Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlarrr kocisko dediki 99 in ne istersen alicam .... ne istiyim kiz akil verin

Bilmem mi hiç sevmezsin, gruba girdim şak hemen kestin cezami
Yaptım, evet yaptım ama bi sor niye yaptım
Biri bana mi seslendi
Çınladı mı kız kulakların
Hepimiz cins cins, sen de farklı bi cins, kendinle barışık olanından
Hahahaha Keşke yıllarca kendimle o kadar barışık olmasaydım daha iyiydi ya
Kocayı kapıp, totoyu yayanlardandım ben10 yıldır ne yemişim be

Kizlarrr kocisko dediki 99 in ne istersen alicam .... ne istiyim kiz akil verin
Bravo canım eşine,bence giyim olarak yeni bişeyler isteme,ekonomik durumunuz nasıl bilmiyorum ama çevrek olur,yarım olur reşat olur beşi bi yerde olur (maddi durumunuza göre)
Oğlunun doğum gününde bozdurur kendine çok şık bişeyler alırsın yada bozdurmazsın o dönemde de kuyafetini eşine aldırırsın ,hopp 99 oluşunun hediyesi altın memebankta kalır

Allonsy kuzumm nasılsın?nasıl gidiyor iş? Arada medeniyete kavuşur da internet bulursan bi selam çak kuzum

Yaaa aklım buralarda. Esperenzama bir motive patlatayım diyorum bir vakit bulamıyorum. Mesai bitmeden 10000 adımı çoktan atmış oluyorum. Özledim sizleri Siz nasılsınız bakalım? Kaçamak falan yapmıyorsunuz inşallah :)

Canımmm kalp kalbe karşıymış,kaç gündür aklımdaydın sen deBayağı hareketli geçiyormuş günlerin canım.Biz iyiyiz çok şükür canım,kaçamak yok yapmayız öyle şeyler:))
Kaptanımız bi süre gelemeyecek işleri dolayısıyla,onun haricinde aynı tas aynı hamam takılıyoruz.
Arada çıkıp çıkıp gel( fırsat buldukça tabi)
Özledikkk kuzu seni

Yok zayiflayinca 1 tane kiyafetini birakmiycam evde dedi ama o final 75 de yani 5tas ozeniyordum onu mu desemki bozulmayacak birsey olsun hatira olur

Ay evet kalp kalbe karşı bebeğim. Kaçamak yapmayacağınızı tahmin ediyordum. Benim kuzularım yapmaz öyle şeyler :) Vallaha bana kalsa burdan çıkmam ama malum işler. Bu gece hazırlık yapayım da sabah mesai başlamadan sana bir motive patlatayım. Yeni arkadaşlara da iyi gelir :)

Yok zayiflayinca 1 tane kiyafetini birakmiycam evde dedi ama o final 75 de yani 5tas ozeniyordum onu mu desemki bozulmayacak birsey olsun hatira olur
Olabilir neden olmasın,gayet de güzel tercih ve seni çok iyi motive eder.
Eşin gerçekten alkışı hakediyor.Motivasyonunu düşürmemek için ne güzel teklifler sunmuş sana.
Eşinin bu tavrı ve senin azmin olduktan sonra o gardrop donuna varana kadar değişir canım

Kariyerin için en doğru olanı yaptın canım.Bu tecrübe inşallah önüne yeni yeni kapılar açar.
Sen nasılsın,dikkat edebiliyor musun yediklerine.Çok zordur gerçi.
Senin motivasyon yazılarını gerçekten ilgi ile takşp ediyordum.Müsait olunca yazarsan çok sevinirim canımm

Ahhh kuzum ahh bi neler atlatik esimle hep omuz omuza hep birbirimize destek olduk... bizim sevgimize askimiza saygimiz var... 0 dan yaptik duzenimizi hamd olsun destekler hep beni... degistireyim kizzzz... hm zatn donumda bol gelecek

Doğru söylüyorsun canım. Şimdi gençken bu fırsatı kaçırmamam gerekiyordu. İlerde evlensem çoluk çocuğa karışsam gidemezdim.
Yediklerime dikkat ediyorum tatlım. Burda o konuda sıkıntı yaşamıyorum. Sporumu gün içerisinde yapıyorum sayılır. Ama akşamları direnç hareketleri yapmaya çalışıyorum yine de.

Ne diyor yine cıkdırıyorum zaten su erkeklerin agır sözlerine seni kıracak diye üzülüyorum cidden
Kilo takıntısı harici iyiyiz.Geçmişteki duygularını belirtti zayıfladıkça değişime uğradığını anlattı.Aslında ona göre kurduğu cümle iltifat sayılırdı.
İnşallah canım.
Spora da yazıldım yarın akşam başlıyorum yazıldım.
Akşam yemeklerinde sorun olacak.Ama düzenledik birşeyler.

Bugün listem saçma oldu bence olmadı

Aç karnına limonlu su
Sabah (8.10)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
1/2 domates ve salatalık
1 dlm ekmek

Öğlen (12.20)
6 yk tavuk yemeği
Domates ve salatalık

Ara (16.00)
Sade Türk Kahvesi

Akşam (17.50)
Tavuk
1 köfte
2 çeri domates
1 b.dlm ekmek

Ara (20.00)
1/2 sb kefir

Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 b.çb tarçınlı çay
8130 adım.@esperenzaa ve fattylamb94

Bölgeselde ter atmıyorum ya,bana sanki boşa iş yapıyormuşum gibi geliyor.Ben sporda böyle kan,ter,göz yaşı istiyorum sanki ama o kadarına da gözüm yemiyor
O zaman sana @Rzgrece nin attığı bi video vardı. Onu öneririm ben fazla yapamadım. Ama ilk 10 dk çok güzeldi. Nefes nefese kaldım yani.

Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyor

Niye yaa neyi varmıs listenin seninnn bence iyi

Menümü yazayım gencler iftara az kaldı iftardan snra mayısırım

Sahur
2 yumurtadan korlu onlet
Domates salatalık
5 zeytin
Tarcınlı süt

İftar
4 ymk kasıgı erli nohut
2 ymk kasıgı ypgutlı semizotu
Bol salata

21.00
1 avuc kabak cekşrdegi yemegi planlıyorum

Allah kabul etsin canım orucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…