- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Oyyy kuzum.Ayran iç bari:))Canimk cektirdin he zaten acim
Bende hic yemedim bu sene alip yicem zmnimi simdi bulabilirmiyim pazarda fln kurutulmus domtisi nrdn buluruz
Mmmm hakkaten iştah açtın gece gece, yemiş gibi oldumTeşekkür ederim canım.35-40 gündür sanırım vücudum alıştı,ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum.
Enginarı sormuştun değil mi canım? Enginarın tadı başka birşeye pek benzemiyor ama ben çok severim.karaciğer dostudur.özellikle mayıs ve temmuz arası bolca tüketmek gerek.
Alışılmış enginar çanağında garnitür yerine , enginarları kare kare doğrayıp yarım saat limonlu suda beklettikten sonra soğan ve kurutulmuş domatesle kısık ateşte piştiğinde tadı çok güzel olur.Limon kararmasını engelliyor bir de hafif ekşilik veriyor.
Ben çok severim,hatta pişirirken bir iki parça çiğ bile yerdim
Pazara genelde esimi gonderdigim icin ne var ne yok bilmiyorumOyyy kuzum.Ayran iç bari:))
Enginar var pazarda,ama esas mevsimi mayısta başlar.Ben alıyorum hatta dondurucuda bile var
Kuru patlıcan biber vs satan aktar gibi yerler var ya orada var canım kurutulmuş domates.
Annem sevdiğim için bana kurutur her yıl:))
Zamanlamam kötü oldu haklısınız kızlarMmmm hakkaten iştah açtın gece gece, yemiş gibi oldum
Zamanını bilmiyordum, söylediğin iyi oldu. Ekran görüntüsü aldım, denicem mutlaka
Pazara genelde esimi gonderdigim icin ne var ne yok bilmiyorumsoylimde bu hafta alsin bi tadina bakalim begenirsek bende alir buzluga atarim
Deli ya bu saatte bile tartılmışSimdi tartildim
Sabah 83.4
Simdi 83.2
Yarin 81 gorsem varyaaaaa motivasyonum uzaya kadar gider yeminle
Esim pazarcilari taniyo cnm. 20 senedir burda oturduklari icin tanimadigi kimse yokSatıcının yakasına iyice yapışsın, kart kılçıklı olanlarını iteklemesinler enişte beye
Ben yıllardır aynı kişiden aldığım için tanır bilir iyisini seçer adam.ilk zamanlar kötü çıkarsa haftaya getiririm geri diye tehdit etmiştim de
Deli ya bu saatte bile tartılmış
Canım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki haftaya kesin listedesin.bakim dedim ne durumdayim :) bu hafta da listeye giremicem heralde bi mucize olmazsa su 8 lerden bi kurtulim 80 defa gobek atcam
O kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosamBizim bir Esra kuzumuz vardı , sahi ona ne oldu
Gören duyan insaniyet namına kulağından tutup bi getirsin.Bişey deneyeceğim
fattylamb94 tuuulayyyyy ne olur geri dön.
kkz oyle diye diye 3 ay gectiCanım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki haftaya kesin listedesin.
herderdedeva bildirim yapmazsa
B belcimim @Huzurvermeyolunda
ve ben üç silahşör gibi takılacaz.
Bende simdi onlara bakiyodum ilk sayfada kimler var kimler yok diyeAşağıdaki kayıp arkadaşları gören,duyan,bi malumatı olan insaniyet namına görmezden gelsin,sakın müdüriyete teslim edip de başımıza iş çıkarmasın
T Tombulfit ,
@kucukcasper
Tamara2881
Esra iyi ama arkadaşları kötüO kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosamdamlar birazdan
kkz oyle diye diye 3 ay gectiay valla listye 12 13 kisi vardi 3 kisi kaldi saka gibi
Takip işinde iyiyimdir bilirsinBende simdi onlara bakiyodum ilk sayfada kimler var kimler yok diye
Esra iyi ama arkadaşları kötüKızımızı kandırıp salatasına abur cubur ,yoğurduna mantı neyim atmasınlar
Esra yeme onları ,bırak tükür tükür
sayarim cuma gunu mesajlari 59 mesaj bile olsa affetmemTakip işinde iyiyimdir bilirsinArada sırada uğrayanlara şimdilik ses etmedim
Esrayı biliyoruz da arkadaşlarını bilmiyoruzyemez o yemez bilirim ben esrayi
sayarim cuma gunu mesajlari 59 mesaj bile olsa affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?