Yok kız doyuyorum aslında bazen az kalmıs oluyor bu gece farketmemisim vaktin girdigini bir yudumcuk süt ictim allah kabuletsin artık
İyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artık
Canım haftasonundandor cumaya kadar toparlarsın bence
Yok kız doyuyorum aslında bazen az kalmıs oluyor bu gece farketmemisim vaktin girdigini bir yudumcuk süt ictim allah kabuletsin artık
Ekleyemedim birtürlü bi daha deniyim
Ay canım cekti
Bomba gibi geliyorum merak etmeyinhadi bakalım esra ayın 23 ünden sonra hepimiz yakandayoz artık eriyeceksin bırakmak yok kendinş kac cıkarsan cık önemli degil burda takılıypruz ne guzelzayıf gelin güzel gelin olcam
İyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artık
23 nisan neşe doluyor insanPaylaşırım paylaşırım haftaya perşembe düğün var göbeğim azcık insin diye aç yaşıyorum (yani karbonhidratsız sağlıklı besleniyorum demek istedim) ayın 23ü itibariyle 1 tane bahanem kalmıyor. Sanırım evde baya toparlanır spor da yaparım
Yakında oturan bir arkadaşım var,oğlumla çok iyi anlaşırlar.Arkadaşım çok sık bize gelir ve yemekte çoğunlukla bizdedir.oğlum ona bi gün dedi ki senin evinde yemek yok galibaİyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artık
Canım haftasonundandor cumaya kadar toparlarsın bence
Ekleyemedim birtürlü bi daha deniyim
Ay canım cekti iftarw bende hazırliyim bi detoks simdi mutfagı kırklayım bi yemek de var aksama cocuklar uyuyunca vakit benim ohh
Ay ne diyor anasının oglu acaba
Amann kız yoksa barışma şeysinde nokta atışı mı yaptınızTünaydın hanımlar...
Çok moralim bozuk regli olmadım ustunden çok zaman geçti kafayı yiyicem
utandirma beni giiiAmann kız yoksa barışma şeysinde nokta atışı mı yaptınız
Bozma moralini bir test alıp yap hemen.Belki de stres,hava değişimi vs gibi birşeydir.
Mantar da sorun yolçk canım,yiyebilirsin afiyet olsun şimdiden.haydın ben gider artık alışverış yapıp geleyım mantar sote yapsam olurmukı yagsız mantar yıyebılıyoz mu???
Öpüldünüz hatunlar,biraz spor sonra biraz iş güç yapıp dönerim
Hahahautandirma beni giii
2 gün daha bekleyeyim baktım bişey yok test alıp yaparım ama ben böyle bi duruma kesinlikle hazır değilim
Benim tuzum kuruutandirma beni giii
2 gün daha bekleyeyim baktım bişey yok test alıp yaparım ama ben böyle bi duruma kesinlikle hazır değilim
Hahaha
Gidecektim bak şimdi dur azıcık seni sorguya çekeyim
Kaç gün gecikti,hep çok düzenli mi olurdun?
Ayynı anası bu oglan hazır cevap :))23 nisan neşe doluyor insan
Karbonhidrat almayınca göbek içine içine kaçıyor,en iyisini yapıyorsun canım.
Yakında oturan bir arkadaşım var,oğlumla çok iyi anlaşırlar.Arkadaşım çok sık bize gelir ve yemekte çoğunlukla bizdedir.oğlum ona bi gün dedi ki senin evinde yemek yok galibaHep bizde yiyorsun diye ekledi Neyseki samimi arkadaşım oğlumu iyi biliyor da annesi öğretti sanmadı.
Bi gün babası yine şehir dışında.
anne baba ile kontes arkadaşım için gelmeyecekler mi dedi,baba şehir dışında gelemeyecek canım istersen kontesi çağırayım dedim amann anne boş ver anne oğul başbaşa harika vakitler geçirelim dedi
Bi arkadaşı çok zayıf ve sık sık hasta olur, gelmiş anne mete de hep hasta oluyor, abur cubur yiyor ya ondan oluyor dedi
Benim tuzum kuruKorunmıyoruz zaten tüplerim alındığı için korunmama da gerek yok canım Dertsiz tasasız zevüşüyom
Bence sende bişey yoktur.Spiral varmış zaten.son dönemlerde çok üzüldün,yeme düzenin,sporun değişti ya ondan olabilir.Çek anam çek 7 gün gecikti ve spiral olduğu için 20 günün uzerine çıkmazdı normalde
AhahahahaAllah iyiligiini versin emiii
Keşke bende dersuz tasasuz olsaydum
Bence sen de bişey yoktur.Spiral varmış,son dönemlerde çok üzüldün,yeme düzenin,sporun değişti ya ondan olabilir.
Bi ara ip atlamayın spiral yerinden düşer şehir efsanesi vardıSen yokken ip mip de atlamamışsındır
Ahahahaha
Boş yere kuruntu yapma canımBence bi test alıp yap hemen,için rahat eder kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?