Yaptım, evet yaptım ama bi sor niye yaptımBilmem mi hiç sevmezsin, gruba girdim şak hemen kestin cezami
Çınladı mı kız kulaklarınBiri bana mi seslendi
HahahahaHepimiz cins cins, sen de farklı bi cins, kendinle barışık olanından
Tabi sen çok iyi veriyorsun, senden mutlusu olur mu hiçMutluyuz huzurluyuz en onemlisi o kuzum
Bravo canım eşine,bence giyim olarak yeni bişeyler isteme,ekonomik durumunuz nasıl bilmiyorum ama çevrek olur,yarım olur reşat olur beşi bi yerde olurKizlarrr kocisko dediki 99 in ne istersen alicam .... ne istiyim kiz akil verin
Allonsy kuzumm nasılsın?nasıl gidiyor iş? Arada medeniyete kavuşur da internet bulursan bi selam çak kuzum
Canımmm kalp kalbe karşıymış,kaç gündür aklımdaydın sen deYaaa aklım buralarda. Esperenzama bir motive patlatayım diyorum bir vakit bulamıyorum. Mesai bitmeden 10000 adımı çoktan atmış oluyorum. Özledim sizleriSiz nasılsınız bakalım? Kaçamak falan yapmıyorsunuz inşallah :)
Bravo canım eşine,bence giyim olarak yeni bişeyler isteme,ekonomik durumunuz nasıl bilmiyorum ama çevrek olur,yarım olur reşat olur beşi bi yerde olur(maddi durumunuza göre)
Oğlunun doğum gününde bozdurur kendine çok şık bişeyler alırsın yada bozdurmazsın o dönemde de kuyafetini eşine aldırırsın ,hopp 99 oluşunun hediyesi altın memebankta kalır
Tabi sen çok iyi veriyorsun, senden mutlusu olur mu hiç
Canımmm kalp kalbe karşıymış,kaç gündür aklımdaydın sen deBayağı hareketli geçiyormuş günlerin canım.Biz iyiyiz çok şükür canım,kaçamak yok yapmayız öyle şeyler:))
Kaptanımız bi süre gelemeyecek işleri dolayısıyla,onun haricinde aynı tas aynı hamam takılıyoruz.
Arada çıkıp çıkıp gel( fırsat buldukça tabi)
Özledikkk kuzu seni
Olabilir neden olmasın,gayet de güzel tercih ve seni çok iyi motive eder.Yok zayiflayinca 1 tane kiyafetini birakmiycam evde dedi ama o final 75 de yani5tas ozeniyordum onu mu desemki bozulmayacak birsey olsun hatira olur
Kariyerin için en doğru olanı yaptın canım.Bu tecrübe inşallah önüne yeni yeni kapılar açar.Ay evet kalp kalbe karşı bebeğim. Kaçamak yapmayacağınızı tahmin ediyordum. Benim kuzularım yapmaz öyle şeyler :) Vallaha bana kalsa burdan çıkmam ama malum işler. Bu gece hazırlık yapayım da sabah mesai başlamadan sana bir motive patlatayım. Yeni arkadaşlara da iyi gelir :)
Olabilir neden olmasın,gayet de güzel tercih ve seni çok iyi motive eder.
Eşin gerçekten alkışı hakediyor.Motivasyonunu düşürmemek için ne güzel teklifler sunmuş sana.
Eşinin bu tavrı ve senin azmin olduktan sonra o gardrop donuna varana kadar değişir canım
Doğru söylüyorsun canım. Şimdi gençken bu fırsatı kaçırmamam gerekiyordu. İlerde evlensem çoluk çocuğa karışsam gidemezdim.Kariyerin için en doğru olanı yaptın canım.Bu tecrübe inşallah önüne yeni yeni kapılar açar.
Sen nasılsın,dikkat edebiliyor musun yediklerine.Çok zordur gerçi.
Senin motivasyon yazılarını gerçekten ilgi ile takşp ediyordum.Müsait olunca yazarsan çok sevinirim canımm
Kilo takıntısı harici iyiyiz.Geçmişteki duygularını belirtti zayıfladıkça değişime uğradığını anlattı.Aslında ona göre kurduğu cümle iltifat sayılırdı.Ne diyor yine cıkdırıyorum zaten su erkeklerin agır sözlerine seni kıracak diye üzülüyorum cidden
İnşallah canım.Görürsün canım bence de.Hafta içi tempon düğmüyor senin genelde.
Hopp aldım sözümü cebime attımcuma hani verdiğin sözlerrr dedirtme bana
inşallah güzel haberler alırsınız canım
Bazen sevdiklerimiz,eşlerimiz öyle patavatsızca konuşabiliyorlar,sevgilinin devirdiği çam seni gaza getirip ve sonunda lafını ona yedirtirsen bundan iyi cevap olmaz bence de.
Listeye de dönüyorsun,spor da gelecek zaten diyetisyeninin menülerine de uyuyorsun çok çok güzel kilo verirsin canım.
Tam da aynı moddaydım.Benim de evim oldukça büyük ama volta atmak baş döndürüyor.
Başımız döne döne,baş döndürücü hatun dişiler olacağız.
O zaman sana @Rzgrece nin attığı bi video vardı. Onu öneririm ben fazla yapamadım. Ama ilk 10 dk çok güzeldi. Nefes nefese kaldım yani.Bölgeselde ter atmıyorum ya,bana sanki boşa iş yapıyormuşum gibi geliyor.Ben sporda böyle kan,ter,göz yaşı istiyorum sanki ama o kadarına da gözüm yemiyor
Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyorKilo takıntısı harici iyiyiz.Geçmişteki duygularını belirtti zayıfladıkça değişime uğradığını anlattı.Aslında ona göre kurduğu cümle iltifat sayılırdı.
İnşallah canım.
Spora da yazıldım yarın akşam başlıyorum yazıldım.
Akşam yemeklerinde sorun olacak.Ama düzenledik birşeyler.
Niye yaa neyi varmıs listenin seninnn bence iyiBugün listem saçma oldu bence olmadı
Aç karnına limonlu su
Sabah (8.10)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
1/2 domates ve salatalık
1 dlm ekmek
Öğlen (12.20)
6 yk tavuk yemeği
Domates ve salatalık
Ara (16.00)
Sade Türk Kahvesi
Akşam (17.50)
Tavuk
1 köfte
2 çeri domates
1 b.dlm ekmek
Ara (20.00)
1/2 sb kefir
Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 b.çb tarçınlı çay
8130 adım.@esperenzaa vefattylamb94
Menümü yazayım gencler iftara az kaldı iftardan snra mayısırım
Sahur
2 yumurtadan korlu onlet
Domates salatalık
5 zeytin
Tarcınlı süt
İftar
4 ymk kasıgı erli nohut
2 ymk kasıgı ypgutlı semizotu
Bol salata
21.00
1 avuc kabak cekşrdegi yemegi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?