Üç hafta sonraya sakla, unutma emiYine vicdanımın kurbanı oldum
O alacağım olan 500’ü ben bi şekilde sonra tahsil ederimYine düşersin elime Hafta sonu bi gezine bakar bu iş Çıkın çıkın gezin anacım
Ohhh hem de ne doymak, bitmiyor bileKaratay çok güzel sen de gelseneEv yapımı sucuk,bol tereyağlı zeytinyağlı serbest.Doyana kadar yiyorsun üstelik.
Bu sporlar bi harika dostum da menü paylaştın mı? Ben görmediysem özür dilerimesperenzaa
6000 evde yürüyüş 90 p
550 ip 110p
60 sn plank 20 p
100 bölgesel 60 p
Toplam 280p
2 lt su tamamdır
Çok pis hafızam vardır,yazdım bi kenaraÜç hafta sonraya sakla, unutma emi
500 dediğin nedir ki guzum
Karataya yıllarca uzak durduğum için pişmanımOhhh hem de ne doymak, bitmiyor bile
Hayır kuzum şimdi de onun için gelmiştim tam.Bu sporlar bi harika dostum da menü paylaştın mı? Ben görmediysem özür dilerim
Wuhuuuuu ,çiğdemin rüzgarından üşümeye başladımSABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta rafadan + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 3 sıyah zeytın + azar azar beyaz peynır - otlu peynir-örgü peynır + 1 fıncan sallama çay + bi tutam acı tere
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 Armut + 3 yk yoğurt + ½ çay kasıgı tarcın
ARA: 1 fincan beyaz çay + 4 çiğ badem + 4 çiğ fındık
AKSAM: yarım kase tavuk çorba + 1 çorba kase tavuk sote (ne saçma menü oldu bu yaaa davuk davuk )
SON ARA: 2 bardak çay – 1 bardak da soda içeceğim nasipse
toplamda 3 lt su
çiğdem de spora başlar
2x15 dklık 1 mile leslie
15 dk eliptik bisiklet toplam 45 dk
Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun.Hayır kuzum şimdi de onun için gelmiştim tam.
Sabah 09:30
Yoğurt 1 kivi
15:00 kefir
16:00
Peynirli 1 yumurtalı omlet
10 kadar zeytin
2 dlm ekmek
Ev yapımı pastırma
Amma velakin akşam oğlan dışarı çıktı babasıyla. Anne sana sürprizim var deri. Dondurma getirmiş, yemeyim ben dedim hayır birlikte yicez dedi. Dayanamadım yedim, kıyamadım.
1 dondurma
Cezama razıyım hakime hanım
Canım karatay inan çok doyurucu ve kolay ve şayet alışabilirsen çok iyi kilo gidiyor ve aç kalmıyorsun.Ben 45 gün oldu çok memnunum keşke daha önceden başlasaymışım diyorum.Karatay bir de ben mi denesem olur mu yapabilir miyim acaba
Ayy çok sevindim ya. Oğlum üzülürüm der hemen kıyamam. Cumaya toparlıcam benMenün çok güzelmiş canım afiyet olsun.
Hem kaçamağının diğerlerine nazaran sevimli olması hem de oğlununa kıyamamış olmana binaen 250 ip cezası canım
Kitabını aldın mı senCanım karatay inan çok doyurucu ve kolay ve şayet alışabilirsen çok iyi kilo gidiyor ve aç kalmıyorsun.Ben 45 gün oldu çok memnunum keşke daha önceden başlasaymışım diyorum.
Bir hafta bir dene istersen ,bir sıkıntı olmazsa devam edersin canım.
He işte fermente mi diye sordum ya afiyet olsun adasim muckkkFabrikasyon olmayan sucuktan zarar gelmez adaşım
Canım almadım ama benim abim doktor onlar ailece yıllardır karataycıdırlar, abim 2-3 yıl önce çok ısrar etmişti direnmiştim.Abimlere gittiğimde az biraz okudum,abim liste vermişti hatta ,sonra epey internetten araştırıp karatayın esprisini kaptım diyelim.Kitabını aldın mı sen
Karatay çok güzel sen de gelseneEv yapımı sucuk,bol tereyağlı zeytinyağlı serbest.Doyana kadar yiyorsun üstelik.
İyi geceler bebiş yat uyu dinlen yarına seni sorguya çekerim artıkKızlar uzun zamandır ilk defa bòyle uyuyorum yemekten sonra hemen yattım şimdi uykum bölünmesin tekrar uyucam yarın menümü paylaşırımesperenzaa öpüyorum hepinizi iyi geceler
Wuhuuuuu ,çiğdemin rüzgarından üşümeye başladım
Menü de spor da harika kuzum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/karatay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.446690/Inceleyim su karatayi ya internette varmi detayli anlatım yoksa kitap sartmi kuşum
Menü paylaşsan olmaz mı o listeyi YaniCanım almadım ama benim abim doktor onlar ailece yıllardır karataycıdırlar, abim 2-3 yıl önce çok ısrar etmişti direnmiştim.Abimlere gittiğimde az biraz okudum,abim liste vermişti hatta ,sonra epey internetten araştırıp karatayın esprisini kaptım diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?