- 23 Ocak 2018
- 27
- 40
- 3
- 31
bende deneyeceğim bunu güzel bir tarife benziyor :)@Huzurvermeyolunda ,fattylamb94 canlarım kabağın tadı muhteşem oldu.Çok sevdim ilk fırsatta deneyin derim.
1 kabak (rendelenmiş)
2 ceviz içi
2 yk lor
3 yk yoğurt
Ve bol pul biber
Ben ek olarak kuru nane koydum
merhabalar canımm menün bana biraz az geldi.. bence biraz ufak ara öğünler ,öğlene et tavuk ya da balık alabilirsen daha iyi olur. ama yinede sen bilirsin tabiki :)Sabah
1 haslanmıs yumurta
2 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması
Oglen
4 ymk kasıgı keskek
Aksam
1 yumurtadan lorlu omlet
2 litre su
3 kupa yesilcay
Cevap vermek istediğin mesajların altındaki alıntılari ekleye tıklıyorsun sonra alıntıları ekle diyince bütün mesajlar geliyor. [QUOT]mesaj[QUOT] yazan yerlerden sonra mesajlarini yaziyosun[/QUOTE][/QUOTE]Kızlar ben yeniyim ya size birşey sormak istiyorum,toplu cevap nasıl veriyorsunuz ?
Ya ben seni yerimm daa.
Ver anam ver herturlu cezayi hakediyom
Aslında eşim çok çok iyi bi insan ben hiç bizaman onun hakkını odeyemem cunku cok sahiplenici insana değer veren sevgisi bol ama benim davranislarimdan dolayı bana olan sevgisi nefrete dönüşüyo (kendisi soyledi) bidaha bu gibi durumlarin yaşanmaması için elimden geleni yapicam
tabi bende olanlar ondada vartüm hatalar bende tek değil yani
Ya ben seni yerimm daa.
Ver anam ver herturlu cezayi hakediyom
Aslında eşim çok çok iyi bi insan ben hiç bizaman onun hakkını odeyemem cunku cok sahiplenici insana değer veren sevgisi bol ama benim davranislarimdan dolayı bana olan sevgisi nefrete dönüşüyo (kendisi soyledi) bidaha bu gibi durumlarin yaşanmaması için elimden geleni yapicam
tabi bende olanlar ondada vartüm hatalar bende tek değil yani
Tek kelime ile muhteşem canım.Sabh 11.30
1 ymurtdn tulumprynirli omlet
2 ceviz
3 zeytin
Domates
Salatalık
Turk kahvesi 3 hurma
Alsam 17.30
5 ymkkasıgı yogurtlu fırınkabak
Semizotu salatası
5000 ip
150 sag ic bck
150 sol ic bck
75 yarım mekik
50 topıga degme
1250 puan @Rzgrece
Afiyet olsun canım menğKızlar herkese merhaba.
Bugünki yediklerimi aşağıda ekledim foto olarak. Şansıma bugün evde de öğlen işte de karnabahar vardı :)
Su 2 lt içtim. Hâlâ içmeye devam ediyorum.
Spor ise 10.890 adım attım.
Spor puanım, 160.
Akşam yemeğinden sonra eve gelince bir bardak ev yoğurdu yedim ayrıca.
Bir acı kahve içtim.Tatlı tatlı dedikodu yaptık canım
Hemen şimdi uyuyorum iyi geceler çok öptüm senigeçmiş dönem cezaların yok.eee hadi menü ve kilo bildirimi alayım. Bana listeye giriş bir tarih vermiştin ,o iş ne oldu tatlım
Canım bazen kimin haklı olduğunu önemi olmuyor.
Canım bundan böyle kaçtığını kaçamak yaptığını görmeyeyim fururum seni topuğundan
Bir daha benzeri durumlar yaşanmaz canım inşallah.
Tek kelime ile muhteşem canım.
Afiyet olsun canım menğ
Bir acı kahve içtim.Tatlı tatlı dedikodu yaptık canım
İnşallah uyumuşsundur kuzum
Ben de öptüm canım.uyu bakalım yarına konuşuruz kuzummHemen şimdi uyuyorum iyi geceler çok öptüm seni
Otelde olunca biraz zor oluyor canım ama istedikten sonra yapabilirsin.Bol bol su iç,proteine ete yumurtaya,peynire yumul,kuru meyve de ye biraz gerisine midende yer kalmaz sankiBen de yumurtasız geçen kahvaltıya kahvaltı demem.
Ama haftasonu kızarmış patatesi özlüyorum ya.
Önümüzdeki haftasonu iş için şehir dışında bir otelde olucam.
Çokkkk korkuyorummmmm.
İrademe hakim olabilmeyi diliyorum.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Şükür bugün de güzel bitti
Aynen öyle yapmaya çalışıcam. :)Otelde olunca biraz zor oluyor canım ama istedikten sonra yapabilirsin.Bol bol su iç,proteine ete yumurtaya,peynire yumul,kuru meyve de ye biraz gerisine midende yer kalmaz sanki
Günaydın bebişGünaydın canlarım
Uyudum tam 5 saatGünaydın bebiş
Azıcık uyuyabildin mi canım?
Hem arkadaşlarla buluşmak hem de uyku çok iyi gelir canım.Uyudum tam 5 saatçok iyi geldi valla bugünde arkadaşlarımla buluşcam ama eve gittiğim gibi uyucam haftaların yorgunluğu var üstümde sen yine erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?