Burda hepimiz aynı durumdayız ve birbirimize gönülden destek oluyoruz. Sen temmuza kadar çok rahat 95 olursun. Yeter ki bırakma kendini
Becerilmiyecek bi tarafı yok olduğun yerde yürüyosun şekilden şekle girmeden en güzel spor
tamam bakayım youtobe den bulurum sanırım... lısteye alındım mı ? nolur alın bakın 13 temmuz oglumun dogum gunu ve ben en azından 2 hane olayım... 3lu takım gıymek ıstıyorum aılecek çok ozendım... benı ıstedıgınız kadar zorlayın söz çıkmam lafınızdan ama benım elımı bırakmayın nolur. bunu sıze aglayarak yazıyorum... benım bu durumumu konuscak bana destek olcak kımse yok cevremde
45 dakika sürüyor. Ben 3 mil olanı yapıyorum ama sen zorlanırım dersen 1 mil ile başlayabilirsinbırakmıycam insallah basarıcam.. bu spor ne kadar suruyor bılıyormusun canım
medgic26 2 hafta deneme süren olacak eğer aktif olursan katılım sağlarsan listeye alınacaksın
Sohbet muhabbet menü paylaşımı başkalarının menülerine yorum yapmak gibi :)tamam ne yapıcam pekı burda aktıf durmak ıcın ??
Canımm kuzum yapma böyle,ağlama.yakınımda olsaydın kocaman sarılırdım sana,Geçecek bu günler önce inan ve sil göz yaşlarını.
Gel konuşuruz bol bol.Hepimiz az çok aynı dertten myzdaribiz.Bizi en iyi biz anlarız
Sohbet, menü paylaşımı, pazartesi cuma kilo bildirimi, en önemlisi beni bol bol iltifat yağmuruna tutup popomu kaldıracaksın epi topu bu iştetamam ne yapıcam pekı burda aktıf durmak ıcın ??
Sohbet muhabbet menü paylaşımı başkalarının menülerine yorum yapmak gibi :)
En önemli maddeyi unutmuşsun ayolSohbet muhabbet menü paylaşımı başkalarının menülerine yorum yapmak gibi :)
Sohbet, menü paylaşımı, pazartesi cuma kilo bildirimi, en önemlisi beni bol bol iltifat yağmuruna tutup popomu kaldıracaksın epi topu bu işte
Insanlar buraya senin poponu kaldırmaya mı geliyo az ye de squat yap çok poponun kalkmasını istiyosanSohbet, menü paylaşımı, pazartesi cuma kilo bildirimi, en önemlisi beni bol bol iltifat yağmuruna tutup popomu kaldıracaksın epi topu bu işte
Az yiyom annem, az yiyom kuzum su içsem yarıyor datlumInsanlar buraya senin poponu kaldırmaya mı geliyo az ye de squat yap çok poponun kalkmasını istiyosan
Iyi o zaman biz seni övelimde kalksın poponAz yiyom annem, az yiyom kuzum su içsem yarıyor datlumSquat arada yapıyorum ama istediğim kalkık popoya yetmiyor çiçeemm
yaa benide duygulandirdintamam bakayım youtobe den bulurum sanırım... lısteye alındım mı ? nolur alın bakın 13 temmuz oglumun dogum gunu ve ben en azından 2 hane olayım... 3lu takım gıymek ıstıyorum aılecek çok ozendım... benı ıstedıgınız kadar zorlayın söz çıkmam lafınızdan ama benım elımı bırakmayın nolur. bunu sıze aglayarak yazıyorum... benım bu durumumu konuscak bana destek olcak kımse yok cevremde
Kaç bin squatın yapamayacağını başardın ,şu duygulu ve içten satırlarınla popom şuanda omuzlarımda datlummIyi o zaman biz seni övelimde kalksın poponanam zaten övülmeyecek kadın değilsin ki ince genç güzel bir de bunların üstüne akıllı kadınsın. Daha ne olsunn
O mesaja ben de duygulanmıştım.Yufka yürekli kaptanımız çok yaşayaa benide duygulandirdintamam takimdasin ama listeye alinman icin 2 haftalik bi deneme suresi var ( bu kural olmasa bu hsfta listeye alirdik seni ) ama yinede takimdasin dogum gununde istedigin kombini yapcaksin yaptircaz
memiktolarini doldurtcagina poponu kaldirt ozamanAz yiyom annem, az yiyom kuzum su içsem yarıyor datlumSquat arada yapıyorum ama istediğim kalkık popoya yetmiyor çiçeemm
ya gozlerim doldu bi yandanda guluyorum kendi halimeO mesaja ben de duygulanmıştım.Yufka yürekli kaptanımız çok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?