Günaydın canım iyiyim,sen nasılsın?Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Günaydın canımGünaydın herkeslereee...
bugün dünki eleştirilerden sonra hafif geçireceğim bir gün.
okula yanıma kahvaltı için yulaf ezmesi getirdim.
sabah da kayısılı form çayla güne başladım.
Dün migrenim tutmuştu iyi bir uyku çektim iyiyim şükürler olsun.Sende erkencisinGünaydın canım iyiyim,sen nasılsın?
Günaydın canım
Kayısılı form çay yada form çayı adı altında satılan çayların içeriğinde sinameki var bildiğim kadarıyla ve sinameki de bağırsak florasını bozarak bağırsak tembelliğine sebep oluyor canım.Mümkün mertebe az içmeye çalışsan iyi olur sanki
Bi eleştri daha gibi olacak
Kreşe başlayınca uyursun bol bolHem arkadaşlarla buluşmak hem de uyku çok iyi gelir canım.
Benim oğlum hep erkencidir ya ben de mecburen erken kalkıyorum canım.
73 nerdeyse benim hedefim kizO zaman ayrı yapvallahi bugün bütün evi yıkmışlar taş üstüne taş bırakmamışlar salaklar banyonun kapısını bile kırmışlar hangi akla hizmet ediyolarsa tartı alcam şu işler bitsinde yoksa psikolojim bozulcak 73 ne ya
Afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah
3 tane ceri domates
1 salatalık
7 tane zeytin
Kasarlı tost(tost ekmeğiyle)
Cay
Ara
Probiyotik yogurt
Öglen yok
Ara
1 bardak sütlü kahve sekersiz
Eti lifalif Müsli bar
Aksam
Bir tabak sulu köfte (suyu süzülmüş)
1 kase yogurt
Su 3 litre
Spor
Leslie 3 mile 45 dk
1000 adım yürüyüş
Spor puanı 150
Kanguru_
Afiyet olsun cnmMenüm ;
Sabah : 1 dilim hindi jambon 2 adet tam bugday chialı ekmek ile tost. Light kaşar 1 dilim(Dereotu maydanoz arasında)
Ara öğün:Kahve
Öğlen:Sebze püresi,2 yk nohut 1 kase cacık,
Ara:4 kuru erik+yarım bardak süt
Akşam:Ton balığı
3 ltsu içtim,
Spor:5 km yürüyüş
Afiyet olsun efenim :)Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,5 zeytin,bir dilim ananas,domates salatalık
12:30 Duble Türk kahvesi
14:00 Türk kahvesi( küçük)
17:00 Tarçınlı süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar( üzerinde az kaşar vardı), salata,yoğurt
20:00 beyaz çay
Su:2,5 lt
Spor:3 mil leslie 135 puan
Kanguru_
tmm cnm cuma gunu kilonu bildirip ayrilabilirsinGünaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
Kanguru_ Ben izne ayrılabilir miyim? Bu hafta hem işte çok yoğunum, hemde yola çıkacağım. Bir de eşimde gelecek olamam buralarda.
harika :)
Geçmiş olsun canım.Kefir,yoğurt ve bol su tekrar düzene girer.Diyetisyenine probiyotik yoğurdu sor istersen .Evde kendin de mayalayabilirsin.Dün migrenim tutmuştu iyi bir uyku çektim iyiyim şükürler olsun.Sende erkencisin
Bende sürekli kayısılı form kullanıyordum bağırsak florası bozuldu sanırım.Şimdi kefir kullanıyorum.
Bu yaz tatilinden sonra artık kreşe başlayacak ve ben de işe başlarım artık.Sanırım benim uyku günlerim hamilelikle bitmişKreşe başlayınca uyursun bol bol
Sporu da eklemişsin canım.Var mı kaçamak neyim bişeyler.Söyle de ceza keseyim
Bozma moralini dün çok yoruldun,onun ödemidir.Arada oluyor böyle.Geçen yıl diyete başlamasaydın bugünkü kilon hayaldi ve katlanarak kilo almaya devam ediyordun.73 nerdeyse benim hedefim kizsabah bi tartilim dedim 83 kusur ciktim bende. Kafwyi yicem ya yediklerime bak kiloya bak
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun efenim :)
tmm cnm cuma gunu kilonu bildirip ayrilabilirsin
Biz bi yerde yanlış yapıyoruz73 nerdeyse benim hedefim kizsabah bi tartilim dedim 83 kusur ciktim bende. Kafwyi yicem ya yediklerime bak kiloya bak
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun efenim :)
tmm cnm cuma gunu kilonu bildirip ayrilabilirsin
Ya kafami duvarlara surtcem artikBiz bi yerde yanlış yapıyoruz
Kefir ve kuru meyve deniyoruz bu hafta eğer normale dönmezse probiyatik başlayacağım.Geçmiş olsun canım.Kefir,yoğurt ve bol su tekrar düzene girer.Diyetisyenine probiyotik yoğurdu sor istersen .Evde kendin de mayalayabilirsin.
Bu yaz tatilinden sonra artık kreşe başlayacak ve ben de işe başlarım artık.Sanırım benim uyku günlerim hamilelikle bitmişDün de eşim şehir dışına çıktı,cuma gece yarısı ancak gelir.
O kadar mağdurum ki anlatamam
Yediklerini değiştirip yesen olmaz mı?Ya kafami duvarlara surtcem artikkacamak yapmiyorum yediklerimi aynen yaziyorum. Kacamak yapsam gam yemicem. Bugun kabak detoksu yapicam listeye gircem kararliyim
Ne işine başlayacaksın acabaGeçmiş olsun canım.Kefir,yoğurt ve bol su tekrar düzene girer.Diyetisyenine probiyotik yoğurdu sor istersen .Evde kendin de mayalayabilirsin.
Bu yaz tatilinden sonra artık kreşe başlayacak ve ben de işe başlarım artık.Sanırım benim uyku günlerim hamilelikle bitmişDün de eşim şehir dışına çıktı,cuma gece yarısı ancak gelir.
O kadar mağdurum ki anlatamam
Valla bende aylardır böyleyim ne yiyip içiyosam harfiyen yaziyorum tadına baktığım şeyi bile yazıyorum. Ama yok yerimde sayıyorum. Yap bakalım detoks sonuç ne olacakYa kafami duvarlara surtcem artikkacamak yapmiyorum yediklerimi aynen yaziyorum. Kacamak yapsam gam yemicem. Bugun kabak detoksu yapicam listeye gircem kararliyim
Zencefilalinca yesillikli yogurdu denicemcnm+Yediklerini değiştirip yesen olmaz mı?
Şiddetle yeşillikli yoğurdu tavsiye ediyorum.
simdi biarkadasimla konustumodacok bilgili bu konularda mevsim degisiyo odem olabilir dedi. Kabak detoksunfan sonrabelli olur odeemmi degilcmiValla bende aylardır böyleyim ne yiyip içiyosam harfiyen yaziyorum tadına baktığım şeyi bile yazıyorum. Ama yok yerimde sayıyorum. Yap bakalım detoks sonuç ne olacak
Şimdi baktımda dolunay varmış o çok etkiliyo kiloyuZencefilalinca yesillikli yogurdu denicemcnm+
simdi biarkadasimla konustumodacok bilgili bu konularda mevsim degisiyo odem olabilir dedi. Kabak detoksunfan sonrabelli olur odeemmi degilcmi
Dolunay su grubu burçları yada yükseleni su gurubu olan burçları çok etkiliyor canım.Şimdi baktımda dolunay varmış o çok etkiliyo kiloyu
Tükkanım vardı onun başına geçcemNe işine başlayacaksın acabakreşe başlayınca 1 ay kendine izin ver yat uyu dinlen hatta uyumaktan sıkıl bunalıma gir öyle işe başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?