Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım 3 gibi çıkcam işten ve cumartesi günü gittiğim spor salonuna yazılacağım.Sadece aletlerle çalışacağım inşallah
Çok çok sevindim canım çok yerinde bir karar verdin,sporun devamı gelirse nişanda,düğünde kuğu gibi olursun.
Spor salonunun disiplini sana iyi gelir kesin.
Menülerin zaten hep şahaneydi,spor da geldi mi ,kilolar tıkır tıkır gider
Canım kaç zamandır soracağım baban nasıl olfu iyi mi?

Teşekkür ederim iyi sayılır canım.Bugün Ve yarın Ankarada doktor kontrolünde olacak.Yarın ki sonuçlardan sonra belli olacak Kalp Kapakçık değişimi.
İnşallah canım kilolar gidecek.Dün benimki o kadar ağır bir cümle kurdu ki fark etmeden.Ona o cümleyi yedirmem gerek.

Şu anda deli gibi evde yürüyüş yapıyorum. Başım döndü ama ya evim de küçük sayılmaz yani

Ne diyor yine cıkdırıyorum zaten su erkeklerin agır sözlerine seni kıracak diye üzülüyorum cidden

Tamam anlaştık
Önümüzdeki cuma inşallah 61.9 u görürüm
Görürsün canım bence de.Hafta içi tempon düğmüyor senin genelde.
Hopp aldım sözümü cebime attımcuma hani verdiğin sözlerrr dedirtme bana
inşallah güzel haberler alırsınız canım
Bazen sevdiklerimiz,eşlerimiz öyle patavatsızca konuşabiliyorlar,sevgilinin devirdiği çam seni gaza getirip ve sonunda lafını ona yedirtirsen bundan iyi cevap olmaz bence de.
Listeye de dönüyorsun,spor da gelecek zaten diyetisyeninin menülerine de uyuyorsun çok çok güzel kilo verirsin canım.
Şu anda deli gibi evde yürüyüş yapıyorum. Başım döndü ama ya evim de küçük sayılmaz yani
Tam da aynı moddaydım.Benim de evim oldukça büyük ama volta atmak baş döndürüyor.
Başımız döne döne,baş döndürücü hatun dişiler olacağız.

Kızlar bende 2.5 da cocukları uyuturken bi uyumusum varyaa bebbbek gibiyim suan öyle mutluyum cocuklar uyanıncada yemek yidirip parka cıkarayım diyorum bakalım

Kızlar bende 2.5 da cocukları uyuturken bi uyumusum varyaa bebbbek gibiyim suan öyle mutluyum cocuklar uyanıncada yemek yidirip parka cıkarayım diyorum bakalım
Ohhh çok güzel olmuş canım.Ben de geçenlerde uyumuştum sanki son yıllarda hiç bu kadar uykumu hatırlamıyorum.Enerjin fullenmiştir şimdi,parkta da misler gibi temiz havayı alıp bol bol hareket edersin

tamam tamam, cezami kes yoksa
Kızlar evde ne dönüp dolaşıyorsunuz, yerinizde hızlı adım marş yapın
Benim evim çok büyük değil, bi de dönüp dursamolurum

Bölgeselde ter atmıyorum ya,bana sanki boşa iş yapıyormuşum gibi geliyor.Ben sporda böyle kan,ter,göz yaşı istiyorum sanki ama o kadarına da gözüm yemiyor
Ben de terden vıcık vıcık olmayı sevmiyorum hiç. Bölgesel hareketler gayet cool takılıyor vücudumda tersiz ama etkili

tamam tamam, cezami kes yoksa
Kızlar evde ne dönüp dolaşıyorsunuz, yerinizde hızlı adım marş yapın
Benim evim çok büyük değil, bi de dönüp dursamolurum
Bilirsin ki ceza vermeyi de hiç sevmem
Aynı yerde olunca da sıkılıyorum canım, arada durup yerimde sayıyorum sonra deli danalar gibi oradan oraya dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…