Sıvı detoksu gibi bisey, yoğurt ve elma olan günler de var ama canım.
Karnabahar brokoli enginar kereviz ıspanak patlıcan... ne varsa al :)
Pilav olmamis. Oglen pilav yedin diye aksam ekmek yemeseydin keskeBugün ki menüm
Sabah (7.50)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
1 dlm ekmek
Öğlen (12.30)
5 yk meksika fasulyeli tavuk
2 yk pilav
1 sb ayran
Akşam (19.00)
Lorlu yoğurtlu kabak
1 dlm ekşi mayalı ekmek
Ara (21.00)
1 kupa y.çay
Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa sade kahve
olmusla olmuse carw yok :) yarin daha guzel olcakevet olmamış ama 2 tahta yemek kasık susuz olarak yedım :) gitti artık miğdeye
Haklısın canım akşam kabak yoğurtlamasını yiyemedim onu bastırmak içindi.Pilav olmamis. Oglen pilav yedin diye aksam ekmek yemeseydin keske
olmusla olmuse carw yok :) yarin daha guzel olcak
Himm anladım canımTeşekkür ederim.Diyete diyetisyenimle devam ediyorum sabah 1 yumurta ve 2 dlm ekmek hakkım var. Öğlen pilav yemesem güzel olacaktı ancak yemekle aç kalıp öğleden sonra başka yiyeceklere saldıracaktım bundan dolayı yemek durumundaydım.
Kabak ise lorla ve yoğurtla yapılan diyetisyen tarifim.Bende işe yarıyor
Bence yapma. Yolun uzun. Mesela duraklarsa günlük yapabilirsin. Benim 6 kilo falan kalmıştı, ödül derken cozuttum, onu toparlamaya çalışıyorum. Yarından sonra normal diyetime devam edicem. Motivasyonun falan düşünce iyi oluyor ama ardından birakmadan diyete devam etmek gerekir.bende yapsam mı acaba dıye sordum canım
Afiyet olsun canım.Kaymak ve sucuklu yumurtayı sabah kahvaltıyı sağlam yapmak için mi tükettin?Sabah 10
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Lor
Cay
Ogle 1430
Yogurtlu kabak
Aksam 18.30
Yogurtlu kabak
1 fincan sutlu turk kahvesi
3 ceviz 5 findik
Su 3 lt
Spor yok
Spor neden yok ?Haklısın canım akşam kabak yoğurtlamasını yiyemedim onu bastırmak içindi.
Sen kaç günlük yapıyorsun kabak detoksunu? Etki ediyor mu? Pişirip de yapılıyor dimi? Bi yerde sanki çiğ okumuştum, çiğ yiyemem sanırım.Sabah 10
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Lor
Cay
Ogle 1430
Yogurtlu kabak
Aksam 18.30
Yogurtlu kabak
1 fincan sutlu turk kahvesi
3 ceviz 5 findik
Su 3 lt
Spor yok
Evet hemen acikmamak icin yedim canimAfiyet olsun canım.Kaymak ve sucuklu yumurtayı sabah kahvaltıyı sağlam yapmak için mi tükettin?
Bahane değil ama regl olacağım 2-3 güne dün migrenim tuttu bugünde belim.Yatıyorum.2 tane fıtık birinde de sinir sıkışması var.Spor neden yok ?
Anladım afiyet olsun.Sabah biber ve patlıcan közlesen.Evet hemen acikmamak icin yedim canim
Normalde 3 gunluk ama yarin yapmicam cunku yiyemiyorum. Kabagi biraz soteliyosun yagsiz ama yenmiyo cok zor yedim. Onun yerine yarin 2 ogun yulafli yogyrt yerim o daha yenilebilir brnceSen kaç günlük yapıyorsun kabak detoksunu? Etki ediyor mu? Pişirip de yapılıyor dimi? Bi yerde sanki çiğ okumuştum, çiğ yiyemem sanırım.
Ben de yemedim hiç enginar. Merak ediyorum aslında ama şuan bulunduğum ilde bulamam zaten ama memlekette denemek isterim. Tadı hangi sebzeye benziyor?enginar ve kereviz hıc yemedım hayatımda nasıl yapılır hıc bılgım yok ama alıp denemek lazım tabi :)
Daha hizli kilo vermek icin haftada 3 gun spor yapsan sahane olur. Aslinda salona yazilsan cok iyi olur senin icin. Gecmis olsun. Fitigin nedenide kiloBahane değil ama regl olacağım 2-3 güne dün migrenim tuttu bugünde belim.Yatıyorum.2 tane fıtık birinde de sinir sıkışması var.
ya nedense sabah degisik biseyler yemek istemiyorum aslinda buzlukda var biber patlican kozlemesiAnladım afiyet olsun.Sabah biber ve patlıcan közlesen.
Tuz konuluyorsa yenilir yani ben diyetsiz de kabağı yağsız haşlanmış gibi seviyorum, yoğurt da var zaten. Ama tuzsuz çok kötü olur mu bilmiyorum. Denemek istiyorum ama. Sağol.Normalde 3 gunluk ama yarin yapmicam cunku yiyemiyorum. Kabagi biraz soteliyosun yagsiz ama yenmiyo cok zor yedim. Onun yerine yarin 2 ogun yulafli yogyrt yerim o daha yenilebilir brnce
Tuz yok baharat var . Bi ogun olarak yenebilir ama bitek onu yemek sıkiyo insani. Oglrn guzel yedim de aksam yarida biraktim :)Tuz konuluyorsa yenilir yani ben diyetsiz de kabağı yağsız haşlanmış gibi seviyorum, yoğurt da var zaten. Ama tuzsuz çok kötü olur mu bilmiyorum. Denemek istiyorum ama. Sağol.
Canım gideceğim spora bi gezemedim ki spor salonlarını.Plates yapmak istemiyorum.Erkeklerle aynı anda spor yapmak istemiyorum bu hafta gidip göreceğim.Daha hizli kilo vermek icin haftada 3 gun spor yapsan sahane olur. Aslinda salona yazilsan cok iyi olur senin icin. Gecmis olsun. Fitigin nedenide kilotetikliyo bendede var ve onceden cok agriyodu simdi yok cok sukur
ya nedense sabah degisik biseyler yemek istemiyorum aslinda buzlukda var biber patlican kozlemesi
Ya tuzsuz yemekten ot gibi yaşar oldum resmen. Ben ki tatlı düşkünü tatlı aramıyorum. Tuza hasret kaldım yaa.Tuz yok baharat var . Bi ogun olarak yenebilir ama bitek onu yemek sıkiyo insani. Oglrn guzel yedim de aksam yarida biraktim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?