- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Benim ateş grubu yükselenimde hava yani suçu dolunaya atamıyoz muDolunay su grubu burçları yada yükseleni su gurubu olan burçları çok etkiliyor canım.
Ne tükkanı buTükkanım vardı onun başına geçcem
Kız hayali bile çok güzel,kerata engeç ağustosta başlar sanırım,ben de eylülde başlarımazıcık uyumak benim de hakkım
Oğluşun kaç yaş olacak canım kreşe başladığında?Tükkanım vardı onun başına geçcem
Kız hayali bile çok güzel,kerata engeç ağustosta başlar sanırım,ben de eylülde başlarımazıcık uyumak benim de hakkım
Hiç yapmadım ya aklımdaydı aslında ama fırsat bulamadımReiki hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı?
Bir arkadaş paylaşmıştı heralde yoga seansı.@fattylamb94 sen yaptın mı canım?
Bulunduğum şehirde yoga merkezi açılmış.Bi arkadaşım gidiyor ve faydasını gördüğünü söylüyor.Bilinci arınıyormuş.Acaba zayıflama konusunda benim bilinçde düzelir mi diye araştırıyorum.Hiç yapmadım ya aklımdaydı aslında ama fırsat bulamadım
3,5 yaşında olacak canım.Oğluşun kaç yaş olacak canım kreşe başladığında?
bende hava grubundanimŞimdi baktımda dolunay varmış o çok etkiliyo kiloyu
Su detoksu ne ola ki?bende hava grubundanimdur su detoksu yapim bakim nolcak eger guzel giderse cuma gunude yaparim
Allah bağışlasın canım.Kreş için erken bir yaş değil mi?3,5 yaşında olacak canım.
Kabak detoksu cnm :) onu ima etmistimSu detoksu ne ola ki?
Bence git senin o tarz bi aktiviteye ihtiyacın var diye düşünüyorum.Bulunduğum şehirde yoga merkezi açılmış.Bi arkadaşım gidiyor ve faydasını gördüğünü söylüyor.Bilinci arınıyormuş.Acaba zayıflama konusunda benim bilinçde düzelir mi diye araştırıyorum.
Şok diyetlere karşıyım ama sen listeye girceksin kararlısın o yüzden bisey diyemiyorumbende hava grubundanimdur su detoksu yapim bakim nolcak eger guzel giderse cuma gunude yaparim
Bende karsiyim normalde ama artik su 8 lerden kurtulmam lazim 2 gunde 3 kilo gider insallah. LŞok diyetlere karşıyım ama sen listeye girceksin kararlısın o yüzden bisey diyemiyorum
Afiyet olsun.Sağır duymaz uydurur olmuş benim kiKabak detoksu cnm :) onu ima etmistimogle ve aksam yemeginde yogurt kabak ve baharatli bi karisik yiyosun
Bilincimi açsın yeter.Bence git senin o tarz bi aktiviteye ihtiyacın var diye düşünüyorum.
Dene bakayım kalıcı olursa bende yapayım ama işin ucunda bir sonraki cuma + gelmek varBende karsiyim normalde ama artik su 8 lerden kurtulmam lazim 2 gunde 3 kilo gider insallah. L
Arkadaşın öyle dediyse işe yarıyodur denemelisin benceBilincimi açsın yeter.
Doktorumuzun önerisi canım.Hatta geçen eylülde yarım gün olarak başla,sosyalleşsin iyi gelir demişti.ben kıyamamıştım.En son bir ay önce kontrole gittiğimizde de hemen başlat demişti ama istemedim ben.Allah bağışlasın canım.Kreş için erken bir yaş değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?