- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yoktur canım,çok takma kafana test yap acilen ve burayı çok ihmal etme.Aynen son 1 ayım çok stresli geçti inşallah bişey yoktur çünkü hazır değilim.
Evet yaa ne efsaneydi aha o günden beri ip atlamiyorum korkudan
Git eczaneye al bi test canım için içini yemesindense emin olursun.Belirsizlik çok kötüdür.Ahanda böyle içime en kocamanından kurt düştü
Yoktur canım,çok takma kafana test yap acilen ve burayı çok ihmal etme.
Kilo bildirimi ve menü bildirimine başla canım.Kontrolü ufak ufak eline almış olursun.
Elifin konşusu ip atlama kariyerimizi bitirmişti
Pis gısgannç gomşu yaktı bizi
Git eczaneye al bi test canım için içini yemesindense emin olursun.Belirsizlik çok kötüdür.
Tekrar başlarsın canım,hiçbir şeyin sonu değil.Önemli olan moralinin düzelmiş olması.İnşallah canım. Yarına kadar beklerim olsa çıkar alır yaparım..
sporumu yapayım menuyle birlikte paylaşırım artık yeter bana.
Hemide nasıl bitirdi halbuki ip atlama bana çok iyi geliyordu bundan Kaç yıl önce iple baya kilo vermistim. Elim o komşuya yetisseydi gider saçından başında yolarim vallahi
Anladım canım,yarın alırsın artık hatta almaya gidecekken regl olursun ohh missşehir merkezinden uzağım bugün çıkamam
Çünkü çocukları hazırla kendimi hazirlim servis vs derken akşam olur yarına bırakayım en iyisi
Tekrar başlarsın canım,hiçbir şeyin sonu değil.Önemli olan moralinin düzelmiş olması.
Haydi spora o zaman
Görüşürüz canımm.
Anladım canım,yarın alırsın artık hatta almaya gidecekken regl olursun ohh miss
Anamm bu çocuk nerden biliyo bu lafları kız23 nisan neşe doluyor insan
Karbonhidrat almayınca göbek içine içine kaçıyor,en iyisini yapıyorsun canım.
Yakında oturan bir arkadaşım var,oğlumla çok iyi anlaşırlar.Arkadaşım çok sık bize gelir ve yemekte çoğunlukla bizdedir.oğlum ona bi gün dedi ki senin evinde yemek yok galibaHep bizde yiyorsun diye ekledi Neyseki samimi arkadaşım oğlumu iyi biliyor da annesi öğretti sanmadı.
Bi gün babası yine şehir dışında.
anne baba ile kontes arkadaşım için gelmeyecekler mi dedi,baba şehir dışında gelemeyecek canım istersen kontesi çağırayım dedim amann anne boş ver anne oğul başbaşa harika vakitler geçirelim dedi
Bi arkadaşı çok zayıf ve sık sık hasta olur, gelmiş anne mete de hep hasta oluyor, abur cubur yiyor ya ondan oluyor dedi
Mantar protein kaynağı bol bol yihaydın ben gider artık alışverış yapıp geleyım mantar sote yapsam olurmukı yagsız mantar yıyebılıyoz mu???
Kızz bebiş mi geliyo yoksautandirma beni giii
2 gün daha bekleyeyim baktım bişey yok test alıp yaparım ama ben böyle bi duruma kesinlikle hazır değilim
Mantar da sorun yolçk canım,yiyebilirsin afiyet olsun şimdiden.
Mantar protein kaynağı bol bol yi
Kızz bebiş mi geliyo yoksa
Yok kız işteyim koltuğumun arkası bozuk mekik aleti gibi yaslanınca aşağı kadar iniyo kimse yokken onla oynuyorum sayılır mı spordanTamam kuzum Sağol muck yaptin mi spor
Daha küçücüksün miniciksin yapma zaten bebiş şaka yapıyorum bence hamile değilsindir spiral var sonuçta kolay kolay olmaz heraldeAllahım zoruna gitmesin ama 2tanem var şimdilik hazır değilim Rabbim olmayanlara versin inşallah
Yok kız işteyim koltuğumun arkası bozuk mekik aleti gibi yaslanınca aşağı kadar iniyo kimse yokken onla oynuyorum sayılır mı spordan
Daha küçücüksün miniciksin yapma zaten bebiş şaka yapıyorum bence hamile değilsindir spiral var sonuçta kolay kolay olmaz heralde
Ne kusuru canım.Hafta sonu çoğumuza bi haller oluyor zaten.
Sen en zorları başarıyorsun ama kolay olanda tökezliyorsun.( isveç,sıvı beslenme diyeti vs gibi şeyleri asla yapamam ben, ama sen yapabiliyorsun sonra da freni boşalmış kamyon gibi oluyorsun sanırım)
Keşke istikrarlı bir şekilde sağlıklı menülerle ilerlesen hem kendini heder etmez hem de daha kalıcı kilolar verirsin canım.
Kız o kadar spor yaptığına göre halfeti gezisinde sen koskoca halfetiyi yedin geldin diye tahmin ediyorum.
O kendini parçalarcasına yaptığın spor,yediklerinin diyeti ve sen onu ödedin değil mi
Canım 3 gibi çıkcam işten ve cumartesi günü gittiğim spor salonuna yazılacağım.Sadece aletlerle çalışacağım inşallahSpor,diyet yada herhangi bir konuda ben karar verene kadar sallarım,ama başladım mı da tam yaparım .Karar verip uygulamaya başladıktan sonra peşini bırakmam.Daha önce de demişimdir ,inatçı ve istediğim olana kadar totoyu parçalayan biriyim
Tamam canım seni bu cumaya kadar spor konusunda özgür bırakıyorum.Vizeler hayırlısı ile bitsin öyle görüşeceğiz seninle
Menü paylaşmamak gibi bi lüksün yok
Günaydın
Maşallah tatlım ,iyi gidiyorsun ama tek eksiğin biliyorsun ki spor.Acilen spora başla kuzum.Bir başlasan devamı gelecek.
adaşıma kocaman alkışşş helal olsun kız
Teşekkürler kızlarAdaşın şahane spor yapmış valla kocaman alkışı hakediyor
Aşkolsun, iste hepsi senin olsun
Yok kız işteyim koltuğumun arkası bozuk mekik aleti gibi yaslanınca aşağı kadar iniyo kimse yokken onla oynuyorum sayılır mı spordan
Teşekkürler kızlar
Aşkolsun, iste hepsi senin olsun
Sağol tatlımÇok iyisin çok sağol canım tam motivecisin..♡♡♡♡
Görüşürüz canımm
Ay hadi inşallah olurumm
Valla nereden bildiği konusunda hiçbir fikrim yokAnamm bu çocuk nerden biliyo bu lafları kız
Mantar protein kaynağı bol bol yi
Kızz bebiş mi geliyo yoksa
HahahaYok kız işteyim koltuğumun arkası bozuk mekik aleti gibi yaslanınca aşağı kadar iniyo kimse yokken onla oynuyorum sayılır mı spordan
Daha küçücüksün miniciksin yapma zaten bebiş şaka yapıyorum bence hamile değilsindir spiral var sonuçta kolay kolay olmaz heralde
Halfetide olan,halfetide kalsın diyelim
Cuma diyetim bitti, 2300 vermiştim dört günde. Ctesi Halfeti'de çok cozuttum. 300 geri aldım, 2kilosu gitti yani. Bence çok iyi o yememe rağmen.
Bu arada en son 62.3 yazmışım, o da yanlış 62.7 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?