Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
Akşam sigara böreğinin cezası olarak yoğurt
2800 su
800 bitki çayı

Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyor

Niye yaa neyi varmıs listenin seninnn bence iyi
Akşam sebze yemem gerekiyordu.Protein aldım.
5 de geldim eve Babanem evde yalnız olunca hemen onu doyurayım diye tavuk yaptım bende yedim.Yarında spora başlıycam diye yarının akşam yemeğini yaptım ondanda 1 köfte yedim çok oldu.

Allah kabul etsin.Menü güzel k.çekirdeği yerine çiğ badem yada çiğ fındık mı olsa diye düşündüm.Yeşil çay içiyor musun?

İnsanın kendşnş bilmesi ne guzel ben bilemşyrm bu kadar ayrıntımı kafama göre takılıyrm valla gerci senin diyet listen var
Allah kabul etsin.Menü güzel k.çekirdeği yerine çiğ badem yada çiğ fındık mı olsa diye düşündüm.Yeşil çay içiyor musun?
hiçbiri yok valla evde kabak cekirdegine de insan bi sarınca bırakamıyor da en azından zararlı bşreey yicegşmr diyorum ama bilemedim simdi bak yarın tutmicam zaten ilk defs veli olarak toplantoya katılcam

Ayyy ne güzel veli olmak.Heyecanlanıp ağlayanlar oluyor.
Benim diyet listemde vardı 1/2 sb tuzsuz k.çekirdeği sende sınır koy bence.

Cok guxel bence afiyet olsun canim

Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyor

boşver o sana onları soyledıkce sen ıcındekı guce ınancaksın ve ona zamanı gelınce bu lafları tek tek yutturcaksın... senın gıbı bır kadına sahıp oldugu ıcın sukredıcek... ınsanların zayıf noktalarıyla konusmak yaralamak coook kolay ama destek olmak zor olanı boşver sen emın adımlarınla yuru yolunda bız hep yanındayız... oyle dik kendınden emın durucaksın kı sana her baktıgında dedıklerınden pişamn olucak... sen sadece ona sadece sunu hıssettır... KİLO VERMEYI ONCE KENDIM SONRADA ÇOCUGUM ICIN YAPIYORUM... !!! o esıne tokat gıbı bır cvp olur kuzum duam senınle yapacaksın

SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta rafadan + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 3 sıyah zeytın + azar azar beyaz peynır - otlu peynir-örgü peynır + 1 fıncan sallama çay + bi tutam acı tere

ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi

ÖĞLEN: 1 Armut + 3 yk yoğurt + ½ çay kasıgı tarcın

ARA: 1 fincan beyaz çay + 4 çiğ badem + 4 çiğ fındık

AKSAM: yarım kase tavuk çorba + 1 çorba kase tavuk sote (ne saçma menü oldu bu yaaa davuk davuk )

SON ARA: 2 bardak çay – 1 bardak da soda içeceğim nasipse

toplamda 3 lt su

çiğdem de spora başlar
2x15 dklık 1 mile leslie
15 dk eliptik bisiklet toplam 45 dk

Senin adına çok sevindim canımm
Edinmek istediğin tevrübeyi edinirken bir yandab da kilo kontrolünü sağlıyorsun ya kocaman helal olsun canım sana
Arayı çok açma ,beklerim her zaman

Harikasın yine huzurcummm
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
Akşam sigara böreğinin cezası olarak yoğurt
2800 su
800 bitki çayı
Sigara böreği mi o Sucuklu yumurta güzel ama börek işi bozmuş canım.Cezası sadece yoğurt olamaz,olmamalı en azından
500 ip atlamaya ne dersin canım Atlayıp bi etiketleyiver be canım

Bak verdin cezayı, arttiramazsin, ben 1000 yapacaktım zaten, neyse ucuz yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…