Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımm kuzum yapma böyle,ağlama.yakınımda olsaydın kocaman sarılırdım sana, Geçecek bu günler önce inan ve sil göz yaşlarını.
Gel konuşuruz bol bol.Hepimiz az çok aynı dertten myzdaribiz.Bizi en iyi biz anlarız

vallahı ben hepınıze çok ınandım sızde bana ınanın... BAŞARICAM... gecsın ınsallah hemen gelsın gecsın kurtulayım

Az yiyom annem, az yiyom kuzum su içsem yarıyor datlumSquat arada yapıyorum ama istediğim kalkık popoya yetmiyor çiçeemm
Iyi o zaman biz seni övelimde kalksın popon anam zaten övülmeyecek kadın değilsin ki ince genç güzel bir de bunların üstüne akıllı kadınsın. Daha ne olsunn

yaa benide duygulandirdin tamam takimdasin ama listeye alinman icin 2 haftalik bi deneme suresi var ( bu kural olmasa bu hsfta listeye alirdik seni ) ama yinede takimdasin dogum gununde istedigin kombini yapcaksin yaptircaz

Iyi o zaman biz seni övelimde kalksın popon anam zaten övülmeyecek kadın değilsin ki ince genç güzel bir de bunların üstüne akıllı kadınsın. Daha ne olsunn
Kaç bin squatın yapamayacağını başardın ,şu duygulu ve içten satırlarınla popom şuanda omuzlarımda datlumm
Senin de göbeğin içeri kaçsın,popon havaya kalksın ve o lanet olası tartı hep eksiye eksiye ilerlesin finalinde ince narin nazenin bir Esra olsun.çok amin valla kız

yaa benide duygulandirdin tamam takimdasin ama listeye alinman icin 2 haftalik bi deneme suresi var ( bu kural olmasa bu hsfta listeye alirdik seni ) ama yinede takimdasin dogum gununde istedigin kombini yapcaksin yaptircaz
O mesaja ben de duygulanmıştım.Yufka yürekli kaptanımız çok yaşa

Az yiyom annem, az yiyom kuzum su içsem yarıyor datlumSquat arada yapıyorum ama istediğim kalkık popoya yetmiyor çiçeemm
memiktolarini doldurtcagina poponu kaldirt ozaman

O mesaja ben de duygulanmıştım.Yufka yürekli kaptanımız çok yaşa
ya gozlerim doldu bi yandanda guluyorum kendi halime ama cok icime dokundu ya ay aglicam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…