- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Huzurcuğum yine harikasınSabh 11.30
1 ymurtdn tulumprynirli omlet
2 ceviz
3 zeytin
Domates
Salatalık
Turk kahvesi 3 hurma
Alsam 17.30
5 ymkkasıgı yogurtlu fırınkabak
Semizotu salatası
5000 ip
150 sag ic bck
150 sol ic bck
75 yarım mekik
50 topıga degme
1250 puanKanguru_
Oh aman aranizin iyi olmasina sevindim cnm simdi dahada saglam olur iliskiniz bak gorcanımın içi şimdi biraz daha iyi gün gittikçe dahada iyi olur inşallah... malesef bende inatcilik gurur alınganlık olduğu için pek alttan alamıyorum
Aynen olan çocuklara oluyo, ciddi ciddi ayrılığın eşiğinden donduk rabbim bu gibi durumları gostermesin ama şimdi daha iyiyiz
Teşekkürederim canım..
Neyazikki sakin denen konuşmayı tartışmayla başlar tartismayla bitiririz♡
kaptancımm biraz geç oldu ama geldim
Bundan sonra dahada aktif olucam
Spor beni mahvetti hala yururken ayaklarim titriyoNe güzel menü, ne güzel spor
OlmamisKızlar menüm
Sabah
Kayısılı form çay
1 küçük börek (onu yeyince pişman oldum bişe yemedim)
11
1 bardak sütle kuru meyveli müsli ve birkaç çilek
16:00
1 kase mercimek çorbası
3 kuru dolma
Salata yoğurt
19:30
3 kaşık patatesli sulu köfte
Salata
Spor aerobik yarım saat 15 dk bölgesel hesaplıcam onu da bi
90 aerobik ediyor
75 de bölgesel hareketler
165 spor puanımKanguru_
yok kiz bu hafta kahvalti alisverisini esim yapti doldurmus dolabiHarikasın uzun zamandır senden böyle dolu dolu güzel kahvaltı görmüyodum cuma listeye girebilmek için herhal
afiyet olsun cnm cok guzrl menun. Su ne alemde :)Kızlar herkese merhaba.
Bugünki yediklerimi aşağıda ekledim foto olarak. Şansıma bugün evde de öğlen işte de karnabahar vardı :)
Su 2 lt içtim. Hâlâ içmeye devam ediyorum.
Spor ise 10.890 adım attım.
Spor puanım, 160.
Akşam yemeğinden sonra eve gelince bir bardak ev yoğurdu yedim ayrıca.
afiyet olsun kusum :) harikainSabh 11.30
1 ymurtdn tulumprynirli omlet
2 ceviz
3 zeytin
Domates
Salatalık
Turk kahvesi 3 hurma
Alsam 17.30
5 ymkkasıgı yogurtlu fırınkabak
Semizotu salatası
5000 ip
150 sag ic bck
150 sol ic bck
75 yarım mekik
50 topıga degme
1250 puanKanguru_
Sen nr yedin asil? Hic tartildin mi ne alemdesin ?
Iyi olmuş valla kendinede çocuklarada biraz değişik bişeyler hazırla kızOh aman aranizin iyi olmasina sevindim cnm simdi dahada saglam olur iliskiniz bak gorAllah birdaha yasatmasin. Bilirim o ayrilik dusuncesinin berbatligini
Spor beni mahvetti hala yururken ayaklarim titriyo
Olmamisborek patates yemegi dolma gep karbonhidrat olmus. Spor guzel ama bugun yediklerini eritip bide depoda erittigini dusunmuyorum
yok kiz bu hafta kahvalti alisverisini esim yapti doldurmus dolabiben fazla bise almiyodum yemiyoruz diye ama cocuklarda bayaga yedi ozlemisiz :) esimde biktim surekli yumurta yemekden diyip eline ne gectiyse almis bana kalsa yine peynir ve yumurta yerdim
afiyet olsun cnm cok guzrl menun. Su ne alemde :)
afiyet olsun kusum :) harikain
suda cok guzel :) bu hafta guzel kilo vercen sen :)Su 2 ltden çok içtim yatana kadar 3 olur :)
Herkese afiyet sıhhat olsun.
kiz degisik biseler hep karbonluIyi olmuş valla kendinede çocuklarada biraz değişik bişeyler hazırla kız
Ay inşallah. Aslında 1 aydır bu düzeni oturttuğum için zorlanmıyorum. 66 ile başladım 63 ile grubunuza katıldım işte. Kalan yağları el ele verip yollicazz.suda cok guzel :) bu hafta guzel kilo vercen sen :)
73 geliyorum ama galiba tartinin yeri degisti diye kafayi yedi bide koyduğum yer çok düz değil tartılmak istemiyorum o yüzde moralim bozuluyo. Cumartesi sabah 69dum çünkü heralde 4 kilo almamisimdir 3 gündeSen nr yedin asil? Hic tartildin mi ne alemdesin ?
Afiyet olsunn.73 geliyorum ama galiba tartinin yeri degisti diye kafayi yedi bide koyduğum yer çok düz değil tartılmak istemiyorum o yüzde moralim bozuluyo. Cumartesi sabah 69dum çünkü heralde 4 kilo almamisimdir 3 günde
Bugün yediklerimi yazayım
07.30
Yarım muz
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
1 köfte (büyük)
Salata (mor lahana havuç maydanoz)
Yoğurt
16.00
2 ceviz
Yeşil çay
19.30
4 y.kaşığı patlıcan yemeği
2 y.kaşığı barbunya
Ayran
Su 1.5 lt hala içiyorum
Bence sen kendine özel bişey yapmaya üşeniyosun. Bende senin gibiyim başkasına sofrayı donatırım kendime gelince çok üşenirim. Yoksa envai çeşit kalorisi düşük yemek varsuda cok guzel :) bu hafta guzel kilo vercen sen :)
kiz degisik biseler hep karbonluannem pazae gunu borek yapmisti ben yemedim ama ruzgar bugun o borekden istedi cuma gunu yapcam biraz tadina bakarim belki. Dusuk kalorili degiaik bise bilmiyorum ki bilsem zaten bu durmda olmazdim
Fazla bi kilon olmadigi icin bi ayda 3 4 kilo vermen ideal fazla zorlamadan yavas yavas gitsin kilolar :)Ay inşallah. Aslında 1 aydır bu düzeni oturttuğum için zorlanmıyorum. 66 ile başladım 63 ile grubunuza katıldım işte. Kalan yağları el ele verip yollicazz.
kiiiiizzz bana baaakkk 1 mayisa ne kaldi tartiti duz bi yere koy tartil ben hergun tartinin yerni degisiyorum ayni tartiyo73 geliyorum ama galiba tartinin yeri degisti diye kafayi yedi bide koyduğum yer çok düz değil tartılmak istemiyorum o yüzde moralim bozuluyo. Cumartesi sabah 69dum çünkü heralde 4 kilo almamisimdir 3 günde
07.30
Yarım muz
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
1 köfte (büyük)
Yoğurt
16.00
2 ceviz
Yeşil çay
19.30
2 y.kaşığı barbunya
Ayran
Su 1.5 lt hala içiyorum
Bu ara konserler çok olur karnındaAfiyet olsunn.
Ben 18.30’dan sonra yemiyorum.
Dün gece 12 gibi midem öyle guruldadı ki.
Halil Sezai nin isyaaannnnn şarkısını çaldı adeta :)
İnşallah vücudum kıtluk alarmı verip yağ depolamamıştır.
kiz yok bilsem yaparim kahvalti konusunda bildigim seylee hep kaloriliBence sen kendine özel bişey yapmaya üşeniyosun. Bende senin gibiyim başkasına sofrayı donatırım kendime gelince çok üşenirim. Yoksa envai çeşit kalorisi düşük yemek var
1 mayısa daha çok var rahat ol senFazla bi kilon olmadigi icin bi ayda 3 4 kilo vermen ideal fazla zorlamadan yavas yavas gitsin kilolar :)
kiiiiizzz bana baaakkk 1 mayisa ne kaldi tartiti duz bi yere koy tartil ben hergun tartinin yerni degisiyorum ayni tartiyo
Yumurta candır. Ben şimdik yiyemiyorum ocak yok diye eksik hissediyorum. Çılbır yap mantarlı omlet yap sen iste ben sana çeşit çeşit tarif bulurumkiz yok bilsem yaparim kahvalti konusunda bildigim seylee hep kaloriliborek pizza kizartma vs vs kalorisi dusuk bi yumurta baharatli kabak falan biliyoeum zaten yumurta yemeden kalkarsam doymus hissetmiyorum kendimi bagimlisi oldum
Ben de yumurtasız geçen kahvaltıya kahvaltı demem.Yumurta candır. Ben şimdik yiyemiyorum ocak yok diye eksik hissediyorum. Çılbır yap mantarlı omlet yap sen iste ben sana çeşit çeşit tarif bulurum
Banyodada yokmu duz yer sizin evimi yiktilar bacim1 mayısa daha çok var rahat ol senşimdik evde pek düz bi yer kalmadı heralde tartı artık beni at diyo. Çünkü diyetisyene gidiyodum ya o zamanlar diyetisyende kıyafetli halim evdeki kıyafetsiz halimden 2 3 kilo düşük çıkıyodu
eveet cilbir yapabilirim :) omlet yapiyom kiz ama kendime ayri cocuklara ayri yapmadigim icin mantarli yapmadim hic yemezler diye.Yumurta candır. Ben şimdik yiyemiyorum ocak yok diye eksik hissediyorum. Çılbır yap mantarlı omlet yap sen iste ben sana çeşit çeşit tarif bulurum
Ben de sevmiyorum valla o huzuru içimi huzursuzluk kaplıyor yiyip yiyip gelip size mızıdanmak ayıp oluyor gerçekten utanıyorum oyuzden diyet bitene kdr sızlanmk yokYaramazlık yapmadığın için seni alnının çatından öperim kuzumKayınvalideler geneli böyle oluyor.benimki kayınvalidesinden çekmiş, o da bana çektirmeye kalktı ama yemedim ben
Dünkü uykunun mutluluğu hâlâ üzerimde valla.fırsatını bulan affetmesin uyusun.
Benim oğlum da hem gazlı hem de kolikti, koliği 8-9 aylıkken geçti.gaz için neler yaptım bana mısın dememişti.
Kendine yeni bedenine uygun alışverişler yapmana çok sevindim, moralin düzelmiştir aylarca verdiğin emeğin karşılığını görmek insanı mutlu eder
Yeni cicilerinle şöyyyle eşinin önünde bi salınsaydın kız,sonra uuu beybii
Hep böyle ol emi canım valla dağıtmış huzuru pek sevmiyorum
Teşekkür ederim canımHarika bir menü ve spor. Bayıldım bayıldım
thanks beybiHuzurcuğum yine harikasın
73 geliyorum ama galiba tartinin yeri degisti diye kafayi yedi bide koyduğum yer çok düz değil tartılmak istemiyorum o yüzde moralim bozuluyo. Cumartesi sabah 69dum çünkü heralde 4 kilo almamisimdir 3 günde
07.30
Yarım muz
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
1 köfte (büyük)
Yoğurt
16.00
2 ceviz
Yeşil çay
19.30
2 y.kaşığı barbunya
Ayran
Su 1.5 lt hala içiyorum
Afiyet olsunn.
Ben 18.30’dan sonra yemiyorum.
Dün gece 12 gibi midem öyle guruldadı ki.
Halil Sezai nin isyaaannnnn şarkısını çaldı adeta :)
İnşallah vücudum kıtluk alarmı verip yağ depolamamıştır.
kız git nerretseymiş dusuk kalori cok guzelseylerrBence sen kendine özel bişey yapmaya üşeniyosun. Bende senin gibiyim başkasına sofrayı donatırım kendime gelince çok üşenirim. Yoksa envai çeşit kalorisi düşük yemek var
Aynen valla yumurtasız hayat bomboş aetık bnakiz yok bilsem yaparim kahvalti konusunda bildigim seylee hep kaloriliborek pizza kizartma vs vs kalorisi dusuk bi yumurta baharatli kabak falan biliyoeum zaten yumurta yemeden kalkarsam doymus hissetmiyorum kendimi bagimlisi oldum
Bide yumurta yerken insan ekmek aramiyo ama menemen falan yerken soyle ekmeyi alip banasi geliyo insaninBen de sevmiyorum valla o huzuru içimi huzursuzluk kaplıyor yiyip yiyip gelip size mızıdanmak ayıp oluyor gerçekten utanıyorum oyuzden diyet bitene kdr sızlanmk yok
Teşekkür ederim canım
thanks beybi
kız git nerretseymiş dusuk kalori cok guzelseylerr
Aynen valla yumurtasız hayat bomboş aetık bnayumurta ve peynr olmzsa ac kalırım ekmeksizliği böyle kapatıyırum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?