Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Toplamda ne kadar verdiğin önemli bu 2 haftada. Tamam yarın hem spora gitcem, hem evde yarım saat yaparım.
Vayy ben bu başımı nerelere vuruyum değer miydi?
Yarın gördüğünü anlatmasan da olur,yediğin içtiğin yaptığın spordan bahset canımBunlar kafi.Gördüklerimi de anlatacağım dersen dinleriz kız

Ay ne güldüm ya kız yemek yemedim de bi tane kötü bişey yedim
Ahahaha kuzum,kandırdılar mı seniKeşke yemek yeseydin.
sen o kötü kızlara ne uydun annem? arkadaşların gel köprüden atlayak dese atlayacan mı evladım

Esracım canım benim cezan 45 dk spor yavrucağzım.

ihmal etme cnm bu hafta hallet. Bak yaza az kaldi nisanin olcak o elibesinin icinde fit durmak icin spor sart. Mutlaka vardir kadib erkek ayri olan yerler.

tuzsuz hic biseyin tadi yok malesef

afiyet olsun cnm :) aksam neden yemek yemedin
Öğlenki tavuk yüzünden kendimi biraz şiş biraz suçlu hissettiğim için :) kalçalı but büyüktü biraz

Valla spor da yapmiyo ben demistim ama salona yazil sen evde spor yapmazsin diye beni dinlemedi
Kız yazılsamda nasil gitcektim bak haftasonu aydina gittim nişana haftaya perşembe cuma vizem var sonraki hafta salı günü arkadasın bekarlığa veda var haftasonu 2 tane dugunu var vs vs bu ay bi bitse kesinlikle salona yazılcam

Ne yedin,ne içtin kuzumBir de seninle ilgili çeşitli spekülasyonlar dolanıyor.Kaç kilo oldun yuvrım bi de bakayım

Hemen yazıyorum ne yediğimi içtiğimi harfiyen

07.30
Yarım elma
Yarım kivi
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
2 3 ceviz

12.30
6 y.kaşığı nohut
Bol limonlu salata yağsız tuzsuz
Cacık
1 lokma ekmek mini minnacık

16.00
Yarım ceviz
Beyaz çay

19.30
Sade türk kahvesi
2 kare çikolata

Kilom 73 görünüyo valla bunaldım artık şu lanet olası 7den kurtulamıyorum yok yani

Yarın öğlen hemen cezamın gereklerini yerine getiriyorum başkanım arkdaşlarıma uysaydım ohoooo 2 tanesi yiyip yiyip kilo almayanlardan birisi gözümün önünde 4 tane koca börek yedi. Diğeri pastalar gözlemeler tostlar ne yemedi ki. Bir taneside garibim hep şişmandı 5 6 sene aralıksız spor yaptı hemde deli gibi ama yok yani gitmiyo. Şimdi düğün telaşı iyice almış çirkin gelin olcak onu gördükçe yeme Esra diyorum kendime. Ben öyle olmak istemiyorum

Menu alalim cnm
aha bi cocuk magduru daha 2 senede 4 tlfn degisen biri olarak gecmis olsun diyorum
Yaa hiç sorma yelefonun kaskosu olmasaydı mafolmystum 1000 lira telefonun ekran valla adam beni yerdi
Ay esraa kız o yiyip yiyip kilo almayanlarla seyrek görüş en sevmedigim arkadas tipi bunun bide ilerde dogurup dogurup kız gibi duran versyonu olcak ıyy uyuz

Valla bende gıcık oluyorum böyle tiplere hepte beni buluyo sanki. Ya keşke insanlar hep sabit kiloda olsaydı. Sadece yaş ilerledikce belli bi kilo alıp sonra hep sabit kalsaydı

Ahh canım uyanır uyanmaz yataktan kalkar kalkmaz bi 250 atlıyorum sonra afedersin wcye gşrmeden bi 250 girdilten snra bi 250 kahvaltıya kadar 1000 yapıyorum sonrasında 400-500 atlata atlaya aksama kadar 1000i buluyor setler halinde yapıyorum yani davssn gibi seke seke gexiyoz evin icinde celik çavak
Tam da aklımdan geçiyordun,dedim huzurumuz tırım tırım kaçıyor kesin bi naneler yedi ayy kuzum günahını almışım ya
Sağlık olsun kuzum
yok bebegim valla gunahım yoktur bugun arkadasımda vardı misafir ev ocak coluk covuk tlf da mefta olunca yazamadım sen nasılsın nasıl gectş bugunun bekar takılıyosun bu aralar bazen iyi oluyor kuck özlemler valla

Ben iyiyim canım.
Arada dediğin gibi iyi oluyor,her hafta 2 yada 3 gün olmuyor eşim bu yeni düzene alıştık sanırım.

Ahahaha ,arkadaş dediğin etli butlu olur değil mi yaw

Menün gayet gayet iyiymiş aslında.
Kuzum sen daha regl olmadın değil mi?Şu koşturmacan bitsin bir an önce doktora gideceksin.

B belcimim canım günün nasıl geçti?
@Melmuss seni göremedim sanki,hastaydın en son iyi misin?
Cok sukur kosturmaca en sevindigimde bakiciyla cocuklarin gecinmesi eve gittim parka gittik bi dk bos durmuyorum tempo ama hic sikayetci degilim yarinda bompa gibi gelirim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…