Evet canım çiğ kuruyemiş maalesef pahalı.
Aslında yediklerin gayet makul şeyler gibi duruyor.Bu akşam gün sonunda tüm yediklerini ve hatırlayabildiğin kadar saatlerini yazsana.
Kahvaltına arada lor peynirini ekle,güzel tok tutar.hem de iyi protein alırsın.
Sebze hem çeşitleniyor hem de ucuzluyor sebze yemeği çeşitlerini arttırırsın.Arada değişik salatalar dene,peynirli,yeşil mercimekli vs gibi.
Az sık yeme ,ara öğün bana da uygun değil.
Takımda yerimiz mevcut :) sen yeter ki kararlı ol hep birlikte kurtulcaz bu kilolardan.esperenzaa nın söylediği gibi beslenmeyi denemelisin bence
Ben normalde 74 le başladım ama takımda 72.5la başladim sanırım. Şuan izindeyim. Izinde önce en son 66 kiloydum. Biraz zor kilo veriyorum. yavaş yavaş gidecek pes etmiyorum. Ama sen benden çok daha hızlı verirsin. Kaç yaşındasınvallahı cok bılendım kendıme başlamam ve başarmam şart sen ne kadar kılo verdın hedefın ne benım suan guncel 111.9 boy 170 hedef 75/80 arası
Ay yok anam ben de birakiyorum zirvede, tabi cikabildiysemHahahahaBen az biraz ip atlamıştım memişlerim gözüme gelmişti de ip atlama kariyerimi zirvede bırakmıştım
Aa bnm oglusda subat dogumlu 2 subat :)
Hosgeldin canim tabiki yerimiz var. Kuzucugu Allah bagislasin bnmde iki tane var biri 3 biri 1 yasinda. Ahh bu dogumlarda alinan kilolar yok muuuu.! Neyse hedefe odaklanalim :) ornek bi menunu yazarmisin bize mesrla dun neler yedin :)
pilav ve tatli
Ben normalde 74 le başladım ama takımda 72.5la başladim sanırım. Şuan izindeyim. Izinde önce en son 66 kiloydum. Biraz zor kilo veriyorum. yavaş yavaş gidecek pes etmiyorum. Ama sen benden çok daha hızlı verirsin. Kaç yaşındasın
Cok guzel :) spor yapiyo musun yapmiyosan leslie ile baslamani oneririm. Birde su nekadar iciyosunoleyy :) çok tesekkur ederım ... amın hepımızın evlatları rabbımıze emanet .... dun yedıgımı yazayım
Sabah: bımden yaprak galate aldım çörek otlu 3 tane ondan 1 yumurta domates roka 6 zeytın 3 yesık 3 sıyah 3 çerı domates peynır bu kadar....
Öğlen : elma + yogurt 5 gıbı şekersız turk kahvesı sadece
Akşam: 6 ızgara köfte mevsım salata yogurt soda bu kadar
bırde 9 gıbı sekersız turk kahvesı
Daha çok gençsin gitmez metabolizma. Eğer kaçamak yapmazsan hayatında birazda olsa hareket eklersen hedefe çok kolay ulaşırsın32 yasındayım canımyas gıdıyor metabolızma gıdıyor nasıl olcak bılmem tebrık ederım seni canım
Çiğ kuruyemişlerden yerfıstığı uygun cevizide zamanında alırsa kabuklu şekilde uyguna geliyor. Diyette yağ çok önemli kahvaltıda ceviz fındık fıstık tüketmek sana iyi gelir. Zaten sağlıklı beslenmek sağlıksız beslenmekten daha ucuz. Gidip bir cipse verdiğin 5 lirayla badem alabilirsin. Sen yeter ki iste 2 ayda 2 li rakamlara düşersin
Daha çok gençsin gitmez metabolizma. Eğer kaçamak yapmazsan hayatında birazda olsa hareket eklersen hedefe çok kolay ulaşırsın
Cok guzel :) spor yapiyo musun yapmiyosan leslie ile baslamani oneririm. Birde su nekadar iciyosun
Leslie ile basla cnm hemen bugun :) youtubedan ac leslie 1 ml ve basla ilerleyeb zmnlarda baska seylerde ekleriz yanina. Temmuza kadar tek hanelere grcersininşallah canım yaa :) spor yok ıste bende onu napcaz bılmem
Karatay gibi beslenebilceksen bir fincan yersin. Ama araöğün yapacaksan sabah 2 ceviz / 6 -7 badem / 6 - 7 fındık / 8 - 9 yerfıstığı yersin. Araöğunde de meyve + aynı miktarda çiğ kuruyemişlerden birisini yersin. Ya da kefir / ayran / süt / yoğurt + kuruyemiş yaparsın.evet bıraz ındırım kovalamam lazım... valla yapıcam sanırım bu sefer :) en azından az da olsa yemek gerekır de mıktar ne kadar olucak onu kestıremıyorum dıyetten once bı kase tuzlu yaglı koca kase yerdım tabı :):)
Bende aynı dertten müzdariptim ama takım arkadaşlarımın baskısına dayanamayıp başladıminşallah canım yaa :) spor yok ıste bende onu napcaz bılmem
Leslie ile basla cnm hemen bugun :) youtubedan ac leslie 1 ml ve basla ilerleyeb zmnlarda baska seylerde ekleriz yanina. Temmuza kadar tek hanelere grcersin
bugun baslayacagım umarım becerebılırımBende aynı dertten müzdariptim ama takım arkadaşlarımın baskısına dayanamayıp başladımsende leslieyle başlamalısın bence
Kız trambolinde o kadar zıplamaya zirveyi kesin görmüşsündür, sen görmediysen bile memiktolar kesin görmüştürAy yok anam ben de birakiyorum zirvede, tabi cikabildiysem
Orami burami tutmaktan 1000tane anca ziplayabildim, sayılır mı bilmiyorum da ben 500 yazdirayim sana akşam. Vallaha tebrik ettimHuzurvermeyolunda nasıl atliyosun yaa.
canım benim bence sen ufak ufak yürümeye çalış.Hem kilon fazla hem de fıtık varmış .zorlayıcı sporlar sende sağlık sorunu yaratabilir.suda sıkıntı yok en az 2,5 - 3 lt içiyorum... ama benım sıkıntım spor hıc yokleslie nedır ? bırde benım belımde 2 sırtımda 1 tane fıtık var zorlanmam yasak benım
Burda hepimiz aynı durumdayız ve birbirimize gönülden destek oluyoruz. Sen temmuza kadar çok rahat 95 olursun. Yeter ki bırakma kendinitamam bakayım youtobe den bulurum sanırım... lısteye alındım mı ? nolur alın bakın 13 temmuz oglumun dogum gunu ve ben en azından 2 hane olayım... 3lu takım gıymek ıstıyorum aılecek çok ozendım... benı ıstedıgınız kadar zorlayın söz çıkmam lafınızdan ama benım elımı bırakmayın nolur. bunu sıze aglayarak yazıyorum... benım bu durumumu konuscak bana destek olcak kımse yok cevremde
Becerilmiyecek bi tarafı yok olduğun yerde yürüyosun şekilden şekle girmeden en güzel sporbugun baslayacagım umarım becerebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?