Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

onda sıkıntı yok ben yaparım 2 ogun... zaten ramazanda yaklaşıyor ona da on hazırlık olur ıyı olur ınsallah okuyayım sart oldu tatlım bu canan

tatlım valla mantıklı evet ufak bebısle boyuna bırsey hazırlamak yemek sıkıntı oluyor tam bana göre gıbı geldı ya 2 ogun olması bu gece ıyıce bı okuyayım arastırayım bakayım nedır detayları notlar alayım ornek menu felan ıllakı vardır nette artık eksısı dogrusu cumaya kadar denıycem baktım yapıyorum sonucda verıyor devam ederım allahın ıznı ıle

onda sıkıntı yok ben yaparım 2 ogun... zaten ramazanda yaklaşıyor ona da on hazırlık olur ıyı olur ınsallah okuyayım sart oldu tatlım bu canan
Oku canım çok rahat yaparsın,doya doya yersin ve bol bol kilo verirsin
Ben aralarda büyük bardak ayran, kahve, bitki çayı içiyorım açlığım olmuyor.
Yasaklıları hiç yemeyeceksin,serbest olanlarda doyana kadar iki öğün yiyeceksin tüm olay burada.

akşam saat kaca kadar yemek gerekıyor ıdeal saat nedır pekı ? çok sordum ama acayıp merak sardım

Araştır canım,aklına yatarsa dene ki gerçekten tamı tamına uyanlar çok çok iyi kilo veriyor.
Tatlı sevmiyorsun,iki öğün yapmayı seviyorsun,unlu gıdalar ile işlenmiş ürünleri çıkardın mı tamam.Sen zaten ekmek yemiyorsun hiç.

akşam saat kaca kadar yemek gerekıyor ıdeal saat nedır pekı ? çok sordum ama acayıp merak sardım
En geç akşam 8’de yemek yenmeli canım.Daha erken yersen tabi sabaha kadar miden aç olacağımiçin leptin hormonu daha çok salgılanır daha iyi kilo gider canım.
Yatana kadar kefir,ayran vs gibi şeyleri içebilirsin.

yemıyorum sadece kahvaltıda galeta yıyorum onuda tutsun karnımı dıye ıstesem yemem zorlarım alışırım yanı koymaz bana .. tatlı sevmem aram yok aburcuburdan da kendımı tıksındırdım.. deneyecegım ya bakalım nolcak heheeh pekı kılo kaybı nasıl oluyor haftada felan bılıyon mu

eşim gec gelmeye başladı da 8 ı buluyo gecıyor saat o sen ye bekleme dıyo ama oda olmuyor ondan sordum saat nasıl olmalı dıye

Aslında ekmek,galeta gibi unlu gıdalar uzun süre tok tutmuyor.Geçici bir tokluk veriyor sonra acıktırıyor.Yumurta,çiğ kuru yemiş çok daha iyi tok tutuyor:)Hatta günde 8 yumurtaya kadar izin var ,ben maksimum 3 yumurta yedim bir günde.
Lorlu,kıymalı,soğanlı,ıspanaklı bol yeşillikli omletler dene .değişiklik yap sıkılmazsın yani.
Hep haşlanmış yumurta yada aynı türden sahanda yumurta sıkabilir ama değişik olunca sıkılmıyor insan.

N NGY özledim seni nerelerdesin?
Sanırım taşındın evine ama artık dön buralara
Canim tasindim tasinmasinada dogalgazimi hala acmadilar evde duramiuoruz coluk cocukla cok.soguk iki uc gune hallolur dediler yogunlugu tuttu bursagazin annemlerde kaliyoruz burda cok yogunum tlfnu elime bile alamiyorum bende cok ozledik buralarii

Canim tasindim tasinmasinada dogalgazimi hala acmadilar evde duramiuoruz coluk cocukla cok.soguk iki uc gune hallolur dediler yogunlugu tuttu bursagazin annemlerde kaliyoruz burda cok yogunum tlfnu elime bile alamiyorum bende cok ozledik buralarii
Oyyy kimler gelmiş. Yeni ev hayırlı uğurlu olsun canım.Nasılsın?

dukanı bılıyormusun tatlım ona benzıyor mantıgı proteın agırlıklı beslenme ısın ozu ... tamam yarın sabah başlıycam bakalım benı duzeltırsın yada yemeden once sana soylerım şu şu olurmu dıye okeylersen yaparım yerım ınsallah

Dukan çok zor ve katı ama benzeşen yanları var.
Düşük karbonhidratlı diyet aslında biraz.Bol protein ve düşük karbonhidrat alıyoruz.protein çok tok tutuyor ve kilo daha iyi oluyor.
Kastan kilo vermemek için bol protein de şart aslında.

İyi geceler tatlımmBir de iyi kilo verebilmek için güzel bir uyku şart.Çocuk olunca bu biraz zor ama ne kadar uyursak kârdır
Canım bebiş nasıl oldu daha iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…