Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dene bakayım kalıcı olursa bende yapayım ama işin ucunda bir sonraki cuma + gelmek var
Gelmem gelmem gerekirse omur boyu kabak detoksu yaparim
Saka bi yana bunu detoks olarak gormuyorun bile yogurtlu kabak zaten yedigimiz bisey kahvalti normal kahvalri sonra iki ogun kabakli yogurt. Sadece odem atmaya yardimci olur

Saka bi yana bunu detoks olarak gormuyorun bile yogurtlu kabak zaten yedigimiz bisey kahvalti normal kahvalri sonra iki ogun kabakli yogurt. Sadece odem atmaya yardimci olur
Detokslar kısa zaman için iyi oluyor ama sonra çabuk geri dönüyor canım.
Sen kendini moral olarak iyi hissedeceksen yap.

Dene bi bakalim ya inşallah güzel gider bende S smygnc in tarifini yapmak istiyorum akşamları o da detoks etkisi yapar gibi

Kesinliklr kendimi iyi hissedicem. 7 yi bi gorsm kendime inancim olcak
Öncelikle senin iyi hissetmen, moral ve motivasyonunun yüksek olması önemli canım ama tartı seni çok kötü etkiliyor.
Acaba sadece pazartesi ve cuma mı tartılsan?
Tartıdaki sadece bir rakam ,önemli olan incelmek. Belki yapmaya başladığın spor neticesinde kas ağırlığın artmıştır.
Ben geçen yaz 75 kilo iken,kimse 75 olduğuma inanmıyordu, çünkü çok sıkı spor yapıp çok güzel sıkılaşmıştım.

Tmm anlastik ama ben oglen acikmiyorum ki acaba sadece aksam yesem detoksu bozmus olurmuyum
Öğlen yada ara öğün artık bende de yok ve canım da istemiyor.Vücudumuz alıştı sanırım.Sadece yemek yaparken kokudan sanırım acıktığımı hissediyorum işte o anlarda ayran,süt yeşil çay vs içiyorum.

Tartilmadan duramiyorum ya ama dedigin gibi arti gorunce kotu etkileniyorum. Haftaya ptesi tartilip bdha cuma gunu tartilcam.
Kas agirligi olduguna inammiyorum cnku agir bi spor yapmadim ama dun yaptigim spordan snra yuruyemiyorum bile bacaklarim cok agriyo odem olabilirmi diye dusunuyorum. Neyse su detoksdan sonra belli olur odem mi degil mi. Ama ben kilo aldigimi kesinlikle dusunmuyorum. Cunku yediklerim belli

Tam olarak uy bence sonra kendini suçlarsın tam yapsaydım daha çok verirdim dersin
dimi. Oyle yapayim bakim cok heycanliyim yarin olsada tartilsam

bende detoksdan sonra tam olarak karataya baslicam. Zaten iki ogun yiyor7m

Sık tartılmak maalesef insanda moral bozuyor.
Canım 1 kilo almak için 7.000 kalori almak şart ve senin 3 x7 = 21.000 kaloriyi almış olman imkansız.
Çok spor,yorgunluk,uykusuzluk,mevsim değişikliği,regl, hatta bazılarında yumurtlama dönemi, hastalık,antibiyotik kullanımı,biraz fazla tuz alımı bunlar ödem yapar ki bunlar geçicidir.
Pazar günü düğünde saatklerce oynadım, topuklu ayakkabıdan ayaklarım şişti gece tartıldığımsa 72 çıktım.4 kilo yani. Ki ogün yediklerimde hiç kaçamak yoktu.Ertesi gün sabah 1,5 kilo fazlam vardı hiç oralı olmadım.şimdi cumayı bekliyorum canım.

Arkadaşlar trambolinde zıplamak kaç puan? İlk sayfaya baktım yok.
Evde var kızıma almıştık, bana da yarasın bari
Trambolin çok iyi zatıflatıyor canım.Hem de çok eğlenceli.Benim yengem karatay yaparken kullanmıştı çol güzel kilo vermişti. Başlangıçta biraz dikkat gerektiriyor sonra mis gibi zıpla dur.

Anladım canım.O zaman okul hayatı uğurlu olsun kuzuya

Anladım canım.O zaman okul hayatı uğurlu olsun kuzuya
Amin canım
Kuğu gibi bir gelin olduktan sonra ,senin için de en hayırlı zamanda Allah sana da nasip etsin canım
Ben senin attığın elbise fotolarından gri vardı ya,seni hep onun içinde kuğu gibi salınırken düşünüyorum.Sen de hayal et,iste sonrası geliyor canım.

Kız tartılma ya bitene kadar heycanı olsun
ay dayanamam

haftaya tartilmicam bi ptesi bu cuma tartilcam boyle arti gorunce diyeti fln birakip hunharca yemek yiyesim geliyo

Arkadaşlar trambolinde zıplamak kaç puan? İlk sayfaya baktım yok.
Evde var kızıma almıştık, bana da yarasın bari
ip atlamayla ayni hesaplayabilirsin sonucda oda ziplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…