- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Sagol balım cumlemizinkini profilinde ne guzel bşr sayı yazıyor öyle :)0Allah kabul etsin canım orucunu
Akşam sebze yemem gerekiyordu.Protein aldım.Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyor
Niye yaa neyi varmıs listenin seninnn bence iyi
Allah kabul etsin.Menü güzel k.çekirdeği yerine çiğ badem yada çiğ fındık mı olsa diye düşündüm.Yeşil çay içiyor musun?Menümü yazayım gencler iftara az kaldı iftardan snra mayısırım
Sahur
2 yumurtadan korlu onlet
Domates salatalık
5 zeytin
Tarcınlı süt
İftar
4 ymk kasıgı erli nohut
2 ymk kasıgı ypgutlı semizotu
Bol salata
21.00
1 avuc kabak cekşrdegi yemegi planlıyorum
Sigara böreği ve sucuklu yumurtayla diyet dışı güzel bi kahvaltı olmuş afiyet olsun.Akşam yoğurtla umarım dengelenir.Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
Akşam sigara böreğinin cezası olarak yoğurt
2800 su
800 bitki çayı
İnsanın kendşnş bilmesi ne guzel ben bilemşyrm bu kadar ayrıntımı kafama göre takılıyrm valla gerci senin diyet listen varAkşam sebze yemem gerekiyordu.Protein aldım.
5 de geldim eve Babanem evde yalnız olunca hemen onu doyurayım diye tavuk yaptım bende yedim.Yarında spora başlıycam diye yarının akşam yemeğini yaptım ondanda 1 köfte yedim çok oldu.
hiçbiri yok valla evde kabak cekirdegine de insan bi sarınca bırakamıyor da en azından zararlı bşreey yicegşmr diyorum ama bilemedim simdi bak yarın tutmicam zaten ilk defs veli olarak toplantoya katılcamAllah kabul etsin.Menü güzel k.çekirdeği yerine çiğ badem yada çiğ fındık mı olsa diye düşündüm.Yeşil çay içiyor musun?
Ayyy ne güzel veli olmak.Heyecanlanıp ağlayanlar oluyor.İnsanın kendşnş bilmesi ne guzel ben bilemşyrm bu kadar ayrıntımı kafama göre takılıyrm valla gerci senin diyet listen var
hiçbiri yok valla evde kabak cekirdegine de insan bi sarınca bırakamıyor da en azından zararlı bşreey yicegşmr diyorum ama bilemedim simdi bak yarın tutmicam zaten ilk defs veli olarak toplantoya katılcam
Sagol balım cumlemizinkini profilinde ne guzel bşr sayı yazıyor öyle :)0
Bugün listem saçma oldu bence olmadı
Aç karnına limonlu su
Sabah (8.10)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
1/2 domates ve salatalık
1 dlm ekmek
Öğlen (12.20)
6 yk tavuk yemeği
Domates ve salatalık
Ara (16.00)
Sade Türk Kahvesi
Akşam (17.50)
Tavuk
1 köfte
2 çeri domates
1 b.dlm ekmek
Ara (20.00)
1/2 sb kefir
Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 b.çb tarçınlı çay
8130 adım.@esperenzaa ve @fattylamb94
Klasik erkek modu benim eşim de ikide bir yaa resmen eskiden su kadardın simdi su kadarsın deyip eski beni hatırlatıp dıruyor
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
2800 su
800 bitki çayı
Fabrikasyon olmayan sucuktan zarar gelmez adaşımsucuk mu yedın abowwww adaşım nettın sen fermente serbestmı dıyetınde
Sucuklu yumurta yiyebilirsiniz arkadaşlar, ondan zarar gelmezSigara böreği ve sucuklu yumurtayla diyet dışı güzel bi kahvaltı olmuş afiyet olsun.Akşam yoğurtla umarım dengelenir.
Senin adına çok sevindim canımmDoğru söylüyorsun canım. Şimdi gençken bu fırsatı kaçırmamam gerekiyordu. İlerde evlensem çoluk çocuğa karışsam gidemezdim.
Yediklerime dikkat ediyorum tatlım. Burda o konuda sıkıntı yaşamıyorum. Sporumu gün içerisinde yapıyorum sayılır. Ama akşamları direnç hareketleri yapmaya çalışıyorum yine de.
Harikasın yine huzurcummmMenümü yazayım gencler iftara az kaldı iftardan snra mayısırım
Sahur
2 yumurtadan korlu onlet
Domates salatalık
5 zeytin
Tarcınlı süt
İftar
4 ymk kasıgı erli nohut
2 ymk kasıgı ypgutlı semizotu
Bol salata
21.00
1 avuc kabak cekşrdegi yemegi planlıyorum
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği
Peynir
2800 su
800 bitki çayı
Bak verdin cezayı, arttiramazsin, ben 1000 yapacaktım zaten, neyse ucuz yırttımHarikasın yine huzurcummm
Sigara böreği mi o Sucuklu yumurta güzel ama börek işi bozmuş canım.Cezası sadece yoğurt olamaz,olmamalı en azından
500 ip atlamaya ne dersin canımAtlayıp bi etiketleyiver be canım
Yine vicdanımın kurbanı oldumBak verdin cezayı, arttiramazsin, ben 1000 yapacaktım zaten, neyse ucuz yırttım
Karatay çok güzel sen de gelsenesucuk mu yedın abowwww adaşım nettın sen fermente serbestmı dıyetınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?