- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Kereviz rendeleyip yoğurtla salata yapınca da güzel oluyor sebzeleri çiğ daha masum buluyorum :)Ben de yemedim hiç enginar. Merak ediyorum aslında ama şuan bulunduğum ilde bulamam zaten ama memlekette denemek isterim. Tadı hangi sebzeye benziyor?
Kerevizi denemelisin bence ama. Ben tadını begeniyrum. Patatese benziyor. Annem patatesle karıştırır yaparken, pek anlasilmaz. Ben de mercimek çorbasına koyuyorum, eşim kızım anlamıyor, yoksa yemezler :)
İyi yürümüşsunkızlar selam!!!
Bugünki menümü ekledim foto olarak
11.000 adım attım 165 puan yapıyor
Su 1.5 lt içtim 1 lt daha anca içerim bugün
Yorumlarıma devam edicem :)))) ay her cümleyi tek yorum mu yazsam
Kesinlikle katılıyorum. Salatası ya da hafif soteleyince de güzel oluyor havuçla falan ama tabi diyette pişmiş havuç iyi olmuyor.Kereviz rendeleyip yoğurtla salata yapınca da güzel oluyor sebzeleri çiğ daha masum buluyorum :)
Havuc patates bezelye neredeyse hiç tüketmiyorumİyi yürümüşsun
Kesinlikle katılıyorum. Salatası ya da hafif soteleyince de güzel oluyor havuçla falan ama tabi diyette pişmiş havuç iyi olmuyor.
Sebzeleri çiğ yesek daha iyi olur tabi de yağıni sotelerken değil de yine salata gibi üzerine eksek de olur salata gibi
Şu yorumlara bak, vur dedik öldürdünBence sabah ekmek yerine bir yumurta daha yiyebilirsin. Öğlen de pilav olmamış. Akşamki ekmek de olmamis.
Lorlu yoğurtlu kabak etkisini ne derece gösteriyor?
Ayyy bugün canım ne çekti yoğurtlu fasulyeden. Ben de bayılırım. Cuma günü menüde olacakHavuc patates bezelye neredeyse hiç tüketmiyorum
Kabak candır ama dediğin gibi kavurup yoğurtlayınca üzerine de zeytinyağı gezdirince daha nolsun
Benim canım bu ara sarımsaklı yoğurtla yoğurtlnmış haşlanmış yeşil fasulye çekiyor :))
Vays tek değilmişimAyyy bugün canım ne çekti yoğurtlu fasulyeden. Ben de bayılırım. Cuma günü menüde olacak
Afiyet olsun ne diyelim :)Kızlar bugünkü menümü paylaşmak istemiyorumcgdmk ın yorumlarına maruz kalmak istemiyorum (şaka yapıyorum bak, ciddiye alma sakın)
Ama menümü yine de paylaşmıcam
Spor 300 ip atlama
Şu saatlerde gelen açlık hissi olmasa her şey süper aslındaGencler cpcuklartlfun ekranını kırdı eşimdengiriyoeum bugun ara ara baskalarından baktım ama yprum yazamadım uzunuzun suan gecmiş yapıyprum yeni. Gelen arkadaslar hepiniz hoş geldimiz cok eglenivez burda bü bakmıssınız tüm kilollar gitmiş
Tam da aklımdan geçiyordun,dedim huzurumuz tırım tırım kaçıyor kesin bi naneler yediGencler cpcuklartlfun ekranını kırdı eşimdengiriyoeum bugun ara ara baskalarından baktım ama yprum yazamadım uzunuzun suan gecmiş yapıyprum yeni. Gelen arkadaslar hepiniz hoş geldimiz cok eglenivez burda bü bakmıssınız tüm kilollar gitmiş
Şu yorumlara bak, vur dedik öldürdün
Vays tek değilmişim
Kızlar bugünkü menümü paylaşmak istemiyorumcgdmk ın yorumlarına maruz kalmak istemiyorum (şaka yapıyorum bak, ciddiye alma sakın)
Spor 300 ip atlama
Harika menü cidden. Afiyet olsun.İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 kıymalı yumurta(2 adet yum), 3 ceviz,süzme ve biraz burgu peynir,6 siyah zeytin,bir ince dilim ananas,yeşil çay
13:00 Şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 Büyük bardak ayran
17:00 Beyaz çay
19:00 Kıymalı fırın karnabahar,salata yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2 ltyi geçmiştir
Spor yapıp etiketlerim :)
ihmal etme cnm bu hafta hallet. Bak yaza az kaldi nisanin olcak o elibesinin icinde fit durmak icin spor sart. Mutlaka vardir kadib erkek ayri olan yerler.Canım gideceğim spora bi gezemedim ki spor salonlarını.Plates yapmak istemiyorum.Erkeklerle aynı anda spor yapmak istemiyorum bu hafta gidip göreceğim.
Her gün aynı kahvaltı sıkılmadıysan çok güzel.
tuzsuz hic biseyin tadi yok malesefYa tuzsuz yemekten ot gibi yaşar oldum resmen. Ben ki tatlı düşkünü tatlı aramıyorum. Tuza hasret kaldım yaa.
Ama aklımda kalmasın normal yemek olarak da olsa denemek istiyorum. PAzardan kabak alayım pazar günü.
afiyet olsun cnm :) aksam neden yemek yemedinkızlar selam!!!
Bugünki menümü ekledim foto olarak
11.000 adım attım 165 puan yapıyor
Su 1.5 lt içtim 1 lt daha anca içerim bugün
Yorumlarıma devam edicem :)))) ay her cümleyi tek yorum mu yazsam
Menu alalim cnmKızlar bugünkü menümü paylaşmak istemiyorumcgdmk ın yorumlarına maruz kalmak istemiyorum (şaka yapıyorum bak, ciddiye alma sakın)
Spor 300 ip atlama
aha bi cocuk magduru dahaGencler cpcuklartlfun ekranını kırdı eşimdengiriyoeum bugun ara ara baskalarından baktım ama yprum yazamadım uzunuzun suan gecmiş yapıyprum yeni. Gelen arkadaslar hepiniz hoş geldimiz cok eglenivez burda bü bakmıssınız tüm kilollar gitmiş
Teşekkür ederim canım.35-40 gündür sanırım vücudum alıştı,ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum.
Egeli misin? Genelde Egeliler bilir de
yok canım alinmam, benim demek istediğim beni yanlış anlamasinlar diyeydi. Yoksa severim gurmeligi
Sen menü paylasmiyorsan bi nane yedin herhalde
Harika menü cidden. Afiyet olsun.
Canimk cektirdin he zaten acimTeşekkür ederim canım.35-40 gündür sanırım vücudum alıştı,ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum.
Enginarı sormuştun değil mi canım? Enginarın tadı başka birşeye pek benzemiyor ama ben çok severim.karaciğer dostudur.özellikle mayıs ve temmuz arası bolca tüketmek gerek.
Alışılmış enginar çanağında garnitür yerine , enginarları kare kare doğrayıp yarım saat limonlu suda beklettikten sonra soğan ve kurutulmuş domatesle kısık ateşte piştiğinde tadı çok güzel olur.Limon kararmasını engelliyor bir de hafif ekşilik veriyor.
Ben çok severim,hatta pişirirken bir iki parça çiğ bile yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?