Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takımda yer var mı Kaptan Kanguru_ bilir
ama gel anam gel kız
Hoşgeldin, nasılsın biraz kendini anlatsana?

merhaba, kiloluyum çok şükür siz nasılsınız :) 9 aylık oglum var eskişehirdeyım suan çalışmıyorum. kilo vermem lazım oglusun dogum gunune kadar dedım dedım bı pok yemedım suan da zaman azalıyor destekcı arıyorum gaza gelmek felan

Yanlış yapıyor bence.Eğitim hayatında sıkıntılara sebep olabilir.
İnan biz hiç bilinçli öğretmedik ara ara soruyordu ben yada bakıcısı tek tük söylüyorduk.Bir gün baktım ki alfabenin neredeyse tamamını biliyor gibi.
Allah kısmet ederse zaten uzun yıllar süren eğitim hayatı olacak ve öğrenmesi gerekenleri zaten öyle yada böyle öğrenecek.şimdi daha oyun çocuğu iken oyun oynasın,oyunla akranları ile öğrendiği bilgi ona yeter.
Beni de babam 5 yaşında okula başlatmış,ablam bire giderken ondan biraz öğrenmişim sanırım biraz.ve babam da emekli öğretmen.o da tutmuş beni 5 yaşında yazdırdı okula.
Sınıf arkadaşlarım benden hep iki yaş büyük oldu ve bu bile sıkıntıydı benim için.
Geç verilen eğitim gibi erken eğitim de zararlı bence.

Canım Allah bağışlasın,emziriyor musun.?
Oyy canım ya hepimiz aynıyız işte.başkangıç olarak ekmek,hamur işi,kızartma,abur cıburu keserek kilo verebilirsin.bu küçük gibi görünen adımlar bile çol etkili.
Kaç kilosun,hedefin kaç?

Kreşi biz gözümüzde öcü yapabiliyoruz,iyi bir kreş gerçekten çok da iyi gelebiliyor.Gönül ister ki anne 3 yaşına kadar bakabilsin.Ama hayat öyle değil işte.önce iki hafta alıştırma olur sonra eylülde de iyice alışır.
8 aylıkken veren yada daha küçükken veren aileler var.Hiç de sıkma canını.

amın canım hepımızın evladını allahım bağışlasın.. valla ben doğuma 125 kg ıle girdim eve 120kilo ıle geldım benım veletım emmedı onu ıc bunu ye sunu dene derken kılo aldım verdım aldım verdım suan 111.9 um hedefım çok buyuk 75-80 arası boyum 170 çok kg vermem lazım yanı

Uzun yollar,minik minik adımlarla aşılıyor canım.
Azimli ve istikrarlı olursan neden olmasın ki?
Düşün bakalım sana kilo aldıran şeyler neler,yeme içme düzenin,hareket durumun varsa sağlık sorunun neler seni kilolu yaptı.
Hep mi kiloluydun ,evlilik doğum lohusalık mı seni iyice kilolu yaptı.
Önce gerçekten zayıflamayı istemelisin canım.İstedikten sonra inan gerisi kolay.
Ben geçen yıl 89-90 gibiydim şu an 68’im. Geçen yıl Nisan - Aguştosun ilk haftası diyet yapıp 73 ‘e geldim.bir süre ara verip tekrar geri döndüm buraya ve şu an 68’im. Geçen yıl hiç adım atmasam belki 100 civarındaydım.zaman çabuk geçiyor canım.
Başlangıç kilon yüksek olduğu için sağlıklı beslenerek başlangıçta çok hızlı,sonra daha yavaş kilo verip istediğin kiloya ulaşabilirsin.

ağızın bal yesin insallah veririm.. kuzum ben hep kiloluydum yaa 105 le hamıle kaldım zaten... 4 kılo dogmusum 4 kiloda doğurdum hehe :) genetik yanı masallah boğazda var...DI diyorum artık hamur ısı ekmek aburcubur felan hepsını kestım tatlıyla zaten aram yok fakat kuruyemıs delısıyım onlarıda eve almıyorum artık 1 haftadır çok dıkkat etmeye başladım benım sıkıntım paylasacak kımsem yok bırde öğünlerde ne yemem gerekıyor secenek bulamıyorum aynı seylerı yerken sıkılıp bırakıyorum

Dün hastanedeydim akşam 5 e kadar dr larlà çıktık eve geldiğimde Kıymalı sebze yemeği 4 5 kaşık 4 5 kaşık kadar pilav ve koca bir tabak salata yedim ..ekmek yemedim ama tatlı yedim 1 dilim

Maşallah sana da kuzucuğuna da
Burayı takip edersen kafanda örnek menüler oluşabilir.Ben karatay tarzı besleniyorum artık ve bu bana iyi geldi.Ekmek,pirinç,hamur işi,tatlı va hiç yemiyorum ,bol protein alıyırum iyi tok tutuyor)
Sabah çok kuvvetli bir kahvaltı ile güne başlarsan o gün kaçamak yapma ihtimalin düşer.( kahvaltıda iki haşlanmış yumurta,peynir,az tuzu zeytin,ceviz,domates salatalık yeşillik tüketebilirsin.Ekmek yemen şart ise tam buğday ekmeği ye)
Kuruyemişi de kavrulmamış ceviz,badem,fındık olarak tüketirsen çok faydasını görürsün.
Menüne bol yoğurt,salata, ekle mutlaka.
Akşam yemeğini de en geç 7:30 gibi ye.Sebze yemeği,et,salata,yoğurt olabilir.pirinci,makarnayı çok önermem ama 3-5 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsin arada)
Yeşil çay iç,acıkırsan ayran,kefir,tarçınlı süt iç.
Tatlıyı sevmiyor olman büyük avantaj.
Beni en zorlayan tatlıydı.

Sabah kahvaltım
7 de 1 dilim ekmek domates salatalık nane
Peynirli yumurta 2 kupa cay ama suyu az içtim dünkü yorgunluk var hala ev toplamadim bile bugün izin verdim kendime

Sabah kahvaltım
7 de 1 dilim ekmek domates salatalık nane
Peynirli yumurta 2 kupa cay ama suyu az içtim dünkü yorgunluk var hala ev toplamadim bile bugün izin verdim kendime
Afiyet olsun canım.Menünü gün sonunda toplu yazarsan daha güzel olur.
Arada yatmak iyidir bırak vücudun dinlensin:)

gunde az ye sık ye modu bana gore degıl ben kahvaltı yapıyorum oglene dogru acıkırsam bı meyve yıyorum turk kahvesı felan gecıyor aksamda ne yemegım varsa az ondan az yogurt az salata yıyorum bu yanlısmı dogrumu bılemedım... canım karatay dıyetıne baktım oda kuruyemıs cıgler çok pahalı butcem cok yok

Evet canım çiğ kuruyemiş maalesef pahalı.
Aslında yediklerin gayet makul şeyler gibi duruyor.Bu akşam gün sonunda tüm yediklerini ve hatırlayabildiğin kadar saatlerini yazsana.
Kahvaltına arada lor peynirini ekle,güzel tok tutar.hem de iyi protein alırsın.
Sebze hem çeşitleniyor hem de ucuzluyor sebze yemeği çeşitlerini arttırırsın.Arada değişik salatalar dene,peynirli,yeşil mercimekli vs gibi.
Az sık yeme ,ara öğün bana da uygun değil.

Aynıymışlar canım.
Şubatın 27’si .Senin kuzucuk kaçında canım?

18 şubat benimki de. ben de çalıştığım için vericem kreşe. Ama senin oğlanı değerlendir mutlaka. cevher var çocukta.
Aa bnm oglusda subat dogumlu 2 subat :)
bende katılabılırmıyım? yardımcı olurmusunuz banada

Hosgeldin canim tabiki yerimiz var. Kuzucugu Allah bagislasin bnmde iki tane var biri 3 biri 1 yasinda. Ahh bu dogumlarda alinan kilolar yok muuuu.! Neyse hedefe odaklanalim :) ornek bi menunu yazarmisin bize mesrla dun neler yedin :)
Dün hastanedeydim akşam 5 e kadar dr larlà çıktık eve geldiğimde Kıymalı sebze yemeği 4 5 kaşık 4 5 kaşık kadar pilav ve koca bir tabak salata yedim ..ekmek yemedim ama tatlı yedim 1 dilim
pilav ve tatli

Çiğ kuruyemişlerden yerfıstığı uygun cevizide zamanında alırsa kabuklu şekilde uyguna geliyor. Diyette yağ çok önemli kahvaltıda ceviz fındık fıstık tüketmek sana iyi gelir. Zaten sağlıklı beslenmek sağlıksız beslenmekten daha ucuz. Gidip bir cipse verdiğin 5 lirayla badem alabilirsin. Sen yeter ki iste 2 ayda 2 li rakamlara düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…