Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabahtan beri ne çenem düştü be önce mutfak alışverişine sonra da spora kaçayım
Dünden beri kocişim yok zati, dertliyim kendimi sokağa vurayım
Öptüm

Aminnn özellikle bacaklarımda kürdan gibi olsun
Sabahtan beri ne çenem düştü be önce mutfak alışverişine sonra da spora kaçayım
Dünden beri kocişim yok zati, dertliyim kendimi sokağa vurayım
Öptüm
Ay git azcık gez dolaş napcan hergün hergün kocişini bende ders çalışayım haftaya perşmbe vizem var

Cuma gunu mesajlari sayicam hanimlar. 60 mesaj altinda kalanlari listeye almiyoruz. Tek menu paylasmakla olmuyo biraz sohbet menulere yorum...

heyooo ben burdayım da geçmişi zor okudum. Eve geldim çocuk oynayalım der. Ben biraz burayı okuyum derim. Benim 1 tane böyle, Allah sana sabır versin canım
Cocukla ilgilen once o uyuyunca buraya bakarsin :) amin canim ben duzeni oturttum artik zorlanmiyorum :)

Ben de buralardayim da spor yaptım biraz, mutfakta işlerim var yemek falan kocaya çocuklara :) bi yandan da kızım bire gidiyor, ödev yaptırayim dedim.
Menulerine yorum yapmak yanlış anlaşılır diye yazmaya cekinitoejm biraz. Ama msjlarim 60 olur o zamana belki de olmuştur :)

Madem bana fikir verin, aksamq ne yapayım yaa. Neler yaptınız, yani eşlerin ve çocuğun yiyebileceği diyet olmayan bi yemek olabilir. Ben kendime ayrı yapıyorum. Sizde ne yemekleri var akşama menüde

Burda menülerimizi yorumlayarak birbirimize destek oluyoruz :) bazı dönemler kimse kimsenin menüsü yorumlamıyo o zaman Kanguru_ bi deliriyo yağıp gürlüyo herkes kendisine geliyo

Burda menülerimizi yorumlayarak birbirimize destek oluyoruz :) bazı dönemler kimse kimsenin menüsü yorumlamıyo o zaman Kanguru_ bi deliriyo yağıp gürlüyo herkes kendisine geliyo
müdür kızar diyorsun.. Bizim müdür aklıma geldi sen böyle yazınca. Saat08:00 de kapıda oluyor kim geç kaldı diye bakıyor

Yorum yapmak zor bise degil ki zaten belli hersey diyete uygun bisey yemisse olmamis diyoruz arada terlik gosteriyoruz
Madem bana fikir verin, aksamq ne yapayım yaa. Neler yaptınız, yani eşlerin ve çocuğun yiyebileceği diyet olmayan bi yemek olabilir. Ben kendime ayrı yapıyorum. Sizde ne yemekleri var akşama menüde
ben detoks yapiyorum bugun ama cocuklara ve mercimek corbasi karnabahar ve makarna yaptim esim isterse salatada eklerim menuye :) sende sebze yemegi yapabilirsin hem sen hemde evdekiler yer :) saglikli

Ben akşama ezogelin barbunya yoğurtlu kabaklı meze ve domatesli bulgur pilavı yaptım

Ya bnm 3 gundur bu saatlerde basim agrimaya basliyo sabaha kadarda dvm ediyo. Yine basladi

yaa benide duygulandirdin tamam takimdasin ama listeye alinman icin 2 haftalik bi deneme suresi var ( bu kural olmasa bu hsfta listeye alirdik seni ) ama yinede takimdasin dogum gununde istedigin kombini yapcaksin yaptircaz

ya çok tatlısınız hepiniz :) olucak olucak bende ınanıyorum benim internet gitti telefonla da giremedim yetıştım geldım... Allah razı olsun hepınızden yapıcaz hep beraber inşalah hiç görmeden tanımadan da destek olabılen bır mılletın bıreyı olmak çok guzel be birdaha buna şahit olmak çok hoş iyiki varsınız ıyıkı burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…