Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim inşallah kuğu gibi bir gelin olacağım.
Çok teşekkür ederim güzel duyguların için.

teşekkürler kızlar..
kefiri hazır mı alıyorsun, mayalıyor musun?

18 şubat benimki de. ben de çalıştığım için vericem kreşe. Ama senin oğlanı değerlendir mutlaka. cevher var çocukta.
Allah bağışlasın seninkini de canım
Çocuk doktorumuzla konuşmuştuk o da biliyor ve onun tavsiyesi ile gittiğimiz pedagog da söyledi diye,öğretmiyoruz canım.
ne yazık ki ülkemizde zeki çocukların eğitimi sıkıntılı.çok araştırmıştım ve bize söylenen okulda öğrenmesi gerekenleri öğretmeyin ki eğitim hayatı sıkıntılı olmasın.
2,5 yaşına kadar hiç tv seyretmedi,şimdi günlük bir saat hakkı var, onun haricinde seyretme hakkı yok.Beslenmesine çok dikkat ettim,hergün ceviz yer sanırım bunlar da etkili biraz.
Tv çocukları çok geriletiyor,hayal dünyalarını öldürüyor.mümkün olduğu kadar seyrettirmeyin canım.

Ben de bir yaşında iki haftalığına vericem krese mecbur. Eylül seminerlerinde de 15 aylıkken devam edecek artık. Memlekette değilim ve bakacak kimse de tanımıyorum. İlk tanıdığım kimseye de veremem. Evimle aynı sokakta kızımı da 3 yaşında gönderdiğim kreş var.

çok haklısın aslında. Oyun oynamalı çocuk. Biraz önce bir arkadaşla konuşmuştum. 13 şubat onun kızı da mat. ve alfabeyi öğretiyorlarmış. Ben de bu çocuk okula gidince napacak, daha 3 yaşında öğretiyorsun da" demiştim. Ben öğretmenim ve öğrenciler çok bocalıyorlar, sıkılıyorlar ve okuldan soğuyorlar.

çok zor ya bir anne için, mecbursan yapacak bişe yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…