30
3 kaşık patatesli sulu köfte
Salata

Spor aerobik yarım saat 15 dk bölgesel hesaplıcam onu da bi
90 aerobik ediyor
75 de bölgesel hareketler
165 spor puanım Kanguru_

Ya ben seni yerimm daa.
Ver anam ver herturlu cezayi hakediyom
Aslında eşim çok çok iyi bi insan ben hiç bizaman onun hakkını odeyemem cunku cok sahiplenici insana değer veren sevgisi bol ama benim davranislarimdan dolayı bana olan sevgisi nefrete dönüşüyo (kendisi soyledi) bidaha bu gibi durumlarin yaşanmaması için elimden geleni yapicam

tabi bende olanlar ondada var tüm hatalar bende tek değil yani

Kız sen pamuk gibisin ya eşin daha ne istiyo acaba sende inatçı olma o kadar azcık orta yolu bul eğer hatası büyük değilse

Harikasın uzun zamandır senden böyle dolu dolu güzel kahvaltı görmüyodum cuma listeye girebilmek için herhal

Tamamen karbonhidratla beslenmişsin canım hiç olmamış sanki

Kızlar herkese merhaba.
Bugünki yediklerimi aşağıda ekledim foto olarak. Şansıma bugün evde de öğlen işte de karnabahar vardı :)
Su 2 lt içtim. Hâlâ içmeye devam ediyorum.
Spor ise 10.890 adım attım.
Spor puanım, 160.
Akşam yemeğinden sonra eve gelince bir bardak ev yoğurdu yedim ayrıca.

Eklentiler

• E9F01875-568A-47FC-AF80-EB9DD32987F8.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 27
  • BCA1DA94-6AE9-4236-8FCF-D704454733B4.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 0D810A3A-51DC-4711-8835-715D0AAA4039.webp
    10 KB · Görüntüleme: 33
  • 754A4A96-E837-4353-9C38-775B6F2CBFCE.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 28
Sabh 11.30
1 ymurtdn tulumprynirli omlet
2 ceviz
3 zeytin
Domates
Salatalık
Turk kahvesi 3 hurma

Alsam 17.30
5 ymkkasıgı yogurtlu fırınkabak
Semizotu salatası

5000 ip
150 sag ic bck
150 sol ic bck
75 yarım mekik
50 topıga degme

1250 puan Kanguru_

Harika bir menü ve spor. Bayıldım bayıldım

Sporda yaptım kız onu da gör. :) ya evet bugün biraz kötü oldu galiba. Börek dolma patates
Zaten spor yaptığın için üzüldüm emeklerinin boşa gitmesine üzüldüm. Börek meyveler patates dolma diyette yeri yok canımcım yarın telafi et bence bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…