Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu sporlar bi harika dostum da menü paylaştın mı? Ben görmediysem özür dilerim
Hayır kuzum şimdi de onun için gelmiştim tam.
Sabah 09:30
Yoğurt 1 kivi

15:00 kefir

16:00
Peynirli 1 yumurtalı omlet
10 kadar zeytin
2 dlm ekmek
Ev yapımı pastırma

Amma velakin akşam oğlan dışarı çıktı babasıyla. Anne sana sürprizim var deri. Dondurma getirmiş, yemeyim ben dedim hayır birlikte yicez dedi. Dayanamadım yedim, kıyamadım.

1 dondurma
Cezama razıyım hakime hanım

Wuhuuuuu ,çiğdemin rüzgarından üşümeye başladım
Menü de spor da harika kuzum.

Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun.
Hem kaçamağının diğerlerine nazaran sevimli olması hem de oğlununa kıyamamış olmana binaen 250 ip cezası canım

Karatay bir de ben mi denesem olur mu yapabilir miyim acaba
Canım karatay inan çok doyurucu ve kolay ve şayet alışabilirsen çok iyi kilo gidiyor ve aç kalmıyorsun.Ben 45 gün oldu çok memnunum keşke daha önceden başlasaymışım diyorum.
Bir hafta bir dene istersen ,bir sıkıntı olmazsa devam edersin canım.

Kitabını aldın mı sen

Menüm
09:00 Limonlu su
09:30 Bol kıymalı,bol acılı iki sahanda yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,ıhlamur
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Büyük bardak ayrab
17:00 Yeşil çay
19:00 kıymalı kapuska,yoğurt ve salata bol bol
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor:3 mil leslie,
45 dk tempolu yürüyüş
100 ip atlama
200 vücut döndürme
5x20 squat
10 dk koşu
Hesaplamayı sonra yaparım artık

Kızlar uzun zamandır ilk defa bòyle uyuyorum yemekten sonra hemen yattım şimdi uykum bölünmesin tekrar uyucam yarın menümü paylaşırım esperenzaa öpüyorum hepinizi iyi geceler

Kitabını aldın mı sen
Canım almadım ama benim abim doktor onlar ailece yıllardır karataycıdırlar, abim 2-3 yıl önce çok ısrar etmişti direnmiştim.Abimlere gittiğimde az biraz okudum,abim liste vermişti hatta ,sonra epey internetten araştırıp karatayın esprisini kaptım diyelim.

Menü paylaşsan olmaz mı o listeyi Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…