- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Ben de acayip sıkıldım. 3 gün yeyince artık çok geliyor bi değiştiriyorum. Ama tok tuttuğu bir gerçek. Bir de annemlerin yetiştirdiği tavuktan olunca yumurta içim rahat yiyorum. Senin de öyledir belki Bahçeli ev falanBide yumurta yerken insan ekmek aramiyo ama menemen falan yerken soyle ekmeyi alip banasi geliyo insanin
Ohh be guzel yapmissin helal olsun :) dogal sut alacagin kimse yok mu oylesi daha guzel olurdu :)Bugün yürüyüş planım yoktu.
Eve geldim yemek yedim.
Hadi Selin dedim kendime hadi kuzum hadi annem.
Öyle attım kendimi sokağa mis gibi yürüdüm.
Hafif tempo koştum zaman zaman.
Çok güzeldi iyi geldi.
Eve geldim mis gibi duş aldım.
Marketten aldığım yoğurtla süt mayaladım peynir mayaladım.
Daha nolsun kızlar :)))
Yok cnm benim evim bahceli degil annemlerinko bahceli :) tavukta yok malesef keske olsaBen de acayip sıkıldım. 3 gün yeyince artık çok geliyor bi değiştiriyorum. Ama tok tuttuğu bir gerçek. Bir de annemlerin yetiştirdiği tavuktan olunca yumurta içim rahat yiyorum. Senin de öyledir belki Bahçeli ev falan
Aldığım çiğ sütte sağım tarihi bugün , son kullanma tarihi 2 gün sonraydı. Doğala benzettim aldım :))Ohh be guzel yapmissin helal olsun :) dogal sut alacagin kimse yok mu oylesi daha guzel olurdu :)
Ben onlara inanmiyorum ya gecen gun instagramda gordum icim sut gelecegin tarigihini atmis uretim tarihi olarakAldığım çiğ sütte sağım tarihi bugün , son kullanma tarihi 2 gün sonraydı. Doğala benzettim aldım :))
HahajahaBen onlara inanmiyorum ya gecen gun instagramda gordum icim sut gelecegin tarigihini atmis uretim tarihi olarakgelecrkten sut geldi diye bayaga dalga gecmislerdi
A101den mi aldin onun markasiydi sanki :) dogal satan biyer bulsan her hafta 3 4 kilo alsan sana yeter aslinda. Nerde yasiyosunHahajaha
Sütlüce diye bir marka bu bi araştirim hele.
AOÇ dükkanından aldım. Ankara.A101den mi aldin onun markasiydi sanki :) dogal satan biyer bulsan her hafta 3 4 kilo alsan sana yeter aslinda. Nerde yasiyosun
Ankara’da nerde yaşıyorsun? Yakınsak tavsiye verebilirimAOÇ dükkanından aldım. Ankara.
O zaman ayrı yapBanyodada yokmu duz yer sizin evimi yiktilar bacimkendine yeni bi tarti al ozaman. Ne demisti unlu dusunur fattylamb " bir tarti almak cok zor olmamali"
eveet cilbir yapabilirim :) omlet yapiyom kiz ama kendime ayri cocuklara ayri yapmadigim icin mantarli yapmadim hic yemezler diye.
Iyy otelde pis pis yağlar kullanıyor hep artıkları birleştirip bişeyler yapıyolar böyle düşünBen de yumurtasız geçen kahvaltıya kahvaltı demem.
Ama haftasonu kızarmış patatesi özlüyorum ya.
Önümüzdeki haftasonu iş için şehir dışında bir otelde olucam.
Çokkkk korkuyorummmmm.
İrademe hakim olabilmeyi diliyorum.
Olmaz mı kız bak sende değişik seyler yiyip içiyosun kötü mü şimdiBen de sevmiyorum valla o huzuru içimi huzursuzluk kaplıyor yiyip yiyip gelip size mızıdanmak ayıp oluyor gerçekten utanıyorum oyuzden diyet bitene kdr sızlanmk yok
Teşekkür ederim canım
thanks beybi
kız git nerretseymiş dusuk kalori cok guzelseylerr
Aynen valla yumurtasız hayat bomboş aetık bnayumurta ve peynr olmzsa ac kalırım ekmeksizliği böyle kapatıyırum ben
Müsli bar ve tost ekmeği dışında menün çok güzel afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
3 tane ceri domates
1 salatalık
7 tane zeytin
Kasarlı tost(tost ekmeğiyle)
Cay
Ara
Probiyotik yogurt
Öglen yok
Ara
1 bardak sütlü kahve sekersiz
Eti lifalif Müsli bar
Aksam
Bir tabak sulu köfte (suyu süzülmüş)
1 kase yogurt
Su 3 litre
Spor
Leslie 3 mile 45 dk
1000 adım yürüyüş
Spor puanı 150
Kanguru_
Ne güldüm amaBen onlara inanmiyorum ya gecen gun instagramda gordum icim sut gelecegin tarigihini atmis uretim tarihi olarakgelecrkten sut geldi diye bayaga dalga gecmislerdi
İki gündür eşime yaparken kendimede yapıyorum tost bayaga tok tutuyor midem küçüldükçe azalır karbonhidrat tüketimi insallahMüsli bar ve tost ekmeği dışında menün çok güzel afiyet olsun
Aslında karbonhidratı kestikçe yeme isteğimiz azalıyorİki gündür eşime yaparken kendimede yapıyorum tost bayaga tok tutuyor midem küçüldükçe azalır karbonhidrat tüketimi insallah
çiğ badem kuru erik tavsiye ederim:) ya da 1 dilim ananasGün boyu işteyim kendime bir badem ceviz karışımı alayım madem :) bir iki atarım ağzıma. Kuru meyveler iştahımı artırıyor ya. Hele ki tost. Kendimi biliyorum yersem durduramam kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?