Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oh aman aranizin iyi olmasina sevindim cnm simdi dahada saglam olur iliskiniz bak gor Allah birdaha yasatmasin. Bilirim o ayrilik dusuncesinin berbatligini
Ne güzel menü, ne güzel spor
Spor beni mahvetti hala yururken ayaklarim titriyo
Olmamis borek patates yemegi dolma gep karbonhidrat olmus. Spor guzel ama bugun yediklerini eritip bide depoda erittigini dusunmuyorum
Harikasın uzun zamandır senden böyle dolu dolu güzel kahvaltı görmüyodum cuma listeye girebilmek için herhal
yok kiz bu hafta kahvalti alisverisini esim yapti doldurmus dolabi ben fazla bise almiyodum yemiyoruz diye ama cocuklarda bayaga yedi ozlemisiz :) esimde biktim surekli yumurta yemekden diyip eline ne gectiyse almis bana kalsa yine peynir ve yumurta yerdim

afiyet olsun cnm cok guzrl menun. Su ne alemde :)

afiyet olsun kusum :) harikain

Su 2 ltden çok içtim yatana kadar 3 olur :)
Herkese afiyet sıhhat olsun.

Iyi olmuş valla kendinede çocuklarada biraz değişik bişeyler hazırla kız

Su 2 ltden çok içtim yatana kadar 3 olur :)
Herkese afiyet sıhhat olsun.
suda cok guzel :) bu hafta guzel kilo vercen sen :)

Iyi olmuş valla kendinede çocuklarada biraz değişik bişeyler hazırla kız
kiz degisik biseler hep karbonlu annem pazae gunu borek yapmisti ben yemedim ama ruzgar bugun o borekden istedi cuma gunu yapcam biraz tadina bakarim belki. Dusuk kalorili degiaik bise bilmiyorum ki bilsem zaten bu durmda olmazdim

Sen nr yedin asil? Hic tartildin mi ne alemdesin ?
73 geliyorum ama galiba tartinin yeri degisti diye kafayi yedi bide koyduğum yer çok düz değil tartılmak istemiyorum o yüzde moralim bozuluyo. Cumartesi sabah 69dum çünkü heralde 4 kilo almamisimdir 3 günde

Bugün yediklerimi yazayım

07.30
Yarım muz
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt

12.30
1 köfte (büyük)
Salata (mor lahana havuç maydanoz)
Yoğurt

16.00
2 ceviz
Yeşil çay

19.30
4 y.kaşığı patlıcan yemeği
2 y.kaşığı barbunya
Ayran

Su 1.5 lt hala içiyorum

Afiyet olsunn.
Ben 18.30’dan sonra yemiyorum.
Dün gece 12 gibi midem öyle guruldadı ki.
Halil Sezai nin isyaaannnnn şarkısını çaldı adeta :)
İnşallah vücudum kıtluk alarmı verip yağ depolamamıştır.

Bence sen kendine özel bişey yapmaya üşeniyosun. Bende senin gibiyim başkasına sofrayı donatırım kendime gelince çok üşenirim. Yoksa envai çeşit kalorisi düşük yemek var

Ay inşallah. Aslında 1 aydır bu düzeni oturttuğum için zorlanmıyorum. 66 ile başladım 63 ile grubunuza katıldım işte. Kalan yağları el ele verip yollicazz.
Fazla bi kilon olmadigi icin bi ayda 3 4 kilo vermen ideal fazla zorlamadan yavas yavas gitsin kilolar :)
kiiiiizzz bana baaakkk 1 mayisa ne kaldi tartiti duz bi yere koy tartil ben hergun tartinin yerni degisiyorum ayni tartiyo

Bu ara konserler çok olur karnında 18.30dan sonra bisey yememen çok güzel. Hafta içi bende 17den sonra yemiyorum ama haftaiçi mümkün değil. 17.45 de işten çıkıyorum 19.15 gibi evde oluyorum

Bence sen kendine özel bişey yapmaya üşeniyosun. Bende senin gibiyim başkasına sofrayı donatırım kendime gelince çok üşenirim. Yoksa envai çeşit kalorisi düşük yemek var
kiz yok bilsem yaparim kahvalti konusunda bildigim seylee hep kalorili borek pizza kizartma vs vs kalorisi dusuk bi yumurta baharatli kabak falan biliyoeum zaten yumurta yemeden kalkarsam doymus hissetmiyorum kendimi bagimlisi oldum

Fazla bi kilon olmadigi icin bi ayda 3 4 kilo vermen ideal fazla zorlamadan yavas yavas gitsin kilolar :)
kiiiiizzz bana baaakkk 1 mayisa ne kaldi tartiti duz bi yere koy tartil ben hergun tartinin yerni degisiyorum ayni tartiyo
1 mayısa daha çok var rahat ol sen şimdik evde pek düz bi yer kalmadı heralde tartı artık beni at diyo. Çünkü diyetisyene gidiyodum ya o zamanlar diyetisyende kıyafetli halim evdeki kıyafetsiz halimden 2 3 kilo düşük çıkıyodu

kiz yok bilsem yaparim kahvalti konusunda bildigim seylee hep kalorili borek pizza kizartma vs vs kalorisi dusuk bi yumurta baharatli kabak falan biliyoeum zaten yumurta yemeden kalkarsam doymus hissetmiyorum kendimi bagimlisi oldum
Yumurta candır. Ben şimdik yiyemiyorum ocak yok diye eksik hissediyorum. Çılbır yap mantarlı omlet yap sen iste ben sana çeşit çeşit tarif bulurum

Yumurta candır. Ben şimdik yiyemiyorum ocak yok diye eksik hissediyorum. Çılbır yap mantarlı omlet yap sen iste ben sana çeşit çeşit tarif bulurum
Ben de yumurtasız geçen kahvaltıya kahvaltı demem.
Ama haftasonu kızarmış patatesi özlüyorum ya.
Önümüzdeki haftasonu iş için şehir dışında bir otelde olucam.
Çokkkk korkuyorummmmm.
İrademe hakim olabilmeyi diliyorum.

Banyodada yokmu duz yer sizin evimi yiktilar bacim kendine yeni bi tarti al ozaman. Ne demisti unlu dusunur fattylamb " bir tarti almak cok zor olmamali"
eveet cilbir yapabilirim :) omlet yapiyom kiz ama kendime ayri cocuklara ayri yapmadigim icin mantarli yapmadim hic yemezler diye.

Ben de sevmiyorum valla o huzuru içimi huzursuzluk kaplıyor yiyip yiyip gelip size mızıdanmak ayıp oluyor gerçekten utanıyorum oyuzden diyet bitene kdr sızlanmk yok

Harika bir menü ve spor. Bayıldım bayıldım
Teşekkür ederim canım
Huzurcuğum yine harikasın
thanks beybi

kız git nerretseymiş dusuk kalori cok guzelseylerr

Aynen valla yumurtasız hayat bomboş aetık bna yumurta ve peynr olmzsa ac kalırım ekmeksizliği böyle kapatıyırum ben

Bide yumurta yerken insan ekmek aramiyo ama menemen falan yerken soyle ekmeyi alip banasi geliyo insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…