Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Günaydın canım iyiyim,sen nasılsın?
Günaydın herkeslereee...
bugün dünki eleştirilerden sonra hafif geçireceğim bir gün.
okula yanıma kahvaltı için yulaf ezmesi getirdim.
sabah da kayısılı form çayla güne başladım.
Günaydın canım
Kayısılı form çay yada form çayı adı altında satılan çayların içeriğinde sinameki var bildiğim kadarıyla ve sinameki de bağırsak florasını bozarak bağırsak tembelliğine sebep oluyor canım.Mümkün mertebe az içmeye çalışsan iyi olur sanki
Bi eleştri daha gibi olacak

Dün migrenim tutmuştu iyi bir uyku çektim iyiyim şükürler olsun.Sende erkencisin
Bende sürekli kayısılı form kullanıyordum bağırsak florası bozuldu sanırım.Şimdi kefir kullanıyorum.

@kolera88 kayısılı form kullanıyordum sindirim için.Kayısılı form çay kullanmadığım zamanlarda boşaltım yapamıyordum.Diyetisyenimle bu konuyu konuştuğumuzda ikindi aramda kuru meyveler ile 1/2 sb kefir önerdi.şuan memnunum.

73 nerdeyse benim hedefim kiz sabah bi tartilim dedim 83 kusur ciktim bende. Kafwyi yicem ya yediklerime bak kiloya bak
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun efenim :)
Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
Kanguru_ Ben izne ayrılabilir miyim? Bu hafta hem işte çok yoğunum, hemde yola çıkacağım. Bir de eşimde gelecek olamam buralarda.
tmm cnm cuma gunu kilonu bildirip ayrilabilirsin

Dün migrenim tutmuştu iyi bir uyku çektim iyiyim şükürler olsun.Sende erkencisin
Bende sürekli kayısılı form kullanıyordum bağırsak florası bozuldu sanırım.Şimdi kefir kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım.Kefir,yoğurt ve bol su tekrar düzene girer.Diyetisyenine probiyotik yoğurdu sor istersen .Evde kendin de mayalayabilirsin.
Kreşe başlayınca uyursun bol bol
Bu yaz tatilinden sonra artık kreşe başlayacak ve ben de işe başlarım artık.Sanırım benim uyku günlerim hamilelikle bitmişDün de eşim şehir dışına çıktı,cuma gece yarısı ancak gelir.
O kadar mağdurum ki anlatamam
Günaydın arkadaşlar
Kanguru_
Dünkü spor
190 bölgesel hareketler
6000adim
204 puan
Sporu da eklemişsin canım.Var mı kaçamak neyim bişeyler.Söyle de ceza keseyim

73 nerdeyse benim hedefim kiz sabah bi tartilim dedim 83 kusur ciktim bende. Kafwyi yicem ya yediklerime bak kiloya bak

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Bozma moralini dün çok yoruldun,onun ödemidir.Arada oluyor böyle.Geçen yıl diyete başlamasaydın bugünkü kilon hayaldi ve katlanarak kilo almaya devam ediyordun.
Sadece biraz daha sabır canım.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Biz bi yerde yanlış yapıyoruz

Kefir ve kuru meyve deniyoruz bu hafta eğer normale dönmezse probiyatik başlayacağım.

Ne işine başlayacaksın acaba kreşe başlayınca 1 ay kendine izin ver yat uyu dinlen hatta uyumaktan sıkıl bunalıma gir öyle işe başla

Ya kafami duvarlara surtcem artik kacamak yapmiyorum yediklerimi aynen yaziyorum. Kacamak yapsam gam yemicem. Bugun kabak detoksu yapicam listeye gircem kararliyim
Valla bende aylardır böyleyim ne yiyip içiyosam harfiyen yaziyorum tadına baktığım şeyi bile yazıyorum. Ama yok yerimde sayıyorum. Yap bakalım detoks sonuç ne olacak

Yediklerini değiştirip yesen olmaz mı?
Şiddetle yeşillikli yoğurdu tavsiye ediyorum.
Zencefilalinca yesillikli yogurdu denicemcnm+
Valla bende aylardır böyleyim ne yiyip içiyosam harfiyen yaziyorum tadına baktığım şeyi bile yazıyorum. Ama yok yerimde sayıyorum. Yap bakalım detoks sonuç ne olacak
simdi biarkadasimla konustumodacok bilgili bu konularda mevsim degisiyo odem olabilir dedi. Kabak detoksunfan sonrabelli olur odeemmi degilcmi

Ne işine başlayacaksın acaba kreşe başlayınca 1 ay kendine izin ver yat uyu dinlen hatta uyumaktan sıkıl bunalıma gir öyle işe başla
Tükkanım vardı onun başına geçcem
Kız hayali bile çok güzel,kerata engeç ağustosta başlar sanırım,ben de eylülde başlarım azıcık uyumak benim de hakkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…