Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakim dedim ne durumdayim :) bu hafta da listeye giremicem heralde bi mucize olmazsa su 8 lerden bi kurtulim 80 defa gobek atcam
Boyun kaç

O kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosam damlar birazdan
kkz oyle diye diye 3 ay gecti ay valla listye 12 13 kisi vardi 3 kisi kaldi saka gibi
Deneme sürecinde olanlar listeye girme şansı yok mu

Bu %9 luk kısmı anlamadım. Nasıl hesaplanıyor

Yani ilk hafta ve ikinci haftanın toplamı mı?

Senin bi haltlar yediğin belliydi bugün zaten
İlk sayfada vardı canım,yorulma diye kopyaladım

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama

Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakamın 5 ve 5 den büyük olması durumunda yuvarlama yaparak, önündeki sayıya (yani 2.rakama) 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor.

onun bi sistemi var canım. Onu bi ara anlatırım sana yarın. Buluyum da. Kıs sen matematikçi değil miydin
Su fark olayını biliyorum da, mesela bu hafta %1 haftaya da %2 oldu mesela, ortalamasını mı alicaz?
Ben İngilizceciyim
Yaptığın kaçamağa göre senden 30dklık spor bekliyorum canım yapınca sana zahmet beni etiketleyiver
Kaçamağın tekrarı durumunda ceza katlanacak
Hadi yidin gece gece cezayi, rahat uyu

Bunu biliyorum kuzum, iki hafta olunca ortalama mı alınacak onu merak ettimdi ama baslangicla direk ikinci haftanın kilosu hesaplanacak sanırım, birinci hafta hiç karıştırılmadan

Su fark olayını biliyorum da, mesela bu hafta %1 haftaya da %2 oldu mesela, ortalamasını mı alicaz?
Ben İngilizceciyim

Toplamda ne kadar verdiğin önemli bu 2 haftada. Tamam yarın hem spora gitcem, hem evde yarım saat yaparım.
Vayy ben bu başımı nerelere vuruyum değer miydi?

Ben İngilizceciyim

O kural diğer takım kaptanlarından esinlenilerek Kanguru_ nin başının altından çıktı.
Seve seve aydınlatır kuzum
@kolera88 rest in peace canumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…