Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün yürüyüş planım yoktu.
Eve geldim yemek yedim.
Hadi Selin dedim kendime hadi kuzum hadi annem.
Öyle attım kendimi sokağa mis gibi yürüdüm.
Hafif tempo koştum zaman zaman.
Çok güzeldi iyi geldi.
Eve geldim mis gibi duş aldım.
Marketten aldığım yoğurtla süt mayaladım peynir mayaladım.
Daha nolsun kızlar :)))

Bide yumurta yerken insan ekmek aramiyo ama menemen falan yerken soyle ekmeyi alip banasi geliyo insanin
Ben de acayip sıkıldım. 3 gün yeyince artık çok geliyor bi değiştiriyorum. Ama tok tuttuğu bir gerçek. Bir de annemlerin yetiştirdiği tavuktan olunca yumurta içim rahat yiyorum. Senin de öyledir belki Bahçeli ev falan

Ohh be guzel yapmissin helal olsun :) dogal sut alacagin kimse yok mu oylesi daha guzel olurdu :)

Yok cnm benim evim bahceli degil annemlerinko bahceli :) tavukta yok malesef keske olsa

Aldığım çiğ sütte sağım tarihi bugün , son kullanma tarihi 2 gün sonraydı. Doğala benzettim aldım :))
Ben onlara inanmiyorum ya gecen gun instagramda gordum icim sut gelecegin tarigihini atmis uretim tarihi olarak gelecrkten sut geldi diye bayaga dalga gecmislerdi

O zaman ayrı yap vallahi bugün bütün evi yıkmışlar taş üstüne taş bırakmamışlar salaklar banyonun kapısını bile kırmışlar hangi akla hizmet ediyolarsa tartı alcam şu işler bitsinde yoksa psikolojim bozulcak 73 ne ya

Bugünkü menüm
Sabah
3 tane ceri domates
1 salatalık
7 tane zeytin
Kasarlı tost(tost ekmeğiyle)
Cay

Ara
Probiyotik yogurt

Öglen yok

Ara
1 bardak sütlü kahve sekersiz
Eti lifalif Müsli bar

Aksam
Bir tabak sulu köfte (suyu süzülmüş)
1 kase yogurt

Su 3 litre
Spor
Leslie 3 mile 45 dk
1000 adım yürüyüş
Spor puanı 150
Kanguru_

Iyy otelde pis pis yağlar kullanıyor hep artıkları birleştirip bişeyler yapıyolar böyle düşün illaki yersin bişeyler ama çok yememeye çalış

Olmaz mı kız bak sende değişik seyler yiyip içiyosun kötü mü şimdi

Müsli bar ve tost ekmeği dışında menün çok güzel afiyet olsun

Gün boyu işteyim kendime bir badem ceviz karışımı alayım madem :) bir iki atarım ağzıma. Kuru meyveler iştahımı artırıyor ya. Hele ki tost. Kendimi biliyorum yersem durduramam kendimi.
çiğ badem kuru erik tavsiye ederim:) ya da 1 dilim ananas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…