Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen son 1 ayım çok stresli geçti inşallah bişey yoktur çünkü hazır değilim.

Evet yaa ne efsaneydi aha o günden beri ip atlamiyorum korkudan
Yoktur canım,çok takma kafana test yap acilen ve burayı çok ihmal etme.
Kilo bildirimi ve menü bildirimine başla canım.Kontrolü ufak ufak eline almış olursun.
Elifin konşusu ip atlama kariyerimizi bitirmişti
Pis gısgannç gomşu yaktı bizi

İnşallah canım. Yarına kadar beklerim olsa çıkar alır yaparım..

sporumu yapayım menuyle birlikte paylaşırım artık yeter bana.

Hemide nasıl bitirdi halbuki ip atlama bana çok iyi geliyordu bundan Kaç yıl önce iple baya kilo vermistim. Elim o komşuya yetisseydi gider saçından başında yolarim vallahi

Tekrar başlarsın canım,hiçbir şeyin sonu değil.Önemli olan moralinin düzelmiş olması.
Haydi spora o zaman
Görüşürüz canımm.

Tekrar başlarsın canım,hiçbir şeyin sonu değil.Önemli olan moralinin düzelmiş olması.
Haydi spora o zaman
Görüşürüz canımm.

Çok iyisin çok sağol canım tam motivecisin..♡♡♡♡

Görüşürüz canımm

Anladım canım,yarın alırsın artık hatta almaya gidecekken regl olursun ohh miss

Ay hadi inşallah olurumm

Anamm bu çocuk nerden biliyo bu lafları kız
haydın ben gider artık alışverış yapıp geleyım mantar sote yapsam olurmukı yagsız mantar yıyebılıyoz mu???
Mantar protein kaynağı bol bol yi
utandirma beni giii

2 gün daha bekleyeyim baktım bişey yok test alıp yaparım ama ben böyle bi duruma kesinlikle hazır değilim
Kızz bebiş mi geliyo yoksa

Tamam kuzum Sağol muck yaptin mi spor
Yok kız işteyim koltuğumun arkası bozuk mekik aleti gibi yaslanınca aşağı kadar iniyo kimse yokken onla oynuyorum sayılır mı spordan

Allahım zoruna gitmesin ama 2tanem var şimdilik hazır değilim Rabbim olmayanlara versin inşallah
Daha küçücüksün miniciksin yapma zaten bebiş şaka yapıyorum bence hamile değilsindir spiral var sonuçta kolay kolay olmaz heralde

Aynen 3cuyu yapmaya yaşım kucuk

Spiralle olma ihtimali çok düşük ama sonuçta kucukte olsa ihtimal var.
İnsallah bişey yoktur zaten eşimle olan sorunun stresini yeni yeni atmisken şimdide bu

Cuma diyetim bitti, 2300 vermiştim dört günde. Ctesi Halfeti'de çok cozuttum. 300 geri aldım, 2kilosu gitti yani. Bence çok iyi o yememe rağmen.
Bu arada en son 62.3 yazmışım, o da yanlış 62.7 olacak

Canım 3 gibi çıkcam işten ve cumartesi günü gittiğim spor salonuna yazılacağım.Sadece aletlerle çalışacağım inşallah

Çok iyisin çok sağol canım tam motivecisin..♡♡♡♡

Görüşürüz canımm

Ay hadi inşallah olurumm
Sağol tatlım Birbirimizi motive ederek daha ince ve sağlıklı olcağız canım,buradan uzaklaşma yeter ki.
Seni zaman zaman övgü ile,zaman zaman sövgü ile hatta tehditle motive ederiz kuzum merak etme sen
Anamm bu çocuk nerden biliyo bu lafları kız

Mantar protein kaynağı bol bol yi

Kızz bebiş mi geliyo yoksa
Valla nereden bildiği konusunda hiçbir fikrim yok
HahahaBirden bire bu kadar çok spor yapma kuzum,vücunu yorma.Yavaş yavaş arttır

Cuma diyetim bitti, 2300 vermiştim dört günde. Ctesi Halfeti'de çok cozuttum. 300 geri aldım, 2kilosu gitti yani. Bence çok iyi o yememe rağmen.
Bu arada en son 62.3 yazmışım, o da yanlış 62.7 olacak
Halfetide olan,halfetide kalsın diyelim
İyi toparlamışsın yine de.Bu bile büyük başarı.
62.7’den sonra bi gramı kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…