Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok kız doyuyorum aslında bazen az kalmıs oluyor bu gece farketmemisim vaktin girdigini bir yudumcuk süt ictim allah kabuletsin artık

amin canım bakalım ben nasıl alıstırcam ramazana kendımı az kaldı.... oruc zamanı sahurda bırdaha hiç yemek yokmuş gibi yerdım bu sene nolcak bakalım

İyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artık

amannn koyuver gitsin boşver sen mutlu oldugun seyler ıcın mesgul et kendını... bende temızlık yapıcam yemek yapıcam alısverıse cıkıcam saat gelıo 1 e ama ben hala burda hahahaha

23 nisan neşe doluyor insan
Karbonhidrat almayınca göbek içine içine kaçıyor,en iyisini yapıyorsun canım.
Yakında oturan bir arkadaşım var,oğlumla çok iyi anlaşırlar.Arkadaşım çok sık bize gelir ve yemekte çoğunlukla bizdedir.oğlum ona bi gün dedi ki senin evinde yemek yok galibaHep bizde yiyorsun diye eklediNeyseki samimi arkadaşım oğlumu iyi biliyor da annesi öğretti sanmadı.
Bi gün babası yine şehir dışında.
anne baba ile kontes arkadaşım için gelmeyecekler mi dedi,baba şehir dışında gelemeyecek canım istersen kontesi çağırayım dedim amann anne boş ver anne oğul başbaşa harika vakitler geçirelim dedi
Bi arkadaşı çok zayıf ve sık sık hasta olur, gelmiş anne mete de hep hasta oluyor, abur cubur yiyor ya ondan oluyor dedi

haydın ben gider artık alışverış yapıp geleyım mantar sote yapsam olurmukı yagsız mantar yıyebılıyoz mu???

Amann kız yoksa barışma şeysinde nokta atışı mı yaptınız
Bozma moralini bir test alıp yap hemen.Belki de stres,hava değişimi vs gibi birşeydir.
utandirma beni giii

2 gün daha bekleyeyim baktım bişey yok test alıp yaparım ama ben böyle bi duruma kesinlikle hazır değilim

Ayynı anası bu oglan hazır cevap :))

Çek anam çek 7 gün gecikti ve spiral olduğu için 20 günün uzerine çıkmazdı normalde
Bence sende bişey yoktur.Spiral varmış zaten.son dönemlerde çok üzüldün,yeme düzenin,sporun değişti ya ondan olabilir.
Bi ara ip atlamayın spiral yerinden düşer şehir efsanesi vardıSen burada yokken ip mip de atlamamışsındır

Son düzenleme:

Aynen son 1 ayım çok stresli geçti inşallah bişey yoktur çünkü hazır değilim.

Evet yaa ne efsaneydi aha o günden beri ip atlamiyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…