Bizim idare bizden sonra geliyormüdür kızar diyorsun.. Bizim müdür aklıma geldi sen böyle yazınca. Saat08:00 de kapıda oluyor kim geç kaldı diye bakıyor
Yorum yapmak zor geliyor demedim de, ters tepki verenler olabilir diye düşündüm. Tmm yapayım bundan sonraYorum yapmak zor bise degil ki zaten belli hersey diyete uygun bisey yemisse olmamis diyoruz arada terlik gosteriyoruz
ben detoks yapiyorum bugun ama cocuklara ve mercimek corbasi karnabahar ve makarna yaptim esim isterse salatada eklerim menuye :) sende sebze yemegi yapabilirsin hem sen hemde evdekiler yer :) saglikli
Ben alışverişi tamamladım,eve geçtim dünden kalan yemekler var onlarla idare edeceğiz artık.Millet yemekte misiniz
Ben de yemekleri yaptım, eşimi bekliyorum. 4bin adımım kaldı yatasiya kadar tamamlayabilir miyim acaba? Gidip bin daha yuruyeyimBen alışverişi tamamladım,eve geçtim dünden kalan yemekler var onlarla idare edeceğiz artık.
Balık mevsiminde her çarşamba balık yapardım ama mevsimi de geçiyor,yemekte oğlum ile başbaşa olacağım için salladım balığı.
Sen neler yaptın canım?
Ben yemeğimi yedim, pek yemek sayilmaz gerçi. Detoks devam ediyor. Yarın 4. Yani son gün ama sıkıldım, belki devam etmem.
Sizler hala yemektesiniz sanırım
Akşama kadar mükemmel ama kaşam diyette asla yeri olmayan üçlüyü yemişsin@asperenzaaKanguru_ fattylamb94 hanımlar iyi akşamlar Bugun ki yediklerimi yazmaya geldim
SABAH: 3 adet çörekotlu yaprak galeta 1 yumurta beyazı 3 yesıl 3 sıyah zeytın 3 çeri domates 1 dilim beyaz 1 dilim otlu peynir 1 fıncan limonlu yeşil cay
ÖĞLEN: 1 Tane yeşil elma 3 kasık ev yogurdu
AKŞAM: 1 kase susuz zeytınyaglı bezelye+patates+havuc garnetür yemeği 1 kase yogurt 1 kase mevsim salata soda
9 gibi 1 tane şekersiz turk kahvesi içeceğim... Su şimdiye kadar 1.5 tl oldu yatasıya 2.5 olur :)
spora gelınce 1mill den başlayacağım bakalım oğlusa baba bakarken Güncel KİLOM : 111.9 04.04.18
Akşama kadar mükemmel ama kaşam diyette asla yeri olmayan üçlüyü yemişsinama yavaş yavaş menüler düzelecek inanıyorum sana
Ben de menü yorumumu yapayım o zaman :) medgic cim aksam yemeginde glisemik indeksi yüksek sebzelerin bi arada olduğu yemek yemişsin. Havuç pişince glisemik indeksi iki katına çıkıyor.@asperenzaaKanguru_ fattylamb94 hanımlar iyi akşamlar Bugun ki yediklerimi yazmaya geldim
SABAH: 3 adet çörekotlu yaprak galeta 1 yumurta beyazı 3 yesıl 3 sıyah zeytın 3 çeri domates 1 dilim beyaz 1 dilim otlu peynir 1 fıncan limonlu yeşil cay
AKŞAM: 1 kase susuz zeytınyaglı bezelye+patates+havuc garnetür yemeği 1 kase yogurt 1 kase mevsim salata soda
9 gibi 1 tane şekersiz turk kahvesi içeceğim... Su şimdiye kadar 1.5 tl oldu yatasıya 2.5 olur :)
spora gelınce 1mill den başlayacağım bakalım oğlusa baba bakarken Güncel KİLOM : 111.9 04.04.18
Karnabahar brokoli enginar kereviz ıspanak patlıcan... ne varsa al :)patatesle havuc demikız sabahtan yapmıstım yemegı de ondan evde yoktu bırsey.... alışverıs yapıcam bırazdan çıkıp sebze yesıllık alıcam neler alsam kı diye dusunuyorum
Sıvı detoksu gibi bisey, yoğurt ve elma olan günler de var ama canım.merhaba arkadaşım detoks ne yapıyorsun ben bugun katıldım da :)
patatesle havuc demikız sabahtan yapmıstım yemegı de ondan evde yoktu bırsey.... alışverıs yapıcam bırazdan çıkıp sebze yesıllık alıcam neler alsam kı diye dusunuyorum
Aksan olmamis cnm soylemis arkadaslar zaten :) yarin daha guzel olur@asperenzaaKanguru_ fattylamb94 hanımlar iyi akşamlar Bugun ki yediklerimi yazmaya geldim
kahve icicem simdi insallah gecirirKanguru_ nasıl oldun baş ağrın geçti mi
Bence sabah ekmek yerine bir yumurta daha yiyebilirsin. Öğlen de pilav olmamış. Akşamki ekmek de olmamis.Bugün ki menüm
Sabah (7.50)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
1 dlm ekmek
Öğlen (12.30)
5 yk meksika fasulyeli tavuk
2 yk pilav
1 sb ayran
Akşam (19.00)
Lorlu yoğurtlu kabak
1 dlm ekşi mayalı ekmek
Ara (21.00)
1 kupa y.çay
Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa sade kahve
Teşekkür ederim.Diyete diyetisyenimle devam ediyorum sabah 1 yumurta ve 2 dlm ekmek hakkım var. Öğlen pilav yemesem güzel olacaktı ancak yemekle aç kalıp öğleden sonra başka yiyeceklere saldıracaktım bundan dolayı yemek durumundaydım.Bence sabah ekmek yerine bir yumurta daha yiyebilirsin. Öğlen de pilav olmamış. Akşamki ekmek de olmamis.
Lorlu yoğurtlu kabak etkisini ne derece gösteriyor?
Aksan olmamis cnm soylemis arkadaslar zaten :) yarin daha guzel olur
kahve icicem simdi insallah gecirir
Aksan olmamis cnm soylemis arkadaslar zaten :) yarin daha guzel olur
kahve icicem simdi insallah gecirir
Karnabahar diyette mükemmel bir sebze bence. Kisirini, pizzasini yapabilirsin. Ben özellikle kisirina bayiliyorum, annemlere, komsulara falan da yaptım. Çok beğendiler. Kereviz de metabolizmayı hızlandırır, ıspanak da öyle, bağırsak çalıştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?