Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 haslanmıs yumurta
2 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması

Oglen
4 ymk kasıgı keskek

Aksam
1 yumurtadan lorlu omlet

2 litre su
3 kupa yesilcay
merhabalar canımm menün bana biraz az geldi.. bence biraz ufak ara öğünler ,öğlene et tavuk ya da balık alabilirsen daha iyi olur. ama yinede sen bilirsin tabiki :)

Menüm ;

Sabah : 1 dilim hindi jambon 2 adet tam bugday chialı ekmek ile tost. Light kaşar 1 dilim(Dereotu maydanoz arasında)
Ara öğün:Kahve
Öğlen:Sebze püresi,2 yk nohut 1 kase cacık,
Ara:4 kuru erik+yarım bardak süt
Akşam:Ton balığı
3 ltsu içtim,
Spor:5 km yürüyüş

Kızlar ben yeniyim ya size birşey sormak istiyorum,toplu cevap nasıl veriyorsunuz ?

Kızlar ben yeniyim ya size birşey sormak istiyorum,toplu cevap nasıl veriyorsunuz ?
Cevap vermek istediğin mesajların altındaki alıntılari ekleye tıklıyorsun sonra alıntıları ekle diyince bütün mesajlar geliyor. [QUOT]mesaj[QUOT] yazan yerlerden sonra mesajlarini yaziyosun[/QUOTE][/QUOTE]

geçmiş dönem cezaların yok.eee hadi menü ve kilo bildirimi alayım. Bana listeye giriş bir tarih vermiştin ,o iş ne oldu tatlım
Canım bazen kimin haklı olduğunu önemi olmuyor.
Canım bundan böyle kaçtığını kaçamak yaptığını görmeyeyim fururum seni topuğundan
Bir daha benzeri durumlar yaşanmaz canım inşallah.
Tek kelime ile muhteşem canım.
Afiyet olsun canım menğ
esperenzaa sen ne yedin ne içtin konteste naptınız
Bir acı kahve içtim.Tatlı tatlı dedikodu yaptık canım
İnşallah uyumuşsundur kuzum

Hemen şimdi uyuyorum iyi geceler çok öptüm seni

Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,5 zeytin,bir dilim ananas,domates salatalık
12:30 Duble Türk kahvesi
14:00 Türk kahvesi( küçük)
17:00 Tarçınlı süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar( üzerinde az kaşar vardı), salata,yoğurt
20:00 beyaz çay
Su:2,5 lt
Spor:3 mil leslie 135 puan
@Rzgrece

Otelde olunca biraz zor oluyor canım ama istedikten sonra yapabilirsin.Bol bol su iç,proteine ete yumurtaya,peynire yumul,kuru meyve de ye biraz gerisine midende yer kalmaz sanki

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
@Rzgrece Ben izne ayrılabilir miyim? Bu hafta hem işte çok yoğunum, hemde yola çıkacağım. Bir de eşimde gelecek olamam buralarda.

Uyudum tam 5 saat çok iyi geldi valla bugünde arkadaşlarımla buluşcam ama eve gittiğim gibi uyucam haftaların yorgunluğu var üstümde sen yine erkencisin
Hem arkadaşlarla buluşmak hem de uyku çok iyi gelir canım.
Benim oğlum hep erkencidir ya ben de mecburen erken kalkıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…