Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ canım 3mil leslie: 135 puan
30 dk tempolu yürüyüş: 75 puan
Toplam:200 puan
Birkaçtane de kol, but,bacak popo açma germe gibi bişey yaptım ama puanlamaya değmez

Canimk cektirdin he zaten acim
Bende hic yemedim bu sene alip yicem zmnimi simdi bulabilirmiyim pazarda fln kurutulmus domtisi nrdn buluruz
Oyyy kuzum.Ayran iç bari:))
Enginar var pazarda,ama esas mevsimi mayısta başlar.Ben alıyorum hatta dondurucuda bile var
Kuru patlıcan biber vs satan aktar gibi yerler var ya orada var canım kurutulmuş domates.
Annem sevdiğim için bana kurutur her yıl:))

Mmmm hakkaten iştah açtın gece gece, yemiş gibi oldum

Zamanını bilmiyordum, söylediğin iyi oldu. Ekran görüntüsü aldım, denicem mutlaka

Pazara genelde esimi gonderdigim icin ne var ne yok bilmiyorum soylimde bu hafta alsin bi tadina bakalim begenirsek bende alir buzluga atarim

Mmmm hakkaten iştah açtın gece gece, yemiş gibi oldum

Zamanını bilmiyordum, söylediğin iyi oldu. Ekran görüntüsü aldım, denicem mutlaka
Zamanlamam kötü oldu haklısınız kızlar
Pişirirken az limonlu suyundan da ekleyin yanmasın nimet

Pazara genelde esimi gonderdigim icin ne var ne yok bilmiyorum soylimde bu hafta alsin bi tadina bakalim begenirsek bende alir buzluga atarim

Satıcının yakasına iyice yapışsın, kart kılçıklı olanlarını iteklemesinler enişte beye
Ben yıllardır aynı kişiden aldığım için tanır bilir iyisini seçer adam.ilk zamanlar kötü çıkarsa haftaya getiririm geri diye tehdit etmiştim de

Esim pazarcilari taniyo cnm. 20 senedir burda oturduklari icin tanimadigi kimse yok kart verirlerse bende geri gonderirim

Bizim bir Esra kuzumuz vardı , sahi ona ne oldu
Gören duyan insaniyet namına kulağından tutup bi getirsin.Bişey deneyeceğim
fattylamb94 tuuulayyyyy ne olur geri dön.

Bizim bir Esra kuzumuz vardı , sahi ona ne oldu
Gören duyan insaniyet namına kulağından tutup bi getirsin.Bişey deneyeceğim
fattylamb94 tuuulayyyyy ne olur geri dön.
O kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosam damlar birazdan
Canım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki haftaya kesin listedesin.
herderdedeva bildirim yapmazsa
B belcimim @Huzurvermeyolunda
ve ben üç silahşör gibi takılacaz.
kkz oyle diye diye 3 ay gecti ay valla listye 12 13 kisi vardi 3 kisi kaldi saka gibi

O kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosam damlar birazdan
kkz oyle diye diye 3 ay gecti ay valla listye 12 13 kisi vardi 3 kisi kaldi saka gibi
Esra iyi ama arkadaşları kötüKızımızı kandırıp salatasına abur cubur ,yoğurduna mantı neyim atmasınlar
Esra yeme onları ,bırak tükür tükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…