- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Artık yarın yarım saatte bir tartılırsınay dayanamam
haftaya tartilmicam bi ptesi bu cuma tartilcam boyle arti gorunce diyeti fln birakip hunharca yemek yiyesim geliyo
ip atlamayla ayni hesaplayabilirsin sonucda oda ziplama
Canım benim inşallah kuğu gibi bir gelin olacağım.Amin canım
Kuğu gibi bir gelin olduktan sonra ,senin için de en hayırlı zamanda Allah sana da nasip etsin canım
Ben senin attığın elbise fotolarından gri vardı ya,seni hep onun içinde kuğu gibi salınırken düşünüyorum.Sen de hayal et,iste sonrası geliyor canım.
yok kiz okdrda degil saat basi tartilsan yeterArtık yarın yarım saatte bir tartılırsın
Ay çok pardon ya baya seyreltmişsin tartılmayıyok kiz okdrda degil saat basi tartilsan yeter
Ay çok pardon ya baya seyreltmişsin tartılmayı
teşekkürler kızlar..@kolera88 kayısılı form kullanıyordum sindirim için.Kayısılı form çay kullanmadığım zamanlarda boşaltım yapamıyordum.Diyetisyenimle bu konuyu konuştuğumuzda ikindi aramda kuru meyveler ile 1/2 sb kefir önerdi.şuan memnunum.
hangi ay doğumlu, şubat mı. benim oğlanda 2015 şubatlı.3,5 yaşında olacak canım.
Hazır alıyorum.Mayalamayı düşünüyor ve araştırıyorum.teşekkürler kızlar..
kefiri hazır mı alıyorsun, mayalıyor musun?
Aynıymışlar canım.hangi ay doğumlu, şubat mı. benim oğlanda 2015 şubatlı.
18 şubat benimki de. ben de çalıştığım için vericem kreşe. Ama senin oğlanı değerlendir mutlaka. cevher var çocukta.Aynıymışlar canım.
Şubatın 27’si .Senin kuzucuk kaçında canım?
Tünaydın canım.Nasılsın?Gunaydin benim güzel arkadaşlarım
Allah bağışlasın seninkini de canım18 şubat benimki de. ben de çalıştığım için vericem kreşe. Ama senin oğlanı değerlendir mutlaka. cevher var çocukta.
Guten tag bebikGunaydin benim güzel arkadaşlarım
çok haklısın aslında. Oyun oynamalı çocuk. Biraz önce bir arkadaşla konuşmuştum. 13 şubat onun kızı da mat. ve alfabeyi öğretiyorlarmış. Ben de bu çocuk okula gidince napacak, daha 3 yaşında öğretiyorsun da" demiştim. Ben öğretmenim ve öğrenciler çok bocalıyorlar, sıkılıyorlar ve okuldan soğuyorlar.Allah bağışlasın seninkini de canım
Çocuk doktorumuzla konuşmuştuk o da biliyor ve onun tavsiyesi ile gittiğimiz pedagog da söyledi diye,öğretmiyoruz canım.
ne yazık ki ülkemizde zeki çocukların eğitimi sıkıntılı.çok araştırmıştım ve bize söylenen okulda öğrenmesi gerekenleri öğretmeyin ki eğitim hayatı sıkıntılı olmasın.
2,5 yaşına kadar hiç tv seyretmedi,şimdi günlük bir saat hakkı var, onun haricinde seyretme hakkı yok.Beslenmesine çok dikkat ettim,hergün ceviz yer sanırım bunlar da etkili biraz.
Tv çocukları çok geriletiyor,hayal dünyalarını öldürüyor.mümkün olduğu kadar seyrettirmeyin canım.
Takımda yer var mı Kaptanbende katılabılırmıyım? yardımcı olurmusunuz banada
çok zor ya bir anne için, mecbursan yapacak bişe yok canımBen de bir yaşında iki haftalığına vericem krese mecbur. Eylül seminerlerinde de 15 aylıkken devam edecek artık. Memlekette değilim ve bakacak kimse de tanımıyorum. İlk tanıdığım kimseye de veremem. Evimle aynı sokakta kızımı da 3 yaşında gönderdiğim kreş var.
Kesinlikle çok zor. Kreş ne kadar iyi olursa olsun, annelik duygusu. İçin gidiyor, çok küçük.çok zor ya bir anne için, mecbursan yapacak bişe yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?