Ceker cikaririz onu kotu yoldanEsrayı biliyoruz da arkadaşlarını bilmiyoruz
Arkadaşları çatlayana kadar yiyio yiyip kilo almayan çirozlardansa,esramızı kötü yola sokacaklar diye çok korkuyorum
Ceker cikaririz onu kotu yoldanzateb 73 kilo olmus
Boyun kaçbakim dedim ne durumdayim :) bu hafta da listeye giremicem heralde bi mucize olmazsa su 8 lerden bi kurtulim 80 defa gobek atcam
Deneme sürecinde olanlar listeye girme şansı yok muO kacak arkadaslariyla buluscakti yanlis hatirlamiyosamdamlar birazdan
kkz oyle diye diye 3 ay gectiay valla listye 12 13 kisi vardi 3 kisi kaldi saka gibi
Valla spor da yapmiyo ben demistim ama salona yazil sen evde spor yapmazsin diye beni dinlemediHastaneye götürüp midesini yıkatır paklarız kızımızı
Amann tam sopalık olmuş desene
Boyum 162 cnmBoyun kaç
Deneme sürecinde olanlar listeye girme şansı yok mu
Gerçi bir haftadır çok yoğundu ama az az spor için zaman ayırabilirdi.Valla spor da yapmiyo ben demistim ama salona yazil sen evde spor yapmazsin diye beni dinlemedi
O zaman biz çok şeetmeyelimBoyum 162 cnm
Malesef 2 haftalik sure dolmadan listeye girilmiyo
Bende 0.90 barajını geçecektim inşallah Cuma günü. Neyse aslında bu 2 hafta olması iyi olmuş. Daha iyi motivasyon sağlıyorBoyum 162 cnm
Malesef 2 haftalik sure dolmadan listeye girilmiyo
Hepimizi 2 hafta denediler valla bakO zaman biz çok şeetmeyelim
Kaçamağım varO zaman biz çok şeetmeyelim
Aramızda utanma mı olur canım? Söyle söyle çekinmeKaçamağım varçok utanıyorum ama söz cumaya 54 gelicem
Vur yüzüme yüzüme.. ne desen haklısınAramızda utanma mı olur canım? Söyle söyle çekinmeKaçamağı yaparken utanmadın da söylerken mi utanacaksın kuzum
Bu %9 luk kısmı anlamadım. Nasıl hesaplanıyorHepimizi 2 hafta denediler valla bakYarışmanın kuralı böyle napcaan
Senin bi haltlar yediğin belliydi bugün zatenKaçamağım varçok utanıyorum ama söz cumaya 54 gelicem
onun bi sistemi var canım. Onu bi ara anlatırım sana yarın. Buluyum da. Kıs sen matematikçi değil miydinBu %9 luk kısmı anlamadım. Nasıl hesaplanıyor
Yani ilk hafta ve ikinci haftanın toplamı mı?
Senin bi haltlar yediğin belliydi bugün zaten
Yaptığın kaçamağa göre senden 30dklık spor bekliyorum canımVur yüzüme yüzüme.. ne desen haklısın
İlk sayfada vardı canım,yorulma diye kopyaladımBu %9 luk kısmı anlamadım. Nasıl hesaplanıyor
Yani ilk hafta ve ikinci haftanın toplamı mı?
Senin bi haltlar yediğin belliydi bugün zaten
Su fark olayını biliyorum da, mesela bu hafta %1 haftaya da %2 oldu mesela, ortalamasını mı alicaz?onun bi sistemi var canım. Onu bi ara anlatırım sana yarın. Buluyum da. Kıs sen matematikçi değil miydin
Hadi yidin gece gece cezayi, rahat uyuYaptığın kaçamağa göre senden 30dklık spor bekliyorum canımyapınca sana zahmet beni etiketleyiver
Kaçamağın tekrarı durumunda ceza katlanacak
Bunu biliyorum kuzum, iki hafta olunca ortalama mı alınacak onu merak ettimdiİlk sayfada vardı canım,yorulma diye kopyaladım
Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakamın 5 ve 5 den büyük olması durumunda yuvarlama yaparak, önündeki sayıya (yani 2.rakama) 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor.
Toplamda ne kadar verdiğin önemli bu 2 haftada. Tamam yarın hem spora gitcem, hem evde yarım saat yaparım.Su fark olayını biliyorum da, mesela bu hafta %1 haftaya da %2 oldu mesela, ortalamasını mı alicaz?
Ben İngilizceciyim
Hadi yidin gece gece cezayi, rahat uyu
O kural diğer takım kaptanlarından esinlenilerekSu fark olayını biliyorum da, mesela bu hafta %1 haftaya da %2 oldu mesela, ortalamasını mı alicaz?
Ben İngilizceciyim
Hadi yidin gece gece cezayi, rahat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?