- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kolay gelsin cnm :)Sabahtan beri ne çenem düştü beönce mutfak alışverişine sonra da spora kaçayım
Dünden beri kocişim yok zati, dertliyim kendimi sokağa vurayım
Öptüm
Aminnn özellikle bacaklarımda kürdan gibi olsunKaç bin squatın yapamayacağını başardın ,şu duygulu ve içten satırlarınla popom şuanda omuzlarımda datlumm
Senin de göbeğin içeri kaçsın,popon havaya kalksın ve o lanet olası tartı hep eksiye eksiye ilerlesin finalinde ince narin nazenin bir Esra olsun.çok amin valla kız
Ay git azcık gez dolaş napcan hergün hergün kocişiniSabahtan beri ne çenem düştü beönce mutfak alışverişine sonra da spora kaçayım
Dünden beri kocişim yok zati, dertliyim kendimi sokağa vurayım
Öptüm
Cocukla ilgilen once o uyuyunca buraya bakarsin :) amin canim ben duzeni oturttum artik zorlanmiyorum :)heyoooben burdayım da geçmişi zor okudum. Eve geldim çocuk oynayalım der. Ben biraz burayı okuyum derim. Benim 1 tane böyle, Allah sana sabır versin canım
Kaptan ben buralardayım da 60 olmuş mudur bilmem. Katılımım fena sayılmaz aslındaCuma gunu mesajlari sayicam hanimlar. 60 mesaj altinda kalanlari listeye almiyoruz. Tek menu paylasmakla olmuyo biraz sohbet menulere yorum...
Cumaya daha cok var cnm boyle devam ederseb 60 i gecer bile :)Kaptan ben buralardayım da 60 olmuş mudur bilmem. Katılımım fena sayılmaz aslında
Burda menülerimizi yorumlayarak birbirimize destek oluyoruz :) bazı dönemler kimse kimsenin menüsü yorumlamıyo o zamanBen de buralardayim da spor yaptım biraz, mutfakta işlerim var yemek falan kocaya çocuklara :) bi yandan da kızım bire gidiyor, ödev yaptırayim dedim.
Menulerine yorum yapmak yanlış anlaşılır diye yazmaya cekinitoejm biraz. Ama msjlarim 60 olur o zamana belki de olmuştur :)
Burda menülerimizi yorumlayarak birbirimize destek oluyoruz :) bazı dönemler kimse kimsenin menüsü yorumlamıyo o zamanKanguru_ bi deliriyo yağıp gürlüyo herkes kendisine geliyo
Yorum yapmak zor bise degil ki zaten belli hersey diyete uygun bisey yemisse olmamis diyoruz arada terlik gosteriyoruzBen de buralardayim da spor yaptım biraz, mutfakta işlerim var yemek falan kocaya çocuklara :) bi yandan da kızım bire gidiyor, ödev yaptırayim dedim.
Menulerine yorum yapmak yanlış anlaşılır diye yazmaya cekinitoejm biraz. Ama msjlarim 60 olur o zamana belki de olmuştur :)
ben detoks yapiyorum bugun ama cocuklara ve mercimek corbasi karnabahar ve makarna yaptim esim isterse salatada eklerim menuye :) sende sebze yemegi yapabilirsin hem sen hemde evdekiler yer :) saglikliMadem bana fikir verin, aksamq ne yapayım yaa. Neler yaptınız, yani eşlerin ve çocuğun yiyebileceği diyet olmayan bi yemek olabilir. Ben kendime ayrı yapıyorum. Sizde ne yemekleri var akşama menüde
Ayy sinir olduğum müdür - patron tipimüdür kızar diyorsun.. Bizim müdür aklıma geldi sen böyle yazınca. Saat08:00 de kapıda oluyor kim geç kaldı diye bakıyor
Ben akşama ezogelin barbunya yoğurtlu kabaklı meze ve domatesli bulgur pilavı yaptımMadem bana fikir verin, aksamq ne yapayım yaa. Neler yaptınız, yani eşlerin ve çocuğun yiyebileceği diyet olmayan bi yemek olabilir. Ben kendime ayrı yapıyorum. Sizde ne yemekleri var akşama menüde
Çalışıyorumm iş başındayım :)))
yaa benide duygulandirdintamam takimdasin ama listeye alinman icin 2 haftalik bi deneme suresi var ( bu kural olmasa bu hsfta listeye alirdik seni ) ama yinede takimdasin dogum gununde istedigin kombini yapcaksin yaptircaz
Insanlar buraya senin poponu kaldırmaya mı geliyo az ye de squat yap çok poponun kalkmasını istiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?