Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pilav olmamis. Oglen pilav yedin diye aksam ekmek yemeseydin keske
evet olmamış ama 2 tahta yemek kasık susuz olarak yedım :) gitti artık miğdeye
olmusla olmuse carw yok :) yarin daha guzel olcak

Sabah 10
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Lor
Cay

Ogle 1430
Yogurtlu kabak

Aksam 18.30
Yogurtlu kabak

1 fincan sutlu turk kahvesi
3 ceviz 5 findik

Su 3 lt
Spor yok

Himm anladım canım
Ben kabağı çok severim, son zamanlarda çok duyuyorum farklı kabak tarifleri zayiflamak için, merak ettim o yüzden :)
Teşekkürler

bende yapsam mı acaba dıye sordum canım
Bence yapma. Yolun uzun. Mesela duraklarsa günlük yapabilirsin. Benim 6 kilo falan kalmıştı, ödül derken cozuttum, onu toparlamaya çalışıyorum. Yarından sonra normal diyetime devam edicem. Motivasyonun falan düşünce iyi oluyor ama ardından birakmadan diyete devam etmek gerekir.

Sabah 10
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Lor
Cay

Ogle 1430
Yogurtlu kabak

Aksam 18.30
Yogurtlu kabak

3 ceviz 5 findik

Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım.Kaymak ve sucuklu yumurtayı sabah kahvaltıyı sağlam yapmak için mi tükettin?

Sabah 10
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Lor
Cay

Ogle 1430
Yogurtlu kabak

Aksam 18.30
Yogurtlu kabak

3 ceviz 5 findik

Su 3 lt
Spor yok
Sen kaç günlük yapıyorsun kabak detoksunu? Etki ediyor mu? Pişirip de yapılıyor dimi? Bi yerde sanki çiğ okumuştum, çiğ yiyemem sanırım.

Sen kaç günlük yapıyorsun kabak detoksunu? Etki ediyor mu? Pişirip de yapılıyor dimi? Bi yerde sanki çiğ okumuştum, çiğ yiyemem sanırım.
Normalde 3 gunluk ama yarin yapmicam cunku yiyemiyorum. Kabagi biraz soteliyosun yagsiz ama yenmiyo cok zor yedim. Onun yerine yarin 2 ogun yulafli yogyrt yerim o daha yenilebilir brnce

enginar ve kereviz hıc yemedım hayatımda nasıl yapılır hıc bılgım yok ama alıp denemek lazım tabi :)
Ben de yemedim hiç enginar. Merak ediyorum aslında ama şuan bulunduğum ilde bulamam zaten ama memlekette denemek isterim. Tadı hangi sebzeye benziyor?
Kerevizi denemelisin bence ama. Ben tadını begeniyrum. Patatese benziyor. Annem patatesle karıştırır yaparken, pek anlasilmaz. Ben de mercimek çorbasına koyuyorum, eşim kızım anlamıyor, yoksa yemezler :)

Bahane değil ama regl olacağım 2-3 güne dün migrenim tuttu bugünde belim.Yatıyorum.2 tane fıtık birinde de sinir sıkışması var.
Daha hizli kilo vermek icin haftada 3 gun spor yapsan sahane olur. Aslinda salona yazilsan cok iyi olur senin icin. Gecmis olsun. Fitigin nedenide kilo tetikliyo bendede var ve onceden cok agriyodu simdi yok cok sukur
Anladım afiyet olsun.Sabah biber ve patlıcan közlesen.
ya nedense sabah degisik biseyler yemek istemiyorum aslinda buzlukda var biber patlican kozlemesi

Normalde 3 gunluk ama yarin yapmicam cunku yiyemiyorum. Kabagi biraz soteliyosun yagsiz ama yenmiyo cok zor yedim. Onun yerine yarin 2 ogun yulafli yogyrt yerim o daha yenilebilir brnce
Tuz konuluyorsa yenilir yani ben diyetsiz de kabağı yağsız haşlanmış gibi seviyorum, yoğurt da var zaten. Ama tuzsuz çok kötü olur mu bilmiyorum. Denemek istiyorum ama. Sağol.

Tuz konuluyorsa yenilir yani ben diyetsiz de kabağı yağsız haşlanmış gibi seviyorum, yoğurt da var zaten. Ama tuzsuz çok kötü olur mu bilmiyorum. Denemek istiyorum ama. Sağol.
Tuz yok baharat var . Bi ogun olarak yenebilir ama bitek onu yemek sıkiyo insani. Oglrn guzel yedim de aksam yarida biraktim :)

Canım gideceğim spora bi gezemedim ki spor salonlarını.Plates yapmak istemiyorum.Erkeklerle aynı anda spor yapmak istemiyorum bu hafta gidip göreceğim.
Her gün aynı kahvaltı sıkılmadıysan çok güzel.

Tuz yok baharat var . Bi ogun olarak yenebilir ama bitek onu yemek sıkiyo insani. Oglrn guzel yedim de aksam yarida biraktim :)
Ya tuzsuz yemekten ot gibi yaşar oldum resmen. Ben ki tatlı düşkünü tatlı aramıyorum. Tuza hasret kaldım yaa.
Ama aklımda kalmasın normal yemek olarak da olsa denemek istiyorum. PAzardan kabak alayım pazar günü.

kızlar selam!!!
Bugünki menümü ekledim foto olarak
11.000 adım attım 165 puan yapıyor
Su 1.5 lt içtim 1 lt daha anca içerim bugün
Yorumlarıma devam edicem :)))) ay her cümleyi tek yorum mu yazsam

Eklentiler

• 18FE7AEC-8467-44F5-A7DE-35B294352085.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
  • 7F59FC82-9971-454C-B6B7-1975E1C727FC.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 3DE297EB-D45B-450B-8802-322BCD2C09B3.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
  • C7F55167-5C01-4088-9D1A-83EC7969B785.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…