Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kereviz rendeleyip yoğurtla salata yapınca da güzel oluyor sebzeleri çiğ daha masum buluyorum :)

kızlar selam!!!
Bugünki menümü ekledim foto olarak
11.000 adım attım 165 puan yapıyor
Su 1.5 lt içtim 1 lt daha anca içerim bugün
Yorumlarıma devam edicem :)))) ay her cümleyi tek yorum mu yazsam
İyi yürümüşsun

Kereviz rendeleyip yoğurtla salata yapınca da güzel oluyor sebzeleri çiğ daha masum buluyorum :)
Kesinlikle katılıyorum. Salatası ya da hafif soteleyince de güzel oluyor havuçla falan ama tabi diyette pişmiş havuç iyi olmuyor.
Sebzeleri çiğ yesek daha iyi olur tabi de yağıni sotelerken değil de yine salata gibi üzerine eksek de olur salata gibi

Havuc patates bezelye neredeyse hiç tüketmiyorum
Kabak candır ama dediğin gibi kavurup yoğurtlayınca üzerine de zeytinyağı gezdirince daha nolsun
Benim canım bu ara sarımsaklı yoğurtla yoğurtlnmış haşlanmış yeşil fasulye çekiyor :))

Ayyy bugün canım ne çekti yoğurtlu fasulyeden. Ben de bayılırım. Cuma günü menüde olacak

Kızlar bugünkü menümü paylaşmak istemiyorum cgdmk ın yorumlarına maruz kalmak istemiyorum (şaka yapıyorum bak, ciddiye alma sakın)
Ama menümü yine de paylaşmıcam
Spor 300 ip atlama

Gencler cpcuklartlfun ekranını kırdı eşimdengiriyoeum bugun ara ara baskalarından baktım ama yprum yazamadım uzunuzun suan gecmiş yapıyprum yeni. Gelen arkadaslar hepiniz hoş geldimiz cok eglenivez burda bü bakmıssınız tüm kilollar gitmiş

Şu saatlerde gelen açlık hissi olmasa her şey süper aslında

İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 kıymalı yumurta(2 adet yum), 3 ceviz,süzme ve biraz burgu peynir,6 siyah zeytin,bir ince dilim ananas,yeşil çay
13:00 Şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 Büyük bardak ayran
17:00 Beyaz çay
19:00 Kıymalı fırın karnabahar,salata yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2 ltyi geçmiştir
Spor yapıp etiketlerim :)

Tam da aklımdan geçiyordun,dedim huzurumuz tırım tırım kaçıyor kesin bi naneler yedi ayy kuzum günahını almışım ya
Sağlık olsun kuzum

Şu yorumlara bak, vur dedik öldürdün

Vays tek değilmişim

Egeli misin? Genelde Egeliler bilir de

Kızlar bugünkü menümü paylaşmak istemiyorum cgdmk ın yorumlarına maruz kalmak istemiyorum (şaka yapıyorum bak, ciddiye alma sakın)
Spor 300 ip atlama

yok canım alinmam, benim demek istediğim beni yanlış anlamasinlar diyeydi. Yoksa severim gurmeligi

Sen menü paylasmiyorsan bi nane yedin herhalde
Harika menü cidden. Afiyet olsun.

Canım gideceğim spora bi gezemedim ki spor salonlarını.Plates yapmak istemiyorum.Erkeklerle aynı anda spor yapmak istemiyorum bu hafta gidip göreceğim.
Her gün aynı kahvaltı sıkılmadıysan çok güzel.
ihmal etme cnm bu hafta hallet. Bak yaza az kaldi nisanin olcak o elibesinin icinde fit durmak icin spor sart. Mutlaka vardir kadib erkek ayri olan yerler.

tuzsuz hic biseyin tadi yok malesef

kızlar selam!!!
Bugünki menümü ekledim foto olarak
11.000 adım attım 165 puan yapıyor
Su 1.5 lt içtim 1 lt daha anca içerim bugün
Yorumlarıma devam edicem :)))) ay her cümleyi tek yorum mu yazsam
afiyet olsun cnm :) aksam neden yemek yemedin

Spor 300 ip atlama
Menu alalim cnm
aha bi cocuk magduru daha 2 senede 4 tlfn degisen biri olarak gecmis olsun diyorum

Egeli misin? Genelde Egeliler bilir de

yok canım alinmam, benim demek istediğim beni yanlış anlamasinlar diyeydi. Yoksa severim gurmeligi

Sen menü paylasmiyorsan bi nane yedin herhalde

Harika menü cidden. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim canım.35-40 gündür sanırım vücudum alıştı,ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum.
Enginarı sormuştun değil mi canım? Enginarın tadı başka birşeye pek benzemiyor ama ben çok severim.karaciğer dostudur.özellikle mayıs ve temmuz arası bolca tüketmek gerek.
Alışılmış enginar çanağında garnitür yerine , enginarları kare kare doğrayıp yarım saat limonlu suda beklettikten sonra soğan ve kurutulmuş domatesle kısık ateşte piştiğinde tadı çok güzel olur.Limon kararmasını engelliyor bir de hafif ekşilik veriyor.
Ben çok severim,hatta pişirirken bir iki parça çiğ bile yerdim

C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan

Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Huzur 530p
Kolera 55p
Esperenzaa 410 p
Tugce 185 p

Sali

Kolera 163
Slnkhrmn 160
Huzur 1250
Tugce 150
Tamara 5 km yuruyus???
Esprenza 135
Cigdemk 204
Rzgrece 75 p[

Crsmb
Slmkhrmn 165 p
Cgdmk 250 p
Kolera 60 p
Esperenza 200 p

Son düzenleme:
Canimk cektirdin he zaten acim
Bende hic yemedim bu sene alip yicem zmnimi simdi bulabilirmiyim pazarda fln kurutulmus domtisi nrdn buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…