Ohhh hem de ne doymak, bitmiyor bile
Canımmm gerçekten sana ve azmine maşallahWuhuuuuu isitirim ben kuzummm teşekkür ederim dogruysa ne mutlu bana muckkk
Teşekkürler canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/karatay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.446690/
Buranın ilk sayfası epey aydınlatıcı aslında.
Bildiğim kadarı ile ben de yardımcı olurum canım.
Menüm
09:00 Limonlu su
09:30 Bol kıymalı,bol acılı iki sahanda yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,ıhlamur
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Büyük bardak ayrab
17:00 Yeşil çay
19:00 kıymalı kapuska,yoğurt ve salata bol bol
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor:3 mil leslie,
45 dk tempolu yürüyüş
100 ip atlama
200 vücut döndürme
5x20 squat
10 dk koşu
Hesaplamayı sonra yaparım artık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/karatay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.446690/
Buranın ilk sayfası epey aydınlatıcı aslında.
Bildiğim kadarı ile ben de yardımcı olurum canım.
Olur canım dur bakayım abimin attığım fi tarihinde bi mail vardı,bulursan onu atarım.Menü paylaşsan olmaz mı o listeyi Yani
Canımmm gerçekten sana ve azmine maşallah
Sen o beş taşı çok yakında takarsın parmağına ,
Olur canım dur bakayım abimin attığım fi tarihinde bi mail vardı,bulursan onu atarım.
Şeker,hertürlü unlu ve işlenmiş mamuller yasak,pirinç, patates,bezelye,havuç(pişmişi),
Bu yasaklar dışındakiler de ölçü olmadan doyana kadar serbest.Doğal tereyağı ve soğuk sıkım zeytinyağı bol bol kullanılabilir,günde 1 çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş serbest,
Öğünler arası minimum 5 saat olmalı ki,leptin hormonu çalışsın.en iyi şekilde zayıflatanı iki öğün yapmak ama çok zorlanırsan üç de olur.
Ara öğün yok.sakız dahil çiğnemeli faaliyet öğünler haricinde yok.
Bol ayran,kefir,bir kahve,bitki çayı serbest.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik:)
Hahaha canım ,en yakın zamanda inşallahKendime yuzugu kocama da fiyat etiketi takacamhahahahha
Hepimize maşallah tatlim
DİYET LİSTESİ
KAHVALTI: YUMURTA 1 VEYA 2 ADET(TEREYAĞINDA VEYAHAŞLAMA),PEYNİR AVUÇ İÇİ KADAR, ZEYTİN(15 ADETE KADAR),
EV SUCUK ‘U,PASTIRMA,KAYMAK,YOĞURT, DOMATES VE SALATALIK(İSTENİLDİĞİ KADAR) EKMEK YERİNE CEVİZ,FINDIK BADEM YENECEK
ÖĞLE: ÇORBA(TARHANA, MERCİMEK ),MENEMEN, CEVİZ,BADEM, FISTIK ,FINDIK (1 AVUÇ KADAR) VEYA YOĞURT 1PORSİYON ET VEYA TAVUK VEYA BALIK SALATA İSTENİLDİĞİ KADAR
AKŞAM: 1 PORSİYON ET VEYA TAVUK VEYA BALIK YADA BARBUNYA, KURUFASULYE, BÖRÜLCE, YOĞURT, İSTENİLDİĞİ KADAR SALATA
YENMEYECEKLER VE İÇİLMEYECEKLER:
HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEKLER (KOLA ,FANTA,GAZOZ,MEYVELİ SADA, DİET KOLA BUZLU ÇAY)EKMEK,PATATES,MAKARNA,PİRİNÇ HER TÜRLÜ FABRİKA YAĞI, MAYONEZ,KETCAP, TATLILAR(BÜTÜN UNLU MAMULLER)ŞEKER VE ŞEKERLİ GIDALAR
YAĞLAR:YAĞ OLARAK YEMEKLERDE SADECE KÖY TEREYAĞI VE SIZMA KÖY ZEYTİNYAĞI KULLANILACAK.
SPOR: HER GÜN MİNUMUM 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ NORMAL YÜRÜYÜŞ HIZINDA,VEYA YÜZME VEYA BAŞKA BİR SPORLAR
Emeğine sağlık canım. Yarın bi güzel okuyup denicem ben bunu yaDİYET LİSTESİ
KAHVALTI: YUMURTA 1 VEYA 2 ADET(TEREYAĞINDA VEYAHAŞLAMA),PEYNİR AVUÇ İÇİ KADAR, ZEYTİN(15 ADETE KADAR),
EV SUCUK ‘U,PASTIRMA,KAYMAK,YOĞURT, DOMATES VE SALATALIK(İSTENİLDİĞİ KADAR) EKMEK YERİNE CEVİZ,FINDIK BADEM YENECEK
ÖĞLE: ÇORBA(TARHANA, MERCİMEK ),MENEMEN, CEVİZ,BADEM, FISTIK ,FINDIK (1 AVUÇ KADAR) VEYA YOĞURT 1PORSİYON ET VEYA TAVUK VEYA BALIK SALATA İSTENİLDİĞİ KADAR
AKŞAM: 1 PORSİYON ET VEYA TAVUK VEYA BALIK YADA BARBUNYA, KURUFASULYE, BÖRÜLCE, YOĞURT, İSTENİLDİĞİ KADAR SALATA
YENMEYECEKLER VE İÇİLMEYECEKLER:
HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEKLER (KOLA ,FANTA,GAZOZ,MEYVELİ SADA, DİET KOLA BUZLU ÇAY)EKMEK,PATATES,MAKARNA,PİRİNÇ HER TÜRLÜ FABRİKA YAĞI, MAYONEZ,KETCAP, TATLILAR(BÜTÜN UNLU MAMULLER)ŞEKER VE ŞEKERLİ GIDALAR
YAĞLAR:YAĞ OLARAK YEMEKLERDE SADECE KÖY TEREYAĞI VE SIZMA KÖY ZEYTİNYAĞI KULLANILACAK.
SPOR: HER GÜN MİNUMUM 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ NORMAL YÜRÜYÜŞ HIZINDA,VEYA YÜZME VEYA BAŞKA BİR SPORLAR
Yapabilirsin, en rahat diyetKaratay bir de ben mi denesem olur mu yapabilir miyim acaba
Püf noktaları için, kitap şart canım. Bende iki kitabı var. Kitabi okuyana kadar yardımcı olurumInceleyim su karatayi ya internette varmi detayli anlatım yoksa kitap sartmi kuşum
Aslında liste diye bişey yok, örnek menü paylaşmıştır. İzinlilerde kısıtlama yok. Doyana kadar yeMenü paylaşsan olmaz mı o listeyi Yani
Canım karatayda zorlanıyorsanız üç öğün yapılabilir diyor,abim o zamanlar benim üç öğün yapamayacağımı bildiği için böyle hazırladı listeyi.İki öğün tabi ki daha iyi olanı.Ee 3 öğün mu yiyecegiz sanki sizin 2 gibi listelerde
3 öğün hamilelere ve çok erken kahvaltı edenlere oneriliyor. Yeni başlayanlar zoelanirsa 2.5 öğün yapabilir ama kilo verme yavaşlar.Canım karatayda zorlanıyorsanız üç öğün yapılabilir diyor,abim o zamanlar benim üç öğün yapamayacağımı bildiği için böyle hazırladı listeyi.İki öğün tabi ki daha iyi olanı.
Canım öğünler arası ne kadar uzun olursa,leptin denilen zayıflamayı sağlayan hormon daha güzel çalışıyor.Leptin yemekten 4 saat kadar sonra salgılanıyor ki kararatay da öğünler arası minimum 5 saat olsun diyor.Ya ben zaten öğlen keyfi yiyorum acliktan degil hani calissin migde bos kalmasın diye az ye sık ye modu dogru diyorlar ya aslinda hic benlik degil kg verim diye yapmaya calisiyorum... vallahi bulursan harika olur duacinim
Püf noktaları için, kitap şart canım. Bende iki kitabı var. Kitabi okuyana kadar yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?